レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Wyłącz adblocka i wyłącz adblocka którego nie mam. Z opery nie mogę się zalogować z chrom teÅŒ tylko z eddge co za g..no. Zgodnie z instrukcją chćę wyłączyć adblocka którego nie mam bo moÅŒe nie zauwaÅŒy... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ostrzegam przed kupowaniem z premium i korzystaniem z tej poczty. To są perfidni oszuści. 2 dni po zapłaceniu za premium utraciłem dostęp do konta. Nie zmieniłem przez 2 dni hasła, a nie mogę się zalo... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント管理䌚瀟

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Wiadomości, darmowe konta e-mail, program TV, randki, blogi, hosting plików i komunikator Tlen.pl.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

poniÅŒenie

czy to jakieś zwierzęta pracują w tej firmie .
obraÅŒa mnie fakt ÅŒe ja muszę potwierdzić "czy ja jestem człowiekiem" oznacza to współpracę 02 z nie ludźmi. okropne!!!!!!!!!!

2025幎5月30日
5぀星のうち4の評䟡

Być moÅŒe piszę w euforii ale napiszę

Być moÅŒe piszę w euforii ale napiszę. W zeszłym roku zostało zablokowane moje konto. I ÅŒadna z metod odzyskania nie odnosiła skutku. Pisałem wiele razy na chacie i czekałem kilka razy po pół godziny na czacie. W końcu dziś się udało. Obsługa miła i fachowa. Cały proces trwał kilka miesięcy ale lepsze to niÅŒ całkowita utrata konta. Konto najprawdopodobniej było zablokowane po wycieku danych i hasła.

2025幎3月1日

Tragedia

Przez lata miałem tę pocztę, ale to co się teraz dzieje w interfejsie, to jeden wielki syf. To nie jest poczta, tylko tablica z reklamami. Uciekajcie i nigdy tam nie wracajcie - tyle w temacie

2025幎1月14日

Najgorsza poczta pod względem KONTAKTU

kompletnie nie polecam kontakt jedynie poprzez wykupienie pakietu bez reklam, dzwoniac na infolinie i tak nie dostaniemy pomocy nawet w odzyskaniu drugiego konta bo nie widnieje jako konto z pakietem wykupionym bez reklam. Poczta totalnie bez sensu i bez KONTAKTU. Poprzez czat to nawet mozemy zapomniec zeby jakis konsultant dolaczyl

2025幎1月2日

0 gwiazdek, dno i metr mułu

Bym dał 0 gwiazdek ale się nie da. Kompletne dno z tej poczty po ostatnich zmianach, syf, beznadziejny interfejs, a korzystałem ponad kilkanaście lat z tej poczty. Poziom poczty jak wiadomości na portalu o2, pisane byle jak, pomysły wdraÅŒane przez amatorów. Mają gdzieś uÅŒytkowników, nie potrafią odpowiadać na pytania tylko śpiewka ciągle o tym samym.
OMIJAJCIE ten syf z daleka kto jeszcze moÅŒe.

2025幎1月1日

Próby wyłudzenia danych

Poza wymienionymi przez opiniodawców faktami to jeszcze próbują wymusić więcej twoich danych (inny e-mail, nr. telefonu) pod pretekstem ochrony konta. A potem sprzedają takie dane za grube pieniądze.

2024幎12月25日
5぀星のうち1の評䟡

jedna gwazdka to i tak juŌ za duŌo

jedna gwazdka to i tak juÅŒ za duÅŒo. kupę lat korzystałem z tej poczty , ale teraz to juÅŒ kpina . nie dość, ÅŒe kupa spamu , reklam bez moÅŒliwości usunięcia to jeszcze od jakiegoś czasu trzeba wejść w kaÅŒdy śmieć ÅŒeby go usunąć

2024幎12月19日

O2 contacted me regarding my last

O2 contacted me regarding my last review about them and my last review stated that after I chose an O2 Black Friday deal with O2 and by the end that deal turned into a £14 deal. They contacted me to up grade me. My payments now are £8. The upgrade would have been £14. It seems they only ever offer me £14 deals

2024幎11月21日

Blokada konta i brak pomocy ÅŒe strony obsługi o2

Doszło do blokady konta mailowego i nie moÅŒna było się zalogować. Napisałem przez drugi adres mailowy o pomoc w tej sprawie do pomoc O2 i kazali mi na czacie z konsultantem załatwić sprawę bo oni mają uprawnienia do kont mailowy H. Dwukrotnie czyli w poniedziałek i wtorek czekałem przez ponad 30 minut na dołączenie konsultanta do tego czatu pomocowego i niestety nikt nie dołączył i nie moÅŒna było załatwić tej sprawy. Napisałem maila ponownie do biura obsługi Poczty O2 ale brak odpowiedzi. Nie polecami

2024幎11月2日

Dwadzieścia dwa lata

Dwadzieścia dwa lata, tak, 22 lata uÅŒywam poczty o2. Od dwóch lat, poczta to śmieciarnie spamu o2, czyli reklam pisanych, graficznych, animacji i innych śmieci, tak - śmieci! Te rzeczy zuÅŒywają internet, spowalniają odbior wiadosci itd. Å»enada, ÅŒenada to mało powiedziane :(

2024幎11月1日
5぀星のうち1の評䟡

Masowy Exodus z Ciemnogrodu O2.

Posiadam od początku. W chwili obecnej ludzie masowo z niej migrują, jak brudasy do Europy, ja jako jeden z pierwszych w kajaku. Interfejs przedpotopowy. Opłaty z kosmosu, nawet za reset hasła. Pomoc zerowa w razie jakichkolwiek pytań. Cały TLEN uleciał z tego balonika w kolorze kaki (nie mylić z khaki). Omijać szerokim łukiem.

2024幎10月30日

Po 17 latach dostałem wiadomość ÅŒe

Po 17 latach dostałem wiadomość ÅŒe muszę zmienić hasło do tego jest potrzebna odpowiedź na pytanie pomocnicze , nie wiem kto po tylu latach by to pamiętał , innej moÅŒliwości odzyskania konta nie ma. Kontaktu zero , czekam dwa tygodnie na odpowiedź i nic , jestem zmuszony zmienić pocztę ale wiÄ…ÅŒe się z tym duÅŒo problemów , zmiana maila w bankach i innych instytucjach oraz na kontach nie jest taka prosta. Syn dawno mnie ostrzegał i mówił ÅŒe pewnego dnia juÅŒ nie odczytamy maili i niestety miał racje

2024幎10月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス