Restaurant Martino レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Vi kommer ikke igen. En bestem tjener virkede uhøflig. Vi ventede over en time på mad, og da den endeligt kom, så var det koldt. Desuden var smagsoplevelsen ikke noget værd at betale for.

5つ星のうち1の評価

Hvis man kunne give 0 stjerner, det ville være min vurdering. Vi bestilte en pinsa: den var kold, med billige og smagløse polser og brændte auberginer på, men det var alligevel det bedste, der blev se... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Virkelig en dårlig oplevelse. Servitricerne vidste intet. Kun halvdelen af drikkevarer blev leveret. Maden var ok, dog med fund af plastik i maden. En af retterne var glemt, så del af selskabe... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har været på Martinos 2 gange. Sidste gang for en mdrs tid siden hvor jeg fik oksekød og sidste uge hvor jeg valgte paneret kylling. Begge retter var ret gode og perfekt tilberedt. Personalet(et p... もっと見る

企業情報

1. レストラン

さまざまな外部ソースから提供された情報

Hos Restuarant Martino serverer vi lækker italiensk inspireret mad med Aarhus' bedste udsigt. Vi er placeret på Marselisborg Lystbådehavn ved Tangkrogen i Aarhus med en fantastisk udsigt over Aarhusbugten og Marselisskoven.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Vi var en del af et selskab på 8…

Vi var en del af et selskab på 8 personer. Vi havde købt en gastro week. Maden var hæderlig. De var lang tid om hver servering. Vi købte vinmenu. Som var banal til 329 kr for 4 små glas. Man forklarede os at der i dag er 7 glas i en flaske. Som tidligere tjener undrer det mig. Men bortset fra det ja så er der kun sodavand på automat. Men borde of stole passer ikke i højde. Man sidder virkelig dårligt. Den eneste gode karakter får de for placering af restauranten. Øv hvor er vi skuffede. Det var vist sidste gang på en restaurant jeg i tidens løb har brugt meget som frokost restaurant. Venligst Jan Sloth

2023年2月10日
5つ星のうち1の評価

Meget dårlig oplevelse - bliv langt væk

Vi besøgte Restaurant Martino og glædede os til en god oplevelse og dejlig mad. Vi blev anvist et bord uden lys og med et vindue, der ikke kunne lukkes grundet en kabel til udendørs belysning. Da restauranten var nærmest tom på en lørdag aften, spurgte vi ind til, om det ikke var muligt at få en bord uden træk og med lys, så vi trods alt kunne se hinanden. Det fik vi og vi kunne nu sætte os til rette. Vi bestilte 2 rip eyes til 395 kr stykket med diverse gemyse til og vin. Bøfferne vi modtog var fuldstændig rå og uspiselige. De undskyldte med, at det er svært for en kok at stege en bøf korrekt ??? Bøffen røg retur til køkkenet og kom efter et stykke tid tilbage til bordet i en halvrå tilstand, hvor ca. halvdelen blev spist. Resten var direkte til skraldespanden. Kartoflerne var var ej heller færdigtilberedt og sådan kunne man blive ved. På intet tidspunkt viste tjeneren interesse i at spørge ind til om bøffen var tilfredsstillende, med kiggede i stedet på os med frygt i øjnene. Ingen kompensation eller anden form for plaster på en usædvanlig dårlig oplevelse. Sidst men ikke mindst så måtte vi lede efter tjeneren, så vi kunne betale vores regning og kommer derfra, da alle instinkter for flugt nu var blevet vækket. Derfor vil vi mod sædvane advare mod at besøge denne restaurant, da vi 2000 kr senere gik derfra med hovedrysten og en kæmpe ærgrelse.

2022年11月25日

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. Ventede 45 min. på at få lov til at bestille drikkevarer. 2 timer (!!!) på forret og sådan fortsatte det ellers bare. Stemningen var skrækkelig - alle var utilfredse og i chok over så ringe service. Maden var fin, men ikke pengene værd. Tjenerne prøvede at flygte i stedet for at undskylde og kompensere. Helt til grin

Vil ikke anbefale til nogen.

2022年10月20日

Never again!!

We went during dinner days, that included a pre-booked and unfortunately pre-payed 3 course menu.
To start with, we were ignored at the door, which set the trend for the whole evening. Sat in the back-end of the restaurant, all tables in our section experienced extreme wait times between 1-2 hours and disorganized service. The staff did not bother clearing tables, asking for drink orders or serving the ordered wine menu.
Beyond that, the main dish was supposed to be braised beef, but it rather resembled leather.
After reminding the staff twice about dessert, we decided to leave. Upon asking for the head waiters opinion on the evening and if we should pay for the water and one glass of wine we ordered extra, he generously said it’s on the house. However, he never apologized for the absolutely disastrous evening.
On the upside, the very overwhelmed junior waiter in our section at least tried, he was friendly, did not have an attitude problem and recognized the issues around.

2022年10月21日

Skuffende og tenderende håbløst

Skuffende og tenderende håbløst.

Vi havde forudbestilt 2x tre retter og ditto vinmenu. Vi havde bordet fra 19:15 af, men startede med at vente i små 10 minutter udenfor, som i helt udenfor, inden vi blev ‘taget imod’.

Der gik næsten to timer. TO!!! før vi fik af vide, at forretten var på vej. Det var vel og mærke efter vi selv var ude i køkkenet for at spørge. De troede, at servicen havde kørt.

Nuvel. Alle der sad i vores afdeling forstod intet af ventetiden - og nogle fik sågar en gratis flaske vin, som undskyldning for ventetiden.

Vi fik af vide, og vi var dem der ventede længst tid, at vi ville få et ekstra glas vin.

Det gjorde vi selvfølgelig ikke. Til gengæld vi jeg en hovedret med en læderbøf, der smagte af importeret træsko.

Resten gider jeg næsten ikke bruge tid på. Eller jo. Vi ventede også 8 minutter på at betale, endog vi havde betalt i forvejen. Der måtte fire tjenere til kassen for at betjene os, men de kom aldrig videre. Vi spurgte, om vi ikke bare kunne gå, eftersom vi allerede havde betalt overpris og fået mindre end det vi havde betalt for og fået lovning på, og det kunne vi så godt. 3 timer og 30 minutter senere kunne vi så forlade stedet. Det er bare ikke godt nok - kunne jeg give 0 stjerner, havde det været adækvat.

2022年10月20日
5つ星のうち1の評価

Kærestetur, men hver for sig

Helt igennem træls oplevelse, men super flink kvindelig tjener.
Jeg var på kærestetur og i den anledning ude og spise på Restaurnt Martino.
Da maden kommer ud i første omgang til fruen og jeg, så på trods af der er bestilt uden sovs, så er kartoflerne overdynget med det, jeg spørger om det er muligt at kunne få en gang kartofler uden sovs og garniture, dette får jeg så serveret, super god service. Da jeg skære i min bøf er min bøf stadig rå inden i, i den ene side er den gennemstegt. Beder derfor pænt om at få en ny, som er stegt medium.

Der går 30 minutters penge før bøffen kommer ud, mine kartofler er kolde og min kæreste som har været så høflig ikke at ville gå i gang med at spise, før vi begge kunne spise sammen, hendes bøf er blevet kold sovsen er faldet sammen, og sågar er hendes kartofler kolde også.

Selvfølgelig sidder man jo ikke bare og venter uden at få sig et glas og drikke, men det éne glas vin, holder ikke 10 dråber til at hovedretten ankommer.

Kompensationen som de kunne tilbyde var at slå drikkevarerne af eller give en kop kaffe på huset. Det synes jeg ikke er fedt.. at blive spidset af med en kop kaffe eller drikkevare som jeg ikke engang kunne nyde til min dyrebetalte bøf. Utrolig kedeligt at spise en lunken bøf til kolde kartofler.

2022年9月16日

Dårlig oplevelse - Kommer der ikke igen

Rigtig dårlig oplevelse. Havde bestilt bord. Efter 1½ times ventetid på en 6 retters menu og vin rettede vi henvendelse til personalet. De vidste ingenting, mens kokken spurgte om vi havde fået første ret. Gentog at vi intet havde fået. Det var jo derfor vi efterlyste vores mad. Kokken oplyste nu, at de slet ikke var gået i gang med vores bestilling. Årsagen var at de ikke havde mere Carpaccio der var del af en af de 6 retter. Vi blev nu spurgt om det i stedet for Carpaccio var i orden at de serverede bruschetta (1½ timer efter vores bestilling). På forespørgsel om hvor lang tid vi så skulle vente yderligere, kunne vi ikke få svar på. Kokkene kunne ikke blive enige om hvad de kunne levere og hvornår. De virkede faktisk ikke interesseret i overhovedet at levere vores menu. Vi forlod herefter Martino i vrede og skuffelse. Personalet undskyldte dårligt nok. De virkede faktisk heller ikke berørt af situationen. Det var så sidste gang vi kommer der. Vi anbefaler andre ikke at besøge Martino

2022年8月26日

Ingen stjerne

Hvis jeg kunne var en stjerne ikke fortjent. Glemte forret, måtte selv hente sauce, bestik mm. Vi var 6 personer og fik maden serveret på 6 forskellige tidspunkter. Ventede på drikkevare. 2 af os afbestilte maden, da den ikke engang var på vej, efter 2 timers ventetid, og de fire andre for længst var færdige. En ung tjeners første arbejdsdag, hun fik ingen hjælp. Fik at vide køkkenet havde travlt, men hvad kunne der ikke have sket, hvis restauranten bare havde været halv fyldt?

2022年7月18日
5つ星のうち2の評価

Ekstrem små portioner.

Vi bestilte deres 4 retters menu. Men størrelsen på den menu var helt til grin. Hovedretterne (som bestod af to retter) var et lille stykke fisk på 2x2 cm og så ærter på og den anden en halv gulerod og et stykke blomkål. Vi var på ingen måde mætte - det var faktisk helt til grin at servere så lidt mad! Men kan se på anmeldelserne det åbenbart er standard så ærgerligt vi ikke havde tjekket det inden. Det skal siges maden var ganske lækker - men det var desværre kun to mundfulde. Så absolut ingen anbefaling herfra. Og hvor er det synd med den beliggenhed - det var godt engang for mange år siden.

2022年7月8日
5つ星のうち2の評価

Dårlig oplevelse

Sindssygt små retter – vi blev overhovedet ikke mætte. Det blev forklaret med “social-dining-koncept”, men det er jo ikke ens betydende med, at vi efter seks retter skal gå sultne derfra. I øvrigt består to af de seks retter af henholdsvis 1) grøntsager og 2) fisk – det vil sige en ganske almindelig hovedret, de bare “bruger” to retter på og som består af verdens mindste stykke fisk. Til desserten spurgte tjeneren ikke om vi ville have kaffe, så den bestilte vi selv og ventede på den imens vi spiste desserten færdig. Mælken dertil var sur, så vi startede forfra og måtte vente yderligere.

Forretten/forretterne smagte bare ikke godt. Virkelig mærkelig sammensætning og kartoflerne var slet ikke færdigtilberedte. Hovedretten smagte til gengæld godt, og de 2 stjerner er fordi vi efter at have brokket os fik ekstra mad til hovedretten som vi ikke betalte for.

Vi kommer ikke tilbage og det vil jeg heller ikke anbefale andre at gøre.

2022年7月1日
5つ星のうち5の評価

5 stjernet oplevelse

vi besøgte martino inden vi skulle til rammstein koncert. restaurant martino var for os en 5 stjernet oplevelse. vi havde på forhånd aftalt med martino hvornår vi kunne forvente vores mad var klar, da vi kun havde kort tid fra vi kørte fra færgen til vi skulle spise og derefter koncert. alt klappede til ug . vi fik lækker mad, dagens fisk, samt kalve ribeye, begge dele meget lækkert, og det kom hurtigt efter vi var kommet. restauranten var fyldt med mennesker, hvilket efter vores fornemmelse indikere at der er rigtig mange som har en positiv oplevelse med martino, og som ikke skriver herinde. her tænker jeg på de få meget sure anmeldelser herinde. jeg håber at de få der har haft en 1 stjernet oplevelse med martino har husket at gøre opmærksom på det de brokker sig over til martino, mens de var på restauranten, inden de skrev herinde på trustpilot. jeg kan kun sige at vi med fornøjelse lægger penge på martino igen når vi igen besøger århus.

2022年6月23日
5つ星のうち1の評価

Den ene stjerne er for colaen

Den ene stjerne er for colaen, den var som en cola skal være, dejlig kold med isterninger. Desværre kan det samme ikke siges om pizzaen. Den var ubagt og alligevel tør og kedelig. For lidt ost og for meget tomat pasta der ikke smagte godt. Smagsløs oplevelse. Ingen beklagelse fra personalet, som kunne havde tilbudt kompensation eller en kop kaffe for den dårlige oplevelse. Meget ungt personale. Vi var 4 der havde samme dårlige oplevelse, så ingen anbefalinger her fra. En fryse pizza havde været meget bedre.

2022年6月20日
5つ星のうち1の評価

Alt for dyr mad i forhold til hvad der blev serveret

Maden var alt for dyr i forhold til hvad man fik serveret.
Vi havde bestilt 6 retters. Forretten bestod af 2 retter, hovedretten var 3 af retterne hvor en af dem var en kvart rødbede skåret ud med lidt mango sirup udover. Desserten var dog god.
Vi var reelt i tvivl om vi havde bestilt 1 eller 2 da der var så lidt mad vi måtte gå sultne derfra.
Alt i alt dårlig oplevelse

2022年6月16日
5つ星のうち5の評価

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, hvor vi blev mødt af venligt personale hele vejen igennem. Vores mad som var rigtig godt, var ret hurtigt klar, så vi nød vores middag med og sidde udenfor, med udsigt over Marselisborg havnen.

2022年6月12日
5つ星のうち1の評価

Jeg tror at kokken havde tabt…

Jeg tror at kokken havde tabt saltbøssen i hummersuppen. Tynd, flad og ekstrem salt.

Ventede 1 time på maden, og hovedretterne kom ikke samtidig.

Sendte suppen tilbage, men de ville alligevel have betaling.

Jeg troede det var skjult kamera. En kæmpe joke.

Hermed en kraftig anbefaling….bliv væk.

2021年10月15日
5つ星のうち3の評価

God mad og betjening, men lang ventetid og for meget pengemaskine

Maden var god, tjeneren venlig. Vi ventede dog alt alt for længe på vores mad. 1,5 time mellem forret og hovedret, og de ekstra kartofler vi bad om fra start kom først efter en halv time, da vi havde rykket for dem og den øvrige mad var blevet kold. Et stort minus var endvidere, at de ikke kunne sætte postevand på bordet ud over vinen. Når man bestiller vin og i øvrigt bestiller for 2000 kr, er det virkelig flabet at de kun at vil servere dyr ramløsa vand ved siden af. Alle ordentlige restauranter sætter som en selvfølge vand på bordet uden beregning.

2021年8月5日

Trustpilot エクスペリエンス