Super szybka dostawa i na prawdę mega opakowanie. Butelki zabezpieczone przed ciepłem (a był środek lata). Sama dieta pyszna! 5 dni prawdziwej przyjemności, serio. Soki są pyszne i na prawdę syte, aż... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Najlepsza dieta sokowa na świecie! Korzystałam z kuracji detox. Soki są przepyszne i bardzo syte. Szczerze mówiąc sama byłam w szoku, że nie podjadam, nie kusi mnie do słodkiego. Wypijałam sok i zupeł... もっと見る
Myślę że otrzymałam paczkę z towarem nie dobrej jakości po otwieraniu butelki z sokiem wyplwal i się pienił smak soku miałam wrażenie że jest ściśnięty.
To już kolejny (piąty albo szósty!), gdy korzystam z detoksu NUJA, ale po raz pierwszy z proteinowych koktajli i to jest SZTOS! Dają dodatkową energię, nie czuję głodu! Myślę, że to rozwiązanie zostan... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
NUJA powstała z pasji do zdrowego i naturalnego trybu życia. Dieta sokowa, którą oferujemy, ma na celu oczyszczenie organizmu z zalegających toksyn, przywrócenie mu wigoru i energii. To doskonały sposób na rozpoczęcie zmian, których skutkiem będzie utrata zbędnych kilogramów. NUJA - świeże soki COLD PRESS Soki NUJA to pełnowartościowe świeże koktajle owocowo-warzywne, pozyskiwane metodą Cold Press, dzięki czemu zachowują wszystkie cenne witaminy i mikroelementy. Ich regularne spożywanie pozwala oczyścić organizm, wzmocnić układ odpornościowy i przyspieszyć metabolizm. Nuja czyli Nowa - Ja. Dieta sokowa NUJA przygotowana została w wielu pakietach, które łatwo dobrać do swojego trybu życia, potrzeb organizmu i zdrowia.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️ からの回答
Dwukrotnie nie dostałam przesyłki na…
Dwukrotnie nie dostałam przesyłki na wyznaczony termin.

Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️ からの回答
Jak dla mnie smacznie i skutecznie a…
Jak dla mnie smacznie i skutecznie a przeciez o to chodzilo

Różnorodność
Bardzo wygodny i łatwy sposób na wprowadzenie zdrowych nawyków do codziennej diety. Nuja oferuje gamę zróżnicowanych soków dzięki czemu nie ma uczucia monotonii.

Polecam dietę sokową
Firma rzetelna, przesyłka terminowo dostarczona, odpowiednio zabezpieczona. Soki pyszne, najtrudniejszy był pierwszy dzień by nie podjadać, na następne dni nie odczuwałam głodu. Przy diecie 5 dniowej udało mi się zrzucić 2,5 kg. Polecam serdecznie, na pewno za jakiś czas ponownie zrobię sobie taki detoks :)

Świetnie zbilansowana dieta
Świetnie zbilansowana dieta, soki smaczne i co ważniejsze różnorodne 😉 Bardzo wygodna forma

Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️ からの回答
Dieta spoko i w dobrej cenie..
Dieta spoko i w dobrej cenie... Widze poprawy stanu skóry i jeśli chodzi o wagę, nareszcie schudłam

REWELACJA
Najpyszniejsze soki jakie piłam, a moje jelita wreszcie zaczely po nich pracować i przestały bolec, a dodatkowo pozbyłam się zbędnej wody z organizmu

Pakowanie mogłoby być lepsze
Pakowanie mogłoby być lepsze - soki lataly po całym kartonie, bez żadnego dodatkowego wkładu chłodzącego ( kurier zostawił pod drzwiami i czekały na mnie trochę ).
Poza tym smak ok, dość słodkie w porównaniu do innych marek

Było warto
Soki dobrze zapakowane, zabezpieczone przed zepsuciem. Szybka dostawa. Soki dobre w smaku. Nie czuje się głodu. 3 kg zrzucone w 5 dni bez ćwiczeń . Skorzystam ponownie

7 kolorowych dni z sokami Nuja
Skorzystałam z 7 dniowej diety oczyszczającej. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie a produkty były odpowiednio zapakowane (zapewniono odpowiednią temp.). Soki mają bardzo dobry smak i piękne kolory a ich wskazana ilość dzienna do spożycia -6 szt.- jest naprawdę wystarczająca. Przez ten czas nie miałam ani razu uczucia głodu czy dyskomfortu. Mój brzuch w końcu nie był wzdęty po posiłkach i nie miałam uczucia ciężkości :) Przy okazji kuracji moja waga spadła o 2,6 kg,3 cm mniej w talii i 2 cm w biodrach. Polecam każdemu kto ceni swoje zdrowie, dba o swoje samopoczucie i sylwetkę :)

Bardzo polecam
Bardzo polecam! ♥️ po diecie 3 dniowej zeszła ładnie woda z organizmu (na wadze -2kg)
Obawiałam się ze przy takiej diecie oczyszczającej (nie całe 1000kcal) będę osłabiona i chodziła głodna.. o dziwo! Soki okazały się bardzo sycące i miałam bardzo dużo energii :) w dodatku są pyszne w smaku. NAPEWNO BĘDĘ WRACAĆ CO 2/3miesiace! 👌

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。