äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SeriÞse produkter, bredt udvalg og ogsÃ¥ en del til den lidt mÞrkere side. Ser deres store udvalg af phtalat-fri produkter som et gigantisk plus - og det var i Þvrigt et af de vigtigste parametre fo... ãã£ãšèŠã
Dejligt sted at handle de har gode priser og deres support er bare super, hos mig har de svaret inden for 10 minutter, ikke bare et kort svar men et dejlig langt personligt og hyggeligt svar tilbage.F... ãã£ãšèŠã
Det var en ganske god handel, varen kom hurtigt og diskret (3 arbejds dage), ganske fornuftigt pakket ind, og selve varen har vÊret som forventet ind til videre. alt i alt, et sted jeg sagtens kunne h... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
MÞnvej 128, 4720, PrÊstÞ, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Betilte et produkt og blev serviceret fra start til slut!
Og produktet er også helt i orden :) Tak for det.
God side hvor du trygt kan handle.
God service og hurtig ekspedition. Ingen problemer hverken med betaling, levering eller produktet.
Da jeg bestilte varerne på LoveJoy, var jeg lidt skeptisk, for jeg havde et par uger fÞr bestilt nogenlunde samme varer fra en anden hjemmeside, hvor jeg ikke fik de varer jeg havde bestilt.
Men hold d op hvor blev jeg positivt overrasket over, at man fÃ¥r LIGE prÊcis det man bestiller OG det er virkelig hurtig levering! OGSÃ
til GrÞnland! Just awesome!
Det er en godt side , den er inddelt i kategorier så det gÞr at den er nem at finde det man sÞger. Men ville nu Þnske der var lidt mere om hver enkel varer.. At der stod noget om hvor gode, måden af bruge dem, hvordan man får den bedste udnyttelse og nydelse af produktet.
Kan klart anbefales, stort og spÊndende udvalg . .
God overskuelig hjemmeside. Beskrivelser og billeder svare til varer der ankommer.
Varen levede helt op til beskrivelsen :-)
Ingen problemer med leverancen :)
Fin behandling, det var dog lidt besvÊrligt at sende pakker retur.
Hurtig levering. DesvÊrre svarede produktet ikke til forventningen. Syntes ikke det lever op til det beskrevne om produktet. Taler her om ToyJoy caresse. Ikke speciel succes til nakke og muskelsmerter da hovedet giver efter for let. Så syntes produktet er overvurderet.

LoveJoy ApS ããã®åç
Kan varmt anbefales ,o)
Nem hjemmeside let at bestille på og hurtig levering. Alt i alt en go oplevelse.
Kan kun anbefale dem. Alt fra start til slut gik godt :O)
Levering til aftalt tid Ok.. Men hvorfor ikke til dÞren, men til nÊrmeste posthus.
Ikke optimalt.

LoveJoy ApS ããã®åç
Alt fra at finde varen til betaling og levering gik unden nogen problemer.