Organiseringogoprydning レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk god kundeservice og enormt smukke produkter!!! :D Jeg har købt for over 2.000 kr, blandt andet deres opbevaringsglas (en masse) med det smukke mørke akacie træ-låg. Det er endnu smukkere i... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Virkelig hurtig levering og flotte poser til institutionspakke. Vi tænkte, at det ville være mere overskueligt at finde ud af om der manglede tøj og vi kunne se hvad der skulle være i den. Efter to... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har handlet her før og kommer altid tilbage. Malene svarer altid når jeg stiller mine nogen gange lidt dumme spørgsmål, så får jeg altid en smiley tilbage. Jeg er blevet guidet i hvordan de fo... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Lidt træls oplevelse. Modtog en vare der skrammet i folien. Da det sidder på bagsiden af en gennemsigtig glasplade er det også tydeligt på forsiden. Efter flere billeder frem og tilbage er sælger s... もっと見る

企業情報

1. プロフェッショナル オーガナイザー

当該企業による記述

Organiserings produkter og løsninger der passer til dine behov. Vi skræddersyr gerne de etiketter du måtte have brug for, og har erfaring med organisering og oprydning i alle typer af rum.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

Fantastisk service

Fantastisk service og lynhurtig betjening! 🤩 Deres Instagram-profil er også super hjælpsom med gode råd og vejledning. Jeg har kun positive ting at sige om virksomheden – kan varmt anbefales!

2024年11月1日

Kære Camilla

Tusinde tak for den meget fine anmeldelse!

Vi er SÅ glade for at du er tilfreds med servicen, og at du kan finde inspiration på vores instagram profil.
Det betyder meget for os :-)

Varerne kom hurtigt.

2024年11月1日

Kære L.

Tusinde tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med leveringstiden :-)

5つ星のうち1の評価

Bondefangeri

Bondefangeri! Jeg havde stilt et spørgsmål i bemærkninger til min ordre. Malene ser desværre ikke sådan en besked og sender mine produkter. Jeg havde bestilt 13 stk opbevaringsglas plus 3 andre produkter som jeg spurgte en rabat på, men det ville hun ikke svare på og sender bare min ordre. Jeg ville ha haft chancen for at ændre på min ordre hvis jeg ikke kunne få en rabat. Men det fik jeg ikke. Da jeg så spørger til en rabat igen, tilbyder hun mig der er langt fra hvad rimeligt er.
Istedet må jeg nu sende en ordre på 15 produkter retur og lave en ny for at spare det jeg burde. Spild af hendes tid, min tid, hendes lagermands tid, fragtmandens tid og endnu en belastning på vores miljø. Hvorfor?? Det gir ikke mening i min verden 🙈🤷🏾‍♀️
Så pas på du ikke blir snydt her i Organisering og Oprydning.

2024年10月30日
自発的なレビュー

Kære Dina

Tak for din anmeldelse!

Det er korrekt du havde stillet et spørgsmål i bemærkninger til din ordre om du kunne få rabat. Denne ordre lander sent om aftenen.
Allerede næste morgen modtager vi en sms om vi ikke vil sende din ordre afsted idag!

Vi skynder os derfor at gøre din ordre klar, sende de aftalte billeder og får også besked retur fra dig, at det må vi gerne sende afsted.

Vi får sendt ordren afsted, og du spørge så efterfølgende ind til rabat. Da jeg afviser at kunne give rabat, bliver du truende og fortæller at du synes det er dårlig service og at vi jo kan give dig rabatten nu også slippe for at skulle pakke en ny ordre til dig. Jeg forsøger at få forsendelsen stoppet, men den er desværre afhentet på dette tidspunkt.

Jeg tager på min kappe at jeg ikke fik læst mellem alle linjerne at du gerne ville have rabat, ellers ingen ordre. Dette til trods for to beskeder fra dig om at vi gerne måtte sende.

Jeg tilbyder dig så helt ekstraordinært 10 procent på glassene og ellers var du selvfølgelig velkommen til at sende retur og få dine penge tilbage.

Du vælger selv at du vil sende retur, fordi rabatten ikke var høj nok til dig.

Men at sige vi snyder, det synes jeg er rigtig ærgeligt, for det er ikke sandt.

5つ星のうち2の評価

Levering

Møg irriterende pakken bare bliver afleveret et tilfældigt sted.

2024年10月4日

Kære Henriette

Tak for din anmeldelse!

Vi ved godt vi ikke har kunne tilbyde at kunderne selv kan vælge pakkeshop (dette er dog lige på trapperne).
Du er altid velkommen til at skrive i bemærkninger eller til os på mail, hvor du ønsker din pakke sendt hen.
Så imødekommer vi altid dit ønske :-)

God service hurtigt levering

God service hurtigt levering

2024年10月3日

Kære Anne

Tusinde tak for din anmeldelse!

Hvor er jeg glad for at høre at servicen har levet op til dine forventninger og at leveringen tilmed gik hurtigt som den skulle :-)

5つ星のうち4の評価

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Der var fejl i leveringen, men den blev hurtigt udbedret.
Jeg bestiller helt sikkert mere derfra 👍

2024年9月27日

Kære Lone

Tusinde tak for din anmeldelse!

Vi beklager fejlen og er glade for du er tilfreds med vores håndtering af processen, det sætter vi pris på :-)

Super gode kort

2024年8月30日

Kære Jeanne

Tusinde tak for din anmeldelse!

Jeg kan høre du har fået fat i vores populære opgavekort. Det betyder rigtig meget at få feedback på de ting vi sætter i produktion, så tak for det :-)

2024年8月30日

Kære Zita

Tusinde tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at levering gik som den skulle og du modtog dine vare hurtigt :-)

Kære KS

Tusinde tak for din anmeldelse

Det glæder os meget at det hele er tilfredsstillende og levede op til dine forventinger :-)

5つ星のうち5の評価

5 stjerner for nemt og overskueligt…

5 stjerner for nemt og overskueligt hjemmeside, hurtig levering, varerne var pakket godt ind. Her handler jeg fremover

2024年8月9日
自発的なレビュー

Kære Pia

Tusinde tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at læse din anmeldelse og vide at det hele levede op til forventingerne!

Du skal være meget velkommen på shoppen en anden gang :-)

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering. Er fuldt ud tilfreds.

2024年8月2日

Kære Louise

Tusinde tak for din anmeldelse

Vi er meget glade for du er tilfreds med både produkterne og leveringen :-)

Hurtigt og nemt

2024年7月31日

Kære Ina

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du synes det hele var nemt og gik hurtigt! :-)

5つ星のうち5の評価

Varerne blev sendt og leveret som…

Varerne blev sendt og leveret som forventet - men produkterne er lidt dyre hvis jeg ser på kvalitet kontra pris. Jeg havde ihvertfald forventet noget bedre.
Der er intet galt blot mig der synes prisen er for høj for det jeg købte når jeg så på hvad jeg fik

2024年7月5日

Kære Lisa

Tusinde tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for leveringen gik som den skulle.
Dog er jeg er ked af at høre du ikke synes kvaliteten var som den skulle være, vi går meget op i at kvaliteten er noget vi kan stå indefor!

Fin oplevelse

Fin oplevelse - hurtig levering. Min datter er glad for drejefadet som hjælper med at organisere på hendes skrivebord.

2024年7月1日

Kære Ane

Tusinde tak for din anmeldelse.

Dejligt at drejefadet faldt i god jord og tak for inspirationen med at bruge det på skrivebordet :-)

5つ星のうち5の評価

Organiserings hjemmeside med alt du skal bruge

Elsker hjemmesiden og de ting de har

2024年7月5日

Kære Christina

Tusinde tak for din anmeldelse.

Hvor er det bare dejligt at du er vilde med vores produkter! Vi gør meget ud af at der er noget til alle de organiseringsprojekter der måtte komme :-)

Glad kunde

Jeg har handlet hos Malene 2 gange indtil videre og det er dejlig nemt og ligetil. Overskuelig hjemmeside, hurtig ekspedition, nem afhentning og fine produkter.

2024年7月1日

Kære Ninette

Tusinde tak for din anmeldelse.

og tak for at vende tilbage til vores shop og for de fine ord! Det glæder os.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。