Po pierwsze wysyÅka. W ogÅoszeniu jest napisane 48 h , oczywiÅcie trwaÅo to dÅuÅŒej. Po drugie w ogÅoszeniu jest napisane , ÅŒe min przedmiotów od 55 do 65 , otrzymaÅam 51 , z czego 6 to balony. 100%... ãã£ãšèŠã
Polecam zakupy hurtowe w Olimibox! Produkty w paletach ciekawe, sprzedajne, ze specyfikacjÄ i zawsze wychodzimy na plus :) A co najwaÅŒniejsze towar jest nowy i nie przebrany jak w innych tego typu hu... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DajÄ najgorszy sort
DajÄ najgorszy sort, lampy tandeta, obudowa komputera pogiÄta.... Do Åmieci, wrotki GRATIS!!! Tylko dla dzieci, dorzucajÄ mix...... byle szmatkÄ. Masakra nie kupujcie. Paleta za 2200 z kurierem, wartoÅÄ moÅŒe 1000zÅ. Kupcie lepiej jak dla siebie w sklepie. Olimi Box to Åciema i wyzysk. Nie polecam. ZapomniaÅbym dodaÄ klawiatury w boxach nie sÄ polskie, inne klawisze. Na tym nie zarobicie. Pozdro.
zakupiÅem paletÄ za 2000 zÅ wartoÅÄâŠ
zakupiÅem paletÄ za 2000 zÅ wartoÅÄ tego co tam byÅo to 2000 zÅ, paleta w 2/3 zapeÅniona, brak kontaktu z sprzedajÄ cym, jeÅli ktoÅ chce coÅ kupiÄ dla siebie to niech kupi w normalnym sklepie stacjonarnym bÄ dź w internetowym a nie na olimibox , a jeÅli kupuje towar do odsprzedaÅŒy to nie na tej platformie bo to wyrzucona kasa to byÅ mój pierwszy i ostatni zakup u nich
Nie polecam nawet najgorszemu wrogowiâŠ
Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi ... Nie da siÄ z nimi skontaktowaÄ wysyÅka trwa dobry tydzieÅ czasu a promocja ÅŒe rolki do kaÅŒdej palety gratis to Åciema pierwszy i ostatni raz coÅ u nich kupiÅem
Olimibox olimibox.pl to szajstwo z chin
Olimibox olimibox.pl to szajstwo jakich maÅo, na tym nie da siÄ zarobiÄ, wszystko Åmieci z chin, nic nie wartÄ no name, nawet lombard tego nie weźmie. na stronie swojej dodali lewy Google Review nie podpiÄty nigdzie i opinie swoje.
UWAGA OSZUÅCI !!
UWAGA OSZUÅCI !!W palecie za 2990 zÅ same Åmieci: 20 klawiatur QWERTZ nie do upÅynnienia, potargane chiÅskie szmaty, uszkodzone kamery samochodowe i 10 lusterek dla dzieci luzem- ÅÄ czna wartoÅÄ rynkowa 1000 zÅ i to pod warunkiem ÅŒe uda siÄ to komuÅ sprzedaÄ!!
Brak Fv po wielkich trudach dopieroâŠ
Brak Fv po wielkich trudach dopiero wysyÅajÄ
WysyÅka towaru po wielkich trudach w tydzieÅ.
Towar klasa A (Boxy z Amazon oryginalne 100-200%zysku reklamowane) towar ledwo sam na siebie zarobiÅ i dodatkowo nie byÅ oryginalny od amazon a przepakowany przez firme co zostaÅo potwierdzone w rozmowie na e-mail.
Towar mix oznaczony jako klas AB a 30% to szrot caÅkowity do wyrzucenia.
Towar zabawki klasa ABC 70% to klasa C a poÅowa caÅkowite Åmieci do wyrzucenia.
Mocno polecam omijaÄ szerokim Åukiem.
Niestety nie polecam
Niestety nie polecam. To nie jest uczciwa firma. ZakupiÅam box teoretycznie z kategoriÄ A, a okazaÅo siÄ, ÅŒe to czÄÅciowo kategoria C. NaraÅŒaj innych na koszty. Brak kontaktu. Nie odbieraja telefonu. Nie wystawiajÄ faktur.
To moje pierwsze zamówienie w tymâŠ
To moje pierwsze zamówienie w tym sklepie i narazie wszystko jest w porzÄ dku. WczeÅniejsze doÅwiadczenia z innymi sklepami byÅy róŌne.
ZamówiÅam paletÄ âDla niejâ i oceniamâŠ
ZamówiÅam paletÄ âDla niejâ i oceniam zakup na plus. Produkty w Årodku sÄ ciekawe i dobrze dobrane, wszystko dotarÅo w porzÄ dku.
Åcierwo jakich maÅo
Åcierwo jakich maÅo
sprzÄt nadaje siÄ na Åmietnik koszt 1000zÅ strata 700zÅ nic nie jest warte
Dobra obsÅuga klienta
Dobra obsÅuga klienta, pomoc w dobrze towaru.
KupiÅam jednÄ paletÄ i kilka boxów
KupiÅam jednÄ paletÄ i kilka boxów. Paleta miaÅa byÄ z rzeczami ÅwiÄ tecznymi a ÅwiÄ tecznych rzeczy byÅo kilka sztuk, reszta to dramat. Boxy równieÅŒ tragedia. KupiÅam kategorie A, niektóre rzeczy byÅy kategorii C. Nie polecam i na pewno wiÄcej nie kupiÄ
nie polecam czekam prawie 2 lata naâŠ
nie polecam czekam prawie 2 lata(kwiecieÅ 2024) na zwrot pieniÄdzy 6350 zÅ nie dostaÅem zadnego towaru
Oszust
Oszust. Pisze Ōe kupujesz jako firma a jesteŠu nich jako osoba prywatna na stronie. Zero zwrotów.
PoraÅŒka
PoraÅŒka
Dwie palety na jednym zamówieniu
Obie kategorii A
Jedna paleta przyszÅa, druga po dwóch dniach. WysyÅka 48h ? Nie u nich.
Towar poraÅŒka. Niestety pierwszy i ostatni raz.
Nie polecam!!!! Przeczytaj mojego posta
WysÅali 4 palety 2 mix i 2 persnonal za 11 tysiÄcy z czego personalu byÅo 15 tandetnych suszarkek,kilkanaÅcie szczotek prostujacych do brody i kilka jakichÅ drobnych rzeczy,jeÅŒeli chodzi o mix paleta krzeseÅ, oraz druga z totalnym syfem który jest wedÅug Olimi bardzo drogi na Amazonie,zapomniaÅem ÅŒeby nie byÅo byÅ jeszcze klimatyzator i sluchawki Gamingowe z czego 2 sztuki klasy C WiÄc podsumowujÄ c caÅy zakup jestem jakieÅ 4 tysiÄ ce w plecy a kaÅŒdy kto bÄdzie chciaÅ zamówiÄ jaki kolwiek towar od tych ludzi niech przemyÅli sprawÄ 2 razy,oraz chcÄ aby kaÅŒdy kto przeczyta ta wiadomoÅÄ wiedziaÅ ÅŒe nie pisze tego zÅoÅliwie bo siÄ pogodziÅem stratÄ ,jak to mówiÄ czÅowiek uczy siÄ caÅe ÅŒycie,aczkolwiek bardzo chcÄ aby kaÅŒdy wiedziaÅ co go spotka robiÄ c biznes z tymi ludźmi!!!
KupiÅem od tej hurtowni towar klasy AB
KupiÅem od tej hurtowni towar klasy AB. Niestety, znaczna czÄÅÄ produktów okazaÅa siÄ uszkodzona lub niesprawna, co spowodowaÅo liczne zwroty od moich klientów i wiele stresu. ZgÅosiÅem reklamacjÄ â zgodnie z ofertÄ
miaÅem otrzymaÄ zwrot 100â200% wartoÅci reklamowanego towaru. W praktyce jednak dostaÅem jedynie tzw. âboxâ, który nie przedstawia ÅŒadnej realnej wartoÅci i nie rozwiÄ
zuje problemu.
Ostrzegam innych przedsiÄbiorców â proszÄ zachowaÄ szczególnÄ
ostroÅŒnoÅÄ przy wspóÅpracy z tÄ
hurtowniÄ
Nie polecam - 'paleta' to duÅŒe pudeÅko wypeÅnione w 1/3 zawartoÅci. MiaÅa byÄ OdzieÅŒ/galanteria/biÅŒuteria - przyszÅy gÅównie ubrania z kilkoma opakowanimi bransoletek niezbyt wysokich wartoÅci. Z klasÄ równieÅŒ siÄ nie zgodzÄ, miaÅa byÄ klasa A - czÄÅÄ ubraÅ rozpakowanych - najczÄÅciej pachnÄ cych perfumami - widaÄ ÅŒe zaÅoÅŒone. Zamówienie ratuje box - faktycznie wartoÅÄ znacznie wiÄksza niÅŒ kwota którÄ zapÅaciÅam. UwagÄ równieÅŒ zwracam na samo zapakowanie (od doÅu pudeÅko byÅo podarte (czÄÅÄ rzeczy mogÅa wypaÅÄ w transporcie). Nie wspomnÄ juÅŒ ÅŒe paleta jechaÅa do mnie 2 tygodnie. Nigdy wiÄcej nie zamówiÄ od Olimibox.
Box zabawki
100% zarobku ... powinno byÄ 100% zwrotu twojego wkÅadu. Ceny na ich karteczkach z Amazona sÄ
strasznie zawyÅŒane i nijak siÄ maja do cen na naszym rynku. Przy dobrych wiatrach wyjdÄ na 0.