Hurtig og effektiv levering. Chaufføren ringede som aftalt og selv om jeg ikke nåede frem til aflæsning, havde han gjort sig umage og placeret varerne meget fint, uden gene for bil og andet.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Prisen er lav, men køber du online, får du også tilsvarende dårlig kvalitet. Hent selv, så du selv kan vælge. Hjemmesiden er yderst mangelfuld. Stort set ingen information om produkterne, produce... もっと見る
Alt i orden og hurtig levering. Særligt stor ros til den meget servicemindede transportør, som tog sig tid til at bruge kranen til at placere varerne langt inde i vores have – i stedet for blot at sti... もっと見る
Rigtig god pris sammenlignet med andre websites. Forsendelse tog lidt længere end ventet, men alt var fint og der var ingen problemer. Vil handle her igen og anbefale Lavpris træ til andre.
企業情報
当該企業による記述
Lavpris Træ blev etableret i 1990 og har dermed mere end 34 års erfaring bag sig. Vi er en dynamisk lavpris tømmerhandel med afdelinger i Næstved, Slagelse, Køge og Hillerød. Vores forretning er kendt for at tilbyde træ og bygningsmaterialer af høj kvalitet til faste lave priser. I vores salgsteam hos Lavpris Træ finder du brancheuddannede salgsassistenter, der prioriterer god service og professionel vejledning.
Industribuen 2, 4700, Næstved, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super!!!🙂👍👍👍👍👍
Perfekt leverings service
Perfekt leverings service, fine materialer der alle var iorden. Pakket godt ind mod regnvejr.
Alt i alt, super god oplevelse, kan kun give min bedste anbefaling.
Prisen er lav
Prisen er lav. Men kvalitet på især det billige træ er tilsvarende meget dårlig. Ingen positive overraskelser. Fradrag i stjerner skyldes dog at der blevet glemt flere varer ved leveringen, så jeg ikke kunne komme i gang med projektet. Fortsat ikke modtaget varerne eller hørt fra dem selvom, der er skrevet til dem.
God oplevelse
God oplevelse. Godt alternativ til fx Jem og fix. Fik god service både personligt, på tlf og hurtig fragt.
Super pris på materialer
Hurtig og smidig levering
Hurtig og smidig levering
Prikken over i”et var chaufføren der leverede med smil i stemmen. Stor ros til chaufføren.
Har bestilt materialer til bygning af…
Har bestilt materialer til bygning af skur. Og er overordnet super tilfreds. Især deres leveringsservice har for mig været helt fantastisk alle gange. Chaufførerne har gjort hvad de kunne, og taget sig tid til at placere varene hvor vi ønskede det. Tak for jer!
Der er fin information efter køb. Måske lige en dags varsel, hvis man vil være hjemme til at modtage ordren.
Webshoppen er god, men kunne godt være mere detaljeret omkring deres produkter. Men det er kun fordi jeg ikke er tømrer, at flere detaljer kunne være brugbart. Det er 4 stjerner med pil op, og måske lidt hårdt bedømt.
Jeg anbefaler, og vil absolut bruge igen. Ingen tvivl.
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering, men nogle af mine terrassebrædder var temmelig bananformede.
En super god service
En super god service
Mine materialer var lagt i min carport selvom det var en "til kantsten " levering 👍👍👍👍👍
Altid en fornøjelse at handle hos…
Altid en fornøjelse at handle hos Lavpris træ, gode vare, god levering og gode priser
Det fungerede
Bestilte på nettet og kom som lovet af…
Bestilte på nettet og kom som lovet af en god vognmand fin service
Flot service og gode priser 💪🙏😊
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。