Jeg har netop i forbindelse med oprettelse af en virksomhed i Italien fÃ¥et hjÊlp til bÃ¥de oversÊttelser, apostille og legalisering. Cristina har leveret en uvurderlig indsats. Vi har fÃ¥et kvalificeret... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mine bedste og varmeste anbefalinger hvis du mangler en certificeret eller legaliseret oversÊttelse. TÞv ikke - Legalisering.dk ved Cristina Heiberg udfÞrer hurtigt og professionelt din ordre. For... ãã£ãšèŠã
Vi bestilte notar notificeret oversÊttelse. Det blev 695 kr for en oversÊttelse. Det var en meget kort dokument og vi mÃ¥tte rykke for det. Da vi fik det var det kun oversÊttelse - ingen notar stemplin... ãã£ãšèŠã
Skulle have oversat et kÞrekort til russisk, og bagefter have det sendt til Dansk Erhverv og Udenrigsministeriet for hhv. et notarstempel og apostillepÃ¥tegnelse. Legalisering.dk tog sig af det hele. D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Har du behov for en oversÊttelse udfÞrt af en autoriseret translatÞr? Eller har du behov for en oversÊttelse med apostillestempel? Legalisering.dk hjÊlper med begge dele.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- www.legalisering.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Stor anbefaling!
Jeg har netop i forbindelse med oprettelse af en virksomhed i Italien fået hjÊlp til både oversÊttelser, apostille og legalisering. Cristina har leveret en uvurderlig indsats. Vi har fået kvalificeret hjÊlp ifm både udvÊlgelse af rette dokumenter, samt hele processen omkring oversÊttelser og legalisering. Det hele blev lÞst uden problemer , og inden for en kort deadline
Mine bedste og varmeste anbefalingerâŠ
Forklarer fra A-Z, hvordan den nogen gange snÞrklede papirverden fungerer.
I min ordre er firmaet gået langt ud over alle grÊnser, end hvad man kan forvente.
Tusind tusind tak!
Ublu priser
Jeg skulle have oversat et eksamensbevis og fik af Legalisering.dk et tilbud på 5.456,25 kr. for oversÊttelse af én side!
På en anden hjemmeside fik jeg et tilbud på 471 kr. for samme oversÊttelse. Det var ikke et svÊrt valg.
Elendig service - arrogant
Vi bestilte notar notificeret oversÊttelse. Det blev 695 kr for en oversÊttelse. Det var en meget kort dokument og vi måtte rykke for det. Da vi fik det var det kun oversÊttelse - ingen notar stempling. Fik at vide at det kun kunne lade sig gÞre hvis vi tropper op i firmaet. Vi er 8000 km vÊk så det bliver nok ikke til noget. Kommunikationen var mangelfuld, har ikke engang lÊst oversÊttelsen endnu, men det kunne jeg selv klare.
Bureauet ved ikke hvad de snakker om!
Bureauet ved ikke hvad de snakker om!
De vrÞvler og blander certificerede, autoriserede og bekrÊftede oversÊttelser sammen. Der findes ikke autoriserede oversÊttere mere. Og det er kun certificerede oversÊttere, som er medlem af TranslatÞrforeningen, der kan bekrÊfte en oversÊttelse. Bureauet kan kun få et notarstempel på til bevis for at den medarbejder, der fremviser det, er den person, vedkommende udgiver sig for. Det siger intet om kvaliteten. Brug en translatÞr!
Intet mindre end absolut anbefalelses vÊrdigt!
Jeg har haft en lang process ifbm. immigration, hvor en helt masse dokumenter har skulle oversÊttes, og jeg mener... MANGE.. private dokumenter. Og jeg har ganske enkelt ikke haft andet end en voldsom positiv oplevelse fra legalisering, og i mit tilfÊlde, Christina's side.
I mit tilfÊlde har Christina ganske enkelt gjort det muligt at overholde deadlines, som ellers så umulige ud at overholde. Hendes venlighed, overbÊrenhed og tolmodighed (trods utallige opkald og mails) har simpelthen vÊret ud over hvad man nogensinde ville kunne forvente af nogen som helst "fremmede".
Et KÃMPE tak skal falde herfra, for fantastisk service, opmÊrksomhed, responstid og gennemsigtighed!!
De bedste hilsener herfra!
OversÊttelse til bryllup i udlandet.
Jeg stod i den situation at jeg skulle giftes i udlandet og skulle bruge nogle dokumenter oversat og apostille stemplet hurtigt. Jeg blev af projektleder Cristina beroliget med at det kunne sagtens nåes indenfor tidsfrist. Men da jeg allerede var i udlandet var det et familiemedlem der skulle sende dokumenterne afsted til Legalisering. Hun vÊlger så at sende kopier istedet for originaler. Her panikker jeg da jeg allerede er under tidspres. Men originalerne bliver sendt afsted og Cristina arbejder i ekspres-fart og får sat himmel og hav i bevÊgelse for at det kunne nåes. Så fra de bliver sendt afsted fra Jylland, til de er oversat, apostillestemplet, notarstemplet og sendt retur til familiemedlemmet modtager dem går der 4 dage og når lige akkurat frem til at mit bryllup kunne afholdes.
Så AL min ros skal afsted til dem, og i sÊrdeleshed til Cristina som udover sit kÊmpe arbejde også formåede at holde kontakt lÞbende og berolige mig så godt det var muligt. Jeg fÞlte mig i super gode hÊnder under hele forlÞbet.
Står jeg og skal have dokumenter oversat igen er det helt sikkert jeg bruger dem igen.
- Og for at det ikke skal vÊre god nok service i forvejen, så skrev Cristina også efterfÞlgende for lige at hÞre om alt var forlÞbet godt og om jeg havde haft et dejligt bryllup. Bedre service kan man vidst ikke Þnske sig.
Outstanding experience
Outstanding experience
Had to translate an official document, and they no not only guided me through the process, but also were very kind and thoughtful. Highly recommended service to whoever needs a translator!
Tidspres klaret uden problemer. Tak for mig.
Inden vi nåede dertil at papirarbejdet skulle fÊrdiggÞres af legaliseringsteamet havde jeg haft problemer der havde skabt et tidspres. Der forsikrede projektlederen mig om at alt ville gå godt og at de ville gÞre sit bedste for at hjÊlpe mig. De fik det hele klaret på rekordtid og jeg kan nu roligt og trygt tage af sted på min rejse. De er empatiske mennesker der gÞr sit bedste for andre. Og det ser man for lidt af nu om dage. Tak for hjÊlpen.
Hurtig og professionel service med sÞdeâŠ
Hurtig og professionel service med sÞde medarbejdere
Hurtigt og rigtigt svar ved alle spÞrgsmål
Hurtigt svar ved alle spÞrgsmål, oversÊttelsen helt perfekt. Fra lettisk til dansk. Betryggende! :)01
Hurtig og god vejledning
Hurtig og god vejledning. Det er rart at fÃ¥ rÃ¥dgivning sÃ¥ man kan vÊlge det rigtige i forhold til ens behov. Ãrlige, sÞde og imÞdekommende mennesker, og arbejder ogsÃ¥ hurtigt.
Hurtigt svar med uforpligtende tilbudâŠ
Hurtigt svar med uforpligtende tilbud og hurtig levering af oversÊttelse. God kommunikation og kundeservice.
Team are extremly professional andâŠ
Team are extremly professional and customer oriented. Very fast and reliable service. I am frequently using their remarkable service and will continue to do so. Special thanks and credit to Cristina Heiberg which is a benchmark in customer centricity.
Super hurtig og god service
Jeg skulle have oversat nogle dokumenter til en visumansÞgning. Alt forlÞb fuldstÊndig problemfrit og der var super god og lynhurtig service. En stor anbefaling fra mig og jeg vil helt klart benytte mig af dem igen en anden gang.
Best and fast services ever.
Best and fast services ever.
It took less than 12 hours to have my document translated and legalised.
Customer service is top notch.
I recommend them 100%
Var igang med en lang proces
Var igang med en lang proces, for at få dobbelt statsborgerskab, og legalisering.dk, var simpelhen så tålmodige, og hjÊlpsomme. De svarede på alle mine mange spÞrgsmål, og var tålmodige med mig, trods at det tog nÊsten 2 måneder, fÞr jeg kunne få tilsendt papirerne til dem.
Kan helt klart anbefales!
Super gode
Jeg har kun haft gode oplevelser og ville derfor hjerteligt anbefale dem! (:
Meget professionelt udfÞrt arbejde ogâŠ
Meget professionelt udfÞrt arbejde og hurtig ekspedering.
Kan kun anbefales Legaliseringen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹