レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jag köpte tvÃ¥ lampor och den ena gick sönder direkt. En laddkabel fastnade i lampan som skulle laddas och gick av. Jag fick dÃ¥ en ny skickad till mig. Kort dÀrefter sÃ¥ ramlar den andra lampan ihop. De... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Jag bestÀllde mina grejer den 9 februari och nu Àr de den 23 och jag har inte fÃ¥tt dem Àn. Inte ens att ni har packat eller skickat ivÀg.. Uppdatering: Gav er sÀmst betyg först men efter mailkontak... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Varning för detta företag! Köpte Flowerpot lampa! Har sÀmre belysning Àn nattbelysning. Tillverkade i kina. SÀljs till överpriser. NÀr man pÃ¥pekar bristerna ,finns en Tobias pÃ¥ kundservice med e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Efter att jag ej fÃ¥tt nÃ¥got paket av postnord efter mer Àn 12 dagar, sÃ¥ körde jag upp till Christian och hÀmtade mina xenonlampor, har ca 10 mil enkel resa, stor eloge och tack till Christian han fÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. カヌ アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

Nova Group AB bedriver försÀljning av ljuskÀllor till sÃ¥vÀl privatpersoner som företag i Sverige. FörsÀljningen bedrivs pÃ¥ distans, framförallt genom ljusbutiken.nu. Vi har sedan 2002 levererat ljuskÀllor till över 100.000 nöjda kunder i hela landet. VÃ¥rt försÀljningskontor ligger pÃ¥ Istappsgatan 7 i ÖdÃ¥kra. HÀr jobbar vi som gör vÃ¥rt yttersta för att ge Er bÀsta tÀnkbara service. Vi levererar endast Philips & Osram billampor, inget annat och alltid till konkurrenskraftiga priser!!

2.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt smidigt och snabbt!

VÀldigt smidigt och snabbt!

BestÀllde ett par Philips whitevision h4 lampor från dem, fick dessa inom tre dagar på posten från det att jag lade bestÀllningen.

2021幎4月26日
自発的なレビュヌ

Ljusbutiken.nu からの回答

Då vi stÀndigt jobbar för snabba och trygga leveranser, så Àr det extra kul att få denna feedback. VÀlkommen åter.

5぀星のうち4の評䟡

Handlandet var smidigt

Handlandet var smidigt, enda problemet var nÀr jag skulle ta ut paketet ur postfacket. NÀr brevbÀraren lÀmnar så öppnas hela fronten så det gick bra, men nÀr jag skulle ta ut paketet Àr öppning i postfacket för litet. Jag fick dÀrför öppnat paketet inuti facket, lite strul men det gick!

2021幎4月24日

Ljusbutiken.nu からの回答

Tack för din feedback, vi tar åt oss, både av det som gick bra och det som inte gick bra.

LÃ¥ng leveranstid

BestÀllde och betalde den 5 april och har inte fått leveransen Àn.

2021幎4月12日

Ljusbutiken.nu からの回答

Hej. Vad tråkigt att du Ànnu inte fått din leverans. Det kan ha varit så att din order skickades i onsdags, så du kunde du tidigast fått det i torsdags. Hör av dig på onsdag om det inte kommit, så får vi kolla upp det. Men min erfarenhet sÀger att det ska komma innan dess.

VÀldigt bra webbshop

VÀldigt bra webbshop, bra service o snabb leverans vÀl inpackat med. Kommer handla mer hÀrifrån.

2021幎4月6日

Ljusbutiken.nu からの回答

Det var vÀldigt kul att höra, dont forget to tell your friends!

5぀星のうち4の評䟡

Okej

BestÀllde på söndagen och fick paketet på torsdagen. Drar bort en stjÀrna för att jag sakna tracking på ett så dyrt paket som 2000kr och jag fick dessutom betala 79kr för frakt men skickades som vanligt brev.

2021幎4月5日

Ljusbutiken.nu からの回答

Vad bra att du fick dina lampor snabbt. Vi skickar alla våra lampor i vanligt brev, det går snabbare och Àr framför allt sÀkrare, har skickat över 10.000 lampor på det sÀttet och extremt sÀllan något kommit bort. Det står ju Àven vår adress som avsÀndare, så kan inte posten leverera av någon anledning, går det i retur till oss. Nu har du fått bra ljus i alla fall, kör så det ryker och vÀlkommen åter.

5぀星のうち3の評䟡

Bra afÀr

Seriöst butik. leveransen var inte så snabb men helt okej.

2021幎3月31日
自発的なレビュヌ

Ljusbutiken.nu からの回答

Vad skönt att du till slut blev nöjd, vÀlkommen åter.

5぀星のうち3の評䟡

SvåranvÀnd sida i mobilen

SvåranvÀnd sida i mobilen, men sjukt snabb leverans och vettigt pris.
Dock besviken att lampan såldes som 2-pack, och att det sedan kom som 2st 1-pack! Jag behövde ju egentligen bara en lampa eftersom det var till motorcykel. Borde varit möjligt att bestÀlla bara en.

2021幎3月8日

Ljusbutiken.nu からの回答

Tack för din feedback, vi försöker hela tiden ge er kunder så bra köpupplevelse som möjligt. Det Àr vÀldigt sÀllan våra kunder vill ha en lampa, dÀrför har vi valt att sÀlja i princip alla i 2-pack. Tidigare sålde vi de flesta i 1-pack, men då blev det mer problem, då många kunder trodde dom bestÀllt 1 2-pack. Hoppas du blev nöjd med lampan i alla fall.

Mycket juste behandling!

Jag bestÀllde varor som jag ej kunde anvÀnda på grund av bilbyte, returnerade och vips var pengarna återbetalade. Snyggt!

2021幎3月8日

Ljusbutiken.nu からの回答

Kul att du Àr nöjd, vÀlkommen åter.

Jag bestÀllde mina grejer den 9

Jag bestÀllde mina grejer den 9 februari och nu Àr de den 23 och jag har inte fått dem Àn. Inte ens att ni har packat eller skickat ivÀg..

Uppdatering: Gav er sÀmst betyg först men efter mailkontakt och bra svar så bÀttrar jag på med en stjÀrna och hoppas på snabbare leverans nÀsta gång.

2021幎2月23日

Ljusbutiken.nu からの回答

Hallå Rickard. Jag hoppas att du efter vår mailkontakt kÀnner större förtroende för oss och jag hoppas att du till slut blir en nöjd kund. Jag hör av mig så fort dina varor Àr skickade.

Tack för ditt tålamod och nÀsta gång ska vi se till att allt går snabbare.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。