Bra opplegg med undervisning hvordan lage sin cv og hva StagePool ellers kan hjelpe oss med. Dog litt vel mye fokus på betaling på slutten. Var ikke mulig å legge inn egne spørsmål som det var sagt... もっと見る
企業が回答しました
Veldig vanskelig å melde seg av. Utrolig lite kunde vennlighet. Det virker som det er stor interesse av å lokke folk med, men lite velvilje med å hjelpe hvis man vil melde seg ut. Tenk deg ordentlig... もっと見る
Veldig profesjonelt, brukervennlig og oversiktlig nettsted. Det er enkelt å navigere og finne informasjon, og kundeservicen er både tilgjengelig og hjelpsom. Det er et bredt utvalg av oppdrag å velge... もっと見る
企業が回答しました
Jeg var nervøs for å bli medlem fordi jeg ikke har noen erfaring i det hele tatt. Jeg ble medlem i november og i går var mitt første statist oppdrag. De er så profesjonelle. Jeg er glad jeg testet det... もっと見る
企業が回答しました
Største jobbportalen for scene, film, musikk og media i Europa! Daglig nye auditions og castings for skuespillere, sangere, dansere og backstage crew!
当該企業による記述

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornøydgaranti?

Södra Hamnvägen 32, 115 41, Stockholm, スウェーデン
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 93%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Enkel plattform å forstå. Ikke mye å bemerke, men det som er et problem noen ganger er å legge inn videoklipp til for eksempel søknader. Det blir ikke registrert uansett at man har lastet den opp.

Hej StagePool,
Jag vill ge er feedback baserat på mina erfarenheter som kund. Tyvärr har jag inte fått några jobberbjudanden via er tjänst, vilket var en stor besvikelse. Dessutom har jag mottagit flera fakturor trots att jag inte har fått den utlovade servicen.
Jag har även upplevt att er kundservice är mycket dålig. Det har varit svårt att få svar på mina frågor och problem har inte blivit lösta på ett tillfredsställande sätt.
Jag hoppas att ni tar denna feedback på allvar och förbättrar era tjänster och kundservice för framtida användare.
Vänliga hälsningar,
Zolzaya
---

StagePool Norge からの回答
Helt forferdelig kundeservice og nettsted. Bruker lang tid på å svare og når man snakker med dem ler kundeservicen av deg. Ble tilbudt 1 mnd gratis abonomang via telefonsamtale. Nå er denne mnd over og de sier nå at jeg må betale 250kr i mnd helt til november. Ikke gå på samme smell som meg.

StagePool Norge からの回答
Uprofesjonelt Zoom presentasjon. Man ser ikke på video hvem presenterer presentasjon og jeg fikk ikke noe nytt hva jeg ikke viste før. Ikke noe privat hjelp for medlems pris jeg må betale.

StagePool Norge からの回答
Lettvint opplastningsfunksjon for CV/bilder. Lett å komme i kontakt med aktuelle arbeidsgivere derfor valgte jeg Stagepool Norge. Statist.no.

StagePool Norge からの回答
Jeg synes at den Zoom video coaching kurset var veldig bra praktisk og nyttig og Stagepool s telefon samtaler var veldig positiv og hjelpsom til meg.

StagePool Norge からの回答
Tok seg tid til å forklare,
Jeg lærte flere ting
Forklarte forståelig

StagePool Norge からの回答
Neste ingen oppdrag i helg eller etter kl. 4 som var anonsert. Filter funker ikke.

StagePool Norge からの回答
Fikk all hjelpen jeg trenger. Føler meg tett oppfølging av StagePool. Vert å betale til StagePool. Lett å kontakt. Oversiktlig. Hyggelige veileder og ansatte. Veldig fornøyd av StagePool service.

StagePool Norge からの回答
Litt vanskelig å komme på web seminaret. Tok alt for lang tid for meg. Også litt tungvint å forstå appen deres

StagePool Norge からの回答
Jeg skjønner overhodet ikke hva StagePool gjør for meg for de nær 300 kr pr måned jeg har betalt for medlemsskap. Ja, jeg har lagt inn en cv og bilder, men svært ofte kreves det at man sender inn bilder og info på egenhånd ved statistjobber. Og fornøydhetsgaranti er ren humbug, jeg var dum nok til å gå på det trikset. For da jeg meldte at jeg ikke hadde fått noen oppdrag og ville ha pengene tilbake, fikk jeg beskjed om at jeg kun hadde søkt en jobb. På seks måneder! Hallo, det er bare tøv. Jeg hadde søkt alle relevante. Ikke får jeg skreddersydd info om jobber heller. Kan ikke for mitt bare liv se en eneste fordel ved premium medlemsskap hvis man vil jobbe som statist. Jeg var dum og lot meg lure av svært pågående og uærlige selgere. Herved er dere andre advart.

StagePool Norge からの回答
Veldig hyggelig coach. Jeg følte at han oppmuntret til å søke jobber selv om jeg ikke har erfaring fra bransjen. Relevante tips til cv-en

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。