Jeg købte en Tesla model 3 hos Midtjysk bilsalg, for lige knap en måned siden. Det var en super god oplevelse. Alt ros til Tobias. Det var for mig tydeligt, at han er en serviceminded mand, der er... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi har købt en brugt Tesla Model 3 Long range hos Midtjysk Bilsalg. Hele processen var rigtig nem, og forhandlerens sælger Mathias var imødekommende og virkelig tålmodig med processen. Eft... もっと見る
Henvendte mig i udstillingen, for at prøve en Toyota som var til salg. Jeg fik oplyst, at bilen kørte en medarbejder i, så jeg fik lovning på, at de ville komme forbi min privat adresse dagen efter,... もっと見る
Seriøs bilforhandler med styr på sine biler, de spørgsmål vi havde som sælgeren (tror han var ejeren også) ikke kunne svare på, gik han straks ind og slog op så vi fik prompte feedback. Et attraktiv... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Firmaet fik sin opstart på Nyhøjvej 11 i Virklund i 2004 med Frank som autoforhandler, klargøringsmand og småtings-mekaniker i én og samme person. Der stod 5 stk. nyere Ford Mondeo i udstillingen, mere var der ikke råd til dengang... idag 15 år senere er vi rykket over på den anden side af vejen til Marienlystvej 2 og antallet af salgsbilerne langt over 10-doblet, men stadig med et stort udvalg af nyere Ford-modeller som speciale. Fx. har vi i år solgt over 400 nyere brugte biler i butikken, heraf var ca. 300 af mærket Ford... VELKOMMEN :-)
Marienlystvej 2, 8600, Silkeborg, デンマーク
- 71994167
- salg@midtjyskbilsalg.dk
- www.midtjyskbilsalg.dk
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Yderst professionel og fantastisk…
Yderst professionel og fantastisk service af alle hos Midtjysk Bilsalg.
Fik en super pris på min bil som Frank tog i bytte, og jeg bliv den glade ejer af en ny brugt bil. Den blev lige tjekket efter på værkstedet inden jeg fik den med hjem. Den køre bare som den skal.
6 stjerner her fra ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Utroværdig sælger
Ringer til sælger, spørger om bilen står fin og i
god stand,
Sælger siger, det gør den, den er fin og klargjort, og jeg er velkommen til at komme og prøve den.
Da vi ankommer efter en times kørsel, er der så meget dug i bilens ruder at det er lige før det render ned af dem.
Vi spørger sælger om ikke han synes det ser lidt mærkeligt ud, når alle de andre biler han har stående er helt tørre. Han svarer, jo det ser da lidt mærkeligt ud, men vi beslutter at køre en tur. Bilen virker til at være ok, men lægger en hånd i bunden af bilen hvorpå alle måtterne er sjask våde. Vi kommer tilbage til den sælger jeg talte med i telefonen ved navn Frank, vi fortæller det har opdaget. Frank svare, der må være en utæt liste, den skal jeg lige have luftet ud.
Efter min vurdering er det ikke kun er en utæthed ved en liste, når alle måtterne er drivvåde.
Er skuffet over, at få at vide i telefonen at bilen står i fin stand, når det absolut ikke er det man møder.
Kunne være rart med en ærlig sælger, så man ikke var kørt forgæves. Vil absolut ikke køber eller anbefalede Midtjysk Bilsalg.

MIDTJYSK BILSALG A/S からの回答
Den allerbedste købsoplevelse i jagten…
Den allerbedste købsoplevelse i jagten på ny bil.
Mathias har super smilende, lyttende, reel sælger, serviceminded og tog sig god tid til at svare på mine spørgamål.
Mathias havde respekt for at jeg som køber var kvinde. Hos mange andre bilforhandlere blev jeg slet ikke taget seriøst.
Køb din næste bil her, du blir ikke skuffet.
Virkelig højt serviceniveau - Køber helt sikkert bil der igen
Købte en Ford S-Max fra 2012 i april 2023 af Frank og Mathias. Top professionelle og rigtig god service fra start til slut. For et par uger siden bryder bilen pludselig sammen grundet en indsprøjtningsdyse. Bilen blev fixet uden problemer.
Rigtig god oplevelse og vil helt sikkert anbefale andre til at købe bil der.
Der var super go service
Der var super go service, glad og smilene sælger som er ærlig og godt humør, følte mig virkelig i gode hænder både under og efter handlen👌 6 stjerner her fra👍
Kan varmt anbefale midtjysk bilsalg🤩
Køb af Mercedes C200 AMG Line
Har handlet med Frank, som har givet en super god service. Bilen jeg hentede var perfekt og alt var som aftalt! Frank og Midtjyskbilsalg får de varmeste anbefalinger herfra! Deres biler er super flotte!
Der er en sensor på bilen som driller, men er instrueret i at køre på valgfrit værksted og får det fikset i dialog med Frank.
Varm anbefaling
Købte en Ford Fiesta årgang 2018 hos Midtjysk Bilsalg, hvor medarbejder Mathias ydede en fantastisk service. Super imødekommende, serviceminded og behjælpelig i forhold til spørgsmål og andet undren. Kan varmt anbefale at handle bil her.
Fantastisk service
Stor ros til Frank som jeg købte en brugt Polo af sidst i efteråret 2022 - en dejlig bil - alle de småting og kosmetiske ting der var med bilen blev fixet inden aflevering.
Efter et par måneder melder bilen en motorfejl - hvilket er uheldigt. Bilen blev fixet med det samme uden tøven og uden problemer.
Rigtig god oplevelse og vil helt sikkert anbefale andre til at købe bil der.
Har besøgt midtjysk bilsalg flere…
Har besøgt midtjysk bilsalg flere gange, og servicen har altid været i top. Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra
Har netop købt bil her hos Mathias. Jeg har handlet mange biler, også hos store forhandlere, men har aldrig mødt et så højt serviceniveau som her. Både før, under og efter købet. Super imødekommende og svarer altid hurtigt ved spørgsmål. Kæmpe anbefaling herfra
Har simpelthen haft den bedst oplevelse…
Har simpelthen haft den bedst oplevelse med mit bilkøb hos dem.
Det starter med at jeg ringer for at bestille en prøvetur, hvilket bliver arrangeret med det samme. Turen går godt og jeg vender retur med bilen. I mellemtiden har de regnet på en pris på min egen bil som jeg finder meget fornuftig.
Banken hjælper med et finansieringstilbud på den nye bil som Frank mener at han kan gøre bedre - og det kunne han.
Da jeg skal hente bilen får jeg at vide at de har skiftet startbatteriet på bilen da det var defekt. Jeg føler mig således tryg ved at bilen er gennemgået.
Få dage efter jeg har overtaget bilen melder den om servicebehov. Ved kontakt får jeg at vide at det skal de nok udbedre - ingen diskussion, hvilket jeg, på baggrund af tidligere erfaring med andre forhandlere nok havde forventet.
Forinden mit besøg hos Midtjysk Bilsalg kom jeg lige fra en prøvetur af en tilsvarende bil et andet sted. Der havde sælgeren for det første budt mindre for min egen, forsøgt at sælge mig 800 forskellige tilvalgsprodukter og samtidig annonceret at det ville koste ca. 4.000 i levering af få bilen. Intet af dette oplevede jeg her, hvilket jeg var meget tilfreds med.
Så alt i alt. Den bedste oplevelse og den bedste anbefaling herfra,
Søren
ØV! ØV! ØV!
ØV! ØV! og atter ØV!
Har lige købt en Ford Kuga hos Midtjydsk bilsalg i Silkeborg, og så kan jeg ikke få lov til at give de 6 stjerner jeg mener de fortjener.
Lige fra første telefonsamtale til slutsedlen var underskrevet fik jeg en veloplagt og tålmodig hjælp af Mathias som hver gang bevarede mine mange spørgsmål.
Rigtig godt gået Mathias!
✳️✳️✳️✳️✳️✳️
For anden gang handler jeg hos Frank
For anden gang handler jeg hos Frank . Anbefales med kæmpe hjerte. Meget flink forståelse og hjælpsomme mand . Er 100% sikkert jeg kommer tilbage til at handle med ham . Elsker min ny Ford S-max har byttet med C-max som har også købt i Midtjysk bilsalg har byttet kun fordi har haft brug for mere plads i bil . Kunne godt lige min gammel bil . Så hvis du er tvivl kør til Silkeborg og oplev fantastisk service som mig
For the second time I shop at Frank. Recommended with a huge heart. Very good understanding and helpful man. 100% sure I will come back to do business with him. I love my new Ford S-max, I have exchanged it for a C-max, which I also bought in Midtjysk car sales, I only exchanged it because I needed more space in the car. Like my old car. So if you are in doubt, drive to Silkeborg and experience fantastic service like me
Po raz drugi robię zakupy u Franka. Polecany z ogromnym sercem. Bardzo dobry wyrozumiały i pomocny człowiek. Na 100% na pewno wrócę, żeby robić z nim interesy. Uwielbiam mojego nowego Forda S-maxa, wymieniłam go za C-maxa, którego również kupiłam w sprzedaży samochodów Midtjysk, wymieniłam go tylko dlatego, że potrzebowałam więcej miejsca w aucie mimo iż uwielbiałam mój stary samochód. Więc jeśli masz wątpliwości, jedź do Silkeborg i doświadcz fantastycznej obsługi, takiej jak ja
Frank er en ærlig sælger og en rigtig…
Frank er en ærlig sælger og en rigtig “hædersmand”. Som gør hvad han siger og overholder en aftale til punkt og prikke. Byttede en bil med en anden og vi fandt hurtigt fælles udgangspunkt. Værkstedet og især Rig derinde var en super super oplevelse også som håndterede et service dejlig professionelt.
Frank er en ærlig sælger og en rigtig…
Ford Focus
Har købt en Ford Focus oppe ved Frank, og har kun positivt at sige om handlen og den efterfølgende service.
Yderst behagelig handel og det hele foregik super nemt og i en super positiv stemning.
Havde en defekt forlygte, beskeden fra Frank var bare, kør til den nærmeste Ford værksted og få det lavet, super service.
Og som tillæg så var det os der købte Fordén som den ene negative anmeldelse snakker om.
Men for os er det et kæmpe plus at han holder hans aftale mod os.
Så kan kun anbefale Midtjysk Bilsalg / Frank.
Mvh
Jes
Usædvanlig dårlig salgs-stil hos Frank…
Usædvanlig dårlig salgs-stil hos Frank og Midtjysk Bilsalg. Havde booket prøvetur og ved ankomst har man "glemt" vores aftale. Jeg får dog prøvekørt bilen og får at vide at Frank tidligere på dagen har lavet aftale med nogle andre der også vil se bilen. Efter prøvetur forhandler vi en pris på plads og Frank vil ringe det andet hold op for at fortælle at bilen er solgt, men nu dukker næste hold op som skal prøve bilen. Herefter sidder jeg og venter ca. 45 min. Det bliver efter lukketid og jeg går ud for at se hvad der sker. Her står Frank omme bag butikken og snakker med det andet hold og fortæller, at han er blevet enige om at sælge bilen til dem. Måske det bare er business as usual i bilbranchen. Jeg synes det er usædvanligt dårlig stil.

MIDTJYSK BILSALG A/S からの回答
Tak for en god handel
Vi har netop købt en Ford S-Max af Frank fra Midtjysk Bilsalg for 1 måned siden og har følt os i gode hænder igennem hele købet!
Vi havde været rundt og se nogle biler inden vi nåede til Midtjysk Bilsalg. Vi besluttede dog ret hurtigt, at vi ville handle med Midtjysk Bilsalg, da bilen og ikke mindst kundeservicen var helt i top :)
Tak for en god handel og service der absolut er anbefalingsværdi!
De bedste hilsner fra Ørsted
Super fin handel
Super fin handel, og en ærlig dialog omkring byttebil og levering, efterfølgende var der et par småting, som er udbedret nemt og hurtigt, så alt i alt, en go handel og et trygt forløb
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。