Anmeldte en punktering Mandag d 18-5 pÃ¥ mail, efter lukke tid, ringede for en sikkerheds skyld og fulgte op Tirsdag d 19-5 og der var allerede kigget pÃ¥ den og montÞren stod hos mig 8,30 klokken 9,15... ãã£ãšèŠã
Verdensklasse service!! SjÊldent har jeg oplevet sÃ¥ god service og ordentlighed! Sebo kommer samme morgen jeg kontaktede ham - fiksede mit dÊk, men da det begyndte at sive og jeg kontaktede... ãã£ãšèŠã
Der er total meget ventetid. Har ringet ind 3 gange for at bestille tid og ventet i over 30 minutter plus hvergang, hvor der stadig ikke har vÊret betjening. Det er simpelthen for dårligt.
Jeg var kÞrt over et metalspyd, som havde sat sig fast i mit dÊk. Ingen andre autovÊrksteder kunne hjÊlpe mig, indtil jeg fik fat i Sebo. Han stod klar 30-40 min efter jeg kontaktede ham, og de... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Mobil DÊkservice, i KÞbenhavn, tager kundernes tid og sikkerhed alvorligt â med vores mobile dÊkservice behÞver du ikke lÊngere finde en tom plads i kalenderen til dit nÊste vÊrkstedsbesÞg. FÃ¥ en nem lÞsning med Mobil DÊkservice. Vi kommer nemlig ud til dig, uanset om det er pÃ¥ din private adresse eller ved din arbejdsplads. Vores besÞg kan blandt andet indbefatte:
Enghavevej 76, 1674, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
- 71 99 49 99
- info@mobil-daekservice.dk
- www.mobil-daekservice.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Hurtig udrykning,god info om ankomst, venlig og effektiv medarbejder og så til en fornuftig penge.
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Hurtig udrykning, fremragende service og til en super pris.
Kan absolut anbefale Mobil DÊkservice.
Super service
Super service - super pris - kundevenligt og imÞdekommende. Vil give mine bedste anbefalinger - dog håber jeg ikke at jeg bliver nÞd til at ring alt for ofte - men skulle behov opstå igen - er Sabo & han's team #1 på min liste.
Som altid super hurtig og professionelâŠ
Som altid super hurtig og professionel service. Altid med et smil og fokus på en god oplevelse.
Hurtig, pålidelig og godt stykke arbejde!
Hurtig, pålidelig og godt stykke arbejde! Skulle have skiftet dÊk meget hurtigt og den sÞde ejer kom et par timer efter og skiftede dem på rekordfart. Meget tilfreds.
Perfekt arbejde
Perfekt arbejde, service og faktura. Ikke en finger at sÊtte på ydelsen.
Fantastisk
Meget rimelige priser. Super og kompetent service. Er såååå glad for at vi fandt mobil dÊkservice ðð» Tusind tak for hjÊlpen.
Super service til meget rimelige priser
Super service til meget rimelige priser.
Kan varmt anbefales
Vanvittig god service til al forâŠ
Vanvittig god service til al for billige penge.
Fra jeg ringede til jeg var kÞreklar igen gik der mindre end 2 timer. Og på en sÞndag aften måtte jeg kun af med 499 kroner, 2 års garanti og faktura direkte tilsendt til sin mail og arbejdet udfÞrt direkte på min kantsten.
Sebo er en enorm reel fyr, der har styr på sit håndvÊrk og er rigtig god til at fortÊlle hvad han gÞr og hvorfor han gÞr det.
Man kan kun fÞle sig tryg når man selv har 10 tommelfingre!
Fremragende service!
Super kvalificeret og sublim serviceâŠ
Super kvalificeret og sublim service :-)
Kom tidligere end aftalt, fiksede dÊkket og det virker bare :-)