MÞllekroen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Buffet til bryllup. Super god mad med noget for enhver. Service og kontakt er bare i top selvom vi mÃ¥tte Êndre planer flere gange fra vi bestilte. Vores varmeste anbefalinger til mÞllekroen. Vi ko... もっず芋る

MÞllekroen er fuldstÊndig out standing nÃ¥r det kommer til logistik og hÞj kvalitet. Alt er velsmagende og let at gÃ¥ til nÃ¥r man vÊlger catering. Der mangler aldrig dele til menuen og der er altid ri... もっず芋る

KÊre MÞllekroen. Tusind tak for en hel fantastisk guldbryllupsdag. Et meget flot dÊkket bord i et meget fint lokale og med en utrolig lÊkker menu som bÃ¥de vores gÊster og familie fra nÊr og fjern har... もっず芋る

For tredie gang inden for fÃ¥ mÃ¥neder - nytÃ¥rs menu, fÞdselsdags buffet og nu her PÃ¥ske buffet fra MÞllekroen. Her gÃ¥r man aldrig galt i byen. Kvaliteten af maden og betjening er i top og deres beskriv... もっず芋る

䌁業情報

1. 仕出し業者
  2. 仕出し飲食料品の提䟛業者
  3. ファンクション ルヌム斜蚭

圓該䌁業による蚘述

Vi leverer lÊkkert tilberedt mad ud af huset og catering af friske råvarer til enhver tÊnkelig begivenhed, familiefester, receptioner eller forretningsarrangementer. Vi har 3 dejlige selskabslokaler med plads fra 15-200 personer.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har vÊret til julefrokosten med Ældre Sagen

Jeg har vÊret til julefrokosten med Ældre Sagen i dag hos jer. Jeg har ikke vÊret hos jer fÞr, men hvor var det godt det hele. Maden smagte sÃ¥ godt. Og maden var smukt serveret. Tjenerne var meget venlige og smilende. Hele var en rar oplevelse. Det er ikke sidste gang jeg vil spise der. Tak for det dejlige eftermiddagen.
Venlig hilsen Maritta Larsen

2022幎12月6日
自発的なレビュヌ

KÊre indehaver af MÞllekroen.

KÊre indehaver af MÞllekroen.
Jeg har i weekenden vÊret til sÞlvbryllup hos jer.
Jeg som gÊst har intet at bemÊrke til maden som smagte dejligt.
Men den mandlige tjener som stod for arrangementet var ud over det sadvanlige ubehÞvlet.
Sidder stadig mållÞs over den behandling der fandt sted.
Der var arrangeret et trylleshow og under dette fik de desvÊrre ved en fejl tippet et bord, så lys faldt ned.
Dette var på ingen måde en del af showet og et kÊmpe uheld.
Da underholdningen var forbi, kom denne tjener ildrÞd i ansigtet ind og overfusede med skÊldsord som jeg ikke vil nÊvne her. Det var meget hÞjt og alt for voldsomt over et stort selskab og glade gÊster.
Dette var fuldstÊndig ubehÞvlet og burde vÊre taget med vÊrten, efter festen.

Med venlig hilsen Jeanette

2022幎9月24日

KÊre Jeanette.
Jeg har haft en lang snak med den pågÊldende tjener.
han er oprigtigt meget ked af det.
Han indrÞmmer at han har overreageret og ville Þnske at han kunne gÞre aftenen om.
så på MÞllekroen og vores tjeners vegne, hermed en undskyldning for hans opfÞrelse og overreaktion.
Den pågÊldende tjener har vÊret ved os i over 10 år og vi har kun fået og oplevet positive tilbagemelding fra vores gÊster.
så tÊnker at han må have fået det forkerte ben ud af sengen den pågÊldende dag og det kun er en engangsoplevelse.

Venlig hilsen.
indehaver
SÞren GrÞnning
MÞllekroen.

Tak for dejlig mad i sidste weekend 😊

Tak for dejlig mad i sidste weekend 😊 Kreativ buffet et godt valg på en dag med bagende sol og 30 graders varme.

2022幎8月19日

MÞllekroen からの回答

Hej Anne Mette, tak for din fine anmeldelse, det glÊder os at du deler din oplevelse med os. fortsat god sommer :)

Fantastisk mad

Fantastisk mad. GlÊder mig altid over hvor vellavet det er.
GlÊder mig også over når min mor har vÊret hos jer med plejehjemmet. Hun taler så positivt og med stor glÊde. Tak for jeres hygge om de Êldre og for jeres venlighed.

2022幎7月14日

Vi bestilte Syrenbuffet til vores

Vi bestilte Syrenbuffet til vores bryllup fra MÞllekroen. Maden var virkelig lÊkker og alt var forberedt så det var super nemt for kÞkkenpersonalet at klargÞre det. PrÊsentationen af retterne var også super indbydende og generelt roste vores gÊster maden hÞjt! Stor anbefaling herfra.

2022幎7月4日

Fantastisk!

Vi har netop holdt vores sÞlvbryllup på MÞllekroen - super oplevelse :-) Vi fik Buffet Kreativ - fantastisk mad, dejlig vin og professionel betjening. Vi kan ikke sÊtte en finger på noget - super fantastisk dag, som vi vil huske lÊnge.
Dorte og JÞrgen

2022幎6月6日
自発的なレビュヌ

Mangel på rugbrÞd til påskebuffet

Fik påskebuffet leveret d 14/4-2022. Maden var fantastisk og fik meget ros af gÊsterne. Vi var 14 i alt. Dog var der mangel på rugbrÞd og vi måtte skaffe supplerende rugbrÞd via andre kanaler undervejs. Lidt trÊls at skulle have den bekymring på en festdag, da brÞd jo bare er en basisting og der burde vÊre rigeligt. Ved efterfÞlgende mail og personlig kontakt til daglig leder ( ved aflevering af service), fik vi oplyst, at I beregner 3 stk. rugbrÞd pr person, men da halvdelen af rugbrÞdet var skåret af et lille ovalformet rugbrÞd, så slog det simpelthen ikke til, eftersom der blandt andet var 2 slags sild, Êg, fiskefilet, frikadeller, leverpostej og engelsk bÞf - alle retter, som mange af gÊsterne spiste rugbrÞd sammen med.
Mvh BjÞrg Harder

2022幎4月16日

Hej BjÞrn.
Tak for roserne af maden, og beklager hvis der ikke har vÊret nok rugbrÞd, der må simpelthen vÊre sket en fejl i optÊllingen. godt at i fik lÞst det via andre kanaler.
God påske.
Vh SÞren, MÞllekroen.

Fin Nytårsmenu

Vi kÞbte en lÊkker nytårsmenu til 8 personer. Alt var fint og godt planlagt og vejledning til tilberedningen var udfÞrlig og let at fÞlge.
Dog savnede vi jeres gode brÞd.
Pia Larsen

2022幎1月10日

Hej Pia.
Tak for din anmeldelse, og dejligt at i var tilfredse.
jeg kan ikke lige se dit navn i vores bestillingsoversigt, måske står det i et andet navn?
men kan du ikke lige skrive til mig på admin@moellekroen.dk og uddybe det med brÞdet? var det ikke med?

Skuffende nytårsmenu

KÞbte nytårsmenu til kr. 445 pr kuvert + emballage kr. 68 (for 4 kuverter i alt) med forventning om noget ekstraordinÊrt....
Nu er det prÞvet, og det gÞr vi da aldrig igen! 1/2 delen af bÃ¥de hovedret & dessert blev smidt ud - og det var ikke fordi der var for meget mad🥺.
En skuffende oplevelse.

2022幎1月10日

Hej Helle.
Det var da en trÊls besked at få, vi har ellers fået rigtig, som rigtige mange positive tilbagemeldinger.
jeg kunne rigtigt godt tÊnke mig at du ville skrive til mig på MÞllekroens mail admin@moellekroen.dk med en uddybning om kritikken på vores hovedret og dessert.
jeg kan nemlig ikke se at du har bestil vores menu til nytår, men det kan vÊre at bestillingen er i et anden navn.
Vh SÞren GrÞnning, MÞllekroen

En fantastisk mortensaften

Vi havde bestilt and til mortensaften, det var en utrolig god oplevelse, det hele var simpelthen perfekt. Stor tak til mÞllekroen. Det er altid en oplevelse at få maden fra mÞllekroen, det gÊlder både i huset og ud af huset.

2021幎11月14日
自発的なレビュヌ

Maden kan ikke stå alene

Har netop afholdt arrangement pÃ¥ MÞllekroen, men hele oplevelsen ender desvÊrre pÃ¥ en orange/rÞd oplevelse. Maden og service den dag, kan desvÊrre ikke stÃ¥ alene

Korrespondancen fra indehaveren SÞren har vÊret direkte arrogant og uforskammet.
Citeret fra mail:

.”Det er et lokale jeg kunne har solgt 50 gange til fuld pris den dato.
I sin tid har xx reserveret et lokale til 50 personer til et fest arr. Med natmad.
Og nu er det et arr. Til 35 pers uden natmad, som vi normalt ikke gÞr en lÞrdag.
Så hvis jeg havde fået den forespÞrgsel i sin tid på 35 pers uden natmad havde jeg sagt nej.
Men det skal vi ikke bruge mere tid pÃ¥ nu”

Det fremgår på intet tidspunkt i mine bekrÊftelser noget om natmad. Nedskrivning i antallet er en skilsmisse, som fulgte med i kÞlvandet på corona, men alt dette vidste indehaveren udemÊrket, da jeg midt januar 2021 orienterede om den fremadrettede korrespondance.

Det jeg ikke forstÃ¥r, som kunde er. Hvorfor sagde MÞllekroen ikke bare “desvÊrre” i januar 2021, da jeg flyttede datoen fra maj til september. De kunne allerede se nedskrivningen i antallet + et afvigende koncept, hvis deres arrangementer normalt er med natmad, som Ã¥benbart er den fulde pris der hentydes til. Jeg gav kun samlet 723 kr. pr. kuvert.

FÞler en arrogant håndtering fra indehaver, som gÞr, at jeg desvÊrre ryger fra ambassadÞr til skuffet, vred og undrende kunde. Maden fejler intet, og super sÞd dame stod for vores arrangement. Men det er hele den samlede oplevelse der tÊller, og der kan maden desvÊrre ikke stå alene.

2021幎10月3日

Hej Camilla.
Tak for din tilbagemelding til os.
FÞrst vil jeg starte med at sige det var dejligt at hÞre at i havde en god dag, med god mad og betjening til jeres fest.
Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse med kontakten til mig. Det er yderst sjÊldent at jeg får den tilbagemelding og vil selvfÞlgelig tage det til mig.
Med venlig hilsen SÞren GrÞnning.

Forårsmenuen sad lige i skabet :)

Vi fik leveret Forårsmenuen til den årlige vejfest og jeg har sjÊldent hÞrt så mange rosene ord om maden - selv flere uger efter snakkes der stadigvÊk om den mega lÊkre mad.
Det er ikke sidste gang vi bruger MÞllekroen, det er helt sikkert.

2021幎7月2日

MÞllekroen からの回答

Hej Kasper, tak for en flot anmeldelse, vi ser frem til at lave mad til dig ved anden lejlighed. God sommer :)

NÊrvÊrende og behageligt

Som gÊst ved min svigermors 70 års fÞdselsdag-afholdt i festlokalet på MÞllekroen, oplevede vi sublimt samspil at de to tjenere og kÞkkenet.
Utrolig lÊkker mad-som både var anrettet virkelig flot og som tilmeldt smagte virkelig godt.
Tjenerne var nÊrvÊrende på en lun, men samtidig diskret måde. De fyldte op med drikkelse (årets varmeste dag), de skiftede diskret bestik i fade/skåle på buffet (corona-venligt) samtidig med de kommunikerede venligt med gÊsterne.
Stemningen i huset var utrolig rar og samtidig med 2 andre selskaber i huset blev vi behandlet unikt og min svigermor havde den skÞnneste dag. Vi kommer klart igen-både for madens skyld og menneskerne som skabte rammerne.

2021幎6月20日

MÞllekroen からの回答

KÊre Maria. Tak for din varme anmeldelse, den bliver hÊngt op til skue i personalestuen. God sommer til dig :)

veltillavet mad

veltillavet mad, velsmagende og nem at anrette hjemme.
ankom til tiden, var varmt og lÊkkert
vil bestemt anbefale til andre og selv benytte ved anden lejlighed

2021幎5月25日

MÞllekroen からの回答

KÊre Helle, mange tak for din flotte anmeldelse. det er altid dejligt med sådan en anbefaling af MÞllekroens mad ud af huset. God aften til dig :)

Fantastisk nytårsmenu

Fantastisk nytårsmenu. God smag - som altid. Nemt at tilberede. Afhentning på 5 minutter.

2021幎1月4日

MÞllekroen からの回答

KÊre Pia, tak for din fine anmeldelse. Godt nytår til dig :)