MOKKAHOUSE レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Tak til Gabriela fra Mokkahouse. Transportøren lavede en fejl, og det blev løst på bedste vis. Istedet for at bede os afvente, gik Gabriela ind og løste problemet ved at sende varen med et andet fr... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg var på udkig efter en ny espressomaskine og fandt frem til Lasse fra Mokkahouse. Jeg faldt for en Sage Barista Touch, som jeg fik leveret et par dage efter. Den pågældende maskine havde en uhensi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi fik en virkelig god rådgivning og service, da vi købte vores nye espressomaskine og grinder hos Mokkahouse. Vi endte med at købe en Ascaso Baby T plus og en Eureka Mignon Specializa til en god pris... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte min nye espressomaskine herfra og blev ikke skuffet. Maskinen ankom, som man jo forventer disse dage, indenfor et par dage efter bestillingen, men i pakken lå der foruden det nye bæst ogs... もっと見る

企業情報

1. コーヒー店
  2. コーヒーメーカー提供業者
  3. コーヒー焙煎機

当該企業による記述

MokkaHouse er en webshop og eget risteri. Vi henvender os til alle jer der elsker god kaffe!

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 6

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Har kun godt at sige om dem

Har kun godt at sige om dem. Har haft en espressomaskine inde hos dem som var købt. Fra Tyskland som havde problmer efter bare 9 dage de lavet. Den Uden betaling brugte. Kun omkring kr 160. På at sende min ascaso ind. Til dem ingen opkrævning. For at få den retur stor. Tak og anbefaling her fra.

2024年9月13日

Hej Felix,

Tusind tak for at dele din oplevelse herinde. Vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du måtte have udfordringer med dit setup.

5つ星のうち3の評価

Gavekort på kursus kunne ikke indløses - har fået en aftale med MoccaHouse nu

4/11-2024
Nu har MoccaHouse ændre så man ikke længere kan købe gavekort på kurser - og arbejder på en telefonløsning, så man ikke ender i en dead-énd.
Så tror der er positive takter fremover og man i fremtiden får tid og plads til at afholde kurser.

13/9-2024
Har for et halvt år siden fået gavekort til Mokkahouse på baristakursus. Der udbydes ingen kurser, skønt de lovede at der kom nye kurses på efter sommerferien når de var på plads i de nye lokaler, men nu er det snart efterårsferie så.... Man kan ikke ringe dem op, da slår telefonen bare lægger på uanset hvilken service man ringer om, og de har lovet at skrive til mig, hvilket de ikke har gjort, så næste træk er vel at jeg bliver nødt til at møde personligt op i Skanderborg. Jeg håber, det alt sammen bunder i en misforståelse. :)

2024年9月13日

13. september 2024:
Hej Jette.

Smid mig lige en mail på lasse@mokkahouse.dk, så vi kan få renset luften :-)

Det er sandt at vi stadigvæk ikke er kommet på plads til at afholde kurser, hvilket naturligvis er beklageligt.

Vi har dog tilbudt andre kunder alternative løsninger (penge retur, kaffe i stedet etc.) og telefonen er kun lukket fordi vores telefontid fredag er til kl. 12.

Men som sagt, smid mig en mail med dit telefonnummer, så ringer jeg dig op med det samme!

___________________________________

4. oktober 2024:
Hej Jette,

Vi har fortsat ikke hørt fra dig. Vil du tage fat i mig på ovenstående mail?

___________________________________

29. oktober 2024:
Vi har fortsat ikke hørt fra dig, Jette.
Jeg fanges fortsat på ovenstående mail.

Meget hurtig ekspedition

Min ret nye kaffekværn ville pludselig ikke kværne mere, men Mokkahouse fik straks sendt en ny afsted samme dag!

2024年9月9日

Hej Jens Olaf,

Tak for at dele din oplevelse med os herinde!

Det sætter vi stor pris på.

Great purchase experience!

Great purchase experience! All products received in good order, I also got timely informed on the late delivery due to unavailability of one of the products so not to wait in vain (not an automated email, marketing dept took care of informing me).
In the end I had a problem with the payment processing with my bank and they have been of big help in getting it solved with their finance dept. Great products, sales service and perfect aftersales support!
Highly recommended!

2024年9月9日

MOKKAHOUSE からの回答

Thank you for sharing your experience, Giacomo.
Looking forward to see you again at our shop!

Kind regards

Fantastisk service

Fantastisk service. Har købt min maskine andet sted. Og manglede hjælp så brugte Google hvad ellers. Der fandt jeg mokka house og så deres videoer og kontaktede dem for hjælp til maskinen.
Jeg fik at vide jeg kunne tage maskinen under armen og bare komme, så skulle de nok hjælpe mig👌Jeg ankommer og får den bedste hjælp af Gabriela. Rundvisning, kaffesmagning og en meget meget grundig opsætning af min maskine og kværn. Tak siger jeg bare. Jeg købte selvfølgelig lækker kaffe og lidt udstyr, Mokkahouse har helt sikkert fået en ny stam kunde. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle hos dem.

2024年9月6日

Hej Jesper,

Tusind tak for at dele din oplevelse herinde.
Vi glæder os til at se dig igen!

Venlig og hjælpsom kundeservice

Havde behov for assistance i form af kundeservice i forbindelse med en ordre, hvilket blev modtaget med positivitet og al den fornødne hjælp, man kun kan håbe, at online-virksomheder yder. Virkelig flot! Herudover hurtig afvikling af ordre, herunder forsendelse.

2024年7月4日

MOKKAHOUSE からの回答

Tak for din besked, Patrick!
Det værdsætter vi meget.

Rigtig god dag!

5つ星のうち5の評価

Havde en defekt indikator på en BWT…

Havde en defekt indikator på en BWT Filterkande og tog fat i Mokkehouse.
De sendte med det samme en ny som er leveret

God service som altid

2024年8月22日

Hej Claus,

Tak for at dele din oplevelse - Husk at indikatoren er vejledende. Vi anbefaler at du skifter filteret hver 2.-3. måned :-)

Rigtig god dag!

5つ星のうち5の評価

Mokkahouse lever helt op til mine…

Mokkahouse lever helt op til mine forventninger. Både kaffe, service og levering er i top. Dejligt at kunne nyde en rigtig god kop kaffe hver dag.

2024年8月1日

Hej Claus,

Tak for at dele din oplevelse af os herinde!

Det værdsætter vi.

Rigtig god weekend.

5つ星のうち5の評価

Yderst velsmagende kaffe Mokkahouse…

Yderst velsmagende kaffe, Mokkahouse leverer til vores kontor. Stor anbefaling herfra!

2024年7月11日

MOKKAHOUSE からの回答

Tak for din feedback, Christian!
Og tak for at dele din kaffe-oplevelse herinde.

Rigtig god sommer.

5つ星のうち5の評価

Mokkahouse er min faste leverandør af…

Mokkahouse er min faste leverandør af bønner. Altid nyristet. Altid hurtig levering. Fem Stjerner!

2024年7月11日

Hej Kris,

Dejligt at høre du værdsætter vores kaffe.

Rigtig god sommer!

Super

Gode priser, funktionel og brugervenlig webshop, super hurtig pakning og afsendelse (indenfor 30 min).

2024年7月2日

Hej Jakob,

Tak for at dele din oplevelse med Trustpilot!

Rigtig god sommer.

5つ星のうち4の評価

Positiv på trods

På trods af en oplevelse med lang levering og manglende kommunikation, rettede Mokkahouse fint op på det, og vi vil derfor gerne anbefale dem til andre.

2024年6月14日

Hej Ida,

Tak for din ærlige feedback og for at dele din oplevelse.

Hav en rigtig god sommer!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。