DajÄ najgorszy sort, lampy tandeta, obudowa komputera pogiÄta.... Do Åmieci, wrotki GRATIS!!! Tylko dla dzieci, dorzucajÄ mix...... byle szmatkÄ. Masakra nie kupujcie. Paleta za 2200 z kurierem, wart... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
zakupiÅem paletÄ za 2000 zÅ wartoÅÄ tego co tam byÅo to 2000 zÅ, paleta w 2/3 zapeÅniona, brak kontaktu z sprzedajÄ cym, jeÅli ktoÅ chce coÅ kupiÄ dla siebie to niech kupi w normalnym sklepie stacjonar... ãã£ãšèŠã
Po pierwsze wysyÅka. W ogÅoszeniu jest napisane 48 h , oczywiÅcie trwaÅo to dÅuÅŒej. Po drugie w ogÅoszeniu jest napisane , ÅŒe min przedmiotów od 55 do 65 , otrzymaÅam 51 , z czego 6 to balony. 100%... ãã£ãšèŠã
Polecam zakupy hurtowe w Olimibox! Produkty w paletach ciekawe, sprzedajne, ze specyfikacjÄ i zawsze wychodzimy na plus :) A co najwaÅŒniejsze towar jest nowy i nie przebrany jak w innych tego typu hu... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Niestety ale totalna poraÅŒka
Niestety ale totalna poraÅŒka. KupiÅem 2 palety âzwrotówâ które zwrotami nie sÄ . Jest to nowy towar kiepskiej jakoÅci jakiego mnóstwo na AliExpress lub Temu. Gdybym wiedziaÅ co jest w Årodku nigdy bym tego chÅamu nie kupiÅ. Towar wystawiony i nawet nie ma zainteresowania pod kÄ tem odwiedzin. Nabijanie klientów w butelkÄ
OszuÅci i zÅodzieje przestrzegam przedâŠ
OszuÅci i zÅodzieje przestrzegam przed tymi zÅodziejami i oszustami , wysylaja uszkodzone rzeczy ktore u nich na stronie jako katerogia A czyli nie zniszczone i markowe.Pracownicy sÄ tak samo winni jak pracodawcy poniewarz biorÄ udziaÅ w oszustwie!
Dno i trzy metry muÅu
Dno i trzy metry muÅu , caÅe szczÄcie asekuracyjnie kupiÅem maÅego boxa wiÄc i strata do przeÅŒycia , choÄ wolaÅbym uniknÄ Ä ,hitem byÅy zuÅŒyte tusze , wszystko wszystkim ale Åmieci siÄ nie spodziewaÅem , uszkodzona przetwornica z 12na 230 z dala od nich jeÅli uda mi sie kogoÅ uchroniÄ przed stratÄ pieniÄdzy bÄdÄ zadowolony , jedynym plusem jest to ÅŒe doÅÄ szybko wysyÅajÄ te Åmieci , chyba tylko po to ÅŒeby sie nie rozmyÅliÄ
Firma oszustów
Firma oszustów , pracownicy i wÅaÅciciele sÄ tak samo winni , kupujÄ c paletÄ licz siÄ z tym ÅŒe wywalisz pieniÄ dze na Åmieci które sÄ nic nie warte nie dajÄ cie siÄ nabraÄ ostrzegam
Firma to jedno wielkie oszustwo
Firma to jedno wielkie oszustwo. ZamówiÅam w marcu box o wartoÅci 2000 zÅ DostaÅam towar bardzo bardzo niskiej jakoÅci. Bardzo tani chiÅczyk. Zgodnie z przysÅugujÄ cym mi prawem zwróciÅam zamówienie. Jednak do dnia dzisiejszego tj. 11 lipiec nie otrzymaÅam zwrotu naleÅŒnoÅci. Zastanów siÄ 100 razy jeÅli masz zamiar kupiÄ u tego sprzedawcy.
Paczka za 500 zÅ wyprzedaÅŒ z 1200 zÅ
Paczka za 500 zÅ wyprzedaÅŒ z 1200 ale to co w niej byÅo to poraÅŒka jeÅli uda mi siÄ wyjÅÄ na zero to i tak bÄdzie dobrze. Mam nadziejÄ ÅŒe jak najwiÄcej osób to zobaczy i ludzie tam przestanÄ kupowaÄ bo jeÅli chcesz straciÄ pieniÄ dze i nie zyskaÄ to wÅaÅnie tam.
Åmieciowy Box
MoÅŒna przyjÄ Ä, ÅŒe otrzyma siÄ towar w takim stanie jakim ja otrzymaÅem, czyli tragicznym, jeÅŒeli wyraźnie jest opisane, ÅŒe zwroty i uÅŒywane. Ale ja zakupiÅem Box z 5000 pln z nowymi rzeczami z kategorii elektronika. Z elektroniki, to tylko podejrzany osprzÄt do paneli fotowoltaicznych chyba. Poza tym Åmieci - erotyka, lalki, i tym podobne. Zdecydowanie firma Olimi drogo opycha chiÅskie odpady, nie szczÄdzÄ c czasu na reklamÄ.
Znowu daÅam siÄ oszukaÄ firmie Olimi
Znowu daÅam siÄ oszukaÄ firmie Olimi. ZamówiÅam paletÄ z kategoriÄ Mystery, ktoÅ polecaÅ na ich stronie (pewnie jakiÅ pravownik). SkusiÅam siÄ na darmowego Smartfona i darmowÄ dostawÄ i to byÅ bÅÄ d. Zamiast palety przyjechaÅy dwa boxy. W Årodku lata dostaÅam kilka grzejników, czapki, kapcie, artykuÅy boÅŒonarodzeniowe i wielkanocne. Poza tym badziewie po 10 - 20 zÅ. Nic wartoÅciowego, nic markowego. MASAKRA! Paleta i box za 3100, ale nie wiem czy mi sie chociaÅŒ zwróci. Nie odsyÅam, bo nie wiem czy odzyskam kasÄ.
KupiÅem box elektronika 500
KupiÅem box elektronika 500. ZawartoÅÄ to byÅa totalna poraÅŒka, nie wiem czy wszystko bym upÅynniÅ chociaÅŒ za 200zl, nie mówiÄ c juÅŒ o zysku. Towar odesÅaÅem, na zwrot pieniÄdzy czekaÅem 3 miesiÄ ce! OczywiÅcie po drodze kupa mieli, telefonów, mydlenia oczu i prób wymuszenia na mnie zgody na wymianÄ towaru na inny. Sprawa byÅa zgÅaszana do Rzecznika Praw Konsumenta. Ta firma to zÅodziejstwo w najgorszej postaci.
UWAGA FIRMA OLIMI TO OSZUÅCI
UWAGA FIRMA OLIMI TO OSZUÅCI. Zamówienie nr 9240510. OdstÄ piÅem od umowy i odesÅaÅem im towar poniewaÅŒ za 3000zÅ. dostaÅem chiÅskie wibratory, szpachelki, kable HDMI i jeszcze jakieÅ chiÅskie Åmieci, ÅÄ cznie warte moÅŒe z 1000zÅ. Do dnia dzisiejszego nie otrzymaÅem zwrotu pieniÄdzy. Sprzedawca unika kontaktu lub zapewnia ÅŒe Årodki zwróci "niebawem". W Warszawie majÄ tylko wirtualne biuro, jak ktoÅ chce i ma czas to moÅŒna siÄ przejechaÄ do CheÅma na ich magazyn ÅŒeby odebraÄ wÅasne pieniÄ dze ukradzione przez firmÄ Olimi. Ja siÄ tam wybieram poniewaÅŒ jestem z Lublina i mam stosunkowo niedaleko. Oni sÄ niewypÅacalni, odbiorÄ od nich z 15 palet to moÅŒe siÄ zwróci.
Oszustwo nie oddajÄ pieniÄ dze
Oszustwo nie oddajÄ pieniÄ dze
Oto jak dziaÅa Olimibox
Oto jak dziaÅa Olimibox. Kupujesz boxa za np: 1000 zÅ, otrzymujesz towar nie firmowy ChiÅski bardzo niskiej jakoÅci o wartoÅci okoÅo 500 zÅ. Towar otrzymujesz natychmiast, lub czekasz kilka tygodni. Olimibox liczy na to ÅŒe klient zatrzyma ten towar, a Olimibox ma zysk okoÅo 500-600 zÅ. CzÄÅÄ klientów widzÄ
c jakie Åmieci znajdujÄ
siÄ w boxie, zwraca towar jako niezgodny z opisem. Olimibox wysyÅa kuriera do klienta i zabiera towar z powrotem. I tu kontakt zaczyna byÄ utrudniony. Klient dzwoni lub wysyÅa e-maile z proÅbÄ
o zwrot pieniÄdzy. Olimibox unika zwrotu pieniÄdzy, piszÄ
c w odpowiedzi róŌne wymówki typu: (zwrot pieniÄdzy nastÄ
pi niebawem). NastÄpnie kontakt meilowy siÄ urywa a twojego telefonu nie odbierajÄ
. I tak mijajÄ
miesiÄ
ce a Olimibox nie zwraca pieniÄdzy. Tak wiÄc zostajesz bez towaru i pieniÄdzy, a Olimibox twój towar wysyÅa kolejnemu naiwnemu klientowi. I tak proceder przestÄpczy siÄ krÄci na wysokÄ
skalÄ. JeÅŒeli zostaliÅcie równieÅŒ oszukani, zgÅaszajcie to na policjÄ oraz na stronÄ zajmujÄ
cÄ
siÄ faÅszywymi sklepami internetowymi wyÅudzajÄ
cymi pieniÄ
dze np: incydent.cert.pl
ZgÅaszajcie to takÅŒe do:
Ochrony Konkurencji i Konsumentów (UOKiK)
WÅaÅciwym Wojewódzkim Inspektoracie Inspekcji Handlowej
JeÅŒeli zostaliÅcie oszukani, piszcie opinie np: w mediach spoÅecznoÅciowych, YouTube i gdzie siÄ tylko da.
Tak jak piszÄ wszyscy zÅodziej iâŠ
Tak jak piszÄ wszyscy zÅodzieje i oszuÅci nie zwracajÄ pieniÄdzy za towar który jest totalnym chiÅskim syfem...Sprawa zgÅoszona do UOKiK omijaÄ tÄ firmÄ z daleka..JeÅli sÄ chÄtni to pozwu zbiorowego proszÄ siÄ odezwaÄ.
Box za 500zl
Box za 500zl, dobrze ze nie utopiÅem jak inni , kpina 20 przedmiotów Åmieci, moze uda sie odrobiÄ 200zÅ.... Min peruka, tasma rolka tejp, swiatelko do roweru, uchwyt tablet, antena pokojowa, dozownik do mydla, mysz pc, szkoda ze nie mozna wrzuciÄ zdjecia.....
!!! OSZUÅCI !!!
W maju zamówiÅam z tej strony boxa za 600 zÅ, czekaÅam dwa tygodnie na dostawÄ która siÄ nie odbyÅa. Pajac który siedzi u nich na sÅuchawce, ciÄ
gle pierdoliÅ ÅŒe paczka jest w drodze. WkurzyÅam siÄ i wydzwoniaÅam do nich codziennie aÅŒ w koÅcu zrezygnowaÅam z tego boxa i zaÅŒÄ
daÅam zwrotu pieniÄdzy. Powiedzieli mi ÅŒe w ciÄ
gu 14 dni dostanÄ zwrot pieniÄdzy. ChciaÅ mi wcisnÄ
Ä formularz zwrotu towaru, odmówiÅam bo ÅŒadnego towaru nie dostaÅam, jak siÄ później okazaÅo, tÄ
paczkÄ ciÄ
gle mieli na magazynie i nie zostaÅa ona wysÅana. Zaproponowali wysÅaÄ tego boxa, odmówiÅam. Po upÅywie dwóch tygodni nic nie dostaÅam, wiÄc zadzwoniÅam do nich i prosiÅam o numer szefa, bo to on robi przelewy, tak powiedziaÅ Pajac przez telefon. Ten caÅy szef zaproponowaÅ tego boxa jeszcze raz plus drógiego gratis. OdmówiÅam i zaÅŒÄ
daÅam swojej kasy, powiedziaÅ ÅŒe nastÄpnego dnia zrobi przelew. NastÄpnego dnia przestali odbieraÄ telefony. MASAKRA JAKAÅ
Podpinam siÄ pod pozew zbiorowy, jak napisaÅa pani Natalia, którÄ
teÅŒ oszukali. MuszÄ
ponieÅÄ konsekwencjÄ! ProszÄ zgÅaszaÄ siÄ i poszerzaÄ informacje w internecie, na ich Facebooku i gdzie siÄ da! Trzeba ostrzec ludzi!
ZamówiÅem Box za 9.400 Co okazaÅo siÄâŠ
ZamówiÅem Box za 9.400 Co okazaÅo siÄ Badziewiem na Maxa. Paleta kompletnie nie zgadza siÄ z opisem. Kartony porozwalane. Z tej kasy odzyskam moÅŒe poÅowÄ. Nie polecam sprzedawca nie jest uczciwy. A najlepsze rzeczy z Palety sprzedaje sobie Panienka na Live 53
OSTRZEGAM PRZED TÄ FIRMÄ
OSTRZEGAM PRZED TÄ FIRMÄ! I bÄdÄ ostrzegaÄ na kaÅŒdym moÅŒliwym portalu na którym moÅŒna dodaÄ opiniÄ na ich temat. ZamówiliÅmy z mÄÅŒem paletÄ z elektronikÄ
klasy A, z rzekomo markowym sprzÄtem, której wartoÅÄ rynkowa miaÅa byÄ 3x wyÅŒsza niÅŒ wartoÅÄ palety. PrzyszÅy tanie, chiÅskie buble, których wartoÅÄ rynkowa byÅa 4krotnie niÅŒsza niÅŒ wartoÅÄ palety, a co mówiÄ o sprzedaÅŒy. SprzÄt nadajÄ
cy siÄ do kosza, bo nawet do zabawy dziecku bym tego nie daÅa... Zwrot dokonany nastÄpnego dnia, powiedziaÅabym, ÅŒe nawet bezproblemowo. Sami wezwali kuriera po odbiór paczki...JuÅŒ wiem dlaczego. To doskonale dziaÅajÄ
ca machina majÄ
ca na celu wyÅudzenie pieniÄdzy (oszustwo): klient kupuje niezgodnÄ
z opisem paletÄ, nastÄpnie zwraca, nie oddajemy kasy ale mamy towar i wysyÅamy go do nastÄpnego klienta. Inwestycja praktycznie zerowa a zyski wysokie, kosztem innych ludzi. No i sÄ
pieniÄ
ÅŒki na motorowe wycieczki wÅaÅciciela, jego brata i partnerki któregoÅ z tych panów...
SprawÄ zgÅaszamy na policjÄ, pieniÄ
dze które wydaliÅmy na paletÄ a których nie odzyskaliÅmy podlega przestÄpstwo z Art. 286, § 1. SprawÄ
zajmÄ
siÄ odpowiednie organy. Jestem teÅŒ w kontakcie z innymi oszukanymi, którzy doÅÄ
czajÄ
siÄ do zgÅoszenia. W swoim gronie znajomych (ze wzglÄdu na wykonywany zawód) mam bardzo duÅŒo dziennikarzy zarówno z najwiÄkszych portali internetowych jak i z telewizji. MyÅlÄ, ÅŒe bÄdÄ
zainteresowani nagÅoÅnieniem tematu. Osoby poszkodowane zachÄcam do kontaktu.
Towar za 2000 zamówiony w lutym
Towar za 2000 zamówiony w lutym, przyszÅo z opóźnieniem, zawartoÅÄ nie warta komentarza. Zaproponowali wymianÄ na lepszego boxa, przyszÅo jeszcze gorsze dziadostwo. Zwrot odebrali 19 kwietnia wiÄc od ponad miesiÄ ca proszÄ siÄ o pieniÄ dze. Sprawa zostanie zgÅoszona do sÄ du pod zarzutem wyludzenia pieniÄdzy.
TRAGEDIA!ZLODZIEJE I OSZUSCI!ZamowilemâŠ
TRAGEDIA!ZLODZIEJE I OSZUSCI!Zamowilem box za 500zl. Wartosc nie przekroczyla nawet 350zl.Omijajcie szerokim Åukiem. Po dodaniu opini na ich stronie od razu zostala usunieta. Tak wlasnie dzialaja. Dalbym 0 gwiazdek, ale nie da rady.
OSZUÅCI i ZÅodzieje!!!!
OSZUÅCI i ZÅodzieje!!!!
SprzedajÄ
boxy , które nie sÄ
nawet warte swojej ceny , po zwrocie juÅŒ ponad miesiÄ
c nie chcÄ
oddaÄ pieniedzy !!!
nie wiem jak to jest moÅŒliwe ÅŒe wspóÅpracujÄ
z TV?
nie polecam i proponuje omijaÄ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã