レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Svindlede mig for DKK 786,00. Merlin har en forretningsmodel, hvor de sender produkter, hvor halvdelen mangler. Får man ikke sendt produktet retur til deres arbitrære frist, beholder de pengen... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte d. 4-1-2022 to styks Imac Computere hos en konkurrent, da de gentagende gange ændrede leveringsdatoen, valgte jeg igår (12-1) at annullere ordren. Jeg vælger at bestille hos Merlin,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dejligt at opleve at prisen er i bund, men at troværdigheden er i top! Nem og overskuelig købs side Nem- og sms sikret købs procedure Kvittering kom øjeblikkeligt til min mail Pakken... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ifm. køb af gaming tastatur har det været forsinket pga. Corona, men det gør ikke noget fordi... Den kundeservice jeg har modtaget fra Rasmus D. i kundeservice har været bedre end forventet. Han føl... もっと見る

企業情報

1. イベント・エンターテインメント

当該企業による記述

Merlin startede i sin tid som en detailhandelskæde. I dag har vi ingen fysiske butikker. Merlin er en ren online forretning, og findes kun på internettet. Hos merlin.dk forhandler vi elektronikprodukter af høj kvalitet til den moderne forbrugers hjem. Vi forhandler et kvalitetssortiment indenfor hvidevarer, TV, HIFI, mobiltelefoner m.v. Vores online handel er opbygget med henblik på at tilfredsstille behovet for gode kvalitetsvarer til en meget lav pris

4.3

(2,470)

過去12か月のレビュー数: 47

レビューを書く

Arrogant som bare fa**n

Bestiller en Iphone to min søn som aldrig dukker op efter 8 dage kontakter jeg dem, for at hære hvor det bliver af.

De påstår den er afsendt men tracking nummer angiver at Post Nord ikke har fået det endnu.
Så lodret løgn, hvorefter jeg annullerer ordren, og her bliver sælgeren direkte ubehøvlet og mener " du skal jo bar vente til varen er på lager".
Ah men den står jo som "på lager".
Lad nu være med at lyver overfor jeres kunder.

2023年10月23日

Hej Mette.

Jeg vil meget gerne have lov at undersøge din oplevelse med vores kundeservice, for at finde ud af, hvad der er sket.
Kan jeg få dig til at oplyse dit kundenummer, eller det ordrenummer som du havde, så vil jeg undersøge nærmere.

Opdatering
Jeg kan desværre ikke finde noget ud fra de informationer du har givet, og kan derfor ikke undersøge sagen nærmere.
Jeg beklager den uheldige oplevelse du har haft med vores kundeservice.

Steffen

Vildledende leveringstid

Bestilte den 14. august en Bialetti mokkakande, der var angivet med leveringstid på 2-3 dage fra fjernlager.
I ordrebekræftelsen var leveringstiden sat til den 18.-21., hvilket var lidt mere, men stadig rimeligt. Den 18. får jeg en mail om, at ordren er forsinket til den 31. august, men den 30. august modtager jeg en ny mail om, at pakken er forsinket til den 1. sept.
Den 1. sept. får jeg i stedet for pakken en ny mail om leveringsdato den 5.sept. Dette gentager sig dagen efter, indtil jeg i dag får en mail om at man ikke ved, hvornår de kan levere pakken.
I alt har jeg modtaget seks mails om forsinkelser af min levering. På Merlins hjemmeside har man dog ikke ændret leveringstiden på 2-3 dage, hvilket kun kan undre i betragtning af, at man nu i tre uger har vidst at man ikke havde den på lager, hverken nært eller fjernt.

2023年9月5日

Hej Signe
Jeg beklager at vi endnu ikke har kunne levere din bestilling.
Der er store forsinkelser på leverance af det bestilte produkt.
Aktuelt er leveringsdato ukendt.
Jeg beklager meget.
Mvh
Søren

Bestilte en adapter til levering

Bestilte en adapter til levering
Skulle ha den med ud og rejse
Men den kom ikke til tiden, så nu er jeg i Frankrig uden

2023年6月30日

Hej Sune
Tak for din henvendelse.

Jeg beklager at vi ikke har kunnet få den ønskede adapter til dig som forventet.
Den blev desværre forsinket af flere omgange fra vores leverandør.

Jeg mener at vi snakkede sammen omkring denne sag, men uden reference kan jeg ikke huske præcis hvad vi fandt frem til.

Steffen

Pas på denne hjemmeside

Jeg købte en CPU fra Merlin.dk, og da jeg modtog min CPU og prøvede den, fandt jeg ud af, at den var defekt. Nu vil de ikke dække reklamationen på den, selvom fejlen ikke er på min side. De siger at jeg har brugt en skruetrækker til gøre den skæve og ødelægge CPU'en men de har sendt mig en ødelagt CPU har ikke haft i lang tid nok til de skader merlin.dk siger men vil kun have hurtig penge og er ligeglad med kunder

2023年6月21日

Hej Daniel
Reklamationsretten på din CPU er bortfaldet.
CPU'en har været håndteret forkert og har været udsat for fysisk overlast.
Selve CPU printpladen er skæv og der er mærker på bagsiden af CPU'en. Det ligner at en skruetrækker eller lignende har ramt printpladen.

Kundeservice har været i dialog med dig via telefon i går, omkring din reklamationssag.
Du har ønsket at få CPU'en retur og det vil vi sørge for hurtigst muligt.

Jeg beklager at vi ikke kan hjælpe dig.
Mvh
Søren