Har vÊret pÃ¥ 2 kurser og begge med virkelig gode undervisere og godt indhold. Rammer fine og holdene ikke for store. Har derudover ikke grint sÃ¥ meget fÞr pÃ¥ et kursus - virkelig gode cases og bil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fik mere ud af kurset end jeg havde forventet og der var plads til at gennemgå egne arbejdsopgaver, så man kunne få fÞrt det ud til tasterne på kurset.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg deltog i ChatGPT kursus. Underviseren var ekstremt kompetent og kunne stoffet ekstremt godt. Underviseren var samtidig en god underviser der forstÃ¥r behovet for at tage hensyn til indlÊringsevne d... ãã£ãšèŠã
Det var en intens dag, med en yderst kompetent underviser. Han var sjov, godt tempo sÃ¥ alle kunne fÞlge med, god til at lÊre fra sig, Dog var dagen for lang, de sidste 2 timer fin jeg ikke sÃ¥ meget... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi er et efteruddannelsesinstitut, der udbyder kvalitetssikrede og hÞjaktuelle kurser, konferencer og uddannelser til modne erhvervsfolk, som Þnsker at udvikle deres faglige og personlige kompetencer. Alle arrangementer afholdes i luksuriÞse, 5-stjernede hotelomgivelser og sker i samarbejde med en lang rÊkke yderst kompetente og erfarne undervisere og foredragsholdere.
Fruebjergvej 3, 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God service ift. tilmelding, meget inspirerende oplÊgsholder - den samme hele dagen, hvilket var rigtig dejligt. Gode omgivelser og god forplejning.

Montus Business Academy ããã®åç
Jeg deltog i kurset Excel udvidet i Kbh. Rigtig godt kursus og dygtig underviser. Det var en fornÞjelse at bruge Montus.

Montus Business Academy ããã®åç
Jeg har med stor fornÞjelse, deltaget i en rÊkke kurser via Montus. Rammerne er i orden og undervisere kniv skarpe! Jeg er sÊrligt positiv over de mange - store og små - forbedrings muligheder jeg har fået til mine allerede eksisterende rapporter, mit daglige virke er forbedret og jeg sparer tid! Dialoggen personalet hos Montus forudfor kurset har vÊret med hÞj service - hurtig svartid, samt venlige og imÞdekommende :)

Montus Business Academy ããã®åç
Rigtig godt excel kursus og dygtig underviser.

Montus Business Academy ããã®åç
Godt kursus (Excel for regnskabsafdelingen), ingen problemer med tilmelding, fremsendelse af materiale eller andet. Underviseren var super dygtig og behagelig. Kursusbeskrivelsen passede og der var god mulighed for at få stillet spÞrgsmål undervejs. Meget udbytterigt kursus. Kursusbevis modtaget samme dag, som kurset afsluttedes.
Helt igennem en god oplevelse.

Montus Business Academy ããã®åç
Rigtig fint kursus, meget praksisorienteret, dygtig instruktÞr

Montus Business Academy ããã®åç
Jeg har deltaget på et planlÊgningskursus hos Montus, som til fulde levede op til mine forventninger. Jeg fik mange gode input, som med sikkerhed vil give mig et bedre overblik og mere overskud i min hverdag. Super lÊkre omgivelser på Mariott og en meget kompetent og inspirerende underviser. I det hele taget et godt og yderst professionelt udfÞrt kursus.

Montus Business Academy ããã®åç
Jeg har deltaget pÃ¥ Excel Uddannelsen, som havde en fantastisk god sammenhÊng mellem modulerne og deres indhold. Dette takket vÊre underviserens fremragende undervisning og didaktiske evner. Alt indhold blev prÊsenteret vedkommende og interessant, selv de lidt tungere og svÊrere emner inden for Excel. ð Sublim forplejning pÃ¥ Marriott og sÞde meddeltagere og kursusleder. Tak for et super godt forlÞb, som jeg kun kan anbefale.

Montus Business Academy ããã®åç
Jeg var super tilfreds med at vÊre på kursus hos Montus. IsÊr når indholdet på dagen faktisk levede op til de forventninger, som beskrivelsen på hjemmesiden havde givet.

Montus Business Academy ããã®åç
Jeg har gennem min relativt korte karriere vÊret på flere forskellige kurser leveret af forskellige udbydere - nogle bedre end andre!
Det var en kÊmpe fornÞjelse at bruge Montus, der var styr på alt fra tilmeldning, forberedelse, indhold og opfÞlgning. Kvaliteten af kurset var suplimt, outputtet stÊrkt og omgivelserne var skÞnne.
Lige pt. har jeg kun gode ting at sige om Montus, der efter min mening er blandt Danmarks absolut bedste kursusudbydere!