Mają cudowne rzeczy. A otrzymany wałek do wlosow został z dbałością o najmniejszy szczegół zapakowany i przysłany.( Zwracam na takie szczegóły uwagę) Włosy po przespaniu się w nim są mega. Mam już wal... もっと見る
企業が回答しました
Zamówiłam profilowaną opaskę na oczy, dodatkowo zgodnie z ofertą otrzymałam 2 gumki gratis. Paczka przyszła szybko i była bardzo estetycznie zapakowana. Produkty są piękne wykonane i wysokiej jakości.... もっと見る
企業が回答しました
Zamówiłam papiloty z osłonką i opaskę na oczy do spania. Nie mogę ocenić papilotów, ponieważ nie sprawdziły się do moich gęstych włosów, ale produkt jest ładnie wykonany i przyjemnie się go używa. Opa... もっと見る
企業が回答しました
Mogę tylko pochwalić - zamówienie wysłane bardzo szybko, przyszło dokładnie to co chciałam, w pięknym pudełku i obiecanym gratisem. Materiał jest bardzo przyjemny w dotyku. Myślę że to też by była świ... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Proces zakupowy był prosty, przejrzysty i intuicyjny. Możliwość wysyłki do paczkomatu na dodatkowy plus. Jednak to co najważniejsze to jakość wykonania, która w tej opasce jest naprawdę wyśmienita. Jedwab użyty tutaj jest naprawdę dobrej jakości. Opaska dobrze leży na twarzy i spokojnie można w niej zasnąć bez ucisku czy innych kłopotów.

Lovesilk からの回答
Szybka realizacja zamówienia. Kolory zgodne ze zdjęciami. Zamówiłam gumki i poszewkę, małe gumki już wypróbowane i są super. Za jakiś czas przekażę opinie o poszewce ☺️

Lovesilk からの回答
Produkty wysokiej jakości, wzory przepiękne. Kupiłam apaszkę, opaskę na włosy i gumki do włosów. Jestem z wszystkich bardzo zadowolona, wyglądają szlachetnie. Polecam

Lovesilk からの回答
Ze sklepu Lovesilk zamawiałam już 2 razy. Pierwszy zakup był prezentem dla siebie samej - czepek jedwabny i papiloty do włosów. Produktów używam już kilka miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Kolejny zakup to jedwabna apaszka, która będzie prezentem dla koleżanki na urodziny. Za każdym razem przesyłka ekspresowa, a do tego pięknie zapakowana. Gratisy w postaci jedwabnych gumek do włosów to również duży plus. Jednym słowem polecam.

Lovesilk からの回答
Odebrałam czapkę i po przymierzeniu uznałam, że mi się nie podoba, spakowałam i odesłałam. Mailowo poinformowałam o odstąpieniu od zakupu. Prawie po miesiącu skontaktowałam się z firmą z prośbą o zwrot kwoty za paczkę, którą już dawno otrzymali. Po kilku dniach odpisali, że nie zwrócą mi pieniędzy ponieważ odesłałam czapkę wybrudzoną. Oczekują że naprawię ją i wtedy "wyślą mi pieniądze". Jakby nie to, że upomniałam się o należne mi pieniądze to pewnie by się nie odezwali. Wygląda to tak jakby liczyli, że zapomniałam o tym zwrocie. Wysłali mi zdjęcie jakiejś czapki, na którym widniała dzisiejsza data. Czuję się oszukana i nie polecam tu zakupów. Obawiam się, że to są częste praktyki tej firmy.

Lovesilk からの回答
Nie dość, że produkty naprawdę wysokiej jakości, to jeszcze cudowni ludzie, którzy pomogą nawet w sytuacji, gdy wcale nie musieli. Fantastyczny kontakt, szybka i niezwykle życzliwa obsługa, a spanie na poduszce z jedwabną podszewką i noszenie jedwabnej bielizny to wejście na inny poziom życia. Latem jedwabne biustonosze po prostu ratują skórę! Szczerze polecam firmę.

Lovesilk からの回答
Zamówiłam już czepek i czapkę i jestem Bardzo zadowolona ❤️ na pewno zamówię kolejne rzeczy bo po włosach naprawdę widać efekty ❤️

Lovesilk からの回答
Edytuję opinię póki co, przyjmując wyjaśnienia firmy.
Przesyłka odebrana, ładnie zapakowana, co do jakości zamówionych produktów też nie mam zastrzeżeń, jest ok. Jedna gwiazdka mniej, za niestety, nieprofesjonalny kontakt z klientem.

Lovesilk からの回答
Indywidualne i profesjonalne podejście do klienta. Błyskawiczne rozwiązanie problemu. Świetny kontakt ze sklepem, szybka wysyłka, a towar zgodny z opisem. Jakoś zamówionych produktów znacznie przewyższyła moje oczekiwania. Na pewno kupię tutaj ponownie. Szczerze polecam.

Lovesilk からの回答
Czepek jest przepiękny i bardzo starannie wykonany. Jedwab jest miękki, delikatny i przyjemny w dotyku. Włosy po nocy są wygładzone i mniej się puszą. Zdecydowanie udany zakup – polecam!

Lovesilk からの回答
Zamówienie zostało wysłane od razu. Materiał świetnej jakości. Zgodność produktu.

Lovesilk からの回答
Zamówiłam turban z gumką, spałam na razie jedną noc i jest fajny. Ładnie zapakowane :) próbka jedwabiu przetestowana i rzeczywiście można sprawdzić jak się zachowuje jedwab przy paleniu.

Lovesilk からの回答
Do kolejnego zakupu w sklepie Lovesilk zachęciła mnie przede wszystko świetna jakość materiału . Jest teź duźy wybór rozmiarów na poduszki. Znalazłam Lovesilk I pozostanę wierna tej marce. Polecam ogromnie.

Lovesilk からの回答
Już kolejny raz zrobiłam tutaj zakupy. Mam poszewki, ręczniki oraz gumki. Materiał jest rewelacyjny, poszewka którą mam juz niemal rok, jest jak nowa, teraz kupiłam na prezent. Ręcznik również rewelacyjny, chłonie super. Na pewno jeszcze tu wrócę. Wysyłka była ekspresowa.

Lovesilk からの回答
Zamówiłam dwa czepki i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Jedwab jest znakomitej jakości a czepki porządnie odszyte, dobrze się w nich śpi. Na duży plus również fakt, że przesyłka była bardzo estetycznie zapakowana, od razu nadała się na prezent dla siostry bo jeden czepek był przeznaczony dla niej :)
Do tego szybka wysyłka. Polecam bardzo!

Lovesilk からの回答
Poszewka pięknie zapakowana, doskonałej jakości - świetny pomysł na prezent.
Wysyłka ekspresowa!
Jeśli ktoś się zastanawia nad zakupem jedwabnej poszewki to szczerze polecam, bo produkt jak i firma bez zarzutu.

Lovesilk からの回答
Produkty najwyższej jakości, 100% jedwab, oryginale produkty, szyte w Polsce, bardzo dobrze wykonane - polecam serdecznie wszystkim - u mnie to na pewno nie ostatni zakup :)

Lovesilk からの回答
Czapka przyszła do mnie pięknie spakowana z dokładnym opisem pielęgnacji. Czapka śliczna, wygodna, ładnie leży. Gumki, które były w zestawie dobrze trzymają włosy, nic się nie wkręca.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。