Lovesilk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Zamówiłam od firmy Lovesilk turban, wałem do włosów oraz otrzymałam scrunchie wraz z małymi gumkami. Z turbanu jestem naprawdę zadowolona, jednak zawiodłam się jedwabnymi wałkiem. Nie waÅŒne jakim spos... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zakupiłam juÅŒ 2 poszewki od sprzedawcy i byłam mocno zdziwiona jakością materiału. Pierwsza rzecz jaka mnie zdziwiła to szybkość z jaka schną poszewki praktycznie po 3 godzinach poszewka jest sucha -... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolony z zakupu jedwabnego turbanu z lovesilk. Na samej stronie produktu są krótkie filmiki, które pokazują jak uÅŒywać trubanu co mi osobiście bardzo pomogło. Jakość produktu jest do... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ten jedwabny turban w kolorze pudrowego róŌu to mój nocny hit!Zawsze rano budziłam się z wielkim puchem na głowie, a teraz moje włosy są cudownie gładkie i delikatne w dotyku. Turban świetnie trzyma s... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 311ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

KaÅŒdemu polecam zakupy z tej strony!

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Niestety, 2 tygodnie temu mój stary jedwabny turban zawinął się podczas szykowania pościeli do prania i został wyprany w 60 stopniach oraz wysuszony w suszarce.. mimo moich prób uratowania go to juÅŒ nie było to samo, stracił swój blask, zrobił się matowy i nieprzyjemny w dotyku. Wtedy postanowiłam kupić nowy, dokładnie po 3 latach. Kupiłam model z gumką na obwodzie i jestem zakochana! Turban nie uciska, jest duÅŒo miejsca na włosy, pięknie się układa. Jest duÅŒo wygodniejszy niÅŒ poprzedni (był mniejszy, nie miał gumki tylko był wiązany, często w nocy mi się zsuwał z głowy). Dodatkowo w prezencie otrzymałam dwie małe jedwabne gumki, których nigdy za wiele, bo zawsze gdzieś mi giną. To juÅŒ było moje kolejne zamówienie z tej strony i zawsze byłam zadowolona. Zdecydowanie będę kaÅŒdemu polecać :)

Dzień dobry!

Dziękujemy za okazane zaufanie oraz zakupy w naszym sklepie. Cieszymy się, ÅŒe otrzymane produkty dostarczyły wiele radości.

Zamawiałam juÅŒ kilka razy z Love Silk i

Zamawiałam juÅŒ kilka razy z Love Silk i mają świetne produkty. Zarówno poszewki, czepki do spania jak i gumki w 100% spełniły swoją rolę. Do tego paczka przychodzi ładnie zapakowana, co bardzo ułatwiło gdy zamawiałam stamtąd prezenty

2026幎2月7日

5぀星のうち5の評䟡

Produkty wykonane z najwyÅŒszą starannością

Moje zamówienie zostało wysłane juÅŒ tego samego dnia. Wszystko pięknie i starannie zapakowane. Produkty wykonane są z wysokiej jakości materiałów oraz wykonane z najwyÅŒszą starannością.

2026幎2月7日

Polecam 😊

Ekspresowa wysyłka, bardzo duÅŒo opcji dostawy do wyboru, same produkty jakościowe i bardzo ładne. Jedwab delikatny i miękki 😊

5぀星のうち5の評䟡

Turban i papiloty z jedwabiu

W sklepie Lovesilk kupiłam: jedwabny turban wiązany z gumką oraz 3 jedwabne papiloty . Do zamówionych produktów zostały dołączone 4 jedwabne gumki mini do włosów i 3 jedwabne osłonki .Sklep oferował fajne promocje , po zastosowaniu dwóch kodów, otrzymałam 7 % zniÅŒkę , darmową dostawę i dodatkową zniÅŒkę. ( 20%) na drugi artykuł. Produkty dotarły bardzo szybko w estetycznym opakowaniu.Jestem zadowolona z zakupu. Produkty są wysokiej jakości , wykonane ręcznie z jedwabiu morwowego. Turban nie zsuwa się i z powodzeniem chroni włosy podczas snu ( nie jest zbyt duÅŒy).Papiloty zakończone są praktycznymi zatrzaskami.

2026幎2月3日

Polecam ten sklep

Bardzo szybko dostarczona przesyłka. Zakupione produkty starannie i estetycznie opakowane.
Zakupione produkty spełniły moje oczekiwania - są z prawdziwego, wysokiej jakości jedwabiu, sposób wykonania bez zastrzeÅŒeń.

Rewelacja

Zamówienie zostało wysłane i dostarczone w ekspresowym czasie, a sama paczka była bardzo starannie zapakowana. Do produktów nie mogę mieć ÅŒadnych zastrzeÅŒeń. Są świetne!

2026幎2月3日

Zdecydowanie pozytywne doświadczenie

Zdecydowanie pozytywne doświadczenie, takÅŒe (bez ściemy) polecam Lovesilk. Samo zamówienie przebiegło sprawnie, a kontakt z obsługą klienta był szybki i pomocny. Widać, ÅŒe zaleÅŒy im na prawdziwym rozwiązanie problemu, a nie tylko szybkim zamknięcie zgłoszenia.

DuÅŒy plus elastyczne podejście i szybką komunikację. Przy kolejnych prezentach dla przyjaciół na pewno będę tu wracać.

2026幎2月6日

5぀星のうち5の評䟡

Produkty super jakości i dodawane

Produkty super jakości i dodawane gratisy, dodatkowo super promocje. Całość ładnie zapakowana i szybka wysyłka :)

Wspaniały czepek oraz poszewka

Wspaniały czepek oraz poszewka . Starannie wykonane z dobrej jakości materiału bardzo przyjemne w uÅŒytkowaniu. Jestem zadowolona z bardzo szybkiej realizacji.

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona. Zamówienie przyszło sprawnie i było pięknie zapakowane. Wszystko zgodne z zamówieniem i do tego jeszcze gratisy. Polecam

5぀星のうち1の評䟡

Jedna gwiazdka

ZłoÅŒyłam zamówienie i dokonałam płatności przelewem, a potwierdzenie przelewu wysłałam mailowo. Przez kilka dni nie otrzymałam ÅŒadnej odpowiedzi na próby kontaktu (mail, telefon, media społecznościowe).

Po wystawieniu opinii sklep skontaktował się ze mną, informując najpierw o awarii swoich systemów, a następnie o tym, ÅŒe mój przelew nie mógł zostać przypisany do zamówienia. W konsekwencji zamówienie zostało anulowane.

Otrzymałam zwrot 100% wpłaconej kwoty za niezrealizowane zamówienie.

W toku dalszej korespondencji otrzymałam maila z zapowiedzią podjęcia kroków prawnych w związku z treścią opinii.
Zwrot środków nastąpił, jednak sposób komunikacji z klientem oceniam negatywnie.

2026幎2月5日

Lovesilk からの回答

Mierzymy się z duŌą awarią, napisaliśmy juÅŒ do Pani wiadomość.

Problem polegał na tym, ÅŒe opłacili Państwo zamówienie z innego konta, niÅŒ dane z zamówienia, przelew dotarł do Lovesilk bez ÅŒadnych numerów ani danych..

Pani zamówienie zostało anulowane.
Zwrot 100% wpłaconej sumy został dokonany, dostali Państwo potwierdzenie.
Z naszej oferty gumki w ramach przeprosin Pani nie skorzystała.

Zaznaczamy dodatkowo, ÅŒe zamówienia są realizowane na bieŌąco, bez opóźnień.

Z wyrazami szacunku, Lovesilk.pl

5぀星のうち5の評䟡

Obsługa klienta na najwyÅŒszym poziomie i produkty dobrej jakości

Moje zamówienie dotarło ekspresowo. Wszystkie produkty są dokładnie takie jakie chciałam. Obsługa klienta stanęła na wysokości zadania i dostosowała zestaw gumek do moich preferencji. Dodam do tego bardzo dobre ceny produktów, darmową wysyłkę i gratisy do zamówienia. Szczerze polecam :)

2026幎1月29日

5぀星のうち5の評䟡

Świetna firma,która ma super podejście

Świetna firma,która ma super podejście do klienta. Gumki lovesilk to najlepsze gumki,które do tej pory uÅŒywałam. Wlosy po całym dniu w kucyku sa gladkie bez zagniecen. Polecam z całego serca!

2026幎1月26日

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolona z jakości i

Jestem bardzo zadowolona z jakości i starannego wykonania produktów! Opaski na oczy, gumki do włosów są trwałe i bardzo wygodne.
Serdecznie polecam!

2026幎1月27日

Świetna obsługa klienta

Rewelacyjna obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Szybki i bezproblemowy kontakt mailowy oraz realna pomoc przy problemach z InPostem sprawiły, ÅŒe cały proces przebiegł sprawnie i bez stresu. Do tego zamówione produkty są świetnej jakości i w pełni spełniają moje oczekiwania.

2026幎1月19日

Piękna czapka!

Zamówiłam wełnianą czapkę z jedwabną poszewką. Szybka wysyłka, paczka bardzo ladnie zapakowana a co najwaÅŒniejsze czapka piękna i wygodna, myślę ze to nie będzie mój ostatni zakup w lovesilk:)

2026幎1月22日

5぀星のうち5の評䟡

Turban oraz jedwabna gumka uratowały

Turban oraz jedwabna gumka uratowały moje włosy! Odkąd uÅŒywam tych produktów moje włosy są gładkie, miękkie i błyszczące😍

2026幎1月23日

Jakość i estetyka

Sprawna dostawa, dobrej jakości róŌnorodne przedmioty w róŌnej wersji kolorystycznej, kaÅŒdy znajdzie coś dla siebie.
Gorąco polecam!

2026幎1月22日

polecam

Błyskawiczna i rzeczowa odpowiedź na pytania klienta ze strony obsługi klienta. Szybkie i konkretne załatwienie sprawy-polecam.

2026幎1月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス