Vi kommer ikke igen. En bestem tjener virkede uhøflig. Vi ventede over en time på mad, og da den endeligt kom, så var det koldt. Desuden var smagsoplevelsen ikke noget værd at betale for.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hvis man kunne give 0 stjerner, det ville være min vurdering. Vi bestilte en pinsa: den var kold, med billige og smagløse polser og brændte auberginer på, men det var alligevel det bedste, der blev se... もっと見る
Virkelig en dårlig oplevelse. Servitricerne vidste intet. Kun halvdelen af drikkevarer blev leveret. Maden var ok, dog med fund af plastik i maden. En af retterne var glemt, så del af selskabe... もっと見る
Jeg har været på Martinos 2 gange. Sidste gang for en mdrs tid siden hvor jeg fik oksekød og sidste uge hvor jeg valgte paneret kylling. Begge retter var ret gode og perfekt tilberedt. Personalet(et p... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Hos Restuarant Martino serverer vi lækker italiensk inspireret mad med Aarhus' bedste udsigt. Vi er placeret på Marselisborg Lystbådehavn ved Tangkrogen i Aarhus med en fantastisk udsigt over Aarhusbugten og Marselisskoven.
連絡先
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kan ikke anbefaledes
Kan ikke anbefaledes
Dårligt sorte ,brande frikadeller 😬
Masser af grøn salater til pynt.
Vi har været her to gange første og
Sidste😪
Kaos, forvirring, middelmådig mad og dårligt humør
Gik modstræbende med til at blive der, selvom fiskeretterne nede fra Navigator nedenunder duftede skønt her op. Man skulle have fulgt intuitionen; Her på Martino var alt kaos og forvirring. Greb man ikke selv fat i tjenerne kom bestillingerne aldrig. Det begyndte allerede fra starten at tegne dårligt. Jeg fik lasagne, der smagte som en fryse-ditto, mens det mest friske vist var den skvæt flåede tomater, der var ovenpå. Min kone fik en rimelig ok pizza. Min datter fik en rib eye, som så rimelig god ud sammen med tilbehøret. Det er svært at forestille sig en bøf, der smager af absolut ingenting(!), men det var tilfældet her. Den røg retur. Datteren fik en pizza i stedet - den var færdig på forhånd, så det gik hurtigt... Formoder, den var glemt eller tilovers hos kokken. Bagved sad en familie med fire voksne, plus et bord med deres tre børn. Lige fra vi ankom kiggede børene langt efter vores mad og de var meget sultne, kunne vi se. Man undrer sig. Det er jo forældrene, der skal råbe op, men nogle er utroligt bange for at beklage sig, selvom DE er gæsterne og DE betaler dyrt for maden. Det var rigtig synd for børnene. Da vi gik efter en time blev der omsider serveret for dem. De var blevet totalt glemt og havde ikke rykket i tjenerne. Det var bare skandaløst. Tjenerne: For få. 5, helt unge og totalt forvirrede/uduelige. Én af dem var vist en slags leder, men det havde hun heller ikke tjek på. Det er sindsygt vigtigt, at både maden og betjeningen er i orden. Det var på ingen måde tilfældet her. Det kunne man også se på andre gæster. Man bliver i dårligt humør af den slags restauranter. Det er no-go! Det eneste gode var solen, varmen og vandet.
En utrolig dårlig madoplevelse...
Vi var idag 3 familiemedlemmer, der efter en travl dag, ville spise en god middag på Martino, men men men hvor fik vi en dårlig oplevelse.
Vi bestilte forretten og hovedretten i deres Juli menu og lidt vin og vand.
Hovedretten skulle være Vesterhavstorsk med muslinger m.m., vi fik en søpølse, det var stoppet i pølseskind, jeg har aldrig smagt eller set noget lignende, totalt smagløs og uappetitligt at se på, den røg ud igen, kokken var vist nærmest ligeglad, han gad i hvert fald ikke at vise sig ved bordet.
Hovedretten var oksemørbrad med dampet sommergrønt m.v..
Mørbraden var endestykker, seje som sålelæder, sommergrønten havde vist været inde for 3 gang, totalt uspiseligt. Kokken påstod godt nok, at den bare var stegt på en speciel måde, som den søde servitrice sagde.
Det er sørgeligt at se en restaurant, der førhen fik mange roser for sin mad, nu er på vej i afgrunden rent madmæssigt.
Jeg kan kun konkluderer, HOLD JER LANGT VÆK, det gør vi helt sikkert
Generelt en dårlig oplevelse
Besøgte Martino d. 17/3. Vi var et selskab på 22, som havde booket på forhånd. Vi havde fået en del af restauranten for os selv, hvilket var rigtig fint. Her stopper den positive oplevelse også. Restauranten virkede underbemanden. Det var ikke muligt for alle at få deres drikkevare på nogenlunde samme tid. Nogle sad og ventede i lang tid og andre måtte spørge flere gange efter deres drikkevare. Derudover blev det første mad serveret før alle havde deres drikkevare. En pizza blev sågar serveret til det forkerte selskab, hvorefter en tjener kom løbende og tog maden væk igen. Da maden endelig begyndte at komme, kom den drypvis, så vi spiste i skiftehold. 2 af bøfferne var kolde og en bøf, som var bestilt rød, var gennemstegt. Derudover var en af pizzaerne også kold. Kompensation for den kolde mad blev vi tilbudt 3 kopper kaffe. Da en af gæsterne ikke var interesseret i kaffe, blev der spurgt til en dessert i stedet. Her var svaret blank nej, hvorefter tjeneren argumenterede med at prisforskellen på en kop kaffe til en dessert var alt for stor. Tror her ikke at tjeneren havde overvejet, at vi som en selskab på 22, i forvejen, ligger en stor sum penge for oplevelsen.
Dvs. Alt i alt, blev det en rigtig dårlig oplevelse på Martino. Det er ikke et besøg værd
Lang ventetid på utilfredsstillende madkvalitet!!
Min kone og jeg var omkring til frokost i januar 2017.
En ubehøvlet lang ventetid (over 20 min.) på at modtage vores
bestilling - ingen advarsel/bemærkning om det fra tjeneren, da hun
anviste bordet.
Stjerneskuddet var under al kritik - lavt niveau af råvarekvalitet.
Hårdt paneret og stegt rødspættefilet. Dampet filet havde en uappetitlig,
underlig rynket overflade. Generelt kedelig og ikke særlig smagfuld
tilberedning. Som sagt set væsentligt bedre ude i byen.
Samme ejer på Den Lille Kro og samme ringe kvalitet af stjerneskud.
Tjener spurgte om kokken skulle forsøge en ekstra gang.
Nej tak...ikke bedre råvarekvalitet af den grund. 1 ekstra glas
hvidvin istedet.
Tjener lovede at komme med mere dressing - udeblev.
Tilbud
Vores oplevelse af at spise på martino.
Restauranten ligger det dejligste sted, men
Vinkortet var alt for dyrt og vinen smagte som om den havde stået åben eller var blevet held fra rest flaske. Vi spiste der til gastroweek og fik en skaldyrssuppe til forret oksemørbrad til hovedret og is kugle til Desert.
Forretten var mild sagt et kæmpe æv, kammuslingen kunne ingen gang ses der var 1 sølle stykke og det var mere en tydeligt at det var et stykke tarvelig frost stykke. Det andet skaldyr der var til stede kunne vi ikke genkende eller smage hvad var det var skamstegt og smagsløst igen en frost oplevelse.
Hovedretten bestod af oksemørbrad og nogle rodfrugter samt kartoffelmos. Mosen var smasket på som var det en maler palet, rofrugterne var triste og rynkede som om de havde lagt flere timer efter første stegning.
Vores oksemørbrad så lækkert ud men smagte mest af alt af en mørbrad der havde været i vandbad og loge havde kysset panden😔 Kedeligt.
Desserten var ok men man kunne godt se hvor de sender der elever hen i køkkenet.
Tjenerne var forvirret og bar tydelig præg af sæson ansættelse ingen passion eller viden om faget.
Vores service var snasket og vis du skrabede din negl på undersiden af tallerknen fortrød du det.
Men lokationen er fantastisk synd at stedet ikke følger med.
Jeg har kaldt overskriften for tilbud for det var den følelse vi sad med bag efter. Vi følte at vi havde sittet og spist en måltid hvor det handlede om at hoppe over hvor gæret er lavest.
Skuffende
Min kone og jeg besøgte restauranten den 03.05.
Min kone bestilte en pastaret med fisk og skaldyr. Jeg bestilte en pastaret med oksemørbrad og svampe.
Retten med fisk og skaldyr bestod blot af pasta med muslinger! Ingen fisk, ingen rejer eller andre krebs til trods for at tjeneren ved bestillingen havde oplyst at retten indeholdt et udvalg af fisk, rejer, krebs etc.
Min ret med oksemørbrad svarede næsten til bestillingen, men mængden af oksemørbrad var forsvindende lille. Derimod var der rigeligt med sovs og pasta. Svampene bestod udelukkende af champignons.
Vi kan konkludere, at pris og kvalitet slet ikke hænger sammen.
Restauranten kan derfor ikke anbefales.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。