Vi kÞbte en topmadras hos Nordfjeld til ca. 8.000 kr., som allerede efter 2 dage begyndte at bule nedad i midten. Det forringede bÃ¥de komforten og vores sÞvnkvalitet. Nordfjeld sendte folk ud,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Professionel og rar service med kvaliteten i top! Jeg fik leveret en seng fra Nordfjeld hvor deres enorme fleksibilitet gjorde det nemt at fÃ¥ levering og opsÊtning passet ind i mit hjems travle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi skulle kÞbe vores 'fÞrste' rigtige seng, og blev hurtigt forvirret af alle valgmulighederne, og gik derfor til Nordfjeld, hvor vi fik alt den hjÊlp vi havde brug for. De ved virkelig hvad de taler... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har fÃ¥et en fantastisk god vejledning hos Nordfjeld pÃ¥ RÞdegÃ¥rdsvej i Odense. Det var kun nÞdvendigt at prÞve 2 senge, fÞrend vi fandt frem til den rigtige, som vi kÞbte. Der var god tid til afprÞv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nordfjeld A/S er grundlagt i 1956. Vores butik i Odense Sà åbnede i 2005. Vi er specialister i senge, madrasser, dyner, puder og sengetÞj til unge og voksne. Derudover har vi et bredt og lÊkkert udvalg i lamper og tilbehÞr til boligen. Kom ind og find masser af inspiration til jeres nÊste kÞb til hjemmet.
TagtÊkkervej 11, 5230, Odense M, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Rigtig god service og vejledning af Christian. ð
Vi kÞbte Jensen seng og har ikke haft sÃ¥ god en seng nogensinde. Leveret og monteret efter aftale. Kan varmt anbefale at handle her. ð

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Altid en god service når man handler hos nordfjeld. jeg har handlet der mange gange, og har altid vÊret tilfreds

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Jeg modtog en seng fra nordfjeld forleden og det har simpelthen vÊret en drÞm. Super nemt, og sengen jeg har modtaget har vÊret så sindssyg en kvalitet, man må sige den var hver en krone vÊrd. Hele oplevelsen med kÞbet har vÊret helt fantastisk, og jeg kan kun varmt anbefale dette firma.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Fantastisk betjening og rådgivning, alt leveret til tiden.
Den bedste seng jeg nogensinde har sovet i.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Ville Þnske at vi aldrig havde sat vores ben i den butik.
KÞbte en seng for nogle år tilbage og vi har fortrudt vores besÞg i Nordfjeld Odense siden modtagelse af sengen.
Ringe produceret - deres eget mÊrke - og efterfÞlgende kontakt har vÊret direkte ubehagelig.
Chefen for virksomheden er arrogant og på ingen måder lydhÞr.
Servicen er i top ved kÞb, så snart betalingen er gået igennem stopper den brat.
Kan ikke anbefale Nordfjeld.
Svar til besvarelse fra Nordfjeld.
De afviste udelukkende fordi sagen var trukket ud til nÊsten to år. - det var sekretariatet der trÊf den Êrgerlige beslutning, vi fik aldrig muligheden for at få en uvildig sagkyndig ud.
Korrespondancen med jer tog ufattelig lang tid - bare det at I fiksede en knirkende seng tog et halvt år! Og den var ovenikÞbet fejlmonteret fra start (både opsat skÊvt + en form for dÊkken manglede så sengen knirkede). En absolut langsommelig og krÊvende proces. Christian (chefen) er meget nedladende og ubehagelig at vÊre i kontakt med. På ingen måder lydhÞr. Der var ingen hjÊlp at hente ved jer, andet end hvis vi ville lÊgge 5-10.000 kr. yderligere. DesvÊrre kendte vi ikke til ForbrugerklagenÊvnet - dem blev vi fÞrst bekendt med nÊsten to år efter kÞbet og derfor blev sagen afvist da den var tÊt på reklamationens udlÞb.
Kan ikke anbefale nogen at handle ved dem - kundeservice er elendig. Af skade gÞr mig klog og vil på det kraftigste anbefale folk ikke at handle der. Vi har i dag en seng til nÊsten 20.000,- vi får ondt i ryggen af da samlingen er ubegribelig hård. Servicen i top ved kÞb - men ved mangel eller fejl stopper servicen.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Jeg stod og skulle have ny seng i forbindelse med flytning, og valgte derfor Nordfjeld. Jeg har vÊret super tilfreds med mit valg. De kunne levere til Aarhus, selvom jeg kÞbte den i Odense. Derudover fik jeg en positiv overraskelse da jeg fandt ud af, at jeg kunne få min seng 2 uger tidligere end forventet. Så rart, da det passede bedre med studiestart!
Udover det er de så nemme og få fat i, hvilket er skÞnt når man handler i de belÞb! Fantastisk service.

Fantastisk service!
Jeg stod og skulle have mig en ny seng. Jeg tog forbi deres helt nye butik, og wow hvor er den blevet flot! Personalet var rigtig hjÊlpsom og guide mig til at finde den helt perfekt seng! Både hvilke topmadras og madras jeg skulle bruge! KÊmpe anbefaling herfra hvis man skal have en ny seng.
Jeg er utroligt tilfreds med min oplevelse hos Nordfjeld sengeforretning! Deres udvalg af senge var imponerende, og der var noget for enhver smag og prÊference. Personalet var yderst venligt og hjÊlpsomt, og de gav mig gode råd til at finde den perfekte seng, der passer til mine behov. Leveringen var også hurtig og effektiv, og jeg kunne ikke vÊre gladere med mit valg. Jeg har nu fået den bedste nattesÞvn i lang tid, takket vÊre Nordfjelds fantastiske produkter. Jeg vil uden tvivl anbefale dem til mine venner og familie!

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Fantastisk oplevelse med god tid til rÃ¥dgivning og afprÞvning af forskellige senge og sÃ¥ landede vi endda pÃ¥ en super god prisðð
VÊr opmÊrksom hvis sÊlgeren henviser til handelsbetingelserne og ikke vi skrive aftaler ind på orden

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Vi har for nyligt kÞbt ny seng hos Nordfjeld i Odense, og hele forlÞbet har vÊret fantastisk. Fra det Þjeblik man trÊder ind ad dÞren, bliver man mÞdt af et smilende og kompetente personale, som guidet os igennem hele forlÞbet og kunne svarer på alle vores spÞrgsmål. Ved leveringen bliver vi igen mÞdt af Nordfjelds egne montÞrer, som var yderst hjÊlpsomme, og de gav sig god tid til at gennemgå alle funktionerne på vores nye seng.
Jeg kan kun anbefale at gå til Nordfjeld hvis du skal have ny seng.
Rigtig god kundeservice Odense vedrÞrende min dunlopillo madress. Glad og smilende personale

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Fantastisk komfortabel elevationsseng i hÞj kvalitet og super god service af Christian.
Vi kÞbte i december 2021 en demomodel (Nordfjends egen model) til omgående levering og opsÊtning.
Alle aftaler blev overholdt, og vi er yderst tilfredse.
Vores bedste anbefalinger herfra.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Jeg synes altid det er en fornÞjelse nÃ¥r man kommer ind i jeres butik hvor man fÃ¥r en ordentlig rÃ¥dgivning, ogsÃ¥ selv om det er et mindre kÞb af dyne eller hovedpude. Bliver man sat godt ind i jeres produkter. Tak for en bedre nattesÞvn ð
Fantastisk personale der ved hvad de taler om og rådgiver så det passer til kundens behov.
Levere og opstiller og tjekker at alt virker i den de kÞre.
Alt i alt en super oplevelse
Og sover nu bare fantastisk

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Ja, når postnord er nogle idioter så er det godt jeg har handlet hos Nordfjeld for så bliver varen da bragt til dÞren af dem selv og som vanligt et skÞnt produkt

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Har kÞbt ny kontinentalseng hos Nordfjeld, og kan kun anbefale alle andre at lÊgge vejen forbi deres butik, hvis du skal have ny seng. Meget hÞjt serviceniveau og stort udvalg.
5 stjerner herfra.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Skulle bruge en god seng til en fornuftigt pris. Jeg valgte derfor en af Nordfjelds egne senge som blev tilpasset til mine behov. Er helt vildt glad for min nye seng.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
De ved virkelig hvad de taler om og har et meget hÞjt serviceniveau fra det Þjeblik man trÊder ind i af dÞren, til sengen bliver leveret. Vi har aldrig sovet bedre end vi gÞr i vores nye seng.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã