Mkb Afval レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een extra lediging aangevraagd ivm de kerstdagen maar door die kerstdagen werd hun planning ook aangepast, ze komen normaal op vrijdag en nou de maandag ervoor en door mijn aanvraag zijn ze die... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Service is good and always on time, but when there are national holidays on your pickup day then you never hear anything that there is an other pickup date. If I didn't chat today I should missed th0e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijk, snelle reacties op vragen,en de Dames, heren die de container komen legen zijn ook altijd erg vriendelijk. Ook toen we vergeten waren de container voor leeging aan de straat te plaatsen... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 61ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Super slecht bedrijf waar beloftes NIET

Super slecht bedrijf waar beloftes NIET worden nagekomen! Ga absoluut niet met ze in zee!!

Op 12 januari een container besteld. Ik dacht dat ik een restafval container had besteld, maar in de bevestiging stond dat het om een papier container ging.
Ik heb hierop direct nog binnen 1 uur contact opgenomen met de klantenservice. De medewerker zei dat ze de levering zou tegenhouden en we over 2 weken contact zouden hebben dat mocht ik toch een restafval container willen (deze bleek duurder dan aangegeven op de website).

Uiteindelijk is een dag later zonder enige communicatie de kliko afgeleverd.

Hierop wéér contact gehad en ze zouden het uitzoeken. Vervolgens weer 2 weken niets gehoord en weer gebeld. Ik moest maar mailen. In tussen zijn de facturen wel binnengekomen én ook nog eens overgedragen naar het incassobureau.

Bij wéér contact moest ik het weer mailen (maar je krijgt géén reactie) en zouden de facturen in ieder stop gezet worden en ook bij het incassobureau.

We zijn 6!! Maanden, heel wat mailtjes en belletjes verder maar ik krijg vandaag wéér een mail van het incassobureau.

Hierop wederom de klantenservice gebeld. En krijg ik doodleuk te horen: ja mevrouw u heeft 3 openstaande facturen, daarom! Na een half uur mijn verhaal aan een totaal begriploze medewerkster verteld te hebben, zei ze dat ze bij de planning na moest gaan of er wel ooit een ophaalmoment is geweest. Vervolgens word ik (verrasend genoeg) terug gebeld met de mededeling: De kliko wordt opgehaald, maar wel met €49,95 + €20 excl btw ophaalkosten en dit in de algemene voorwaarden staat.

Beste medewerkers,
1. ik heb de order direct geannuleerd. Het is niet mijn fout dat jullie het alsnog verzenden! Ik heb binnen 5 minuten na ontvangst van de bevestiging de order geannuleerd.

2. waarom moet ik opdraaien voor ophaalkosten als jullie de order dus kennelijk niet geannuleerd hebben?

3. Waarom duurt het 6 maanden om een stap verder te komen

4. Waarom zijn jullie niet klantvriendelijk? Al zou het wél achteraf geannuleerd zijn (wat niet is) zou het alsnog op zijn plek zijn om de kosten kwijt te schelden puur vanwege alle ellende

5. Jullie medewerkers komen de beloftes niet na en sterker nog: reageren met: ja wat wil je dat ik doe dan? Of: ik ga hier niet op in, zet maar op de mail.

Het is nu nog de vraag wanneer de container wordt opgehaald. De incassokosten wil de medewerker alleen corrigeren als ik de ophaalkosten betaal!! Echt een belachelijk bedrijf

2023幎6月19日
5぀星のうち1の評䟡

Niet vertrouwen

Niet vertrouwen. Ze beloven veel maar komen vrijwel niets na. Bij een abonnement overnemen zou de duur gelijk blijven en geen opzeggingskosten gerekend worden.
Het tegendeel bleek te gebeuren. En bij het verwisselen van de containers van formaat werd 75!! euro extra gerekend! Het waren nog dezelfde containers die er nog stonden, maar 75 euro is hoe dan ook al belachelijk. Bij opzegging van abonnement zou ik boete 150 euro krijgen.
En meewerken voor geen meter, Ik moest hard bewijs leveren voordat ze luisterden en het veranderen van containers blijft met boete. Lekker klantvriendelijk maar NIET HEUS!

2022幎2月11日

Ondertussen 2 jaar vaste klant

Ondertussen 2 jaar vaste klant van MKB-afval, een geweldige ervaring met het huren van een rolcointainer restafval 1100 liter. Altijd netjes op tijd, nog nooit een afspraak gemist en duidelijke comunicatie mocht er een wijziging zijn in de planning.

Veel lof voor het team van MKB-afval.nl ! Bedankt voor de goeie service.

2022幎1月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス