Morgenlevering.no レビュヌ

1,605
TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Leveringen ble gjort til feil adresse. (Gost stykke unna min adresse) jeg fikk leveringen min takket vÊre at hun som fikk den feilevert kjÞrte den til meg. Det finnes ingen tlf nr hvor du kan kontak... もっず芋る

Veldig god mat. Det eneste negative var at leveringen kom for sent pÃ¥ dagen. Sendte en klage pÃ¥ dette og fikk refundert hele leveringen, som var av litt stÞrrelse. Har forstÃ¥else for at logistikken ik... もっず芋る

Dette er fÞrste gangen jeg har benyttet meg av morgenlevering, og hadde derfor litt spÞrsmÃ¥l rundt Ã¥ sende til min bror som bor i en helt annen by en meg, samt at han bor i en studentbolig. Sendte e-p... もっず芋る

Min datter hadde bestilt levering til vÃ¥r adresse. Jeg fikk melding klokka 06.00 idag om at pakke var levert. Jeg har nÃ¥ sjekket postkasser, trapp til alle naboene og her ligger ingen pakke. Min datte... もっず芋る

䌁業情報

1. 出前

圓該䌁業による蚘述

Bakevarer, frokostpakker, ferskpresset juice, aviser og magasiner levert hjem til deg fÞr du vÃ¥kner 🥐🍞🍊☀🥖

期埅以䞋

すべおのレビュヌ

(1,605)

過去12か月のレビュヌ数: 67ä»¶

レビュヌを曞く

Ingen leveranse,kun sms på at den er levert, uvist hvem de leverte den til.

Sjefen min bestilte matlveranse til adressen min. Jeg fik melding på at den er lever og satt på dÞrmatte. Dette er enebolig. Har sjekket hos meg, hos den ene og den andre naboen min i nÊrheten, ved postkasse stativet. Ingen pakker. Sjekker rett etter jeg fikk melding.

2025幎3月15日

Uteblitt levering uten forklaring

Bestilte morgenlevering som bursdagsgave, og får melding på leveringsdagen klokken 09.30 at per kl 09.12 er ikke gaven levert. Ingen forklaring hvorfor, kun at det KAN komme av forsinkelser men dersom pakkes ikke leveres vil det bli refundert.

Alt for dårlig at man ikke får vite fra morgenlevering selv om pakken faktisk er levert eller ei, og at man må ringe spÞrrende til mottakeren og hÞre om de i det heletatt fikk den - noe de ikke gjorde.

Bra konsept, men trist man ikke kan stole på at varene kommer frem.

2025幎3月1日
自発的なレビュヌ

30-Ã¥rsdag gave ikke levert..

Jeg fikk beskjed 0700 om at frokosten jeg hadde bestilt til en 30 årsdag ikke ble levert, og heller ikke kommer til å bli det. Helt uten begrunnelse. Dette er selvsagt veldig skuffende siden det er en så stor dag som naturligvis ikke kommer igjen. Kommer ikke til å bruke tjensten igjen når de har så dårlig service.

2025幎3月1日

Klarte ikke levere

Hadde bestilt morgenlevering til min samboer på bursdagen en onsdag i februar og planlagt frokost rundt denne. Kl. 07.50 tikker det inn melding om at denne ikke ville bli levert - uten videre forklaring.
Kundeservice sa de refunderte belÞpet og vi ble tildelt 100 kr i rabatt på neste levering - som om det gjÞr opp for at bursdagsfrokosten ble Þdelagt. Vi spurte om de ikke kunne sende samme pakke neste dag, men nei, da må man inn og kjÞpe ny pakke (fÞr man en gang har fått tilbake pengene for den forrige).
Elendig kundeservice, og siste gang vi kommer til å bruke Morgenlevering.

2025幎2月19日
自発的なレビュヌ

Anmeldelse kun med bakgrunn i

Anmeldelse kun med bakgrunn i bakverket. Det trekker ned så mye, at det hele virker meningslÞst.

Hver gang jeg har mottatt morgenlevering, har rundstykkene vÊrt så tÞrre, sprÞ og smaklÞse at frokosten har blitt en kamp. Heldigvis er det med ferskpresset juice som kommer til nytte for å svelge mursteinen.

Skolebollene er farlig like de du kjÞper på Rema.

Forventer ikke ved et sånt tilbud at bakverket skal vÊre helt på toppnivå. Men et knepp over «FirstPrice» ville Þkt sjansen for fremtidige bestillinger..

2025幎2月18日

Bestilte bursdagsfrokost til kjÊresten

Bestilte bursdagsfrokost til kjÊresten, men mottok aldri morgenleveringen. Ble veldig skuffet, ettersom dette var en stor del av gaven min og jeg ikke hadde noen back up. Fikk ikke beskjed fÞr leveringsdagen om at bestillingen ikke ble levert. Ser flere anmeldelser den siste tiden der dere ikke leverer varene, dette bÞr dere ta tak i da det er hele premisset for konseptet deres.

2025幎2月20日

Bestilte Deluxe frokostpakke med ekstra

Bestilte Deluxe frokostpakke med ekstra skinke til konas bursdag. Mottok en frossen appelsinjuice, jordbÊrsyltetÞy og en oppdelt kneip. IfÞlge pakkseddelen så skulle det kun vÊre de to fÞrste. Kundeservice beklaget, skyldte på leverandÞr og sa at de ikke kunne gjÞre noe - de ville heller ikke refundere alt. Jeg måtte betale fullpris for det jeg hadde mottatt. Hva skal jeg med frossen appelsinjuice og jordbÊrsyltetÞy?

2025幎2月17日

Har brukt Morgenlevering endel ganger

Har brukt Morgenlevering endel ganger nå og er hver gang like fornÞyd. Var en av gangene en leveranse ikke kom frem. Den ble levert men vi mistenker at den ble stjålet fra gangen, da var de så snille og refunderte hele belÞpet for meg. Kundeservicen er alltid helt topp og de svarer innen 1t

2025幎2月13日
自発的なレビュヌ

Unngå bestilling dersom du bor i en bygård med trapper.

Ingenting å utsette på innholdet og kvaliteten på selve pakken. Imidlertid kom det med en solid bismak, siden jeg måtte bruke 30 min av morgenen på å lete etter selve pakken, som verken var på dÞrmatten, i postkassen eller i samme bygg. Hvem sin feil dette er vites ikke, men det burde neppe vÊre for mye å forvente at man får det man bestiller levert til riktig plass, og ikke slengt i trappa i en annen Oslo-bygård. Spesielt når navnet er Morgen-levering. Siden jeg, tidlig på morgenen, har liten interesse av pakkesporing og morgentrim blir det nok lenge til en eventuell neste gang.

2025幎2月15日

Meget fornÞyd!

Jeg har bestilt og mottatt morgenlevering flere ganger. Alltid vÊrt fornÞyd med produktene, ikke minst til en god pris!
Ved siste sending så ble leveransen borte, muligens stjålet. Jeg fikk både beklagelse, atpåtil full refusjon med en gang.

2025幎2月3日

De rydder opp

Det ble gjort en feil av avsender av pakken, ved feil hadde lagt inn naboens adresse ikke den som skulle motta pakken. Naboen hadde åpnet pakken uten å få med seg at det var feil. Selv om avsender hadde gjort feil, rettet de opp og gå både tilbakebetaling og ny levering til riktig adresse. Super service!

2025幎2月6日

Litt sen kevering

Tross for sen levering fikk jeg utrolig god info og en god forklaring. Vi gledet oss til varene kom, og det hadde vi all grunn til. Det smakte som vanlig veldig godt. Takk for god service og for at dere leverer her igjen👍🀩

2025幎2月8日