Det var sÃ¥ lang levering og veldig dÃ¥rlig kommunikasjon. Hadde vÊrt null stress Ã¥ vente om det ble opplyst fra start, og fulgt opp underveis. Sparkesykkelen er veldig bra heldigvis, og hadde fÃ¥tt full... ãã£ãšèŠã
Rask levering kjÞpte kontant. Fikk varen levert godt innenfor tidsfrist. Ser flere skriver negative saker det nÃ¥ vÊre brukerfeil fra kunden sin side, for maken til service burte flere nett firma... ãã£ãšèŠã
Super service og rask respons pÃ¥ e-post. Hvis det er noe som kan bli bedre er det responstiden pÃ¥ telefon, og at de fÃ¥r orden pÃ¥ valget om at de kan ringe deg tilbake. Hver gang man prÞver Ã¥ velge rin... ãã£ãšèŠã
Det har ikke vÊrt noen god opplevelse. Jeg fikk pakken levert til pakkeautomat. - Jeg er 70 Ã¥r gammel, data har jeg brukt i alle Ã¥r, men data pÃ¥ mobil er jeg ikke god pÃ¥. Dette skyldes b... ãã£ãšèŠã
Nordic LED ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordic LED ble etablert i 2014 og har siden oppstarten fått et stort kundenettverk og leverer nå belysning og elmateriell over hele landet.
For oss er du som kunde vår viktigste samarbeidspartner, og vårt mål er at du altid ska bli fornÞyd.
Belysning til alle formål
Vi har et bredt sortiment av belysning for alle typer bransjer - fra små til store, fra bolig til industri. Produkter og lÞsninger som lever opp til de krav du stiller til kvalitet, design og montasje vennlighet.
Nordic LED har kompetansen, lÞsningene og logistikken som gjÞr prosjektering og leveranser enkelt for dine belysningsprosjekter.Ta kontakt med oss på Kundeservice hvis du trenger bistand med ditt prosjekt. Så får du profesionell hjelp av vår kundeservice :)
Pickup point på Ole Deviks vei 16B og Fri frakt over 2999Kr.
Ole Deviks Vei 16B, 0666, OSLO, ãã«ãŠã§ãŒ
- kundeservice@nordic-led.no
- www.nordic-led.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 14ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Rask levering og alt riktig levert
Fine produkter.
Styr unna
Styr unna. Ingen levering, ingen svar, ingen oppfÞlging. Fullstendig fravÊr av kundeservice. Betalt vare blir ikke sendt og henvendelser blir ignorert. Helt uakseptabelt.
Lettlest og relevant informasjon
Lettlest og relevant informasjon. Hurtig ekspedering. Grei pris.
Bestillingen tok litt tid fÞr man fikkâŠ
Bestillingen tok litt tid fÞr man fikk varene.
Bestilt herfra flere ganger
Bestilt herfra flere ganger, og kan trygt anbefales ð Bra utvalg, gode priser, og service i verdensklasse! ð ð
Jeg er fornÞyd kunde med varene ogâŠ
Jeg er fornÞyd kunde med varene og kundeservice. Anbefales.
Alt for sein levering
Varen ble bestilt i desember. Den kom i februar, 2 måneder seinere.
Alt gikk i orden
Lang tid fÞr den ble sendt tilâŠ
Lang tid fÞr den ble sendt til PostNord. Ikke 1 - 4 dager.
Plejd bevegelsesensor
God pris, rask levering
Produktet som var Plejd bevegelsesensor som og er av topp kvalitet.
Anbefaler Nordic-led og handle ifra.
For lang leveringstid
For lang leveringstid, over 4 måneder fra bestilling til varen ble levert,
God pris og rask ekspidering.
Jeg kjÞpte 12v strÞmforsyning og fotocelle til utebelysning. Rask ekspidering og god pris. Produktene så ut til å vÊre av bedre kvalitet enn de som skal erstattes. Jeg er fornÞyd.
Fikk noen andres produkter
Fikk noen andres produkter. Fremdeles ikke fått melding om at mine er på vei
Enkelt og raskt
Alt fungerte sÞmlÞst.