MicroGroups inbyteskampanj av bredbandsutrustning i samband med förvÀrvet av Winther Bredband syftar till att lÃ¥na pengar av sina kunder och tillskansa sig illegitima RUT-ersÀttningar. Jag som kund À... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har endast goda erfarenheter av företaget. LÀtt att ta kontakt med och få bra service samt erbjudanden. Montörer varit trevliga, lyhörda och proffsiga. Rekommenderar verkligen.
äŒæ¥ãåçããŸãã
VÀldigt missnöjd med MicronÀt. Alltid ostabil uppkoppling med microavbrott och lÃ¥ng svarstid. Och dÃ¥ och dÃ¥ timslÃ¥nga avbrott helt utan information. SÃ¥ fort jag kan grÀva in riktig fiber sÃ¥ Ã¥ker dom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Verkar fungera bra drygt 3 mÃ¥nader sedan installation. Smidig och snabb installation. Lite varierande hastighet men aldrig under 50 Mbit (installerat 100/100 Mbit). TvÃ¥ korta avbrott pga uppdateringar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
På MicroNÀt gillar vi digitala lösningar och vill gÀrna skapa förutsÀttningar för andra att anvÀnda dem. Vi kallar det luftburet bredband och ett alternativ till dagens nedgrÀvda fiber. En del av vår ambition Àr att alla ska ha möjlighet att få bredban...
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag har endast goda erfarenheter avâŠ

MicroGroups inbyteskampanj avâŠ
MicroGroups inbyteskampanj av bredbandsutrustning i samband med förvÀrvet av Winther Bredband syftar till att låna pengar av sina kunder och tillskansa sig illegitima RUT-ersÀttningar. Jag som kund Àr inte intresserad av att ta den kreditrisken.
Deras bredbandstjÀnst Àr förövrigt inte konkurrenskraftigt prissatt.
VÀldigt missnöjd med MicronÀt
VÀldigt missnöjd med MicronÀt. Alltid ostabil uppkoppling med microavbrott och lång svarstid. Och då och då timslånga avbrott helt utan information.
Så fort jag kan grÀva in riktig fiber så åker dom hÀr grejerna i soptunnan!

Instabilt
Instabilt, svårt att se på smart tv. Betalar för 100 mb men får i genomsnitt ca 50 mb. Sjunker ibland/ofta ner till 20 mb.

Very bad customer service
Very bad customer service. If you can find another provider, then better do that

MicroNÀt ããã®åç
Ni pÃ¥stÃ¥r att det Àr vÀldigt viktigtâŠ
Ni påstår att det Àr vÀldigt viktigt med en sÀker uppkoppling av ert nÀtverk. Hur vore det om ni såg till att ha det så man kan se på tv nÀr man vill. Eller surfa nÀr man vill. Typiskt att nÀtverket ska gå ner nÀr det Àr James Bond på tv. Skandal skulle jag sÀga.

MicroNÀt ããã®åç
Uppdatera sidan då det Àr driftstörning

VÀrdelöst
VÀrdelöst, dyrt. Lovar minst 70mbit via kabel får ut 27mbit på ett abbonemang för 100mbit.
Lås inte upp er på detta trams finns mycket bÀttre och billigare alternativ

MicroNÀt ããã®åç
Fixa så att det fungerar
Fixa så att det fungerar, har hört av mig och klagat i ett par års tid, höjde hastigheten men blev inte ett dugg bÀttre. Får ingen respons alls från företaget mer Àn att dom tagit emot anmÀlan och beklagar, sen hÀnder inget mer.

MicronÀt Àr nummer 1
MicronÀt Àr nummer 1
KÀnslan efter varit kontakt
Med kundtjÀnsten

Mycket instabilt
Mycket instabilt. Har legat nere sedan i morse nu Àr klockan 18,20
Konstanta avbrott
Konstanta avbrott. En hastighet som pendlar upp och ned samt en totalt ointresserad och icke kunnig alternativt arrogant personal. Jag har gjort otaliga felanmÀlningar på detta dÀr majoriteten av felanmÀlningarna inte besvaras. De som besvaras svaras med,
"
Hej Mathias
Det fungerar nu.
Mvh Per J
MicroNÀt Support
"
Jag letar för tillfÀllet andra alternativ då jag inte får det jag betalar för.

Haft det hÀr i drygt 2Ã¥r och förstaâŠ
Haft det hÀr i drygt 2år och första året funka det helt okej, men efter det har det varit horribelt, dör sporadiskt samt upp/nerladdning mellan 5-10mbit/s och en svarstid på ca 100ms. Varit i kontakt med deras support som verkar totalt ointresserade och sÀger att det Àr pga mycket folk i området, vilket jag tvivlar starkt på. Skönt att efter 2års bindningstid snart få slippa skiten!

Varning
Varning! skaffa inte detta! Renas skiten och svin dyra.Dyra Àven för installation. Betalar för 500 mb ligger konstant mellan 10-60 mbit, har haft upp till 200 mbit tillfÀlliga gÃ¥nger. Datorn orkar inte ens öppna upp sidor/dokument eller bilder! StÃ¥r att det inte finns nÃ¥gon internet nÀr man ska öppna upp sidor pÃ¥ datorn. Orkar inte ens öppna upp sidor pÃ¥ telefonen, Har fÃ¥tt anvÀnda mitt gamla mobila internet via telia som ger betydligt bÀttre. NÀr jag ska byta sida pÃ¥ internet pÃ¥ dator/tele.Kan ni skaffa mobilt bredaband via teleoparatör GÃR det istÀllet. 10 ggr bÀttre Àn det hÀr. MicronÀt lurar er pÃ¥ massa dyra pengar. Och tjÀnsten fungerar inte som den ska eller det dom lovar!Inte ens teleoparatörer tar sÃ¥na hÀr dyra mÃ¥ndasavgifter som mikcornÀt gör.

MicroNÀt ããã®åç
Har inte haft internet sedan fredagâŠ
Har inte haft internet sedan fredag morgon. Ingen jourtid att ringa. Under all kritik. Faktisk urdåligt. Funderar på att byta bolag/ Ann-Sofie/ löpare

Nöjd gammal kund.
Ãr verkligen nöjd med responsen de fÃ¥ gÃ¥nger jag haft problem. Har haft dom lÀnge kanske runt 10Ã¥r och har inget att klaga över.

VÀldigt ostabilt under vinterhalvÃ¥retâŠ
VÀldigt ostabilt under vinterhalvåret fungerar hyfsat på sommaren men ska man göra något annat Àn att surfa lite lÀtt så rekommenderas annat

Nöjd Àn så lÀnge.
Verkar fungera bra drygt 3 månader sedan installation. Smidig och snabb installation. Lite varierande hastighet men aldrig under 50 Mbit (installerat 100/100 Mbit). Två korta avbrott pga uppdateringar. Tv + surf + streaming samtidigt inga problem. Regn inga problem. Får se vad som hÀnder under första snöstormen. Enligt grannarna ska det inte påverka negativt.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ