SkrÊdersyet tur til Vietnam, Cambodia og Thailand
Lige en tilbagemelding fra en helt igennem fantastisk tur til Vietnam, Cambodia og Thailand der var skrÊddersyet af Lis Wichmann fra Ãster Lindet Rejser ud fra vore Þnsker.
Turen var veltilrettelagt, den kan varmt anbefales.
Transfer var imponerende prÊcis, altid uden undtagelse klar til tiden i gode komfortable biler, og alt transfer var for os alene
Qatar Airways er jo toppen, når man nu skal rejse på turistklasse. Doha lufthavn er ny og en oplevelse for sig. Et par timers hvil i Doha er et velkomment afbrÊk på en lang rejse.
Hotellet i Ho Chi Minh City ligger fint midt i et turistområde, og fint for én nat.
3 dage bådtur på Mekong floden i Vietnam, med afstikkere ind i junglen var en stor oplevelse, det var en stÞrre båd end den der oprindeligt var planlagt, vi var omkring 35 gÊster, det var fint og vi havde en rigtig fin kahyt som et bedre hotelvÊrelse naturligvis med toilet og bad. Maden ombord og service var helt i top. Guiden på båden var helt i top, og de forskellige udflugter var som planlagt og meget gode oplevelser hele vejen igennem.
Turen fra båden til Chau Doc (Hotel Victoria) gik straks efter at båden ankom til kaj, det foregik med minibus kun med os en fin tur gennem landskabet. Vi fik en rigtig god frokost undervejs på en udvalgt restaurant.
Da vi ankom til Hotel Viktoria ved 4 tiden om eftermiddagen var vÊrelset klar.
Hotellet var rigtigt fint, vi spiste aftensmad udenfor ved poolen, med udsigt over Mekong floden, helt perfekt.
Der var godt styr på hvilken båd og hvilken tid vi skulle rejse nÊste morgen. Så alt klappede igen til tiden (på minuttet). Bådturen hvor vi sejlede med speedbåd op af en biflod til Mekong floden var også rigtig fin, vi havde en fin guide med der kunne fortÊlle en del, vi sad udenfor på dÊkket det meste af den seks timers tur. Emigrationsprocessen til Cambodia gik hurtig smertefrit, visa blev udstedt på stedet mod 50 USD, det var lidt af et show med en lille grÊnsestation midt i junglen.
Da vi ankom til Phnom Penh, blev vi mÞdt med driver og guide, og kÞrt til hotellet i en stor Toyota Camry, det var vores egen chauffÞr, bil og guide for vores ophold i Phnom Penh.
Fantastisk interessant by, der kunne man godt bruge mere tid. Vor guide var meget kvalificeret og behagelig, helt i top.
Vor guide og driver afleverede os i lufthavnen for fly til Siem Reap. Hvor vi igen blev hentet af vor helt egen driver og guide i en dejlig Toyota Highlander, for vort ophold i Siem Reap,
Også denne guide var helt i top, fÞrste dag så vi Angkor Wat og andre templer det er jo et must. På 2. dagen gik turen ud på Tonle Sap sÞen til en flydende fisker by.
Så gik turen til Phuket, Thailand, hvor transfer fra og til lufthavn var helt i top til tiden, til vort hotel Kata Palm Resort & Spa, for 13 dages afslapning på strand og ved pool.
Og så hjem direkte fra Phuket via Doha.
2019幎3æ27æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ