Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❀ レビュヌ 670

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super szybka dostawa i na prawdę mega opakowanie. Butelki zabezpieczone przed ciepłem (a był środek lata). Sama dieta pyszna! 5 dni prawdziwej przyjemności, serio. Soki są pyszne i na prawdę syte, aÅŒ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Najlepsza dieta sokowa na świecie! Korzystałam z kuracji detox. Soki są przepyszne i bardzo syte. Szczerze mówiąc sama byłam w szoku, ÅŒe nie podjadam, nie kusi mnie do słodkiego. Wypijałam sok i zupeł... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Myślę ÅŒe otrzymałam paczkę z towarem nie dobrej jakości po otwieraniu butelki z sokiem wyplwal i się pienił smak soku miałam wraÅŒenie ÅŒe jest ściśnięty.

5぀星のうち5の評䟡

To juÅŒ kolejny (piąty albo szósty!), gdy korzystam z detoksu NUJA, ale po raz pierwszy z proteinowych koktajli i to jest SZTOS! Dają dodatkową energię, nie czuję głodu! Myślę, ÅŒe to rozwiązanie zostan... もっず芋る

䌁業情報

1. ゞュヌス バヌ
  2. 飲料流通業者
  3. 食品メヌカヌ

圓該䌁業による蚘述

NUJA powstała z pasji do zdrowego i naturalnego trybu ÅŒycia. Dieta sokowa, którą oferujemy, ma na celu oczyszczenie organizmu z zalegających toksyn, przywrócenie mu wigoru i energii. To doskonały sposób na rozpoczęcie zmian, których skutkiem będzie utrata zbędnych kilogramów. NUJA - świeÅŒe soki COLD PRESS Soki NUJA to pełnowartościowe świeÅŒe koktajle owocowo-warzywne, pozyskiwane metodą Cold Press, dzięki czemu zachowują wszystkie cenne witaminy i mikroelementy. Ich regularne spoÅŒywanie pozwala oczyścić organizm, wzmocnić układ odpornościowy i przyspieszyć metabolizm. Nuja czyli Nowa - Ja. Dieta sokowa NUJA przygotowana została w wielu pakietach, które łatwo dobrać do swojego trybu ÅŒycia, potrzeb organizmu i zdrowia.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super !

Szybka i sprawna dostawa,soki bardzo smaczne.Napewno jeszcze powtórzę.Korzystalam z kuracji oczyszczającej,trzydniowej,przy okazji 1 kg mniej 😁

2024幎4月3日

Otrzymałem uszkodzoną niekompletną

Otrzymałem uszkodzoną niekompletną przesyłkę, z brudnymi butelkami. Reklamacja została zgłoszona.

2024幎4月4日

Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❀ からの回答

Dzień dobry, poprosimy o kontakt z naszą infolinią lub mailowo w sprawie zniszczonego kartonu. Wyjaśnimy sprawę skąd te zniszczenia i dlaczego brak zabezpieczeń w środku opakowania. Pozdrawiamy

Polecam serdecznie

Polecam serdecznie , rezultaty soków widać juÅŒ pierwszego dnia . Smaczne soki ,wysokość kaloryczna dla mnie w sam raz ,nie odczuwałam duÅŒego głodu

2024幎3月11日

5぀星のうち5の評䟡

Pierwszy raz miałam przyjemność pić tak

Pierwszy raz miałam przyjemność pić tak pyszne soki. Dieta nie była cięŌka do wytrzymania pod kątem głodu, soki były bardzo sycące. Na pewno będę częściej powtarzała detoks sokowy. Czuję się lekko , na wadze - 2 kg.

2024幎3月3日

5぀星のうち4の評䟡

Dieta sokowa tragiczna

Dieta sokowa tragiczna, soki smakowo bardzo dobre, ale po 2 dniach czuję odrzut totalny i kosmiczny ból brzucha, po próbie dorzucenia ryÅŒu jako jakiegokolwiek wypełniacza trochę lepiej. Nie polecam, chyba, ÅŒe dla hardcorów, którzy mogą spędzić kilka dni w WC i nie paść.

2024幎3月4日

Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❀ からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię. Detoks sokowy jest to forma oczyszczania, która niestety nie jest dla kaÅŒdego. W szczególnych przypadkach klienci czują osłabienie lub ból głowy.

Soki oprócz utraty wagi, mają równieÅŒ inne zalety: oczyszczanie organizmu, wprowadzenie warzyw i owoców do codziennej diety, dostarczenie szeregu witamin i minerałów.

Sam smak soków to kwestia indywidualna. Wielu klientów chwali nasze smaki i nasze soki.

W sytuacji gdy klientom trudno jest wytrzymać na samych sokach, sugerujemy dodać soki do zwykłych posiłków jako uzupełnienie diety w witaminy. Pozdrawiamy <3

SUPER SMACZNE

Smaczne, świeÅŒe, barwne. IDEALNE, i pomimo ÅŒe to są tylko soki to na prawdę nie czuję ÅŒadnego głodu

2024幎3月4日

SOKI ?

Soki zamówiłam dla 2 osób na 3 dni.
Dziś przyszły w brudnym kartonie po którego otwarciu w środku totalny bałagan .
Kilka ładnych minut musiałam dochodzić ,który sok dla kogo ,poniewaÅŒ zamówione były róŌne diety.
Cud ,ÅŒe te butelki nie popękały podczas podróŌy .
Czy te soki naprawdę są bez konserwantów?
Dziś 22 lutego a data waÅŒności jest do początku kwietnia.
Oj boję się ÅŒe to ściema i sok z supermarketu byłby taki sam za niÅŒszą cenę.

2024幎2月22日

Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❀ からの回答

Nasze soki są utrwalane metodą HPP (nie jest to pasteryzacja) i stąd świeÅŒość soków zostaje utrzymana na dłuÅŒej. Zachęcamy do lektury na naszej stronie, wszystko dokładnie opisujemy.
Pozdrawiamy i prosimy o wystawienie opinii po wypiciu naszych soków! NUJA <3

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam. Soczki są bardzo smaczne😋 dobre samopoczucie dlatego polecam z czystym sumieniem. Zamówiłam pierwszy raz ale nie ostani.Polecam

2024幎2月9日

Super smak i efekty

Jestem bardzo zadowolona z efektów 3-dniowej diety oczyszczającej, super smak soków. Jak nabardziej polecam, dostawa zgodnie z zamówieniem.

2024幎2月9日

Bardzo polecam

Bardzo polecam! Pyszne soki, kaÅŒdy smak wyjątkowy i niepowtarzalny! Obsługa bardzo miła. Dostawa bardzo szybka! Będziemy wracać całą rodziną! <3

2024幎1月31日

5぀星のうち5の評䟡

Dietę sokową wykupiłam drugi raz

Dietę sokową wykupiłam drugi raz zdecydowałam się skorzystać jeszcze raz z Państwa z oferty ale nie jestem juÅŒ tak zadowolona jak poprzednio poniewaÅŒ na 6 soków cztery są zielone .
Pierwsza dieta była bardziej kolorowa w ksiÄ…ÅŒeczce która był dostarczona z dietą teÅŒ kolory soków były inne.

2024幎1月18日

Pyszne soki

Pyszne soki. Skorzystałam raz i chyba będę korzystać częściej! Polecam

2024幎1月13日

5぀星のうち5の評䟡

Sprawdzona i godna polecenia firma

Sprawdzona i godna polecenia firma. Zamówienie i płatność przyjęta błyskawicznie i dostawa zrealizowana następnego dnia ! Produkty najwyÅŒszej jakości !!!

2024幎1月14日

Soki nie doszły na czas

2024幎1月6日

Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❀ からの回答

Dzień dobry, Pani Magdaleno dziękujemy za komentarz. Szkoda, ÅŒe nie skontaktowała się Pani z nami przed wystawieniem opinii. Paczka wyjechała od nas planowo 09-01-2024. Mamy w umowie gwarancję dostawy. JeÅŒeli dostawa nie dojechała na czas, naleÅŒy się z nami kontaktować w celu wyjaśnienia. W śledzeniu przesyłki widać, iÅŒ paczka została skutecznie dostarczona 4h po Pani komentarzu. Pozdrawiamy

5぀星のうち3の評䟡

Nie przemyślałam dobrze swojej decyzji

Nie przemyślałam dobrze swojej decyzji i teraz wiem ÅŒe robienie diety sokowej zimą nie jest dobrym pomysłem. Picie zimnych soków o tej porze roku nie wpływa dobrze na samopoczucie, cały czas było mi zimno. Do tego pojawiły się problemy z przemianą materii. Co prawda udało się zmniejszyć wagę o ok. 2 kg ale nie były to przyjemne dni.

2024幎1月1日

Rewelacja

Soki są przepyszne! Czuć najwyÅŒszą jakość produktów, z których są wykonane. Jestem bardzo zadowolona i czuję się świetnie. Polecam kaÅŒdemu!

2024幎1月2日

Polecam, super efekty!

2023幎12月28日

Dzień dobry

Dzień dobry, zamówienie nie zostało dostarczone na czas, nie dostałam informacji na temat zmiany terminu.

2023幎12月28日

Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❀ からの回答

Dzień dobry, Pani Wioletto dziękujemy za komentarz. Szkoda, ÅŒe nie skontaktowała się Pani z nami przed wystawieniem opinii. Wystawiła Pani komentarz 2 stycznia, a wybrana przez Panią data dostawy to 3 stycznia. 3 stycznia o 10 paczka została skutecznie do Pani doręczona. Pozdrawiamy

Pyszne soki

Pyszne soki, świeÅŒe i zdrowe. Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie, a soki wysokiej jakości.

2023幎9月21日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス