Organiseringogoprydning レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk god kundeservice og enormt smukke produkter!!! :D Jeg har købt for over 2.000 kr, blandt andet deres opbevaringsglas (en masse) med det smukke mørke akacie træ-låg. Det er endnu smukkere i... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Virkelig hurtig levering og flotte poser til institutionspakke. Vi tænkte, at det ville være mere overskueligt at finde ud af om der manglede tøj og vi kunne se hvad der skulle være i den. Efter to... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har handlet her før og kommer altid tilbage. Malene svarer altid når jeg stiller mine nogen gange lidt dumme spørgsmål, så får jeg altid en smiley tilbage. Jeg er blevet guidet i hvordan de fo... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Lidt træls oplevelse. Modtog en vare der skrammet i folien. Da det sidder på bagsiden af en gennemsigtig glasplade er det også tydeligt på forsiden. Efter flere billeder frem og tilbage er sælger s... もっと見る

企業情報

1. プロフェッショナル オーガナイザー

当該企業による記述

Organiserings produkter og løsninger der passer til dine behov. Vi skræddersyr gerne de etiketter du måtte have brug for, og har erfaring med organisering og oprydning i alle typer af rum.

ほぼ満足

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Kan ikke anbefale

Produktet gik i stykker efter få måneder. Sendte en video af produktet samt udskrift fra min konto. Havde købt oliespray.
De ville ikke sende en ny, og de ville ikke finde min ordre, selvom de havde beløbet og datoen. Desværre kunne jeg ikke finde den ordremail, jeg fik tilsendt dengang.
Kan ikke anbefale dem, når produktet går i stykker, og de ikke vil hjælpe med at sende mig en ny.

2024年3月8日

Kære Kamilla,

Det er helt korrekt at produktet gik i stykker efter 7 måneder og at du sendte et billede af et screenshot fra din bank på et beløb der er blevet overført til os.
Desværre er det ikke helt korrekt at vi ikke ville finde ordrebekærftigelsen. Vi forsøgte af to omgange at lede vores system igennem, men uden held og det skrev vi også til dig.

Det eneste vi bad dig om for at kunne refundre pengene var et ordrenummer eller på anden vis en form for dokumentation på at oliesprayen var købt hos os, det kunne du ikke.
Da vi skrev hvad vi manglede for at kunne behandle sagen, blev du truende og skrev at hvis ikke vi sendte en ny, så ville du give os en dårlig anmeldelse.

Vi håber dog stadig du finder en mail med en ordrebekærftigelse eller på anden vis et ordrenummer, så vil vi stadig meget gerne hjælpe dig :-)

5つ星のうち4の評価

Beskrivelsen var ikke tydelig nok.

Jeg købte en pakkeløsning med tre sæbedispensere og holder til. Jeg blev lidt ærgerlig over at det var plastikflasker jeg modtog for det stod slet ikke i beskrivelsen. Jeg havde håbet på og regnet med glas ligesom på alle andre sider der sælger lignende produkter fordi der ikke er skrevet at det er plast

2024年3月5日

Kære Trine,

Tak for din anmeldelse!

Jeg er ked af at oplysningerne ikke var tydelige nok, dette er nu rettet så intet kan misfortolkes :-)

Du er altid velkommen til at sende os en mail ved tvivl eller andre spørgsmål til vores produkter, så vil vi altid gerne besvare.

En herlig oplevelse

Geniale priser, super hurtigt leveret og i en rigtig fin genbrugt papkasse (sådan noget kan vi li'!) Min pakke var desværre beskadiget, så jeg fik erstattet den ødelagte med min næste ordre.

Jeg vil til hver en tid anbefale små, selvstændige webshops med en knivskarp kundeservice og et godt produkt.

2024年2月1日

Kære Danielle,

Tusinde tak for din anmeldelse, det betyder meget for os!

Det er nemlig korrekt at vi altid sender vores vare i genbrugspapkasser af god kvalitet, dejligt du bemærkede det :-)
Vi bestræber os på at yde den bedst mulige kundeservice og selvfølgelig skal man ikke modtage en ødelagt varer, så finder vi en løsning.

Tusinde tak for de fine ord! :-)

Malene

5つ星のうち5の評価

Igen købt hos organisering og…

Igen købt hos organisering og oprydning.
Varen kom hurtigt og alt var der som bestilt.
Det jeg ligger vægt på er om varerne er i den stand som jeg forventer, og der var ingen beskadige varer.
Jeg handler der afgjort igen .

2024年2月21日

Kære Susanne,

Velkommen tilbage på shoppen, og tak for din fine anmeldelse :-)

Vi er glade for du er tilfreds med vores produkter og vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen!

5つ星のうち2の評価

Lidt træls oplevelse.

Lidt træls oplevelse.
Efter flere billeder frem og tilbage er sælger stoppet med at svare.
Lidt træls at betale fuld pris for noget der ikke er i orden.

2024年2月5日

Kære Agnete

Tak for din feedback her på trustpilot.

Vi er kede af at det er den oplevelse du har og vi beklager hvis der har været en fejl i kommunikationen.
Vi håber du vil besvare den mail vi har sendt til dig så vi sammen kan finde en løsning :-)

Vi bestræber os altid på at give en god service og ved beskadiget varer tilbyder vi altid en ombytning, afslag i prisen eller pengene retur!

Dejlig personlig god service

Dejlig personlig god service. Skarpe priser og hurtig levering. Så dygtige til at skabe smukke systemer og god orden på ens ting og hjem 🙌🏼 Kun positive anbefalinger herfra.

2023年6月15日

Kære Karoline,
Tusinde tak for din anmeldelse og tak for de sødeste ord! Vi er så glade for at du er glad for de løsninger og varer vi har leveret til dig :-)

Rigtig fint

Skønne produkter! Lidt dyrt, men det er det værd, når man skal støtte et lille foretagende. ✌🏻

2023年6月18日

Kære Mie,
Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre at du er glad for dine produkter :-)
Vi bestræber os altid på at have gode priser til vores kunder, vi er meget taknemmelig for din støtte!

God kundeservice

God og personlig kundeservice :)
Hjemmesiden er nem og overskuelig. Lækre varer af god kvalitet.

Kære Julie,
Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds med vores kundeservice og vores produkter :-)
Dejligt med feedback på hjemmesiden, vi har også forsøgt at skabe et univers der er let tilgængeligt og overskueligt.

5つ星のうち5の評価

Super hurtig feedback ved henvendelse…

Super hurtig feedback ved henvendelse på hjemmesiden. Hurtig levering og fantastisk indpakning, så ingen skader på mine varer. Vil helt sikkert handle der igen.

Kære Jette,
Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at dine varer er kommet sikkert frem til dig :-) Vi pakker altid vores varer godt ind og bruger altid genbrugs materiale for at passe bedst muligt på miljøet.

Kan klart anbefales

Nemt at bestille gennem hjemmesiden. Produkterne levede 100% op til forventningerne og så var der vildt hurtig levering. Kan klart anbefales!!

Kære Marie,
Tusinde tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre at produkterne levede op til forventningerne og var hurtigt hos dig :-)

5つ星のうち5の評価

God service og hurtig levering

Nem og overskuelig hjemmeside, god service - hurtig tilbagemelding ved spørgsmål, hurtig levering.
Jeg handler der gerne igen!

2023年6月11日

Kære C,
Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre at du fik svar på dine spørgsmål indenfor kort tid og vi byder dig gerne velkommen igen :-)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。