Jeg har netop i forbindelse med oprettelse af en virksomhed i Italien fÃ¥et hjÊlp til bÃ¥de oversÊttelser, apostille og legalisering. Cristina har leveret en uvurderlig indsats. Vi har fÃ¥et kvalificeret... ãã£ãšèŠã
Mine bedste og varmeste anbefalinger hvis du mangler en certificeret eller legaliseret oversÊttelse. TÞv ikke - Legalisering.dk ved Cristina Heiberg udfÞrer hurtigt og professionelt din ordre. For... ãã£ãšèŠã
Vi bestilte notar notificeret oversÊttelse. Det blev 695 kr for en oversÊttelse. Det var en meget kort dokument og vi mÃ¥tte rykke for det. Da vi fik det var det kun oversÊttelse - ingen notar stemplin... ãã£ãšèŠã
Skulle have oversat et kÞrekort til russisk, og bagefter have det sendt til Dansk Erhverv og Udenrigsministeriet for hhv. et notarstempel og apostillepÃ¥tegnelse. Legalisering.dk tog sig af det hele. D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Har du behov for en oversÊttelse udfÞrt af en autoriseret translatÞr? Eller har du behov for en oversÊttelse med apostillestempel? Legalisering.dk hjÊlper med begge dele.
ãã³ããŒã¯
- www.legalisering.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God og hurtig service
En kort historie om oplevelsen med legalisering.dk:
Mig og min kone skulle giftes i udlandet, da det var vores Þnske at have en bryllup på en eksotisk strand. Vi skulle derfor have min kones skillsmise dokumenter fra hendes tidligere forhold oversat fra dansk til engelsk af en offecial oversÊtter.
Vi var ret perreset med tiden, da vi kom lidt sent ud med info til vores brullyps arrangÞr og dokumnetet måtte gerne vÊre ovarsat igår, for at få papir arbejdet til at gå igennem.
Jeg fandt heldigvis legalisering og fik kontakt til dem inden for 24 timer. Det vil normalt ikke havde vÊret muligt og få vores dokument oversat inden for et dag, men efter noget godt snak, fik vi aftalt at vi vil få dokumentet oversat samme dag, og de holdte hvad de lovede.
Vi fik dokumnetet oversat inden for 4 timer, som vi så fik på digitalt (og fysisk kopi som vi fik sendt hjem, som kom inden for et par dage), og fik den bryllup vi havde Þnsket os!
Jeg kan stÊrkt anbefale Legalisering.dk hvis man skal have noget oversat. De tilbyder en fantastisk og hurtig service, og de er til at snakke med.
Super effektiv og prÊcis opgave lÞstâŠ
Super effektiv og prÊcis opgave lÞst prÊcist som afstemt
Rigtig hurtig og god service
Rigtig hurtig og god service, samt hurtig oversÊttelse inkl apostille påtegning. Kan varmt anbefales.
Professionel udfÞrelse af hasteopgave
Hurtig og professionel udfÞrelse af hasteopgave (engelsk oversÊttelse af attest) til brug ved ansÞgning om dobbelt statsborgerskab og engelsk pas. Hurtige og behjÊlpelige svar på emails. Jeg var fuldt ud tilfreds med deres service.

Very good
Fast, friendly and professional service. Recommend.

Kan kun anbefales
Kan kun anbefale
Legalisering.dk Kun det bedste. Yderst profesionelle. Svarer hurtigt tilbage på mails, og varen lever op til beskrivelsen.
Det gik super professionel og hurtig service.
Alt i alt tak for jer. :)

Legalisering ããã®åç
Super hurtig service og tog sig tid tilâŠ
Super hurtig service og tog sig tid til at få lavet en aftale, hvor jeg selv lavede lidt af arbejdet med apostille hos Udenrigsministeriet og herefter den (i mit tilfÊlde) Thailandske ambassade. Selv om jeg var lidt skeptisk ved at forudbetale online, så var alt efter bogen og det kÞrte glat både hos UM og ambassade herefter.

god service virksomhed
Legalisering udfÞrte professionalt arbejde uden slinger i valsen.

Professionel og hurtig service
Professionel og hurtig service. Lidt dyrt måske.

Legalisering ããã®åç
Det er et godt valg at vÊlgeâŠ
Det er et godt valg at vÊlge Legalisering til at oversÊtte,de er hurtige og prisen er ok.Vil gÞre brug af dem hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

OversÊttelse af kÞrekort
Skulle have oversat et kÞrekort til russisk, og bagefter have det sendt til Dansk Erhverv og Udenrigsministeriet for hhv. et notarstempel og apostillepåtegnelse. Legalisering.dk tog sig af det hele. De var ligeledes behjÊlpelige med at sende de oversatte dokumenter med UPS til udlandet, hvor de skulle bruges. Der var ingen spÞrgsmål til dokumenterne fra de russiske myndigheder ;-)

Legalisering ããã®åç
Super hurtig og god service
En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var for problematisk.