レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Aflysninger af mit fly og ingen andre fly til distinktion, betyder i min optik at man sÃ¥ betaler pengene tilvage til kunden asap. Hvorfor skal jeg kommunikere med kundeservice i et vÊk..... Det er... もっず芋る

Konstant forsinkelser og aflysninger. Sidste Ã¥r aflyst to dage fra Malaga, ligger stadig i forhandling om erstatning og refusion. I Ã¥r forsinket to timer i Kastrup, uden de sÃ¥ meget som delte en kilde... もっず芋る

VÀrsta flygbolaget att ha att göra med samt Àr extremt oproffsiga. Flyg som var över tre timmar försenat. NÀr vi landat fick vi vÀnta en timme i planet innan vi fick gÃ¥ av. DÃ¥ hade de glömt att lÃ¥sa... もっず芋る

Nordeste dÃ¥rligst organiseret flyselskab der til enhver tid ignorerer deres kunder, nÃ¥r de forgÊves prÞver at fÃ¥ dÊkket ekstra omkostninger nÃ¥r deres fly afgange bliver rykket uden at de passagerern... もっず芋る

1.2

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Aldrig aldrig aldrig igen

NUL STJERNER, hvis ikke minus 10

Aldrig, aldrig kÞb billetter igennem norwegian. Jeg fik Êndret min hjemrejse fra kl 9 om morgenen til 18 om aftenen uden at få nogen besked. Efter at have kontaktet kundeservice hos både tripmonster og norwegian selv, har de gentagne gange sagt, at hvis jeg aflyste, så kunne jeg få refunderet pengene. Da jeg så har gjort det, venter jeg tålmodigt på at jeg får pengene igen. Men da jeg kontakter begge parter multiple gange, siger de at pga den anden part, at jeg ikke kan få refunderet pengene.
Hvad er det da for et svindelnummer. I udnytter folk, i snyder folk og I har overhovedet ingen respekt for jeres kunder.

Til dig der overvejer at flyve med dem: GØR DET IKKE!!! De vil ikke gÞre andet end at snyde dig for dine penge og forsÞge at skyde skylden pÃ¥ en 3. Part.

2021幎4月27日

DÃ¥rlig service / plattenslageri

Mine afrejsetider laves om af Norwigian, hvilket jeg får at vide på mail. Der er muligheden acceptere den 8 timers forskydning eller vÊlge en anden afgang hvor forskydningen er stÞrre. Ingen mulighed for at få refunderet sine billetter. Får at vide at man skal indsende en klage.
For dårligt!

2021幎2月27日

Har intet hÞrt siden Marts 2020

Har intet hÞrt siden Marts 2020, hvor Corona opstår.
Jeg har hverken fået mine penge tilbage eller blevet tilbudt noget andet, trods jeg har skrevet så meget til jer.
Jeg er helt indforstået med at i har haft så travlt grundet Corona men nu tÊnker jeg der snart er gået et år, og har stadigvÊk ikke hÞrt noget trods de mange henvendelser til jer.

Så Þv man hapser folks penge på den måde, for har altid vÊret så glad for mine ture med jer:)

2021幎2月11日

Lovet refundering af flybillet maj 2020 aldrig sket

"Norwegian full refund "navn på afgang""
Dette er overskriften på den modtagne mail 29. maj, 2020. Siden har der vÊret tavshed, og det er desvÊrre virkelig besvÊrligt at finde en direkte kontakt til firmaet.
Vi mangler at modtage penge for to billetter Billund-Malaga, som vi jf. ovenstående har fået lovet tilbagebetalt som fÞlge af corona nedlukningen.

2021幎1月2日

Venter stadig på penge.

KÞbte i januar 2020 flybilletter til MÌnchen med afrejse 5/7 2020 (WDNJL5)
Trods flere henvendelser og oplysninger om at pengene snart vil blive udbetalt, har jeg endnu ikke modtaget penge.
Derudover får jeg ofte gode tilbud på rejser med Norwegian, har spurgt om jeg kan betale med de penge jeg har tilgode. Norwegian ulejliger sig ikke med svar på henvendelser...
Hvis Norwegian vil have kunder efter corona, må de huske på at der også er noget der hedder kundeservice i krisetider.

2020幎12月27日
自発的なレビュヌ

Manglende refundering og ubehÞvlet kundeservice

Det er den mest chokerende kundeservice jeg nogensinde har oplevet. FÞrst aflyste de mit fly. Nu nÊgter de refundere mit billetkÞb, og hver gang jeg prÞver at kontakte dem, bliver jeg mÞdt af en medarbejder, der lyver og nÊgter at hjÊlpe. Alene i dag har 2 medarbejdere lagt rÞret på for at undgå at hjÊlpe mig. Det er fuldstÊndig uacceptabelt at et så stort firma tillader sig at behandle deres kunder sådan.

2020幎12月1日

STAY AWAY FROM THIS COMPANY

NORWEGIAN BANK SHAME ON YOU!
Never have I seen an company so inflexible and down right no empathy or regards for there customer and the circumstances the world is in.
I borrow some money and 1. The interest rates are so high and unreasonable to the border greedy.
2. In the month and followin month we have be struggling a lot with covid-19. I as so many other with buisnesslife have economical problem in these hard times. Norwigian offered very little support or flexibility to to try and u derstand this and offers almost none compassion or understanding when facing problem paying bills.
When I borrowed the money was very easy and alsmot just a press of button on my phone.
I offered severely suggestions to solve my finance problem and flexibility 1-3 month and the answer was "NO". Only a letter that they will send me to incasso.
Lucky I found another company that will cover all my dept at Norwigian and I will NEVER RECOMMEND ANY to take up any loans in this company. No matter how desperate they are. First try look and see if there is other solutions.
The whole "norway." "Bank" seems to have an ugly pattern after them. Even there own bank won't help there own fly company. They should be ashame about them self. AGAIN try read carefully there agreements before pressing yes to borrow money at Norwigian bank.
My recommendation is DONT BORROW MONEY FROM THEM.....THE ARE ONLY THINKING OF THEM SELF
Regards
Oscar

2020幎11月11日
自発的なレビュヌ

UtrovÊrdigt selskab med horribel kundeservice!

Vores rejse blev aflyst af Norwegian i marts pga. COVID-19. Den 22/3 anmoder jeg om fuld refundering. Den 29/5 bekrÊfter Norwegian refunderingen.

Vi er nu nået til november og mine knap 7000 kr. er stadig ikke modtaget! Det er under AL kritik! Man kan selvfÞlgelig ikke komme i kontakt med dem på NOGEN måde, hverken pr. telefon eller mail!

På hjemmesiden får jeg besked om, at mine billetter allerede er refunderet, og hvis ikke skal jeg kontakte kundeservice. MEN DET KAN MAN JO IKKE!

Norwegian har PLIGT til at refundere, men agerer dybt uprofessionelt ved at krybe udenom og sende deres kunder i ring. Samt i dyb frustration!

Aldrig mere Norwegian! FÞj!

2020幎11月3日

6900 kr til gode siden februar - ingen respons

Er så uforstående overfor hvad der sker - eller ikke sker!! Rejse aflyst af jer i februar er endnu ikke refunderet! 6900 kr har jeg til gode! Men man kan ikke komme i kontakt med jer på nogen måde!! Jeg får denne besked på jeres hjemmeside: "Reservationen med reference LW.... er allerede blevet refunderet eller er ikke blevet opkrÊvet. Der kan ikke anmodes om refundering på dette tidspunkt. Kontakt kundeservice eller dit rejsebureau med eventuelle krav om refundering." Men det er jo netop UMULIGT at kontakte jer! ForsÞgt så mange gange!

2020幎10月31日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlige kundeservice hele vejen igennem

KÊre Norwegian !
Efter at have kÊmpet en brav kamp mod jer, lykkedes det med hjÊlp fra flyhjÊlp.dk at få vort tilgodehavende.
I skulle ellers vÊre et af de bedste selskaber i kundeservice, men det har jeg godt nok skulle lede lÊnge efter, for hold da op, et kaos af dårlige service, forgÊves telefon opkald, henvisning til telefon nummer som ikke findes og i den dur.

2020幎10月3日

UtrovÊrdigt flyselskab uden service

Nok den dårligste og mest utrovÊrdige behandling af refundering af billetter forbundet med COVID-19. Efter rejsevejledning fra regeringen og en desvÊrre lukket Mallorca, så startede vi i god tid med at kommunikere med Norwegian eller forsÞg på samme. Det var fuldstÊndig umuligt, at få telefonisk kontakt og man blev omstillet til callcenter i England, der ville have penge, hvis man kom igennem. Så chattede jeg og vi fik et link, hvor vi kunne bede om tilbagebetaling. Nogle uger inden vi reelt skulle afsted og hvor jeg endelig havde vÊret i telefonisk med en svensk kvinde, så kan jeg pludselig ikke se vores billetter på app/net, men de kom heldigvis igen og vi kunne tjekke ind helt op til afrejse dagen, hvor Mallorca igen var lukket. Men her 4 uger efter vores afrejse modtager vi svar på vores indsendte krav om penge retur eller point - Og det lyder: ingen refundering, da billetter selv er afbestilt, hvilket er en lodret lÞgn. Har nu bedt via Messenger, at få et bevis på, at jeg selv skulle have afbestilt, da jeg principielt kunne have taget afsted på afrejse dagen. Det giver ingen mening og hvis ikke, at de finder en anden lÞsning, så skal vi aldrig booke en billet hos Norwegian mere, da det absolut giver en utryghed i forhold til service og håndtering af kunder, der har penge ude flere steder. Air France har ydet os en voucher, så de har udvist imÞdekommenhed. Vi håber stadig på, at Norwegian finder en lÞsning, så de har kunder i fremtiden.

2020幎9月19日
自発的なレビュヌ

Jeg ville ikke have givet dem nogle

Jeg ville ikke have givet dem nogle, men en stjerne er minimum.
Jeg forÊrede i september sidste år min mand et gavekort i form af cashpoints. Så kom corona, og vi vil gerne have det forlÊnget da det udlÞber 31/12-2020 og vi kommer ikke til at rejse inden. Vi ville ikke have penge tilbage, blot et tilgodebevis eller en forlÊngelse, men dette er ikke muligt. 2000 kr. ud af vinduet! Bruger dem ikke igen.

2020幎9月14日

Meget dyrt at ombooke

Vi har lige skulle ombooke vores fly i september på grund af stort smitte tal på Gran Canaria,
Det kostede os 2400,- for 2 personer i gebyr, plus ca. 1000,- fordi udrejsen var dyrere, det er jo rimeligt nok, men vores hjemrejse var ca. 1200,- billiger men det blev ikke fratrukket.
Så vi endte med en regning på ca. 3500,-, så jeg vil opfordre alle til at kÞbe i sidste Þjeblik, så man er sikker på at rejsen kan gennemfÞres uden yderligere omkostninger.

2020幎9月6日

Helt fantastisk service.

Meget venlig og tÃ¥lmodig medarbejder hjalp mig over telefonen i sidste uge med at ansÞge om refundering. I dag er det fulde belÞb gÃ¥et ind pÃ¥ vores konto. Virkelig flot. IsÊr set i betragtning af, at de voldsomme udfordringer alle flyselskaber oplevet. 😀😀😀😀

2020幎8月7日

Aldrig igen

Vi skulle i dag ad sted til Edinburgh, men covic19 og Norwigian kom i vejen. Engang i forÃ¥r udmeldte Norwigian, at frem til 2022 ville selskabet kun flyve indenrigs, der rÞg vores rejse. Ærgerligt men ForstÃ¥ligt. Da alt er lukket i Edinburgh fik vi selvfÞlgelig hotelbetalingen retur, ligesom flybilletten hjem ogsÃ¥ er refunderet, MEN Norwigian besluttede i syvende stund, at de alligevel ville flyve, og dermed rÞg refunderingen af Norwigian-billetterne. Det lugter! Vi (og vores rejsevenner) har flÞjet til USA flere gange og rejser generelt ofte, men det er sikkert - aldrig igen med jer.

2020幎7月10日

For dårlig information.

Har fuld forståelse for at de har problemer p.g.a covid19, men deres totale mangel på information og respons på henvendelser er under lavmålet. De laver en spÞrgeformular, men de svarer overhovedet ikke på spÞrgsmålet, det skulle da ellers vÊre ret enkelt at give et ordentligt svar. PrÞvede også på mail, men fik her bare det samme standard svar.

2020幎7月8日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ