レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

DÃ¥rlig service fra personalet. DÃ¥rlig service i forbindelse med bestilling og betaling og generelt en meget afvisende/nedladende service overfor kunder, hvilket ihvertfald ikke fÃ¥r mig til at komme ti... もっず芋る

vores mad kom med 25 minutters forskel fra fÞrste til sidste ret. 5 ud af 9 af retterne var lavet forkert, og flere manglede essentielle ingredienser i retten (avokadotoast uden avokado). da vi sÃ¥ kon... もっず芋る

Vi elsker Mackies! Her i hjemmet er vores favorit spisested Mackies - de forstÃ¥r at bringe lÊkkermad og hyggelige omgivelser sammen, til en suverÊn oplevelse. De er altid hÞflige, og hurtige ti... もっず芋る

Bestilte en bÞrne pizza og fritter og en lille pizza og fritter. Fritterne var fine og gode. - men pizzaerne
.. BÞrne pizzaen var et pitabrÞd overhÊldt med tomatsovs og stykker af pÃ¥lÊgsskinke... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Discount

Vi bestilte en 3 retters menu til 179, eksklusiv drikkelse og dyppelse, hvilket mange andre steder, ville vÊre en rimelig pris.
Bevares, forretten var udemÊrket, men burgeren var ikke varm, lignede og smagte til forveksling af en discount-burger, som du hurtig bikser sammen en lÞrdag aften og bollen var en gummi-agtigt tÞr "standard-bolle" fra dit lokale supermarked til en 10'er.
"Fritterne" var ovnbagte kartofler som så gode ud, men var ligeledes halv-lunkne og uden smag.

2017幎7月23日

Meget svingende kvalitet!!!

Har her til aften besÞgt mackies i Horsens med en veninde som så ofte fÞr, men desvÊrre blev denne gang mildt sagt en dårlig oplevelse.
Vi bestiller begge en burger med kartofler til, kartoflerne er overtilberedt og nÊrmest sorte... Burde ha vÊret oppe af ÞnskebrÞnden meget fÞr!
Min venindes burger indeholder en meget unoden avocado som hun påpeger overfor tjeneren der tilbyder en ny burger. Det takker vi nej til da vi så ikke kan spise sammen, i stedet tilbydes hun så noget mere at drikke hvilket er underligt da vi begge har nÊsten fyldte glas med vand... Da vi skal betale er de frÊkke nok til at forlange fuld pris på alt maden hvilket jeg nÊvner og får at vide de ikke kan trÊkke en hel burger ud, men de ku godt lave en ny og kassere den fÞrste???? Vi ender med at få sÞlle 10% rabat på den ene burger og går hjem med utrolig dårlig oplevelse og kommer sandsynligvis ikke der og spiser igen....

2016幎8月1日

Elendig service

Dårlig service fra personalet. Dårlig service i forbindelse med bestilling og betaling og generelt en meget afvisende/nedladende service overfor kunder, hvilket ihvertfald ikke får mig til at komme tilbage. Maden er som altid lÊkker, men den irriterende behandling fra personalet trÊkker desvÊrre helhedsoplevelsen drastisk ned!

2015幎5月30日
自発的なレビュヌ

Meget intimt/trangt sted, men hyggeligt

Min kÊreste og jeg var i eftermiddags (lÞrdag) inde og få os en kop kaffe og ÊbletÊrte.
Det var fÞrste gang vi besÞgte Mackie's og vi var uheldige at få bord nr. 9, det fÞrste bord på 1. sal, hvor folk fra trappen hele tiden gik forbi og vi fÞlte vi sad i vejen og skulle rykke os hver gang folk ville forbi.
Bortset fra den uheldige plads var der fin service og tÊrten smagte tilfredsstillende og kaffen ligeså.
Lidt for trange forhold for min smag, men tjenerne var smilende og hjÊlpsomme og det var ikke et problem at betale med vores Morebox gavekort.
Vi kunne godt finde på at kigge forbi en anden gang, men så bestiller vi bord (i dag tog de ikke telefonen da vi ringede), fordi det er et populÊrt sted med få spisepladser.
Det giver en hyggelig atmosfÊre at der hÊnger tin-nummerplader fra USA mm. på vÊggene.

2015幎2月21日
自発的なレビュヌ

Hvorfor kan man ikke give 0 stjerner?

vi gik på mackies fredag aften, det skulle vi aldrig have gjort. der var INTET som kom som bestilt, og der gik en time fÞr vi fik det fÞrste mad. imellemtiden fik andre der kom senere end os deres mad og gik igen fÞr vi havde fået vores. da halvdelen af vores mad også var brÊndt på, sagde vi ikke ikke ville betale for noget som helst, da vi ikke skulle betale for noget vi ikke har bestilt. vi endte med at betale for sodavandene meget imod vores vilje! men de var meget sure og ubehÞvlede og ville ikke indrÞmme de ydede vildt dårlig service og mad og ville diskutere det hele..

2014幎4月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ