レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Dają najgorszy sort, lampy tandeta, obudowa komputera pogięta.... Do śmieci, wrotki GRATIS!!! Tylko dla dzieci, dorzucają mix...... byle szmatkę. Masakra nie kupujcie. Paleta za 2200 z kurierem, wart... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

zakupiłem paletę za 2000 zł wartość tego co tam było to 2000 zł, paleta w 2/3 zapełniona, brak kontaktu z sprzedającym, jeśli ktoś chce coś kupić dla siebie to niech kupi w normalnym sklepie stacjonar... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Po pierwsze wysyłka. W ogłoszeniu jest napisane 48 h , oczywiście trwało to dłuÅŒej. Po drugie w ogłoszeniu jest napisane , ÅŒe min przedmiotów od 55 do 65 , otrzymałam 51 , z czego 6 to balony. 100%... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Polecam zakupy hurtowe w Olimibox! Produkty w paletach ciekawe, sprzedajne, ze specyfikacją i zawsze wychodzimy na plus :) A co najwaÅŒniejsze towar jest nowy i nie przebrany jak w innych tego typu hu... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

Niestety ale totalna poraÅŒka

Niestety ale totalna poraÅŒka. Kupiłem 2 palety „zwrotów” które zwrotami nie są. Jest to nowy towar kiepskiej jakości jakiego mnóstwo na AliExpress lub Temu. Gdybym wiedział co jest w środku nigdy bym tego chłamu nie kupił. Towar wystawiony i nawet nie ma zainteresowania pod kątem odwiedzin. Nabijanie klientów w butelkę

2024幎7月22日

Dno i trzy metry mułu

Dno i trzy metry mułu , całe szczęcie asekuracyjnie kupiłem małego boxa więc i strata do przeÅŒycia , choć wolałbym uniknąć ,hitem były zuÅŒyte tusze , wszystko wszystkim ale śmieci się nie spodziewałem , uszkodzona przetwornica z 12na 230 z dala od nich jeśli uda mi sie kogoś uchronić przed stratą pieniędzy będę zadowolony , jedynym plusem jest to ÅŒe dość szybko wysyłają te śmieci , chyba tylko po to ÅŒeby sie nie rozmyślić

2023幎7月26日

Firma oszustów

Firma oszustów , pracownicy i właściciele są tak samo winni , kupując paletę licz się z tym ÅŒe wywalisz pieniądze na śmieci które są nic nie warte nie dającie się nabrać ostrzegam

2024幎7月19日
5぀星のうち1の評䟡

Firma to jedno wielkie oszustwo

Firma to jedno wielkie oszustwo. Zamówiłam w marcu box o wartości 2000 zł Dostałam towar bardzo bardzo niskiej jakości. Bardzo tani chińczyk. Zgodnie z przysługującym mi prawem zwróciłam zamówienie. Jednak do dnia dzisiejszego tj. 11 lipiec nie otrzymałam zwrotu naleÅŒności. Zastanów się 100 razy jeśli masz zamiar kupić u tego sprzedawcy.

2024幎3月17日

Paczka za 500 zł wyprzedaÅŒ z 1200 zł

Paczka za 500 zł wyprzedaÅŒ z 1200 ale to co w niej było to poraÅŒka jeśli uda mi się wyjść na zero to i tak będzie dobrze. Mam nadzieję ÅŒe jak najwięcej osób to zobaczy i ludzie tam przestaną kupować bo jeśli chcesz stracić pieniądze i nie zyskać to właśnie tam.

2024幎7月5日

Śmieciowy Box

MoÅŒna przyjąć, ÅŒe otrzyma się towar w takim stanie jakim ja otrzymałem, czyli tragicznym, jeÅŒeli wyraźnie jest opisane, ÅŒe zwroty i uÅŒywane. Ale ja zakupiłem Box z 5000 pln z nowymi rzeczami z kategorii elektronika. Z elektroniki, to tylko podejrzany osprzęt do paneli fotowoltaicznych chyba. Poza tym śmieci - erotyka, lalki, i tym podobne. Zdecydowanie firma Olimi drogo opycha chińskie odpady, nie szczędząc czasu na reklamę.

2024幎7月3日
5぀星のうち1の評䟡

Znowu dałam się oszukać firmie Olimi

Znowu dałam się oszukać firmie Olimi. Zamówiłam paletę z kategorią Mystery, ktoś polecał na ich stronie (pewnie jakiś pravownik). Skusiłam się na darmowego Smartfona i darmową dostawę i to był błąd. Zamiast palety przyjechały dwa boxy. W środku lata dostałam kilka grzejników, czapki, kapcie, artykuły boÅŒonarodzeniowe i wielkanocne. Poza tym badziewie po 10 - 20 zł. Nic wartościowego, nic markowego. MASAKRA! Paleta i box za 3100, ale nie wiem czy mi sie chociaÅŒ zwróci. Nie odsyłam, bo nie wiem czy odzyskam kasę.

2024幎6月27日

Kupiłem box elektronika 500

Kupiłem box elektronika 500. Zawartość to była totalna poraÅŒka, nie wiem czy wszystko bym upłynnił chociaÅŒ za 200zl, nie mówiąc juÅŒ o zysku. Towar odesłałem, na zwrot pieniędzy czekałem 3 miesiące! Oczywiście po drodze kupa mieli, telefonów, mydlenia oczu i prób wymuszenia na mnie zgody na wymianę towaru na inny. Sprawa była zgłaszana do Rzecznika Praw Konsumenta. Ta firma to złodziejstwo w najgorszej postaci.

2024幎3月8日

UWAGA FIRMA OLIMI TO OSZUŚCI

UWAGA FIRMA OLIMI TO OSZUŚCI. Zamówienie nr 9240510. Odstąpiłem od umowy i odesłałem im towar poniewaÅŒ za 3000zł. dostałem chińskie wibratory, szpachelki, kable HDMI i jeszcze jakieś chińskie śmieci, łącznie warte moÅŒe z 1000zł. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu pieniędzy. Sprzedawca unika kontaktu lub zapewnia ÅŒe środki zwróci "niebawem". W Warszawie mają tylko wirtualne biuro, jak ktoś chce i ma czas to moÅŒna się przejechać do Chełma na ich magazyn ÅŒeby odebrać własne pieniądze ukradzione przez firmę Olimi. Ja się tam wybieram poniewaÅŒ jestem z Lublina i mam stosunkowo niedaleko. Oni są niewypłacalni, odbiorę od nich z 15 palet to moÅŒe się zwróci.

2024幎5月10日

Oto jak działa Olimibox

Oto jak działa Olimibox. Kupujesz boxa za np: 1000 zł, otrzymujesz towar nie firmowy Chiński bardzo niskiej jakości o wartości około 500 zł. Towar otrzymujesz natychmiast, lub czekasz kilka tygodni. Olimibox liczy na to ÅŒe klient zatrzyma ten towar, a Olimibox ma zysk około 500-600 zł. Część klientów widząc jakie śmieci znajdują się w boxie, zwraca towar jako niezgodny z opisem. Olimibox wysyła kuriera do klienta i zabiera towar z powrotem. I tu kontakt zaczyna być utrudniony. Klient dzwoni lub wysyła e-maile z prośbą o zwrot pieniędzy. Olimibox unika zwrotu pieniędzy, pisząc w odpowiedzi róŌne wymówki typu: (zwrot pieniędzy nastąpi niebawem). Następnie kontakt meilowy się urywa a twojego telefonu nie odbierają. I tak mijają miesiące a Olimibox nie zwraca pieniędzy. Tak więc zostajesz bez towaru i pieniędzy, a Olimibox twój towar wysyła kolejnemu naiwnemu klientowi. I tak proceder przestępczy się kręci na wysoką skalę. JeÅŒeli zostaliście równieÅŒ oszukani, zgłaszajcie to na policję oraz na stronę zajmującą się fałszywymi sklepami internetowymi wyłudzającymi pieniądze np: incydent.cert.pl
Zgłaszajcie to takÅŒe do:
Ochrony Konkurencji i Konsumentów (UOKiK)
Właściwym Wojewódzkim Inspektoracie Inspekcji Handlowej
JeÅŒeli zostaliście oszukani, piszcie opinie np: w mediach społecznościowych, YouTube i gdzie się tylko da.

2024幎6月9日

Box za 500zl

Box za 500zl, dobrze ze nie utopiłem jak inni , kpina 20 przedmiotów śmieci, moze uda sie odrobić 200zł.... Min peruka, tasma rolka tejp, swiatelko do roweru, uchwyt tablet, antena pokojowa, dozownik do mydla, mysz pc, szkoda ze nie mozna wrzucić zdjecia.....

2024幎6月13日

!!! OSZUŚCI !!!

W maju zamówiłam z tej strony boxa za 600 zł, czekałam dwa tygodnie na dostawę która się nie odbyła. Pajac który siedzi u nich na słuchawce, ciągle pierdolił ÅŒe paczka jest w drodze. Wkurzyłam się i wydzwoniałam do nich codziennie aÅŒ w końcu zrezygnowałam z tego boxa i zaŌądałam zwrotu pieniędzy. Powiedzieli mi ÅŒe w ciągu 14 dni dostanę zwrot pieniędzy. Chciał mi wcisnąć formularz zwrotu towaru, odmówiłam bo ÅŒadnego towaru nie dostałam, jak się później okazało, tą paczkę ciągle mieli na magazynie i nie została ona wysłana. Zaproponowali wysłać tego boxa, odmówiłam. Po upływie dwóch tygodni nic nie dostałam, więc zadzwoniłam do nich i prosiłam o numer szefa, bo to on robi przelewy, tak powiedział Pajac przez telefon. Ten cały szef zaproponował tego boxa jeszcze raz plus drógiego gratis. Odmówiłam i zaŌądałam swojej kasy, powiedział ÅŒe następnego dnia zrobi przelew. Następnego dnia przestali odbierać telefony. MASAKRA JAKAŚ
Podpinam się pod pozew zbiorowy, jak napisała pani Natalia, którą teÅŒ oszukali. Muszą ponieść konsekwencję! Proszę zgłaszać się i poszerzać informacje w internecie, na ich Facebooku i gdzie się da! Trzeba ostrzec ludzi!

2024幎5月14日

Zamówiłem Box za 9.400 Co okazało się

Zamówiłem Box za 9.400 Co okazało się Badziewiem na Maxa. Paleta kompletnie nie zgadza się z opisem. Kartony porozwalane. Z tej kasy odzyskam moÅŒe połowę. Nie polecam sprzedawca nie jest uczciwy. A najlepsze rzeczy z Palety sprzedaje sobie Panienka na Live 53

2024幎4月19日

OSTRZEGAM PRZED TĄ FIRMĄ

OSTRZEGAM PRZED TĄ FIRMĄ! I będę ostrzegać na kaÅŒdym moÅŒliwym portalu na którym moÅŒna dodać opinię na ich temat. Zamówiliśmy z męŌem paletę z elektroniką klasy A, z rzekomo markowym sprzętem, której wartość rynkowa miała być 3x wyÅŒsza niÅŒ wartość palety. Przyszły tanie, chińskie buble, których wartość rynkowa była 4krotnie niÅŒsza niÅŒ wartość palety, a co mówić o sprzedaÅŒy. Sprzęt nadający się do kosza, bo nawet do zabawy dziecku bym tego nie dała... Zwrot dokonany następnego dnia, powiedziałabym, ÅŒe nawet bezproblemowo. Sami wezwali kuriera po odbiór paczki...JuÅŒ wiem dlaczego. To doskonale działająca machina mająca na celu wyłudzenie pieniędzy (oszustwo): klient kupuje niezgodną z opisem paletę, następnie zwraca, nie oddajemy kasy ale mamy towar i wysyłamy go do następnego klienta. Inwestycja praktycznie zerowa a zyski wysokie, kosztem innych ludzi. No i są pieniÄ…ÅŒki na motorowe wycieczki właściciela, jego brata i partnerki któregoś z tych panów...
Sprawę zgłaszamy na policję, pieniądze które wydaliśmy na paletę a których nie odzyskaliśmy podlega przestępstwo z Art. 286, § 1. Sprawą zajmą się odpowiednie organy. Jestem teÅŒ w kontakcie z innymi oszukanymi, którzy dołączają się do zgłoszenia. W swoim gronie znajomych (ze względu na wykonywany zawód) mam bardzo duÅŒo dziennikarzy zarówno z największych portali internetowych jak i z telewizji. Myślę, ÅŒe będą zainteresowani nagłośnieniem tematu. Osoby poszkodowane zachęcam do kontaktu.

2024幎5月22日

Towar za 2000 zamówiony w lutym

Towar za 2000 zamówiony w lutym, przyszło z opóźnieniem, zawartość nie warta komentarza. Zaproponowali wymianę na lepszego boxa, przyszło jeszcze gorsze dziadostwo. Zwrot odebrali 19 kwietnia więc od ponad miesiąca proszę się o pieniądze. Sprawa zostanie zgłoszona do sądu pod zarzutem wyludzenia pieniędzy.

2024幎5月22日

OSZUŚCI i Złodzieje!!!!

OSZUŚCI i Złodzieje!!!!
Sprzedają boxy , które nie są nawet warte swojej ceny , po zwrocie juÅŒ ponad miesiąc nie chcą oddać pieniedzy !!!
nie wiem jak to jest moÅŒliwe ÅŒe współpracują z TV?
nie polecam i proponuje omijać

2024幎4月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス