StagePool Norge レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Bra opplegg med undervisning hvordan lage sin cv og hva StagePool ellers kan hjelpe oss med. Dog litt vel mye fokus på betaling på slutten. Var ikke mulig å legge inn egne spørsmål som det var sagt... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Veldig vanskelig å melde seg av. Utrolig lite kunde vennlighet. Det virker som det er stor interesse av å lokke folk med, men lite velvilje med å hjelpe hvis man vil melde seg ut. Tenk deg ordentlig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Veldig profesjonelt, brukervennlig og oversiktlig nettsted. Det er enkelt å navigere og finne informasjon, og kundeservicen er både tilgjengelig og hjelpsom. Det er et bredt utvalg av oppdrag å velge... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg var nervøs for å bli medlem fordi jeg ikke har noen erfaring i det hele tatt. Jeg ble medlem i november og i går var mitt første statist oppdrag. De er så profesjonelle. Jeg er glad jeg testet det... もっと見る

企業情報

1. 人材探しサービス
  2. キャリア コーチ

当該企業による記述

Største jobbportalen for scene, film, musikk og media i Europa! Daglig nye auditions og castings for skuespillere, sangere, dansere og backstage crew!

Kontakt vår prisbelønte kundeservice

当該企業による記述

Få personlig service og hjelp så snart som mulig!
Våre dyktige medarbeidere er her for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer, eller hvis du trenger hjelp med våre tjenester. Ikke nøl med å kontakte oss: https://stagepool.zendesk.com/hc/no/requests/new

StagePool Fornøydgaranti

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornøydgaranti?

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornøydgaranti?
Om du har gjennomført alle garantivilkårene, og ikke blitt kalt inn til casting, audition eller intervju, gir vi deg to måneders gratis medlemskap! Les mer her

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 70

レビューを書く

Veldig lærerikt

Veldig lærerikt, god lærer med klare instrukser. Nyttig info.

2024年9月16日

Hei Isabell,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Det er flott å høre at du synes undervisningen var lærerik, og at informasjonen var nyttig. Vi setter stor pris på dine ord!

5つ星のうち2の評価

Det er litt for tidlig for meg å…

Det er litt for tidlig for meg å bedømme.

2024年9月16日

Hei Nanna,

Takk for tilbakemeldingen.
Vi forstår at det kan ta litt tid før man får et helhetlig inntrykk, og vi setter pris på at du deler dine tanker.
Hvis det er noe mer du ønsker å dele med oss senere, ikke nøl med å ta kontakt. Vi verdsetter all tilbakemelding

Hälsningar från,

5つ星のうち3の評価

Færre e-mail.

Færre e-mail.

2024年9月2日

Hei Cecilie,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi beklager om du føler at du mottar for mange e-poster fra oss. Vi ønsker selvfølgelig at kommunikasjonen skal være relevant og ikke overveldende.

Godt fornøyd.

Det aller meste har gått greit. Fikk ikke direkte svar på to e-poster jeg sendte. Blei bekymret for beskjeden ikke kom til riktig person.
Ellers har det vært bra.

2024年8月22日

Hei Solveig,

Takk for din tilbakemelding!
Vi er glade for å høre at det meste har gått greit. Vi beklager at du ikke fikk svar på e-postene dine, og vi forstår at det kan ha skapt bekymring. Hvis det er noe du fortsatt trenger hjelp med, vennligst ta kontakt med oss igen!

5つ星のうち4の評価

Det er alt for tidlig å gi en klar…

Det er alt for tidlig å gi en klar vurdering av StagePool
som helhet.
Kontakten med StagePools representant har vært god og Zoom-kurset for å lage CV var bra.

2024年8月19日

Hei Sigrunn,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Vi forstår at det kan være tidlig å gi en fullstendig vurdering, men vi er glade for å høre at du har hatt en god kontakt med vår representant og at du opplevde webinaret for å lage CV som bra. Vi setter pris på din ærlighet, og vi håper at du vil fortsette å være fornøyd med oss fremover.

5つ星のうち5の評価

Fikk en hyggelig og grundig gjennomgang…

Fikk en hyggelig og grundig gjennomgang om hvordan fylle ut en CV. Wilhelm var flink til å forklare og også til å svare på spørsmål fra deltagerne.

2024年8月22日

Hei Britt,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk en grundig gjennomgang av hvordan fylle ut en CV, og at Wilhelm gjorde en god jobb med å forklare og svare på spørsmål. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Fikk skrevet i det

2024年8月19日

Hei Knut,
Takk for tilbakemeldingen. Vi er dessverre usikre på hva du mener med kommentaren din, men vi vil gjerne hjelpe dersom det har oppstått et problem eller du har hatt en dårlig opplevelse.

Ta gjerne kontakt med kundeservice, så ser vi nærmere på saken sammen.

Vennlig hilsen,

5つ星のうち5の評価

Fikk gode tips og oppfølging på telefon…

Fikk gode tips og oppfølging på telefon av en hyggelig ansatt

2024年8月16日

Hei Geir,

Tusen takk for din fine tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du fikk gode tips og oppfølging på telefon fra en av våre hyggelige ansatte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Vi er alltid her for å hjelpe deg videre om du skulle trenge det!

Nyttig.

Grei forklaring på hva som var viktig å få med i en CV.

2024年8月14日

Hei Bente,

Tusen takk for din tilbakemelding! Det er godt å høre at du syntes forklaringen på hva som er viktig å inkludere i en CV var grei og forståelig.

5つ星のうち5の評価

Eg fekk svar på spørsmål eg hadde

Eg fekk svar på spørsmål eg hadde. I tillegg endel informasjon ang cv, som hjelper meg til å forstå kva eg må endre og redigere for å ha mulighet til å få jobb i Stagepool. Tusen takk!

2024年8月14日

Hei Grethe,
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Det er flott å høre at du fikk svar på spørsmålene dine og at informasjonen om CV-en var nyttig for deg. Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med å forstå hva som kan forbedres for å øke sjansene dine for å få oppdrag via Stagepool.

Hei Berit,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi beklager å høre at du synes portalen er tungvint. Din mening er viktig for oss, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre tjenestene våre, og innspill som ditt hjelper oss med å gjøre portalen mer brukervennlig.

Hvis du har spesifikke forslag eller hvis det er noe annet vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å kontakte oss. Vi ønsker gjerne å gjøre opplevelsen din så smidig som mulig.

Hälsningar från

Alt fungerte

Alt fungerte, lett å forstå, gode tips om CV.

Hei Ulla,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Det er flott å høre at alt fungerte bra, og at du syntes det var lett å forstå med gode tips om CV. Vi er glade for at du fikk nytte av informasjonen.

5つ星のうち5の評価

God informason, oversiktlige oppdrag å søke på👍🏼

Jeg er ny hos StagePool og har ennå ikke hatt noe oppdrag. Min kontakt med dere så langt er udelt positiv, jeg har fått god informasjon og hjelp til å fylle ut min CV. Webinaret jeg deltok på i dag var veldig bra👍🏼

Hei Brit,
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Det er flott å høre at du har hatt en positiv opplevelse så langt og at du har fått god informasjon og hjelp med CV-en. Vi er også glade for at du likte webinaret! Vi ser frem til å se alle søknadene som du sender in, og vi håper du snart får spennende oppdrag gjennom StagePool. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du trenger mer hjelp eller har spørsmål!

5つ星のうち5の評価

Bra gjennom gang av hvordan fylle ut CV…

Bra gjennom gang av hvordan fylle ut CV og vad som er viktigt at ha med!

Hei Pia,

Tusen takk for din tilbakemelding! Det er flott å høre at gjennomgangen av hvordan fylle ut CV-en og hva som er viktig å ha med var nyttig for deg.

Informativt og hyggelig webinar

Informativt og hyggelig webinar. God gjennomgang av viktige punkter nødvendige for å sette opp en bra cv.

2024年8月8日

Hei Mia,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Jeg er glad for at du fant webinaret informativt og at gjennomgangen av viktige punkter for å sette opp en bra CV var nyttig.

Enkelt og greit

2024年7月23日

Hei Per,

Takk for din positive anmeldelse!
Det er fint å høre at du synes at det var enkelt og greit å komme i gang.
Om du trenger mer hjelp med din profil, så ta mer en gjerne kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg!

Hei Robert,

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse. Det er fantastisk å høre at du synes informasjonen vår er grundig og godt forklart steg for steg.

Godt seminar

Godt seminar. Tydelig og forståelig rettledning.

2024年7月22日

Hei Jan,

Takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du syntes seminaret var godt og at rettledningen var tydelig og forståelig.

5つ星のうち5の評価

Fikk god informasjon uten alt for mye…

Fikk god informasjon uten alt for mye utenomsnakk

2024年7月9日

Hei Mette!
Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du satte pris på den konkrete informasjonen. Hvis du har flere spørsmål eller det er noe mer vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice. Ha en fin dag!

Dere var imøtekommende

Dere var imøtekommende. Holdt avtale og ringte tilbake. Så er det spennende å se om jeg får svar på oppdrag.

2024年7月2日

Hei!

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at du opplevde vår service som imøtekommende og at vi holdt avtalen om å ringe tilbake.
Vi håper du lykkes bra og kan boke in mange oppdrag gjennom oss!

Hilsen

Trustpilot エクスペリエンス