Larmende personale og smaglÞse retter
Letz Sushi, M.P. Bruuns Gade i Aarhus
Den 17.06.2023 kl. 19.30
Det var vores fÞrste besÞg på stedet og desvÊrre også vores sidste besÞg.
Vi kiggede på jeres menu kort hjemmefra, og tÊnkte, at det så rigtig fint ud og et stort udvalg af retter og sushi. Vi glÊdede os over at komme, men blev pÊnt skuffede, og vi gik derfra med en fÞlelse af, at vi havde spildt vores penge og tid.
En ung fyr tog imod os, men han virkede ikke synderlig begejstret for at tage imod kunder. Der var en del unge mennesker på arbejde i kÞkkenet (6-7 stk). Under hele besÞget, stod de unge mennesker og stÞjede/pjattede/grinede og snakkede, mens de dansede til hÞjt musik. Det er simpelthent ikke i orden overfor kunderne, at de opfÞrer sig på den måde, mens der er gÊster på restauranten.
Vi bestilte fÞlgende:
Starters: 2x miso suppe m. rejer
Sushi: The Darlings 32 stk
1 bÞrnemenu: Yaki Kids
Samt hyldeblomst, yuzu lemonade og 1 kande vand m. brus.
Misosuppen var fuldstÊndig smaglÞs ift. andre steder. Vi lagde mÊrke til, at rejerne var skåret i små stykker, hvilket ikke var forventningen. Dette er misvisende ift. hvad billedet viser på jeres menukort.
Sushien var heller ikke noget at råbe hurra for. Pynten var ligegyldigt anrettet - alt for meget purlÞg klasket oven på og over det hele på tallerken. Risen var tÞrt og smaglÞs. Wasabien var slet ikke stÊrk og smagte ikke af noget, og her må jeg tilslutte mig de andre anmeldere, som også skriver, at man får så lidt wasabi (en lille bitte klat) - slet ikke nok til to personer.
Ift. bÞrneretten, så var edamamebÞnnerne helt tÞrre og smaglÞse og ligeledes med risen. KÞdbollerne var farvelÞse og lignede noget, der lige var kommet ud af mikroovnen.
Det eneste, der smagte godt, var hyldeblomstssaften og yuzu lemonaden.
Virkelig skuffende oplevelse, når man havde forventet så meget mere. Vi håber, at I med denne anmeldelse vil tage en snak med jeres unge personales opfÞrsel og tage et tjek op på, hvordan de faktisk tilbeder maden til kunderne.
Vil desvÊrre ikke anbefale dette sted - så hellere bruge pengene på A+ Siam Sushi.
2023幎6æ17æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ