Super szybka dostawa i na prawdÄ mega opakowanie. Butelki zabezpieczone przed ciepÅem (a byÅ Årodek lata). Sama dieta pyszna! 5 dni prawdziwej przyjemnoÅci, serio. Soki sÄ pyszne i na prawdÄ syte, aÅŒ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Najlepsza dieta sokowa na Åwiecie! KorzystaÅam z kuracji detox. Soki sÄ przepyszne i bardzo syte. Szczerze mówiÄ c sama byÅam w szoku, ÅŒe nie podjadam, nie kusi mnie do sÅodkiego. WypijaÅam sok i zupeÅ... ãã£ãšèŠã
MyÅlÄ ÅŒe otrzymaÅam paczkÄ z towarem nie dobrej jakoÅci po otwieraniu butelki z sokiem wyplwal i siÄ pieniÅ smak soku miaÅam wraÅŒenie ÅŒe jest ÅciÅniÄty.
To juÅŒ kolejny (piÄ ty albo szósty!), gdy korzystam z detoksu NUJA, ale po raz pierwszy z proteinowych koktajli i to jest SZTOS! DajÄ dodatkowÄ energiÄ, nie czujÄ gÅodu! MyÅlÄ, ÅŒe to rozwiÄ zanie zostan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NUJA powstaÅa z pasji do zdrowego i naturalnego trybu ÅŒycia. Dieta sokowa, którÄ oferujemy, ma na celu oczyszczenie organizmu z zalegajÄ cych toksyn, przywrócenie mu wigoru i energii. To doskonaÅy sposób na rozpoczÄcie zmian, których skutkiem bÄdzie utrata zbÄdnych kilogramów. NUJA - ÅwieÅŒe soki COLD PRESS Soki NUJA to peÅnowartoÅciowe ÅwieÅŒe koktajle owocowo-warzywne, pozyskiwane metodÄ Cold Press, dziÄki czemu zachowujÄ wszystkie cenne witaminy i mikroelementy. Ich regularne spoÅŒywanie pozwala oczyÅciÄ organizm, wzmocniÄ ukÅad odpornoÅciowy i przyspieszyÄ metabolizm. Nuja czyli Nowa - Ja. Dieta sokowa NUJA przygotowana zostaÅa w wielu pakietach, które Åatwo dobraÄ do swojego trybu ÅŒycia, potrzeb organizmu i zdrowia.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super
Super, polecam serdecznie. Pomimo duÅŒych problemów z kurierem, Firma Nuja stanÄÅa na wysokoÅci zadania i soki doszÅy do mnie. Jak zawsze pyszne.
Szybko i sprawnie
Dobry kontakt z infoliniÄ , szybka realizacja zamówienia. Wszystko siÄ zgadza. To moje kolejne zamówienie- soki pyszne i ÅwieÅŒe.
Soki pyszne jeszcze takich nie piÅamâŠ
Soki pyszne jeszcze takich nie piÅam saÅatka równieÅŒ. ObsÅuga mega profesjonalna.Paczka bÅyskawiczna super zapakowana.
Polecam kaÅŒdemuð
Po 7-dniowwym ultra detoksie
7 dniowy ultra detox.
WÅaÅnie zakoÅczyÅam caÅy program oczyszczania. OtrzymaÅam 2 zestawy soków- z instrukcjÄ
uzywania:) Soki smaczne - dla mnie trochÄ sÅodkie, ale przyjemne.
Jako 50-cio latka z 15 kg nadwagÄ
- potrzebowaÅam przede wszystkim drenaÅŒu i tu efekt bardzo zadowalajÄ
cy. SpadÅy obrzÄki zwÅaszcza z ud i okolic brzucha. Do detoxu przygotowaÅam siÄ dwa tygodnie - odstawiÅam nabiaÅ i miÄso. PiÅam duÅŒe iloÅci wody.
Pierwsze 3 dni byÅy perfekcyjne- energia od rana do wieczora, kolejne byÅy trudniejsze bo jednak monotonne. ZdarzaÅo siÄ, ÅŒe korzystaÅam z pomidorów, ogórków lub jabÅka - musiaÅam coÅ pogryźÄ. Nie miaÅam negatywnych odczuÄ - jedynie delikatne ssanie po poÅudniu. Po 7 dniach rezultaty w moim przypadku to: - 2 kg, i ÅÄ
cznie -16 cm z czego 8 w brzuchu. Na pewno wprowadzÄ takie sokowy detox regularnie - ale juÅŒ tylko 3 dniowy. Polecam jako oczyszczenie, ale koniecznie po wczeÅniejszym przygotowaniu. Teraz powoli wychodzÄ z detoksu. I wpisujÄ w kalendarzu kolejny termin - wczesnÄ
jesieniÄ
7dniowa kuracja
Dopiero zaczeÅam 7dniowa kuracjÄ. Soki bardzo dobre. Minus za sposób pakowania - soki przyszÅy porozrzucoane w kartonie bez zimnych wkÅadów.
Wg mnie soki sÄ przepyszne
Wg mnie soki sÄ przepyszne. RobiÄ sobie raz na jakiÅ czas trzydniowy detoks.
WÅaÅnie skoÅczyÅam dietÄ sokowÄ âŠ
WÅaÅnie skoÅczyÅam dietÄ sokowÄ 5-dniowÄ . WybraÅam soki owocowe. Soki bardzo smaczne. Niestety nie dziaÅajÄ u kaÅŒdego. Ja schudÅam przez 5 dni jedynie dwa kg, a liczyÅam na 3 czytajÄ c opinie. Razem ze mnÄ soki piÅ mÄ ÅŒ. On zdecydowaÅ siÄ na 3 dni i waga u niego spadÅa o 3 kg. tak samo podziaÅaÅo u mojej koleÅŒanki. Dostawa super. ZdecydujÄ siÄ na kolejne oczyszczanie sokami nuja. Tym razem jednak wybiorÄ mniej kaloryczne soki warzywne. OdejmujÄ gwiazdkÄ za brak oczekiwanej skutecznoÅci w moim przypadku. Polecam firmÄ, pyszne smaki!
Polecam!!!
Sprawna dostawa , w terminie. Produkty pyszneð dajÄ ce energiÄ. Polecam i na pewno zamówiÄ kolejny razðð
Polecam ð
Jestem po 3 dniach diety sokowej . -2.4kg Åwietnie siÄ czuje i ubyÅo po kilka cm ðÅwietne wprowadzenie do zdrowej diety. A soki przepyszne ð€ Polecam â€ïž
Drugi raz korzystam z diety pierwsza 4âŠ
Drugi raz korzystam z diety pierwsza 4 dniowa byÅa super , teraz mam 7 dniowÄ ale soki w 2,4,6 dni sÄ ochydne nie da siÄ tego piÄ .
Czekam tydzieÅ juÅŒ na wyjaÅnienieâŠ
Czekam tydzieÅ juÅŒ na wyjaÅnienie sprawy dostawca zaznaczyÅ ÅŒe dostarczyÅ towar wpisaÅ pierwsza literÄ nazwiska i ostatniÄ w Årodku kropki nikt nie dzwoniÅ nie pytaÅ czy i gdzie moÅŒe zostawiÄ towar, którego nie ma i pieniÄdzy teÅŒ nie, firma wyjaÅnia sprawÄ z dostawcÄ a klient???
Szybka i sprawna dostawa
Szybka i sprawna dostawa, soki bardzo dobrze zabezpieczone,polecam

Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce â€ïž ããã®åç
Smaczne soki (no moŌe oprócz chlorelli)

Super!
Wszystko super! Smaczne soki, ale proszÄ zwróciÄ uwagÄ na staranniejsze pakowanie produktów. Zdecydowanie za duÅŒy karton, wszystko lataÅo luzem wewnÄ trz.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ