Vi kommer ikke igen. En bestem tjener virkede uhøflig. Vi ventede over en time på mad, og da den endeligt kom, så var det koldt. Desuden var smagsoplevelsen ikke noget værd at betale for.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hvis man kunne give 0 stjerner, det ville være min vurdering. Vi bestilte en pinsa: den var kold, med billige og smagløse polser og brændte auberginer på, men det var alligevel det bedste, der blev se... もっと見る
Virkelig en dårlig oplevelse. Servitricerne vidste intet. Kun halvdelen af drikkevarer blev leveret. Maden var ok, dog med fund af plastik i maden. En af retterne var glemt, så del af selskabe... もっと見る
Jeg har været på Martinos 2 gange. Sidste gang for en mdrs tid siden hvor jeg fik oksekød og sidste uge hvor jeg valgte paneret kylling. Begge retter var ret gode og perfekt tilberedt. Personalet(et p... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Hos Restuarant Martino serverer vi lækker italiensk inspireret mad med Aarhus' bedste udsigt. Vi er placeret på Marselisborg Lystbådehavn ved Tangkrogen i Aarhus med en fantastisk udsigt over Aarhusbugten og Marselisskoven.
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi har ventet 1,5 time på vores mad
Vi har ventet 1,5 time på vores mad, og fået noget brød efter 1 time.
Servicen er blandet, da vi har fået afvide drikkelse er på husets indtil videre. Som så ikke var på husets regning alligevel. Vi fik seafood platte, som lugtede meget specielt, en kedelig/slatten pizza uden smag.
Linguni er var udemærket dog, men vi skriver videre til chefen og får forhåbenligt vores penge refunderet.
Fødselsdags Surprise Dinner.
Min kæreste gav fødselsdags Surprise Dinner på Martino.
Sikke en oplevelse, forret var reje Carpaccio, det var slimet og smagte virkeligt dårligt, hovedret var en meget fed fisk med kolde grønsager. Vi droppede desserten, da vi ventede 2 timer på de to første retter.
935 kr. for dårlig mad, hvis i vil have god mad og en hyggelig aften, så find et andet sted.
Mega dårlig service! Maden lidt under middel
Vi bestiller mad kl. 16 inden EM kampen kl. 18
Tjeneren, en pige er lidt ubehøvlet, og siger vi skal skynde os at bestille inden køkkenet lukker. Spørger om de lukker så tidligt da? Hvor hun svarer” nej de skal bare på pause” herefter ser vi ikke skyggen af hende selvom vi egentlig havde lyst til at bestille kaffe og kage!
Vi ender med at betale og gå nedenunder til en cafe i nærheden i stedet for.
Det var så sidste gang vi kommer der
Martin Schultz
Jeg skulle have samtaler med Martin, men jeg ventede forgæves på ham i 15 minutter, og han hilste mig ikke engang.👎
Omgivelser er i top
Omgivelser er i top, med dejlig udsigt over bugten, hvilket er et plus. Vi ventede længe på maden, og da den kom var det en noget tør gennemstegt bøf. Brød smagte som hvis de var fra dagen før. Pris og kvalitet hænger ikke sammen.
Den som ikke sætter pris på udsigten…
Den som ikke sætter pris på udsigten over Århus Bugten og skoven har ikke sans for skønhed.
Tjeneren var sød og hjælpsom. Maden kom hurtigt og var god :)
Great experience
Great experience, views and delicious food!!! The service was lovely, kind and attentive!
Vi holdte min søn 12 års fødselsdag 3/6…
Vi holdte min søn 12 års fødselsdag 3/6 2021
Og havde bestilt bord kl 18.30 som er ifølge corona regler .
Der var ikke noget klage over af mad kvalitet
Dog var vente tiden på mad ikke tilfredstillende , tænker de bør vurdere om bemanding passer til de gæster der booked til mvh/Kaj
Værste service i Aarhus
Besøg d. 25/5-21
Med uddannet kokke som ikke kan stege bøffer, så kan man efter min mening ikke drive en restaurant. Tjenere og kokke som vender øjnene og bagtaler mit selskab ude i køkkenet, mens man man kan sidde og høre på det. Det er helt til grin og ikke okay.
Ikke at glemme jeres dårlige service.
Modtager en bøf som skulle være rød, men bliver afleveret gennemstegt. Tjeneren tager kødet ud i køkkenet, men kommer tilbage med samme tallerken og siger at ude køkkenet og med deres lys er den medium. Jeg nægter spise den og beder om et nyt stykke kød. Der bliver her vendt øjnene.
Efter 30 minutter hvor resten af selskabet har spist færdigt kommer tjeneren tilbage med et råt stykke kød som har fået lidt farve på begge sider, men rå og kødet ikke engang har fået varme i midten.
Sender kødet tilbage igen og tjeneren bliver pigesur og han siger efterfølgende “hvis DET her HELLER ikke er godt nok hvor meget skal den SÅ have?”.
Det er det mindste man kan forlange når man giver 290.- for et stykke kød med ufærdigtilberedte kartofler.
Man kan ligeså godt tage på Jensens bøfhus
Jeg ville faktisk ikke engang give dem…
Jeg ville faktisk ikke engang give dem 1 stjerne.
Dette er et firma, der ikke sætter pris nok på deres hårdtarbejdende medarbejdere. Når I gæster giver tips/drikkepenge, går det ikke til tjenerne. Det går til firmaet selv.
Firmaet betaler ikke medarbejdernes retmæssige løn eller respekterer deres medarbejdere på nogen måde, hvorfor ingen burde støtte dette foretagende.
Fandt et hår i min mad
Fandt et hår i min mad og påpegede det overfor tjeneren, som bare kiggede surt og nikkede. Jeg havde forventet en eller anden form for kompensation da jeg kun fik et par skefulde af min dessert, pga. håret. Det fik jeg ikke. Til gengæld så jeg tjeneren hviske til en af kokkene hvorefter de begge kiggede på mig, da jeg skulle betale. Ikke særlig charmerende oplevelse. ØV
Ærgerlig madoplevelse..
Desværre var maden meget utilfredsstillende og skuffende. Pastaen var ikke frisk, fisken havde fået for meget og maden smagte generelt for meget af salt og fedt. Jeg gik desværre der fra med rigtig meget kvalme. Smuk lokation men en rigtig dårlig madoplevelse.
Helt fantastisk madoplevelse og stemning..TAK!!
Var på Martino og spise forleden aften. Vi havde en helt fantastisk oplevelse, både mht mad, servering og stemning. Vi sad med udsigt over lystbådehavnen i den varmeste sommeraften. Jeg kan godt nok læse, hvad andre har givet af anmeldelser af denne restaurant, men jeg kan overhovedet ikke fatte at det kan være den samme restaurant!!! Vi fik den skønneste, lækre, veltillavede, smagfulde og flotte servering af italienske specialiteter. Startede med snacks og bobler, som var meget lækkert. Derefter Vitello Tonnato og Carpaccio, i super flotte anretninger, i rigelig mængde!! Vi fik anbefalet dagens fisk...lyssej på risotto. Det var den skønneste fisk og den dejligste risotto vi har fået. Vinene var super gode og kaffen varm og stærk. Betjeningen var super professionel, med en rigtig sød og imødekommende tjener, der var om os, som hun skal :-) Vi kommer helt sikkert igen, for det var en uforglemmelig oplevelse!! TAK!!
En dårlig oplevelse
Min hustru og jeg besøgte restauranten med et hold venner fra København.
To af os bestilte Gambas som Antipasta og Spaghetti alla Carbonara som hovedret.
Gambassen kom rimelig hurtigt, men bestod kun af 2 stk rejer til hver. Det var ikke imponerende.
Hvad værre var, spaghettien først blev serveret 1 time og 5 minutter efter antipastaen, og det endda først efter at vi havde rykket for den flere gange.
Da maden så endelig kom, var den kold, altså ikke varm eller lunken men kold.
Der var vores grænse nået og vi betalte for det vi havde spist og drukket og forlod restauranten uden at spise hovedretten.
Der blev ikke tilbudt nogen form for kompensation for denne meget dårlige oplevelse på Martino, så jeg vil bestemt fraråde at besøge dette sted.
Smuk udsigt, god mad og elendig betjening
Den bedste udsigt i Aarhus kombineret med den dårligste service og god mad. Vi havde fornøjelsen, at have et bord med udsigt til havnen og havet. Betjeningen var under alt kritik. Vi havde bestilt bord til klokken 17:00 og udover os var der kun 1 bord i hele restauranten. På trods af dette og 6 tjenere på arbejde gik der 20 min. inden vi kunne afgive bestilling til drikkevare og yderligere 30 min. inden vi fik drikkevare. (50 min fra vi fik anvist vores bord) Maden kom desværre ikke samlet, hverken til bordet eller retterne. Eksempelvis kom tilbehøret til den varme bøf 7 min. efter at kødet var serveret. Til både hovedret og dessert var vi nødsaget til at spørge efter bestik. Maden smagte dejligt og det var nogle gode potioner. Stor ros til køkkenet!
Mad med mug og ingen kompensation
Nytårsaften havde vi bestilt tre kuverter af deres nytårsmenu "All Inclusive". Vi havde såklart høje forventninger, da vi betalte over 500 kr. pr. kuvert, men vi blev massivt skuffede, da vi pakkede maden ud og gik i gang med at forberede den.
Allerede ved snacks til dronningen, blev vi temmelig sure, da alle tomaterne simpelthen var mugne.
Forreten skulle forestille at indeholde fisk, men fisken var cirka på størrelse med en lillefinger - næsten umulig at få øje på.
Hovedretten blev særdeles skuffende for især én af os, da vi var så “heldige” at ét af kødstykkerne var et meget senet endestykke. Det er simpelthen ikke okay.
Slutteligt var vi også skuffede over osteanretningen, hvor salaten var slatten og mere brun end grøn.
Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at man betaler over 1500 kroner, og får mad, der er mug på. Og en fisk, der er stort set ikke eksisterede. Og et uspiseligt stykke kød. Og slatten salat. Det er decideret ulækkert.
Vi har selvfølgelig klaget, men er efter gentagne henvendelser ikke blevet tilbudt kompensation.
Maden er egentlig ok
Maden er egentlig ok, men servicen er umådelig ringe. Vi måtte gentagende gange bede om vores mad og øllet var fladt - der mangler i den grad nogen der kan styre denne restaurant.
En pasta til 169 kr..
En pasta til 169 kr... som mindede om en restpasta fra dagen før. Svampene var et par forkølede champinion, pastaen den tørre hvide kedelige slags og kødet.....! - sejt, tørt og på ingen måde OK i en pasta til den pris - eller en pasta overhovedet!
Borderne har plastiklaminat og dekorationen er gamle tomme champangeflasker, der minder om en tid der engang var.....
Hammerende dårlig pizza...
Hammerende dårlig betjening (langsom) og pizza. SKUFFENDE! De sælger alene på den fantastiske beliggendehed intet andet!
Venter 50 min. på 3 pizzaer (og en spaghetti) som var uden smage kedelig, tør og bund som sandpapir. Skulle tro de har glemt os og smidt en dårlig frosne pizza i. Klage blive modtaget med argument om at det skal oplyses noget før og så tilbud om en drink hvor sølle. De ved de har et problem - se bare trustpilot.dk!
Never ever again!
Dårligste pizza
Dårligste kartoffel pizza der på ingen måde levede op til hvad vi forventede af en pizza til den pris. Selv om den havde kostet det halve ville vi have været skuffet.
Ingen ost og kogte kartofler på en tør pizza med tørrede rosmaring kryderi
Det var en hån mod os og det italienske folk..
Desværre har man heller ikke kompetente medarbejdere til at rette op på fejlen. De prøvede deres bedste men der er altid nye folk når man kommer, det virker ikke som de er sat ordentlig ind i jobbet og hvordan man løser problemer der kan komme når man har et job som dette.
Vi finder desværre et andet sted fremover og så vil vi sidde og forestille os den fantastiske udsigt der er på martino...
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。