Myprotein レビュー

362
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

I bought 2 sport-bra. First I was doubtfull, but after product arrived I was very positively surprised with the material and that the product fits very well without trying it before. I recommend this... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Každá moja objednávka bola doručená bez akýchkoľvek problémov. Pri poslednej objednávke bolo doručenie dokonca ešte rýchlejšie než zvyčajne. Oceňujem rýchlosť, spoľahlivosť a výborné akciové ponuky. U... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Pre mna je stránka neprehľadná.Omnoho lepšie by sa mi hľadalo pokial by boli napríklad legíny z jednej kolekcie len pod jedným obrázkom a tam by sa mi ukázali všetky možnosti farieb.Takto listujem zby... もっと見る

5つ星のうち5の評価

I like the products and I bought several times. Usually the delivery is on time and the package is perfect. I also experienced that the customer service is trying the best to satisfy the clien... もっと見る

企業情報

過去12か月のレビュー数: 134

レビューを書く

Úplná spokojnosť

Myprotein からの回答

Dobrý deň Alena, sme veľmi radi, že ste spokojna s našimi službami a ak budete kedykoľvek, čokoľvek potrebovať alebo mať problémy, dajte nám vedieť a radi Vám pomôžeme. Spokojnosť našich zákazníkov je našou prioritou. S priateľským pozdravom, Myprotein tím

Široký výber

Široký výber, doplnil by som akurát zinok a magnézium vo forme bisglicinatu

Myprotein からの回答

Dobrý deň Peter, sme veľmi radi, že ste spokojny s našimi službami a ak budete kedykoľvek, čokoľvek potrebovať alebo mať problémy, dajte nám vedieť a radi Vám pomôžeme. Spokojnosť našich zákazníkov je našou prioritou. S priateľským pozdravom, Myprotein tím

vyborna komunikacia

vyborna komunikacia, promptne vybavenie objednavky, tovar v kvalite, aka bola opisana, nemam co vytknut, odporucam

Myprotein からの回答

Dobrý deň Viera, sme veľmi radi, že ste spokojna s našimi službami a ak budete kedykoľvek, čokoľvek potrebovať alebo mať problémy, dajte nám vedieť a radi Vám pomôžeme. Spokojnosť našich zákazníkov je našou prioritou. S priateľským pozdravom, Myprotein tím

I am very satisfied

I am very satisfied. Thanks.

2021年2月28日

Myprotein からの回答

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet och det är alltid ett nöje att ta emot synpunkter från våra lojala kunder.

Vi tackar dig för din tid och önskar dig en bra dag.

Med vänliga hälsningar,

Myprotein kundtjänst

Som spokojná

2021年2月19日

Myprotein からの回答

Dobrý deň Majka, sme veľmi radi, že ste spokojný s našimi službami a ak budete kedykoľvek, čokoľvek potrebovať alebo mať problémy, dajte nám vedieť a radi Vám pomôžeme. Spokojnosť našich zákazníkov je našou prioritou. S priateľským pozdravom, Myprotein tím

Dodanie

Dodanie, komunikacia super. Kvalita oblečenia za mna najlepšia akú som mala.

Myprotein からの回答

Dobrý deň Zuzana, sme veľmi radi, že ste spokojný s našimi službami a ak budete kedykoľvek, čokoľvek potrebovať alebo mať problémy, dajte nám vedieť a radi Vám pomôžeme. Spokojnosť našich zákazníkov je našou prioritou. S priateľským pozdravom, Myprotein

Rychle dorucenie

Rychle dorucenie, spokojnost s kvalitou oblecenia ako aj vyzivovych doplnkov

Myprotein からの回答

Dobrý deň Nika, sme veľmi radi, že ste spokojný s našimi službami a ak budete kedykoľvek, čokoľvek potrebovať alebo mať problémy, dajte nám vedieť a radi Vám pomôžeme. Spokojnosť našich zákazníkov je našou prioritou. S priateľským pozdravom, Myprotein

Spokojnosť so všetkým

Flavdrops sú najviac top vec na svete :)

Myprotein からの回答

Dobrý deň Terezia, sme veľmi radi, že ste spokojný s našimi službami a ak budete kedykoľvek, čokoľvek potrebovať alebo mať problémy, dajte nám vedieť a radi Vám pomôžeme. Spokojnosť našich zákazníkov je našou prioritou. S priateľským pozdravom, Myprotein

Good prices

Good prices, quality, delivery time...

Good

Very satisfied

Velka spokojnosť!

Informovanosť o objednávke 10/10
Rýchlosť dodania 9/10
Kvalita produktu 10/10
Highly recommend!!

Myprotein からの回答

Dobrý deň Lucia, sme veľmi radi, že ste spokojný s našimi službami a ak budete kedykoľvek, čokoľvek potrebovať alebo mať problémy, dajte nám vedieť a radi Vám pomôžeme. Spokojnosť našich zákazníkov je našou prioritou. S priateľským pozdravom, Myprotein

Pochvala

Spokojnosť so zakupenym tovarom.

Dobrý deň Ľubo,

Sme naozaj radi, že si môžeme od Vás prečítať spätnú väzbu, ďakujeme Vám za túto recenziu.

Ak budete v budúcnosti čokoľvek potrebovať, neváhajte kontaktovať náš tím zákazníckych služieb prostredníctvom svojho online účtu a my Vám pomôžeme.

5つ星のうち5の評価

A delicious protein making me feel…

A delicious protein making me feel strong and energised. Sticking to your salted caramel and coffee and walnut flavour. Just delicious! Thank you 🙏🏻

Hi Katarina,

We are really happy to see read this feedback from you and thank you for this review.

If you will have anything that you will need any help within the future, please do not hesitate to contact our customer service team through your online account and we will help you.

Have a lovely day.

Feedback team

5つ星のうち5の評価

Som veľmi spokojná s Collagen protein…

Som veľmi spokojná s Collagen protein vanilla + Impact Whey protein latte,určite si zase objednám

Dobrý deň Oľga,

Bezchybnosť

+ rýchle dodanie
+ kvalitné výrobky
+ obrovské množstvo zliav

Dobrý deň Lukáš,

5つ星のうち4の評価

Pekné veci z fajn materiálu

Pekné veci z fajn materiálu, bohužiaľ ma trošku sklamalo to, že legíny som mala možno 8-9x a už sa mi začali na určitom mieste párať :( inak všetko super.

Dobrý deň Marta,

Perfect product

Hi Tomi,

Have a lovely day.

Feedback team

5つ星のうち5の評価

Dokonalá spokojnosť ako s dodanim tak…

Dokonalá spokojnosť ako s dodanim tak aj s kvalitou produktov

Dobrý deň Roman,

Trustpilot エクスペリエンス