Hurtig levering. Desværre svarede produktet ikke til forventningen. Syntes ikke det lever op til det beskrevne om produktet. Taler her om ToyJoy caresse. Ikke speciel succes til nakke og muskelsmerter... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Seriøse produkter, bredt udvalg og også en del til den lidt mørkere side. Ser deres store udvalg af phtalat-fri produkter som et gigantisk plus - og det var i øvrigt et af de vigtigste parametre fo... もっと見る
Dejligt sted at handle de har gode priser og deres support er bare super, hos mig har de svaret inden for 10 minutter, ikke bare et kort svar men et dejlig langt personligt og hyggeligt svar tilbage.F... もっと見る
さまざまな外部ソースから提供された情報
Mønvej 128, 4720, Præstø, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
det er første gang jeg har købt sexlegetøj. jeg kan kun anbefalde denne hjemmesiden til andre, der er så meget at vælge imellem. God sevice og hurtig levering.
Hos LoveJoy forstår de at handle korrekt og effektivt, her kan du med sikkerhed opleve en hurtig sikker og effektiv levering, med et stort vare udvalg
Jeg handlede online og jeg fik tilsendt ekstra varer fordi jeg blev onlinekunde nummer 31.000. Det er jo ikke hver dag man bliver kunde nr. 31.000, wel? :) Mine varer ankom på posthuset dagen efter eftersom jeg ikke ønskede levering. Hurtigt og let.
Dette er en super service og jeg vender helt klart tilbage.
5/5 til LoveJoy.
FULD TILFREDSHED MED AT HANDLE PÅ DETTE WEBSTED
Jeg bestilte mine varer, og næste dag kom de med posten i super diskret indpakning. Dog manglede jeg lidt 'how to use' information på produktet.
Din bestilling går hurtigt igennem, og de lover ikke mere end, hvad de kan holde. Jeg har i hvert fald været fuld tilfreds.så tjek hjemmesiden ud.
den tilfredse singel
Jamen hjemmesiden er dejlig nem og finde rundt på. Og er bestemt ikke blevet skuffet over peoduktet. De lever fuldt ud op til hvad de lovet.Jeg havde mest lyst til at købe noget mere. Men holdt mig i skindet. ☺
Jeg fik sms og mail med pakkens id så jeg nemt kunne følge den. Og der kom besked fra, pakken forlod lagret til den lå på posthuset. Som aftalt. Er absolut fuldt ud tilfreds og vil helt sikkert benytte mig af at handle hos love-joy igen.
Handel foregik uden nogen problemer.
Hurtig levering, og lækkert, meget funktionelt produkt.
Det var en ganske god handel, varen kom hurtigt og diskret (3 arbejds dage), ganske fornuftigt pakket ind, og selve varen har været som forventet ind til videre. alt i alt, et sted jeg sagtens kunne handle igen. Det eneste minus er, at selve sortimentet ikke er så dybt, men det skal ikke tage noget fra, at det er en god virksomhed.
Kan klart anbefale denne butik, diskret og hurtig levering med info hele vejen.
nem og overskuelig og billig webshop. hurtig og diskret levering.
Jeg syntes det er rart at det er en helt almindelig pige der er på hjemmesiden, og ikke en " billig pige"
Andre hjemmesider får mig til at føle at det ikke er alle der køber sex legetøj, men kun dem der tænker lidt beskidte tanker
Det gik nemt og rigtig hurtigt med levering. Varene var fine, så jeg er mere end tilfreds. Vil klart anbefale at handle herfra. Diskret levering er også et plus:)
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。