Der var en bule i paprøret som plakaten var i. Det medførte at plakaten var krøllet og ikke værd at sætte i ramme. Tog billeder og sendte en mail. Fik hurtig respons og får tilsendt en ny. God servic... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg bestilte den 14 december følgende produkt “World map beautiful world laerredstryk” til 800 kr. (ingen tilbud) som en julegave. Der står leveringstid 3-6 hverdage (rigeligt inden juleaften).... もっと見る
Nem hjemmeside, fine wallstickers fede priser (!!) og dejligt med forskellige leverings metoder. I skriver man får en gave hvis man anmelder jer her så i får alle 5 stjerner fra en positiv godtroende... もっと見る
企業情報
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi fik meget hurtig vores ordre med…
Vi fik meget hurtig vores ordre med fototapet tilsendt. God information om levering når varen er på vej osv.
Tapetet var rigtig flot i farverne og kvaliteten helt som den skulle være. En god vejledning med der viste nøjagtig hvordan det skulle sættes op.
I det hele store en rigtig god oplevelse. Handler helt sikkert her en anden gang.
Jeg bestilte et fototapet af en…
Jeg bestilte et fototapet af en murstensvæg i ekstra stor. Tapetet blev leveret inden for den forventede tid. Selve tapetet var af god kvalitet, men desværre svarede printet ikke til vores forventninger. Så tapetet blev sendt retur og købet blev refunderet. Jeg handler gerne ved NiceWall igen. Fin hjemmeside og god kundeservice.
God side at handle på
God side at handle på. Der var mange forskellige wallstickers og skilte at vælge imellem.
God service ved købet og hurtig levering af varerne så alt i alt meget tilfreds.
5 stjerner.
Tilfreds med ekspedition og køb
Købte 2 skilte - oven i købet til halv pris. Super flotte og ligesom på foto. Kan nu byde mine gæster velkommen med et flot skilt ved hoveddøren.
super fint sted at handle og hurtig…
super fint sted at handle og hurtig levering af varen
Hurtig levering og super-fine skilte👌
pakken kom hurtigt og uden problemer…
pakken kom hurtigt og uden problemer altid et godt sted at handle
Fine varer og hurtig levering.
Super hurtig levering og god kvalitet…
Super hurtig levering og god kvalitet bare prof.
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering. Fuld tilfredshed.
Har købt en wall sticker og jeg er…
Har købt en wall sticker og jeg er ganske tilfreds. Hurtig levering og god hjælp inden køb.
Køber gerne hos Nice wall igen.
Hurtig levering og gode varer
Hurtig levering og gode varer. Jeg bestilte nogle skilte som var rigtig fede og god kvalitet.
Intet at sætte en finger på
Intet at sætte en finger på. Fin service og levering som aftalt. Handler gerne igen.
Bestilte 3 skilte og modtog desværre en forkert vare, men de var hurtige til at besvare min mail, selv om det var i juletiden. De sendte en ny med det samme kvit og frit, og jeg skulle ikke spekulere på at sende den anden vare retur. Hurtig levering og god service :)
God og meget hurtig levering👍👍
Fuld tilfreds
Trustpilot エクスペリエンス