レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Dają najgorszy sort, lampy tandeta, obudowa komputera pogięta.... Do śmieci, wrotki GRATIS!!! Tylko dla dzieci, dorzucają mix...... byle szmatkę. Masakra nie kupujcie. Paleta za 2200 z kurierem, wart... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

zakupiłem paletę za 2000 zł wartość tego co tam było to 2000 zł, paleta w 2/3 zapełniona, brak kontaktu z sprzedającym, jeśli ktoś chce coś kupić dla siebie to niech kupi w normalnym sklepie stacjonar... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Po pierwsze wysyłka. W ogłoszeniu jest napisane 48 h , oczywiście trwało to dłuÅŒej. Po drugie w ogłoszeniu jest napisane , ÅŒe min przedmiotów od 55 do 65 , otrzymałam 51 , z czego 6 to balony. 100%... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Polecam zakupy hurtowe w Olimibox! Produkty w paletach ciekawe, sprzedajne, ze specyfikacją i zawsze wychodzimy na plus :) A co najwaÅŒniejsze towar jest nowy i nie przebrany jak w innych tego typu hu... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

Fatalna obsługa

Fatalna obsługa, problemy z wysyłką, ogólnie towar na pewno nie na 200% zwrotu, przy tych cenach zrobienie około 150% jest realne, ale nie więcej. Obsługa klienta jest tragiczna, takiej bezczelności dawno nie widziałem. Towar nawet ok, ale nie mam ochoty uÅŒerać się za kaÅŒdym razem

2025幎1月7日

Oszuści wyłudzający pieniądze

Ci oszuści wyłudzili 500 zł. Zamówiłem i zapłaciłem Boxa o wartości 500 zł. Niestety po przeczytanych opiniach w internecie (oszuści), zrezygnowałem z zamówienia. Napisałem, ÅŒe rezygnuje z zamówienia i poprosiłem o zwrot pieniędzy. Przez kilka dni zbywali mnie, ÅŒe (zwrot pieniędzy nastąpi niebawem). Później brak kontaktu, nie odpisją na e-maile i nie odbierają telefonów. Minęło pół roku, nadal brak kontaktu i brak zwrotu pieniędzy. UwaÅŒajcie na tych oszustów, maję jeszcze kilka podobnych stron z podobną szatą graficzną i podobny asortyment. Na szczęście kilka dni temu na mObywatel-u powstała nowa funkcja zgłaszania fałszywych stron: Bezpieczeństwo w sieci - zgłoś incydent. Apeluję do wszystkich oszukanych, zgłaszajcie to na aplikacje: mObywatel. Jest nadzieja, ÅŒe szybko zamkną tą fałszywą stronę wyłudzającą pieniądze.

2024幎5月1日

Brak zwrotu pieniędzy

Brak zwrotu pieniędzy. Paczka zamówiona w marcu ,a w maju dopiero przyszła. Jeszcze tego samego dnia została odesłana. Dziś jest 1 grudnia i ani pieniędzy ani towaru. Czy tak moÅŒna wogule? Sprawa została zgłoszona do wszystkich instytucji jakich się da i nic z tego. Ktoś odzyskał pieniądze wogule? JeÅŒeli tak to proszę o kontakt 798 653 908

2024幎12月1日

Brak zwrotu pieniędzy!

Towar zamówiony pod koniec kwietnia . Dotarł 7 maja . Zamówilam box za 6 000 . Same chińskie lampki , kocimiętki , bidony i śmieci które moÅŒna wystawiać w sklepie "wszystko za 2 zł. " Za sprzedaÅŒ artykułów nawet 1000 bym chyba nie wyciągnęła . Zwrot nadany od razu następnego dnia. Do dziś nie dostałam zwrotu pieniędzy. Telefonu nikt nie odbiera, na wiadomości nie odpisują. BardZo duÅŒo nerwów i zdrowia mnie to kosztuje. Dla niektórych to tylko 6 000 dla mnie aÅŒ 6000. Nie polecam. Olimibox pokazał mi tylko, ÅŒe mam nie wchodzić w tą branÅŒe. Mam nadzieję, ÅŒe szykuje się dla mnie lepszy plan. A pan Rafał dostał pieniÄ…ÅŒki charytatywnie ÅŒeby dalej kręcić swój biznesik. Å»ycze duÅŒo sukcesów dla syna. To Pana jedyna duma , bez niego to pan wgl nie powinien patrzeć w lustro, ani wstawać z łóŌka -ale to Pan juÅŒ wie...

2024幎5月7日

Box za 599.

Box za 599.. zamówiony 4.11 dociera 13.11.. szkoda ÅŒe nie mogę dodać zdjecia bo wyglądał jak ze śmietnika tasma przezroczysta oklejony.. muszę przyznać ÅŒe jeszcze z pół roku temu było troszke lepiej.. co do zawartości pudełka?80% oświetlenia chinskie ledowe,papierowe lampki do ogrodu..ubijaczki do jajek 😂🫣 Panie Rafale.. pół roku temu mówił Pan ÅŒe to wina pracownikow,ÅŒe kręcili.. 🀭 to chyba załoga ta sama na pokładzie.. na chwilę obecną nie poleciłbym olimi.. za to lubię oglądać aukcje w ciemno 🀣

2024幎11月13日

Zwykła chińszczyzna

Box dotarł po 5 dniach miała być wysylka w 48 godzin ale nigdy więcej nie skorzystam z usług tej firmy
To jakaś kpina co zobaczyłem w środku
Po podsumowani wszystkiego w cenach allegro, olx to moÅŒe bym wyszedł na 0
Tylko ciekawe jaki debi to kupi
To zwykli oszuści
Ten towar to zwykła chińszczyzna którą moÅŒna kupić na temu czy Aliexpres
Nigdy więcej
Plus ÅŒe nie wtopiłem wiele kasy

2024幎10月18日

Przekłamana oferta

Przekłamana oferta. Ledwo zwraca sie cena zakupy boxa, a co dopiero zeby na tym zarobic.. Nie sugerujcie sie ,ze sa to zwroty z amazon, 100% aliexpress sama chinszczyzna. Kłamią i naciagaja ludzi. 2 tyg trzeba sie prosic I pisać do nich zeby w koncu łaskawie nadali paczke. Porazka

2024幎10月16日
5぀星のうち1の評䟡

Zakupiona nieszczęsna paleta mix a w

Zakupiona nieszczęsna paleta mix a w niej chińskie etui do ipadow tabletow smartfonów masakra co z tym zrobić. Bedzie trzeba zapłacić za utylizację. Stare modele w ogóle nie przydatne masakra. Drugi raz sie na cięłam. Trace wiare, ÅŒe moÅŒna kupic tu cos wartego zarobku. Nie polecam

2024幎9月3日
5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam kupowania nikomu towar

Nie polecam kupowania nikomu towar owszem klasy A sprawne i nowe, lecz są to produkty, które nie schodzą. Po podliczeniu wszystkiego wychodzisz na minus nie ma ÅŒadnej trzykrotnej wartości, jak sugeruje sprzedawca.
Rozczarowałam się. Nigdy nie wrócę.Cieszy mnie tylko fakt,ÅŒe nie otrzymałam etui na telefon, czy tablet jak pisali w komentarzach w hurtowej ilości.

Dramat jeden wielki dramat.

2024幎9月19日

Zamówione 4 palety mix kat

Zamówione 4 palety mix kat. A za ponad 5tys zł. Przyjechały wypchane etui do starych modeli tabletów. Jeszcze pewnie trzeba bedzie za utylizacje zapłacić. W odpowiedzi na reklamację otrzymałem kod rabatowy na następne zakupy co jest juÅŒ bezczelnością bo wiadomo ÅŒe nigdy wiecej nic tam nie kupię. Ide z tym do znajomego prawnika. Odradzam kaÅŒdemu zakupy w tej firmie która szczyci się programem tv

2024幎9月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス