Mascot Online レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Slecht bedrijf, klantonvriendelijk en een zeer slechte service. Ze bieden geen passende oplossing en in geval van retour zijn ze onbereikbaar en sturen ze verkeerde info zodat het niet retour geleverd... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Defect artikel ontvangen. Mascotonline hun oplossing; laat het zelf maken, wij hebben geen extra artikelen hiervan op voorraad. Terwijl de veiling nog wel online staat van deze items bij Vavabid!... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Via BVA een Wolfgang 92 delige trolley besteld. Keurig aangekomen in dichte onbeschadigde doos. Eenmaal uitgepakt blijkt dat er geen enkel vlak of element onbeschadig is. Overal deuken en verbogen m... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vlotte afhandeling na klacht over geleverd product via GroupDeal. Bij beroep op garantie volgens richtlijnen eerst contact met leverancier Mascot-Online. Geen enkel probleem: niet tevreden, geld terug... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11

レビューを書く

Draadloze deurbellen

Draadloze deurbellen, na 6 maanden doen ze het niet meer. Resetten o.i.d. werkt niet. Met geen mogelijkheid contact met ze te krijgen. Dit "bedrijf" neigt naar oplichting. Als het ergens anders iets iets duurder is gelijk doen.

2021年8月27日
5つ星のうち2の評価

Geen goede kwaliteit wel snelle verzending

Via BVA Auctions LED tuinverlichting gekocht. Ik had al op middelmatig tot ok kwaliteit verwacht maar dit was gewoon slecht. Het heeft denk ik net de CE keuring doorstaan. Bezorging was wel vlot, vandaar 2 sterren maar ik zal bij mascot-online niet nogmaals bestellen.

2021年8月24日

Wegwerpmaatschappij artikelen

Wegwerpmaatschappij artikelen. Niet aan beginnen, de boel gaat snel stuk elastiek ik kijk dat zoveel mensen dezelfde problemen ermee hebben...pas dus op. Onze electronische deurbel was in 3 maanden stuk. In niet meer connecten en een oplossing kan ik niet vinden.

2021年8月24日

Valse Europese speler.

Valse Europese speler op de e-commerce markt wegens gebrek aan kennis omtrent de Europese btw richtlijnen.
Draait nagenoeg volledig zijn omzet bij onwetende particuliere Bol.com klanten.
Bij problemen maar 1 mogelijke oplossing : klacht neerleggen bij de dienst economie voor e-commerce.
De rotte appels moeten er uit !

2021年8月19日
5つ星のうち1の評価

Erg lastig dat ze niet telefonisch…

Erg lastig dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn, erg lastig heb net kontakt met ze gehad maar weten niet hoe ze mij kunnen helpen, ik heb gekocht, wolfram air compressor, ik heb een slang nodig maar zij weten van niets, triest koop niets meer via deze site

2021年7月20日
5つ星のうち2の評価

Telefonisch niet bereikbaar

Telefonisch niet bereikbaar. Moet via email. Ik wilde een accu voor een Wolfgang accuboormachine bestellen. Krijg ik te horen dat ze geen"onderdelen" los verkopen. Dit is belachelijk. Kan ik die boormachine weggooien! Nooit meer koop ik een Wolfgang apparatuur. Slechte reclame voor Mascot en Wolfgang

2021年7月12日
5つ星のうち1の評価

Via BVA een Wolfgang 92 delige trolley…

Via BVA een Wolfgang 92 delige trolley besteld. Keurig aangekomen in dichte onbeschadigde doos. Eenmaal uitgepakt blijkt dat er geen enkel vlak of element onbeschadig is. Overal deuken en verbogen metaal.
Moet hem zelf terugsturen (32kg) maar dat kan een particulier niet of 25% coulance. Ongelooflijk dat ze geen verantwoordelijk nemen.
Snap ook niet van BVA dat zij zich hiervoor lenen als additioneel afzet kanaal....

2021年6月18日
5つ星のうち5の評価

Heet water dispenser

Via BVA veilingen een heet water dispenser gewonnen . apparaat werkt geweldig goed en is super stil.zo blij mee. De verzending ging super snel en kon ook nog later kiezen om hem te laten bezorgen op een post NL punt.heb ik ook gedaan want moest weg .al met al is het allemaal zeer goed gegaan. De prijs die ik voor het apparaat heb betaald was ook super .ik ben tevreden

2021年5月14日
5つ星のうち1の評価

Heb via vakantie veiling een setje…

Heb via vakantie veiling een setje earphones aangeschaft. Wat een miskoop!!. Het lukt nagenoeg niet beide earpluggen gelijktijdig in te schakelen. Altijd valt één van de twee uit. Ook die ene die dan nog wel geluid geeft, valt uit zodra je je hoofd iets beweegt. Zonde van het geld, miskoop van de maand. Ik snap
nu dat Mascot online deze rommel dumpt, maar had nooit verwacht dat Vakantieveiling zich hiervoor zou lenen.

2021年5月13日
5つ星のうち1の評価

Snap niet dat bol.com met jullie in zee…

Snap niet dat bol.com met jullie in zee zijn gegaan. Ik heb via bol.com bij deze firma besteld en betaald. Op track en tracé staat dat het pakket niet aangeleverd is. Na melding hier van moet ik brieven uitprinten en opsturen. Heel raar want ze kunnen zelf achterhalen dat het pakket niet verstuurd is. En vekoper hoort er achter aan te gaan.Dus geld kwijt. Had ik de beoordelingen maar eerst gelezen want het is niet veel soeps

2021年4月19日

After-sales service waardeloos

Ik heb in januari een dutch originals hometrainer aangekocht bij Mascot, via VoucherVandaag. Na 6 weken blijkt de trapas, waarschijnlijk lager, kapot maar Mascot (weer via VoucherVandaag) lijkt tot nu toe - met enkele herinneringen - niet thuis. Bij verkoop hoort ook de verantwoording voor de kwaliteit van een product, dit heet garantie

2021年4月19日

Elektronische deurbel waardeloos

Elektronische deurbel gekocht met 2 ontvangers. Soms deed de ene het en soms de andere en nu, na 3 weken doen ze het helemaal niet meer. Ze verkopen troep bij Mascot, niet meer bij hun kopen is mkijn advies. Haal ook die ene ster maar weg, zijn ze niet waard.

2021年4月10日
5つ星のうち4の評価

2 Stoelen gekocht van Lifa Living

2 Stoelen gekocht van Lifa Living, product juist en volgens levertermijn geleverd. Kon zelf een bezorg moment kiezen, al was dat bij PostNL (Niet alle bedrijven gegeven deze optie mee). Stoelen zijn van goeie kwaliteit al me tal erg tevreden met de aankoop.

2021年3月24日

Niet meer werkend apparaat

Ik heb een elektronische deurbel van Mascot Online bv, maar deze doet het al na een paar weken te hebben gebruikt niet meer. De verbinding tussen buitendrukker en de bel komt niet meer tot stand. Wat is jullie advies? Opsturen naar Mascot kost al gouw 7,50 Euro en als ik hier zoal de recensies lees, twijfel ik of ik dat wel zal doen. Dank voor uw reactie.

2020年12月10日

Led lovers/mascot online

Een sensor lamp van Led Lovers gekocht, zeer gevoelige sensor. Zo gevoelig zelfs dat wanneer ik beneden in de hal beweeg boven de lamp aan gaat.
Vraag gesteld via het contact formulier, echter het bedrijf neemt niet eens de moeite een normale reactie te geven. Het is hun product maar inhoudelijk reageren is er niet bij.
Service bij een aliexpress is beter dan bij onze vrienden uit Almere.

Ik koop geen producten meer die connectie hebben met mascotte online.

2020年9月30日

Draadloze Deurbel van Mascot via Koopjesdeal

Op donderdag een deurbel ontvangen. Geïnstalleerd volgens handleiding. Standaard belgeluid werkt. Vervolgens een keuze gemaakt uit 1 van de 18 melodiën. Bij controle of het goede geluid wordt weergegeven komt het standaard belgeluid.
Nogmaals meerdere keren geprobeerd. Helaas alleen het standaard belgeluid.
Aan Mascot gevraagd of ik iets verkeerd doe.
Het is nu dinsdag een week later en nog geen boe of bah gehoord van Mascot.
Vandaar slechts 1 ster.

2020年9月29日