Super szybka dostawa i na prawdÄ mega opakowanie. Butelki zabezpieczone przed ciepÅem (a byÅ Årodek lata). Sama dieta pyszna! 5 dni prawdziwej przyjemnoÅci, serio. Soki sÄ pyszne i na prawdÄ syte, aÅŒ... ãã£ãšèŠã
Najlepsza dieta sokowa na Åwiecie! KorzystaÅam z kuracji detox. Soki sÄ przepyszne i bardzo syte. Szczerze mówiÄ c sama byÅam w szoku, ÅŒe nie podjadam, nie kusi mnie do sÅodkiego. WypijaÅam sok i zupeÅ... ãã£ãšèŠã
MyÅlÄ ÅŒe otrzymaÅam paczkÄ z towarem nie dobrej jakoÅci po otwieraniu butelki z sokiem wyplwal i siÄ pieniÅ smak soku miaÅam wraÅŒenie ÅŒe jest ÅciÅniÄty.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NUJA powstaÅa z pasji do zdrowego i naturalnego trybu ÅŒycia. Dieta sokowa, którÄ oferujemy, ma na celu oczyszczenie organizmu z zalegajÄ cych toksyn, przywrócenie mu wigoru i energii. To doskonaÅy sposób na rozpoczÄcie zmian, których skutkiem bÄdzie utrata zbÄdnych kilogramów. NUJA - ÅwieÅŒe soki COLD PRESS Soki NUJA to peÅnowartoÅciowe ÅwieÅŒe koktajle owocowo-warzywne, pozyskiwane metodÄ Cold Press, dziÄki czemu zachowujÄ wszystkie cenne witaminy i mikroelementy. Ich regularne spoÅŒywanie pozwala oczyÅciÄ organizm, wzmocniÄ ukÅad odpornoÅciowy i przyspieszyÄ metabolizm. Nuja czyli Nowa - Ja. Dieta sokowa NUJA przygotowana zostaÅa w wielu pakietach, które Åatwo dobraÄ do swojego trybu ÅŒycia, potrzeb organizmu i zdrowia.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
szybka dostawa
DoÅÄ szybka dostawa , dobrze zapakowane, dobre soczki.
Ale poraz kolejny prosiÅam by nie dodawaÄ imbiru do soku. Znów nie zostaÅo to zrobione .
To sÄ moje ulubione soczki
To sÄ moje ulubione soczki, ÅwieÅŒe, smaczne, dajÄ mi duÅŒo energii â€ïž
Åwietna dieta sokowa
Åwietna dieta sokowa - nie zamieniÅabym jej na innÄ
! 2 razy testowaÅam i 2 razy siÄ nie zawiodÅam! ð€ðð»
Dieta, która ÅÄ
czy smak, skutecznoÅÄ i wygodÄ! Idealna opcja, gdy brakuje Ci czasu na gotowanie, a chcesz zatroszczyÄ siÄ o swoje zdrowie i dobre samopoczucie.
Stanowczo NIE POLECAM sklepu i obsÅugi
ZamówiÅam soki na trzydniowÄ kuracjÄ na weekend za kwotÄ 286,50zÅ wraz z transportem. Dostawa miaÅa byÄ w piÄ tek. Kurier nie postaraÅ siÄ ÅŒeby dostarczyÄ przesyÅkÄ- o godz. 10:50 nie miaÅ juÅŒ zamiaru postaraÄ siÄ dostarczyÄ soki. ObsÅuga w sklepie poradziÅa mi ÅŒeby goniÄ kuriera po Warszawie.MiaÅa teÅŒ skontaktowaÄ siÄ z OPIEKUNEM dpd- W poniedziaÅek wyjechaÅam na wakacje. Sklep nie chce zwróciÄ pieniÄdzy za swojÄ niedoÅÄÅŒnoÅÄ.Å»ART. JeÅli nie zwrócÄ mi pieniÄdzy do koÅca tygodnia, zgÅaszam sprawÄ na policjÄ . Tak poradziÅ mi mój bank. Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie.
Rewelacja!
To juÅŒ kolejny (piÄ ty albo szósty!), gdy korzystam z detoksu NUJA, ale po raz pierwszy z proteinowych koktajli i to jest SZTOS! DajÄ dodatkowÄ energiÄ, nie czujÄ gÅodu! MyÅlÄ, ÅŒe to rozwiÄ zanie zostanie ze mnÄ na dÅuÅŒej. BARDZO polecam soki NUJA, sÄ odÅŒywcze, bardzo smaczne i naprawdÄ siÄ nie nudzÄ przez 5 czy 7 dni!
Totalnie zakochana w sokach Nuja
Totalnie zakochana w sokach Nuja! ðð Smaczne, naturalne i dajÄ
mega powera! Idealne na detoks i reset organizmu. CzujÄ siÄ lekko, mam wiÄcej energii i zero ochoty na sÅodycze ð #nuja #detox #zdrowejestfajne
Soczki przepyszne i cudowny skÅad <3
"Dobra jakoÅÄ soków, ale nie dla osób z refluksem"
ZastrzeÅŒeÅ do samych soków nie mam â jakoÅÄ bardzo dobra, smaczne i ÅwieÅŒe. WybraÅam opcjÄ bardziej warzywnÄ , poniewaÅŒ w wersji owocowej jest miÄta, na którÄ mam uczulenie. Niestety, dieta trwaÅa u mnie tylko 2 dni â mój ÅŒoÅÄ dek nie daÅ rady. Mam refluks i przy tej przypadÅoÅci soki, mimo ÅŒe lekkie, okazaÅy siÄ dla mnie zbyt draÅŒniÄ ce. PojawiÅa siÄ tzw. kluska w gardle i mocne mdÅoÅci. To oczywiÅcie kwestia indywidualna i nie zniechÄcam â warto spróbowaÄ, jeÅli nie ma siÄ problemów ÅŒoÅÄ dkowych. Soki zapakowane bardzo dobrze, dostawa punktualna. Polecam osobom bez dolegliwoÅci gastrycznych.
Soki byÅy przepyszne i zdrowe!
Firma dostarczyÅa jeszcze zimne, ÅwieÅŒe soki!
ByÅy zdrowe, pyszne i Åwietnie dobrane.
PodajÄ nieprawdziwe informacje naâŠ
PodajÄ nieprawdziwe informacje na stronie odnoÅnie dostawy soków, a wysyÅajÄ w kartonach, bez ÅŒadnych zabezpieczeÅ - co skutkujÄ poniszczonÄ przesyÅkÄ i sokami. Bardzo nieprofesjonalnie...
W szoku
Mniam!!! Jako, ÅŒe jestem niestety bardzo wybredna w tym co pijÄ i jem, to szczerze nie spodziewaÅam siÄ, ze odnajdÄ swojego sokowego ulubieÅca - âmoja miÅoÅÄâ naprawdÄ skradÅa moje serce + shoty na odpornoÅÄ, które sÄ bardzo rozgrzewajÄ ce. Jestem na tak ð
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã