レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Aflysninger af mit fly og ingen andre fly til distinktion, betyder i min optik at man så betaler pengene tilvage til kunden asap. Hvorfor skal jeg kommunikere med kundeservice i et væk..... Det er... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Konstant forsinkelser og aflysninger. Sidste år aflyst to dage fra Malaga, ligger stadig i forhandling om erstatning og refusion. I år forsinket to timer i Kastrup, uden de så meget som delte en kilde... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Värsta flygbolaget att ha att göra med samt är extremt oproffsiga. Flyg som var över tre timmar försenat. När vi landat fick vi vänta en timme i planet innan vi fick gå av. Då hade de glömt att låsa... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nordeste dårligst organiseret flyselskab der til enhver tid ignorerer deres kunder, når de forgæves prøver at få dækket ekstra omkostninger når deres fly afgange bliver rykket uden at de passagerern... もっと見る

1.2

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 6件

レビューを書く

Det er ikke rimeligt!

Det giver ikke mening at man skal betale advokater for at kører en kompensationssag når EU lovgivningen utvetydigt siger at man har krav på denne kompensation. Det er noget forpulet svineri!

2017年11月8日
5つ星のうち1の評価

Et bogstav var skrevet forkert i …

Et bogstav var skrevet forkert i flybilletten. Da jeg ringer til kundeservice får jeg at vide at de kan ændre op til 3 bogstaver gratis, men da min betaling ikke var gået igennem endnu kunne de ikke gøre noget. Derfor fik jeg at vide at jeg skulle ringe tilbage senere så de kunne ordne det. Da jeg gjorde det fortalte en anden medarbejder at jeg var blevet misinformeret og at de ikke kunne hjælpe mig.

2017年10月23日
5つ星のうち2の評価

Skønt at man ikke skal skændes med …

Skønt at man ikke skal skændes med familien under flyveturren. Har bestilt 15 billeter (9 med 6JARAO og 6 med GIGTG6) med afgang fra København til Malaga. Når man så printer sine bordingkort m.v. ud er man så er man så heldig at man ikke kommer i nærkontakt med sin familie. Selv et barn bliver placeret uden omsorg fra forældre. Vi har gennem rigtig mange gange og flere om året fløjet med Norwegian og aldrig haft de store problemer, men Norwegian kopier måske et andet selskab der for at få rejsende til at booke sæde placerer samrejsende i hver sin ende af flyet. 2 Stjerner pga at ingen var placeret på toilettet.

2017年10月21日
5つ星のうち1の評価

Low cost blev til high cost

Se dig rigtig godt for, når du handler rejse her. Det hele er pakket ind i “low cost”-glitterpapir, og man bryster sig af priser som “Airline of the year”. Når champagnetågen så har lagt sig, og man skal forholde de der irriterende PAYING CUSTOMERS går al glansen af. Det kostede os DDK 1135 at lave en navneændring på billetten, som kundeservice klarede med et snuptag. Og det er ren Wild West; betal eller gå glip af din flyvetur. Så tag dog et mindre gebyr, som rent faktisk er proportionalt med den tid, det tager at lave ændringen. Eller prøv noget helt vildt; hjælp jeres kunder, når der opstår fejl.

2017年10月15日
5つ星のうち4の評価

Stor ros til Norwigian

Stor ros til Norwigian. Hurtig tilbagebetaling af afgifter efter en afbestilt billet. Fly til tiden og rigtig fin hjælp i lufthavnen på Mallorca.

2017年9月27日
5つ星のうち1の評価

Vi havde booket en leje bil via …

Vi havde booket en leje bil via Norwigian og købt ekstra forsikring, så vi ikke skulle få nogle problemer. Vi betalte både billeje og forsikring da vi bookede bilen, så skulle vi kun betale 35 Euro ved modtagelse af bilen i Malaga lufthavn. Da vi kom for at hente vores bil skulle vi betale 217,12 Euro udover de 35 Euro som vi var blevet oplyst. Da vi ankom sent, var vi nødt til at betale og vi tænke at vi ville kontakte Norwigian senere med dette problem. Desvære var det ikke så let, for selv om vi har booket vores bil via Norwigian, så fralægger de sig ethvert ansvar. Vi blev henvist til Marbesol, som var dem vi lejede bilen ved. Så nu må vi så kæmpe med dem, uagtet vi har lejet bilen ved Norwigian. Lej Aldrig bil via Norwigian, de fralægger sig et hver ansvar når først du har modtaget bilen. Først forstår jeg ikke at en virksomhed som anser sig selv som et velrenommeret virksomhed kan samarbejde og sælge produkter for en anden virksomhed og ikke taget ansvar for produktet.

2017年9月13日
5つ星のうち1の評価

Forsinkelser og aflysninger konstant …

Forsinkelser og aflysninger konstant fra KBH-Aalborg og omvendt
Jeg har oplevet tre gange med store forsinkelser, og en enkelt gang med en aflysning, hvor de ikke engang kunne finde et hotel til alle de rejsende. De aflyste kl. 23:00 en søndag aften, og ville ikke finde transport. Først da vi pressede dem nok skaffede de en bus. Vi var i Aalborg kl. 5:50. De her ting er sket inden for et halvt år. Så sent som i søndags sad min veninde i København med et fly der var forsinket 4 timer.
Vi rejser ikke med dem igen

2017年8月29日
5つ星のうち1の評価

Bookede flybillet med rewardpoints + …

Bookede flybillet med rewardpoints + kontanter dog med forkert hjemrejsedato, annullerede med det samme indenfor 15 min, (man har 4 timer til dette fra køb) og bestilte så igen med korrekt hjemrejse dato.
Så langt så godt, en uges tid efter tjekker jeg banken og de har trukket fuldpris og ikke refunderet eller brugt mine rewardpoints, ringer til kundeservice og må sige det er IKKE service, de kan intet gøre for at hjælpe, men fik da forklaret at da jeg havde fået rewardspointe'ne i julegave i 2016 så ville de udløbe 31/12-2017.
Så nu har jeg betalt fuld pris og kan ikke få brugt point inden udløb da der ikke er planlagt mere rejse i år.

TAK til Norwegian for at lære mig at jeg ikke skal bruge dette selskab længere, behold mit gavekort forbandede tyvknægte.

2017年8月17日

Forsinket igen

Forsinket igen. Jeg flyver til København fra Aalborg mindst hver 14s dag pga mit arbejde. Jeg synes, at forsinkelser er mere regel end undtagelser efterhånden. 😟 Det er synd, da jeg virkelig nyder at rejser med dem. Jeg vil dog overveje grundigt næste gang og vil formentligt vælge SAS. Jeg vil nok også overveje at melde dette til IBM hvor jeg arbejder. 😊

2017年8月15日

Det gik ud over Aalborg

Det kom bagpå ledelsen i Norwegian, at deres piloter, her i sommerferieperioden, ikke ønskede at arbejde overtid for deres arbejdsgiver.

Det er resulteret i aflysninger. Herunder er det i den grad gået ud over afgange til og fra Aalborg.

Min bror står pt. i Aalborg lufthavn. Hans fly er blevet udsat utallige gange i løbet af dagen. Morgenflyet til København ses ligefrem annulleret. Han skal videre ud i verden og det er uvist om han kommer det. Norwegian kundeservice giver en sludder for en sladder, men kommer med ikke med konkrete eller alternative løsninger i forhold til hans situation.

I morgen skal et familiemedlem flyve samme rute. Hun har aldrig fløjet før. Ved opkald til Norwegian kundeservice og på spørgsmålet om de har samme planer for aflysninger fra Aalborg i morgen, får man oplyst, at alle afgange ser ud til at afgå, men at man ikke kan sige noget eller udelukke aflysninger før i morgen. Altså en sludder for en sladder.

Jeg hylder Norwegians piloter for at sige nej til at arbejde overtid. Baserer man sin virksomhed på at medarbejderne sælger deres frihed, må ledelsen i pågældende virksomhed så bestemt bestå af sølle tyndarmede regne-drenge med fedtede briller. Det tangerer Ryanair tilstande.

2017年7月26日
5つ星のうち3の評価

Service er vigtigere end dette!

Når jeg rejser er Norwigian altid et af de første flyselvskaber jeg kigger på. Dog er jeg begyndt ikke at gide flyve med jer længere. Jeg synes i generelt har en fin service på flyet og jeg er da altid kommet sikkert frem og tilbage. Dog betyder service før og efter min flyvetur også rigtig meget for mig.
I Marts måned var jeg en tur i London på weekend ophold, det vil sige mandag morgen kl. 8 skulle jeg på job igen. Vi havde sørget for at vi ville være hjemme kl. 21. Det er naturligvis muligt at blive forsinket, hvilket vi også gjorde. Kl. 4 om morgenen mandag var jeg hjemme i seng - altså en del timer efter planlagt.
At der er forsinkelse kan ske, men måden hvorpå man vælger at håndtere sine forsinkelser over for sine kunder er en helt anden.
Jeg fik aldrig en besked om en forsinkelse (Eller jeg fik den dagen efter da jeg var kommet hjem igen) men kunne blot se det blev mere og mere forsinket. Da jeg går i skranken for at høre om de ved noget om hvad det skyldes og hvad vi kan forvente bliver svaret blot: Ja det kunne jo være vejret så vi kunne bare sætte os tilbage og vente.
Nå, jamen det gjorde vi så i et par timer, med lukkede butikker og intet at købe at drikke eller spise.

Nu har jeg så lige været i London igen på en længere ferie. Igen på hjemturen er i forsinket. Igen, det er noget der kan ske. Men håndteringen af dette er igen ikke i orden. Jeg får først besked om dette når jeg sidder inde i flyet godt en time efter jeg skulle være fløjet. Denne gang gad jeg ikke gå ned og spørge ind til det da jeg ikke gad attituden omkring dette.

Nu ved jeg ikke om dem der sidder i lufthavnen er ansat helt hos jer, da det naturligvis er i England det er forgået, men jeg regner med SMS'erne og anden service er fra jer og den er bare ikke god nok for mig når jeg har familie og arbejde hjemme der venter på mig.

Jeg har efter rejserne begge gange fundet ud af det skyldes folk har for meget håndbagage med. Det bør i simpelthen slå hårdere ned over. Har de mere end det håndbagage med der er tilladt så tag det fra og så til sidst se om der er plads til det. Det kan ikke passe det andet.

Håber i får tjekket op på jeres serviceniveau omkring beskeder til kunderne og håndbagagen for ud over det har jeg ikke et ondt ord at sige - det vægter bare for meget hos mig til at jeg fortsat kan benytte jer af mig hvis det fortsætter.

2017年7月22日

Den dårligste oplevelse længe

Den dårligste oplevelse længe!
Jeg skulle flyve fra København til Aalborg med Norwigian i søndags. Flyet skulle lette kl. 18:30, men jeg får besked om, at flyet er forsinket og først kan flyve kl. 21.00. Jeg henvender mig i Norwigians skrænke i Transfer centret i Københavns lufthavn, da jeg havde et spørgsmål vedrørende min rejse. Da jeg henvender mig, bliver jeg mødt af en ung fyr, der afviser mig og fortæller, at han ikke har tid til hverken at høre eller svare på mit spørgsmål, da han har travlt. Jeg spørger, hvor jeg så kan henvende mig, hvortil han fortæller, at jeg må vente på, at jeg får yderligere information. Jeg går tilbage til gaten og henvender mig i skranken der for at forsøge at komme i kontakt med noget personale. Her får jeg at vide, at jeg skal henvende mig i Transfer centret - hvor jeg lige havde været, og hvor der absolut ingen hjælp var at hente - han ville som sagt ikke engang høre, hvad jeg havde at sige. Jeg får så endnu en besked om, at flyet er yderligere 1 time forsinket og først flyver kl. 22. Sådanne beskeder når jeg at få 4 af, hvor tidsplanen hele tiden bliver udskudt. Servicen er udpræget dårlig og personalet, jeg kom i kontakt med, var decideret ubehagelige at tale med. Da jeg eksempelvis spørger en ansat i Norwigians skranke om anvisning til et område med nogle bænke eller mulighed for at komme til at ligge ned et sted (jeg kom direkte fra Tokyo og havde ikke sovet i et døgn), får jeg et flabet svar, hvor den unge fyr fortæller mig, at det her er en lufthavn og ikke et hotel. Jeg fik udleveret to papirer på engelsk med noget information om mine rettigheder, hvor det bl.a. fremgår, at jeg har krav på noget kompensation. Det fremgår dog ikke, hvordan jeg søger herom - ud over at det skal ske online. Efter at have søgt rundt på Norwigians hjemmeside uden at finde frem til, hvordan jeg kunne søge om kompensation, tog jeg kontakt til Norwigians personale i lufthavnen. Her kommer jeg til at tale med en ung fyr, der ikke kender til det papir, jeg lige har fået udleveret i nøjagtig samme skranke af hans kollega for ganske kort tid siden, og han ved i øvrigt ikke, hvordan jeg skal søge om kompensation. Det kunne have været rigtig smart, at det fremgik af de udleverede papirer. Det virker som en rigtig god forretning at gøre det umådelig svært og kompliceret, da det uden tvivl resulterer i, at mange giver op. Gaten blev ændret tre gange og vi fløj først fra København kl. 23:15. I lufthavnen fik jeg at vide, at de ikke vidste hvorfor flyet var forsinket og jeg oplevede i høj grad at mangle information. Jeg kan kun på det kraftigste fraråde at flyve med Norwigian!!!

2017年7月11日

Aflyst fly

Aflyst fly
Jeg skulle med fly fra Aalborg til København den 26/6. aftenen før modtager jeg sms at flyet er aflyst - ingen forklaring hvorfor. Kl. 0.18 modtager jeg ny SMS at der er indsat busser til at køre turen kl. 08.30. Jeg skal til møde kl. 11.00 så den tur er udelukket. Herefter kontakter jeg kundeservice for at få en forklaring, her er man en stor undskyldning. Jeg forlanger mine penge retur og her kommer det uacceptable!! Der går mellem 25 og 28 dage inden mine penge kommer retur. det gik ellers hurtigt med at hæve dem, skal jeg love for. Ualmindelig dårlig service :-(

2017年6月26日

Forsinket Fly

Lavpris flybilletter burde ikke være ensbetydende med forsinkede fly. Men det var det sidst jeg fløj med selskabet, det betød jeg missede min videre transport. Hvilket var yderst uheldigt for mig.

2017年6月25日

Amatøragtig håndtering af gruppebooking

I forbindelse med gruppebooking med booking nr 75ZMPM, 8000EW og 80YG83, har jeg oplevet et ringe service niveau.

Registrering i systemet ...
Allerede inden afrejse havde jeg problemer med at registrere alle medlemmer i grupperejsen.
Jeg forsøgte adskillige gange at lægge de 27 passagerer ind i jeres system. Jeg ringede 4 gange til support, der heller ikke kunne finde ud af at få os registreret i systemet.
Efter et par timers tovtrækkeri fik jeg lov til at sende Excel fil over alle deltagere med deres respektive fuldenavn, pas nr samt booking reference.

Indcheckning i CPH lufthavn ...
Da vi kommer til KBH lufthavn kan vi ikke booke automatisk - og må i bagage drop, hvor vi får en modvillig og meget lidt servicemindet betjening. 5 passagerer er ikke blevet booket ind, men til gengæld står jeg 3 gange i systemet. Det tager 1,5 time at få løst dette og undervejs var Baggage drop personallet decideret uforskammet - Resten af Flyveturen til Orlando forløb uden problemer.

Indcheckning Orlando ...
Da vi skal checke ind i Orlando får vi igen problemer. Jeg samt to andre gruppemedlemmer er ikke registreret i bookingen ... det tager 2 timer og 15 min før at der er styr på billetterne.

Jeg har rejst en del og har aldrig været ude for så ringe en håndtering af en grupperejse. Jeg vil gerne vide hvordan I vil kompensere os for ventetid samt den måde vi er blevet behandlet på.

Svaret fra Norweigan Group Department er som følger ...
"Men når dere sendte navneliste til oss, da burde alt blitt riktig, så vet ikke helt hva som har skjedd der dessverre."

Det er utroligt amatøragtigt håndteret!

2017年4月10日

Forsinket uden kompensation

Skulle fra Aalborg til København en dag til møde. Men deres fly er ofte meget forsinket og sidst måtte jeg tage en taxa begge veje og ikke toget som normalt. Det kan ikke være rimeligt at man skal lægge en time til hver vej for at være sikker. Skrev til Norwigian og efter lang tids venten fik jeg at vide de ikke ville dække mine taxa udgifter.

2017年3月2日

Dårlig kundeservice

Meget lang ventetid på kundeservice. Da man endelig kom igennem skulle man stilles om til en anden med kraftig østeuropæisk accent, der ikke kunne / ville hjælpe. Spurgte hele tiden om, der var andet hun kunne hjælpe med. Nej, jeg ville bare have hjælpe det det jeg spurgte om, men det kunne hun ikke.

Man betaler mindre - men man får ikke ret meget.

2017年2月27日

レビューの対象になっている企業の方へ