Metta Myrna har afholdt en meget fin ceremoni for mine nÊrmeste og jeg selv i forbindelse med min runde fÞdselsdag. Det var en sÊrlig og god oplevelse. Metta skabte en unik og tryg stemning for alle... ãã£ãšèŠã
Super fin cacao ceremoni . Synes Mette Myrna er god til at lede ceremonien og er der for alle , hvis der er behov. Det er er trygt og rart rum at gå ind i også for fÞrstegangs deltagere
Havde nogle skÞnne dage pÃ¥ retreat med Metta pÃ¥ StrandgÃ¥rden pÃ¥ MÞn. Det var forkÊlelse med yoga, meditation, kakao ceremoni alt sammen udfÞrt med stor visdom og kvalitet af Metta. Rammerne pÃ¥ St... ãã£ãšèŠã
Jeg er egentlig en gammel skeptiker fra Jylland, men har nu prÞvet 3 forskellige kakaoceremonier hos Metta Myrna, og har haft en vidunderlig oplevelse hver gang. Metta er utrolig god til at skabe nÊrv... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Få redskaberne til at udfolde dit potentiale og få stÞtte til forandringsprocessen. Psykoterapi, meditation, ceremoni og mere til personlig udvikling tilbydes af erfaren, veluddannet underviser og psykoterapuet MPF.
ãã³ããŒã¯
- mettamyrna.dk
Overgangsceremoni - rund fÞdselsdag
Metta skabte en unik og tryg stemning for alle - en oplevelse, vi ikke glemmer.
En rar og naturlig atmosfÊre
Mine oplevelser med Mettas arrangementer er gode. Jeg har en sÊrlig tillid til at kunne vÊre i Mettas yoga meditations- og ceremonirum. Hun skaber en rar atmosfÊre omkring sig, hvor alle fÞler sig godt tilpas, også selvom det er nyt for en. Jeg havde booket Metta til 2 private arrangementer for familie og venner, hvor det for flere var nyt med yoga og kakaoceremoni. Det er fordomsfrit og naturligt-finurligt rum Metta skaber.
Kakao ceremoni.
Som jeg har tÊnkt og sagt flere gange, er Metta Myrna en af de mennesker, der med stÞrste naturlighed kan få mig ned i havets dyb, og derefter helt ud i vores solsystem.Efter en yoga time fÞler man sig let i krop,sind og i hjertet. Det var også tilfÊldet, da jeg for fÞrste gang deltog i en kakao ceremoni d 30/12 25. Det var en unik mulighed til at sige farvel til oplevelserne fra 2025, og indkredse Þnskerne for det nye år. Dette ledsaget af Mettas rolige og dygtige vejledning.
En varm anbefaling
Mit forlÞb hos Metta har vÊret helt utroligt transformerende. Jeg kunne ikke have forestillet mig den måde det ville påvirke mig i mit daglige liv. Metta er nÊrvÊrende, intuitiv og kreativ i sin tilgang til terapi. Jeg studerer selv psykologi og arbejder som terapeut og har lÊrt meget af Mettas tilstedevÊrelse, som jeg Þnsker at tage med videre i mit eget virke.
Jeg kan varmt anbefale Metta til dig der sÞger mere selvforståelse, selvkÊrlighed og tilstedevÊrelse i livet.
Autentisk og nysgerrig
Her mÞder du en kvinde med meget viden og erfaring omkring Cacao samt oprindelses kulturer og deres medicin, samtidig er hun dybt forankret i det nordiske. Metta skaber et trygt og autentisk rum, hvor hun med psykoterapien laver tydelige spejlinger, fri for projektioner, så det er muligt at se og mÊrke sig selv. Jeg oplever, at hun mÞder mig og andre i rummet ydmygt og nysgerrigt - tak Metta
FÞlte mig set, hÞrt og ikke alene.
I forbindelse med min Fars dÞd havde jeg behov for at vÊre i et sikkert rum, hvor jeg kunne udforske min sorg og skabe flow. Der hjalp Metta Myrna mig med. Jeg fÞlte mig holdt og stÞttet undervejs i min indre udforskning. Alt sammen, fÞlte jeg, at jeg blev mÞdt af en intuitiv balance af hvad jeg havde brug for, og respekten for at det var min rejse. Det gjorde og gÞr en forskel den dag i dag. KÊmpe stor tak til Metta Myrna for at vÊre ved min side, i en tid der er sÃ¥ ufattelig hÃ¥rd. â€ïž

Metta Myrna ããã®åç
God og dyb cacao ceremoni
God og dyb cacao ceremoni, kÊrligt holdt rum af dejlige og kompetente Metta. Som altid med forbindelse til årstiden, gode energier, skÞn trommen, med en givende indre rejse til fÞlge. TAK! <3

Metta Myrna ããã®åç
Jeg blev sygemeldt med stresssymptomerâŠ
Jeg blev sygemeldt med stresssymptomer i december 2024. I den tid jeg var hjemme, blev mit fokus, hvad kan jeg gÞre for at finde ro og finde hjem til mig selv og hvordan kan jeg bevare roen når det igen går stÊrkt.
I den forbindelse fandt jeg Metta og tilmeldte mig hendes kakaoceremoni. Metta og hendes måde at afholde ceremonier på skal opleves. Hun er så unik til at skabe roen, fordybelsen og pladsen for, at man kan hele, men også for at man kan stå af rÊset for en stund og bare vÊre.
Jeg vender trofast tilbage ca. 1 gang om måneden og nyder virkelig det jeg får med mig.

Fantastisk kakao ceremoni
Kan med det varmeste anbefale kakaoceremoni med Metta
Et fantastisk, varmt og kÊrligt menneske
Jeg har vÊret igennem et lÊngere forlÞb hos Metta og det har vÊret fantastisk hele vejen igennem. Det er så klart og tydeligt at hun går op i ens fÞlelser og liv. Jeg har virkelig kunne mÊrke hendes varme energi og hvor meget hun gav af sig selv. Hun er nede på jorden og en realistisk person som ikke snakker én efter munden, men som tÞr at stille spÞrgsmål og udfordre. Jeg har fÞlt mig så uendeligt godt behandlet og det har vÊret et enormt givende forlÞb for mig. Jeg er 100% bedre stillet end jeg var fÞr jeg begyndte at komme til samtalerne hos hende. Jeg havde gravet mig selv ned i et hul som hun hjalp mig med at komme ud af og det er jeg evigt taknemmelig for. Tusinde tak fordi at du er dig, Metta, tusinde tak for at lytte til mig, tusinde tak for hjÊlpen videre og tak for at vÊre nem og ekstremt fleksibel at lave aftaler med. Jeg kan varmt anbefale dig til andre!

Omsorgsfuld og dygtig
Det er meget tydeligt, at Metta Myrna virkelig Þnsker at hjÊlpe dig og skabe en forandring uanset, hvad du kommer med. Metta er virkelig dygtig til at dykke ned i det, der trykker mest og håndtere, hvad end der dukker op på en omsorgsfuld og konstruktiv måde. Metta er virkelig god til at holde overblik og fokus, så du ikke behÞver gÞre det. Det er et meget trygt rum at vÊre i.

Kakaoceremoni
PrÞvede kakaoceremoni for 2. Gang. En fantastisk oplevelse og en meget erfaren Metta med dejlig udstråling.

Dygtig meditationsinstruktÞr
Jeg bookede Metta Myrna til en mediationsseance for en gruppe veninder, mhp. at give gruppen en dejlig oplevelse og inspiration til at starte meditationspraksis på egen hånd.
Vi havde alle en virkelig god oplevelse hos Metta Myrna. Ingen i gruppen vidste, hvad de gik ind til, forud for seancen. Flere i gruppen var uden erfaring med meditation, enkelte direkte skeptiske. Men alle veninder i gruppen havde en rigtig god og inspirerende oplevelse, og alle oplevede at have fundet ro under seancen, og god inspiration til, hvad meditation også er, og kan blive fremadrettet for den enkelte.
Metta Myrna er utrolig omsorgsfuld og nÊrvÊrende og imÞdekommer den enkeltes behov. Seancen var sammensat af et bredt udvalg af forskellige typer af meditation, samtaler om deltagernes oplevelser og videnskabelig og historisk information om meditation og dens effekt på mennesket.
Alt i alt en virkelig skÞn oplevelse.

Metta Myrna ããã®åç
Jeg fÞlte mig virkelig set og forstået
Jeg blev set, virkelig set, forstået og hjulpet hos Metta Myrna.
Hun har et utroligt nÊrvÊr, og jeg fÞlte mig virkelig holdt og taget hånd om i det rum, hun faciliterede.
Jeg kan på det varmeste anbefale Metta Myrna.
ðð»ðžðð±

Metta Myrna ããã®åç
Jeg har netop haft et par heltâŠ
Jeg har netop haft et par helt fantastisk kursusdage hos Metta. Jeg har ligget vÃ¥gen flere nÊtter fordi det kribler i fingrene for at komme igang med at prÞve at facilitere kakaoceremoni (selvom det ikke engang var det der var min plan med kurset). Metta er ufattelig inspirerende og dygtig til det hun gÞr og jeg har fÃ¥et uendelig meget med - bÃ¥de lÊringsmÊssigt, men ogsÃ¥ erfaringsmÊssigt til ceremonierne som var en del af kursusdagene. En kÊmpe gaveâ€ïž

Magiske Metta
Metta holdt overgangsceremoni for mig, da jeg fyldte 50 år og det var magisk, rÞrende, trygt, så utroligt personligt og noget jeg aldrig vil glemme. Metta har et helt sÊrligt og tydeligt nÊrvÊr og hun får alle i rummet til at opleve deres eget fine indre liv. Jeg er meget taknemmelig for at have fået så smuk en oplevelse og håber at mange flere får så perfekt en gave som jeg fik til min fÞdselsdag.

ForkÊlelse
Jeg deltog I Metta Myrnas kakao reatreat på MÞn for 5 gang, men bestemt ikke sidste. Det er bare 100% forkÊlelse. Hun er en dygtig yogalÊrer, en kÊrlig og omsorgsfuld person som tager godt hånd om os alle. Stedet, en gammel gård, ligger et stenkast fra vandet, fint at bade og vandre i pauserne. Maden må også nÊvnes, lÊkker Þkologisk, vegetarisk, kÊrligt tillavet på stedet.
Kakaosermonien, en rejse ind dig selv, guidet af Metta med musik og tromme, intenst og sÊrligt. Jeg kommer hjem med masser af god energi. Tak til Metta.

Dejlig kakaoceremoni i FRED og RO ogâŠ
Dejlig kakaoceremoni i FRED og RO og Stort nÊrvÊr ! FÞrste i mit nu 73-Ã¥rige LIV. Kan varmt anbefale Mette Myrnas behagelige og venlige mÃ¥de overfor ALT og ALLE og den grundlÊggende TRO pÃ¥ at sammen SKABER vi en GOD VERDEN i KÃRLIGHED GLÃDE LYS og LYKKE â€ïžðïžð¥°.

Retreat på MÞn
Jeg deltog i kakaoretreat på MÞn for en uges tid siden. Det var mit 4. eller 5. retreat på MÞn med Metta, og jeg er dybt taknemmelig for dem alle. Lige fra det fÞrste for 6 år siden, hvor jeg hang lidt i laser (og kom hjem med nyt mod og nye krÊfter), og de senere, hvor jeg bare har nydt og taget imod. Metta er den mest vidunderlige lÊrer på alle områder - hun guider, underviser og passer på os med den stÞrste omsorg, vid, integritet, varme, humor og ikke mindst med den dejligste tilgang til livet og dets kompleksiteter.
Og Strandgården på MÞn er bare vidunderlig.
Jeg deltager i Mettas retreats og på et af hendes ugentlige yogahold primÊrt for at få ro i hovedet - og det får jeg. I tilgift hertil er jeg blevet smertefri i mine skuldre, som ellers har vÊret ramt af inflammationer i 20 år.
Jeg skal altid holde mig i Mettas slipstrÞm. Jeg kan ikke anbefale hende nok â€ïž

Kakao/yoga retreat MÞn
Jeg har lige vÊret på et skÞnt kakao/yoga retreat på MÞn Strandgården med Metta Myrna, det er et skÞnt sted midt i naturen, lige ned til havet, hvor der er en skÞn strand, Strandgården er en gammel gård med gode faciliteter og en skÞn stue med pejs, samt et dejligt lokale hvor yoga, meditation og kakaocermonien blev afholdt, Metta er en skÞn vÊrt som sÞrger for alle har det godt og tilpasser tingene til de gÊster hun har, samt sÞrger for vi fik den lÊkreste vegatarmad, gav os nogle dejlige yogalektion og var en dygtig facilitator til kakaocermonien Jeg giver klart 5 stjerner for denne oplevelse og jeg kommer nok tilbage til denne skÞnne energi oase. p.s. det er trejde gang jeg deltager, så det kan noget.