MÃ¥ jeg sige der burde udleveres Þrepropper! mega stressende oplevelse - to fester i samme lokale, musikken sÃ¥ hÞj, sÃ¥ man ikke kunne tale sammen, ved det bord vi sad ved. Maden smagte dejligt, 44... ãã£ãšèŠã
KÞbte 3 retters menu x3 samt 1 oksefilet med pomfritter. Forretten var god. Bad om at fÃ¥ bÞfferne medium stegt. De var nÊsten rÃ¥ og smagte ikke af noget som helst. Pomfritterne smagte heller ikke af n... ãã£ãšèŠã
Lidt kedeligt smÞrrebrÞd.. tydeligvis rullepÞlse og hÞnsesalat fra en kÞbepakke.. Tam tÞr fiskefilet ⊠DesvÊrre .., spiste godt der flere gange i februar 2022 og havde derfor glÊdet os til at... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Dansk husmandskost
Nyhavn 47, 1051, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- olsen@nyhavnskroen.dk
- www.nyhavnskroen.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Bedste sted i Nyhavn
Fantastisk betjening af sÞde tjenere, lÊkker mad og altid hyggelig stemning. Hr. Olsen er super
Langsomt kÞkken
Var på Kroen D 2 Aug. Kl. 18 med 4 personer.
Efter en time havde vi stadig ikke fået noget mad, og da den kom skulle maden nÊsten sluges , fordi vi skulle nå Operaen. Kl. 20
Ellers sÞde tjener og et hyggeligt sted.
5 mennesker til en frokost
5 mennesker til en frokost. Dejlig mad samt hyggelige og autentiske lokaler. Vi fik en fantastisk betjening af bÃ¥de Victor og Henrik - sÞde og nÊrvÊrende ðð»ð. Kan varmt anbefales.
Vi kom 3 ind til frokost
Vi kom 3 ind til frokost. Og selv om der var godt fyld op fandt den flinke tjener hurtigt 3 pladser til os.
Maden smagte godt uden at vÊre helt prangerne,og det er ganske fint her. Priserne er helt ok og der mangler ikke noget på tallerken. Og betjeningen er helt i top. Kommer gerne igen.
Helt unik atmosfÊre.
Helt unik atmosfÊre, perfekt mat og meget dyktig personale som til enhver tid passer pÃ¥ at gjestene har det fint. Stemningen er lun og god, og om aftenen opplever en ofte allsang og hÞy stemning. Michael Olsen er den perfekte vert, har fullsgendig oversikt og ser enhver gjest. Han har god hjelp av Henrik Aage Bjerrum pÃ¥ formiddagen. The dream team.ððð
Nej ingen forbehold
Nej ingen forbehold, den rene nydelse.
Det er en fornÞjelse at spise og bare vÊre på Nyhavnskroen.
Michael Olsen og hans dejlige personale formår, at skabe en stemning der ikke finder sin lige.
Man fÞler sig som en stor familie og alle deltager og Þnsker at vÊre en del af det âgode selskabâ
Tak for de fÞrste 2 mÃ¥neder kÊreâŠ
Tak for de fÞrste 2 måneder kÊre Nyhavnskroen ;)
Stemningsfuld dansk restaurant
Stemningsfuld dansk restaurant med fantastisk god mad til meget gode priser. Ejeren Michael Olsen gÞr sit yderste for at alle gÊster fÞler sig godt tilpas.
vi var den 10/8 2018 dernede og havdeâŠ
vi var den 10/8 2018 dernede og havde lyst til noget mad..... vi fandt så ud af at vi gerne ville have en gang fish and chips "English" still ⊠vi fik fÞrst (self) en lille classic fadÞl som vi ventede på i 20 minutter .. hvorefter min kÊreste blev utålmodig så hun var nÞdt til at spÞrge tjenerene om hvor de blev af ⊠derefter fik vi dem så 5 min efter ⊠vi havde i mellemtiden så også bestilt mad ⊠en gang fish and chips "English still" .. som der stod på menukortet .. der gik så yderligere 20-25 minutter fÞr vi fik "maden" .. hvis man kan kalde det det .. man sad der og glÊdede sig til fish and chips og så kom de med fishnuggets and chips .. 4 bitte små frosne fiskenuggets og lidt pomfritter .. og en gang remo .. det lignede en gang kyllingenuggets bare med "fisk" .. 4 af dem .. og en lille bitte gang pomfrits ..jeg ved godt nok ikke hvad det har med en gang fish and chips "English still" at gÞre .. så vidt vi ved så er English still slet ikke i nÊrheden af det
de ville sÃ¥ have 100 kr pr person for det .. vi var allerede fÊrdige med vores Þl da maden kom .. og blev SÃ
skuffede over "maden" så vi tilkaldte tjeneren igen og sagde at vi overhoved ikke ville betale for det .. tjeneren sagde så at han havde påpeget det over for ejeren mange gange men at der ikke var blevet gjort noget ved det .. og at vi skulle gå ind på facebook og skrive det .. virkeligt ringe og skuffende mad. . vi er MEGET skuffede når man tÊnker på at det er en restaurant i Nyhavn .. kommer aldrig igen og kan bestemt ikke anbefale dette sted .virkeligt ringe mad ..
3 glade gÊster til Biksemad
Vi har 3 glade gÊster til Biksemad der var dejlig veltillavet og en pÊn portion. Dertil HP Sauce og ketchup. Dejligt og med en stor fadÞl.
BesÞg på Nyhavnskroen
BesÞg på Nyhavnskroen. Min kone og jeg besÞgte Nyhavnskroen d. 20. april med en sweetdeal voucher til en aftenmenu på 2 retter.
Ankomst 17.50 til vor reservation kl. 18. Vi ventede inden for dÞren på betjening, men der var ingen. Vi spurgte de 4 eneste gÊster, der sad ved et bord i restauranten om der ikke var nogen tjener. De vidste ikke hvor alle var. 5 minutter efter for en masse tjenere ind i kÞkkenet, hvor kokkene også havde ignoreret os på trods af, at vi henvender os og prÞver at få kontakt til dem gennem den åbne dÞr til kÞkkenet. Der sad som sagt kun 4 gÊster i restauranten, så der var ikke travlt og det var så koldt, at der kun sad et par drikkende gÊster udenfor.
En noget fornÊrmet tjener fortalte, at hun var udenfor for at tage mod betaling, så hun kunne ikke vÊre alle steder. Forståeligt, men at alle andre lader som ingenting forstår jeg ikke. Min formodning var, at tilbud, som Sweetdeal skulle få gÊster til at komme tilbage og betale fuld pris nÊste gang, men det er åbenbart ikke tilfÊldet.
Det viste sig, at der kun var ganske få retter at vÊlge mellem for Sweetdeal - kunder, så vi valgte Wienerschnitzel og pandekager.
Wienerschnitzlerne var seje, tÞrre og hårde som sålelÊder. Ligeledes var ansjoserne indtÞrrede og det obligatoriske pynt var slattent og tÞrt.. Tjeneren forstod ikke kritikken og forsikrede, at wienerschnitzlerne var fra i morges. Godt at kÞkkenet ikke har haft besÞg af Gordon Ramsey. Det er også lÊnge siden jeg har set "mellemfine" kogte Êrter på en restaurant.
Måske lever Nyhavnskroen af turister hele sommeren, turister som sikkert ikke kommer tilbage nogensinde, men vi danskere fÞler heller ikke lyst til at komme igen..