Jestem bardzo zadowolony z zakupu jedwabnego turbanu z lovesilk. Na samej stronie produktu są krótkie filmiki, które pokazują jak używać trubanu co mi osobiście bardzo pomogło. Jakość produktu jest do... もっと見る
企業が回答しました
Ten jedwabny turban w kolorze pudrowego różu to mój nocny hit!Zawsze rano budziłam się z wielkim puchem na głowie, a teraz moje włosy są cudownie gładkie i delikatne w dotyku. Turban świetnie trzyma s... もっと見る
企業が回答しました
Jestem bardzo zadowolona z wykonanego zakupu, jakość zakupionych turbanów jest bardzo dobra, są komfortowe do spania, włosy rano są niesamowicie gładkie, nawet nie zdawałam sobie sprawy jak wielką róż... もっと見る
企業が回答しました
Bardzo polecam! Kupiłam wałek i jestem zachwycona jakością. Ponadto zamówienie zostało bardzo szybko wysłane, a do tego ślicznie wyglądało całe opakowanie, wałek był na prezent i ułatwiło to wręczenie... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Poszewki z prawdziwego naturalnego jedwabiu wysokiej jakości, bardzo gładka faktura materiału i solidna grubość (22 momme), co należy do rzadkości na rynku. Czapka z jedwabną podszewką faktycznie spełnia swoje zadanie pielęgnacji włosów a przy tym jest bardzo twarzowa. Kolory tak ładne i ciekawe, że nie mogłam się zdecydować między dwoma i kupiłam dwie czapki. Szybka wysyłka i dobra obsługa klienta. Polecam

Lovesilk からの回答
Produkt wspaniały, bardzo sprawna obsluga klienta i miłe podejście. Na pewno skorzystam z ich produktów jeszcze nie raz
Polecam w 100%

Lovesilk からの回答
Turban z tasiemką okazał się nie tylko przydatnym narzędziem dbania o włosy, ale też ciekawym rozwiązaniem z natrętnym nawykiem wyrywania włosów. Kupiłam córce z zamysłem, aby nakładała go na noc, ale turban jest tak uroczy, że chętnie nosi go w ciągu dnia, co zapobiega wyrywaniu przez nią włosów. Polecam w takich przypadkach :-)

Lovesilk からの回答
Kupiłam poszewkę dla przyjaciółki na urodziny. Powiedziała mi, że dużo lepiej jej się śpi (delikatny i przyjemny w dotyku materiał robi swoje).

Lovesilk からの回答
Maska jest niezwykle miękka, delikatna dla skóry i idealnie dopasowuje się do twarzy, skutecznie blokując światło. Gumka nie plącze włosów. Dodatkowo wygląda bardzo elegancko i stylowo.

Lovesilk からの回答
Pięknie zapakowane, turban i opaska robią wrażenie luksusowych. I takie właśnie są:) Polecam!

Lovesilk からの回答
Bardzo miło było robić zakupy w sklepie Lovesilk. Ręcznik do włosów, z jednej strony prawdziwy jedwab, z drugiej tkanina bambusowa. Ręcznik jest bardzo ładny i spełnia swoją funkcję. W środku również mały kawałek jedwabiu, aby sprawdzić autentyczność materiału. Oraz prezent w postaci 2 gumek do włosów. Szybka dostawa.

Lovesilk からの回答
Po raz kolejny zlozyłam zamowienie w tym sklepie i po raz kolejny się nie rozczarowałam. Za pierwszym razem zamówiłam.poszewki na poduszki, rewelacja , tym razem zamówiłam czapkę merino z podszewką jedwabna. Pierwsze wrażenie super, bardzo starannie wykonana, myślę , że sprawdzi się świetnie , w końcu trafiłam na ciepłą czapkę, która dodatkowo zadba o włosy .

Lovesilk からの回答
Wygląda to na oszustwo. Nie chce zwrócić pieniędzy i straszy sądem. Towary niskiej jakości

Lovesilk からの回答
Poprosiłam o szybką wysyłkę i produkt został do mnie dostarczony w niecałe 48h (a zamawiałam wieczorem!). Produkt jest świetnej jakości, do tego jeszcze została dodana próbka jedwabiu, żeby móc sobie samemu sprawdzić jego autentyczność. Dla mnie 10/10, będę polecać!

Lovesilk からの回答
Paczka zaskoczyła mnie już od momentu wyjęcia jej z paczkomatu. Piękna różowa folia, a wraz z odpakowywaniem było tylko lepiej - pudełko w środku owinięte było czerwoną wstążką, a w środku ładny różowy papier. Dołączona próbka jedwabiu zaskoczyła nawet męża :) Samo zamówienie - rewelacja! Kupiłam czapkę- świetne wykończenie, mięsista i ciepła. Kupiłam też opaskę na oczy - nie uciska, delikatna, chłodna, światło nie przebija. Zakup w dziesiątkę! Jakość produktów warta swojej ceny. Z pewnością jeszcze coś zamówię.

Lovesilk からの回答
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Wałki z osłonkami są dokładnie uszyte, materiał miękki, kolor na żywo jeszcze bardziej efektowny niz na zdjęciach, solidne zapięcia i praktyczny woreczek do przechowywania. Spokojnie nadaja się do spania. Samo zamówienie sprawne, szybka dostawa. Polecam!

Lovesilk からの回答
Bardzo polecam jedwabne gumki do włosów z firmy LoveSilk. Świetne jakościowo, w dobrej cenie i z szybką realizacją. Czekam już na kolejne zamówienie.

Lovesilk からの回答
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Niestety, 2 tygodnie temu mój stary jedwabny turban zawinął się podczas szykowania pościeli do prania i został wyprany w 60 stopniach oraz wysuszony w suszarce.. mimo moich prób uratowania go to już nie było to samo, stracił swój blask, zrobił się matowy i nieprzyjemny w dotyku. Wtedy postanowiłam kupić nowy, dokładnie po 3 latach. Kupiłam model z gumką na obwodzie i jestem zakochana! Turban nie uciska, jest dużo miejsca na włosy, pięknie się układa. Jest dużo wygodniejszy niż poprzedni (był mniejszy, nie miał gumki tylko był wiązany, często w nocy mi się zsuwał z głowy). Dodatkowo w prezencie otrzymałam dwie małe jedwabne gumki, których nigdy za wiele, bo zawsze gdzieś mi giną. To już było moje kolejne zamówienie z tej strony i zawsze byłam zadowolona. Zdecydowanie będę każdemu polecać :)

Lovesilk からの回答
Zamawiałam już kilka razy z Love Silk i mają świetne produkty. Zarówno poszewki, czepki do spania jak i gumki w 100% spełniły swoją rolę. Do tego paczka przychodzi ładnie zapakowana, co bardzo ułatwiło gdy zamawiałam stamtąd prezenty

Lovesilk からの回答
Moje zamówienie zostało wysłane już tego samego dnia. Wszystko pięknie i starannie zapakowane. Produkty wykonane są z wysokiej jakości materiałów oraz wykonane z najwyższą starannością.

Lovesilk からの回答
Ekspresowa wysyłka, bardzo dużo opcji dostawy do wyboru, same produkty jakościowe i bardzo ładne. Jedwab delikatny i miękki 😊

Lovesilk からの回答
W sklepie Lovesilk kupiłam: jedwabny turban wiązany z gumką oraz 3 jedwabne papiloty . Do zamówionych produktów zostały dołączone 4 jedwabne gumki mini do włosów i 3 jedwabne osłonki .Sklep oferował fajne promocje , po zastosowaniu dwóch kodów, otrzymałam 7 % zniżkę , darmową dostawę i dodatkową zniżkę. ( 20%) na drugi artykuł. Produkty dotarły bardzo szybko w estetycznym opakowaniu.Jestem zadowolona z zakupu. Produkty są wysokiej jakości , wykonane ręcznie z jedwabiu morwowego. Turban nie zsuwa się i z powodzeniem chroni włosy podczas snu ( nie jest zbyt duży).Papiloty zakończone są praktycznymi zatrzaskami.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。