レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Pas pÃ¥ prisen! KÞbte et krydstogt til 14000kr 10 dage senere koster det 9.800k og der er 1 1/2 mdr inden vi rejser. SÃ¥ spar penge og kÞb i sidste Þjeblik. Kan intet gÞre, Þsterlindet siger at jeg s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det var fantastisk tur! Tusen, hjertelig Takk Øster Lindet! Vi ble overrasket i Barcelona nÃ¥r vi er fÃ¥tt privat bil med privat sjÃ¥fÞr( transfer fra flyplass til hotel) Hotel Apollo i Barcelona var su... もっず芋る

䌁業が回答したした

Øster Lindet var fantastiske til at guide fÞr rejsen hvor vi var til Formel 1 og efterfÞlgende Krydstogt pÃ¥ Costa Toscana i Middelhavet. Og opholdet i Santa Susanna, Formel 1, Krydstogt og alle udfl... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. クルヌズ代理店
  3. ツアヌ オペレヌタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Oplev den imponerende krydstogtsverden med Øster Lindet eller tag pÃ¥ drÞmmeferie til oversÞiske rejsemÃ¥l hvor vi skrÊddersyer din rejse netop som i Þnsker den. Øster Lindet er et mindre familieejet rejsebureau hvor vi sÊtter pris pÃ¥ at yde en professionel og personlig betjening. En god service ved bestilling skal gerne medvirke til at vore gÊster allerede der begynder at glÊde sig til den forestÃ¥ende ferie.

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

189件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Det er trygt at Øster Lindet stÃ¥r som

Det er trygt at Øster Lindet stÃ¥r som arrangÞr ved vores rejser.
Tre Cruise sidste år og et i år - vi kan ringe med spÞrgsmål fÞr og på akut telefon på rejsen. Personalet er altid venlige og hjÊlpsomme - og de vender hurtigt tilbage med brugbare svar.
Jeg har anbefalet Øster Lindet til flere i min familie og venner - og ved de har vÊre lige sÃ¥ tilfredse som jeg er.
Mvh Inge Jensen

KÊre Inge Jensen

Mange tak for jeres flotte anmeldelse samt flotte 5 stjerner til teamet hos Øster Lindet.
Vi er glade for, at vi gentagne gange har kunnet leve op til jeres rejse forventninger og glÊder os til at skulle byde jer velkommen en anden gang.

info@osterlindet.dk

Vires fÞrste, men ikke sidste Cruise

Det var vores fÞrste Cruise til Caribien. Helt igennem en fantastisk tur, som mere end indfriede vores forventninger. Øster Lindet ydede end rigtig fin service og venlig betjening ved vores henvendelser. Fra vi lettede fra Kbh lufthavn og til vi kom hjem igen gik det sÃ¥ gnidningsfrit. Logistikken var i top og dagene til sÞs var fantastiske. Kabinen var i top, maden om bord var i top, underholdningen var i top osv. Vi mÞdte sÃ¥ mange sjove og venlige mennesker, og vi fÞlte os hele tiden i godt selskab.

Det er absolut noget vi skal igen👍👏

KÊre Karen RosenstrÞm

Tak for din fine anmeldelse og tildelingen af de 5 stjerner til Øster Lindet og krydstogts oplevelsen. Det er altid dejligt at vores gÊster fÞler de har fÃ¥et indfriet deres forventinger til hele hÃ¥ndteringen af rejsen.

info@osterlindet.dk

Helt igennem en super rejse!

KÊre Birgit.

Tak for din anmeldelse af Øster Lindet.
Vi glÊder os til byde velkommen til endnu en rejse.

info@osterlindet.dk

Alt for mange timers spild i

Alt for mange timers spild i lufthavnen.. 8 timer i Milano lufthavn pÃ¥ hjemturen.. Ellers en god tur.. Hvis vi skal pÃ¥ Cruise igen vil vi selv rejse til destinationen hvor skibet ligger. Synes Øster Lindet skal planlÊgge ud og hjemrejse Meget bedre sÃ¥ man ikke spilder sÃ¥ mange timer i lufthavnen.

2018幎12月12日

KÊre Tina Schlippe-Steffensen.

Tak fordi du har taget dig tid til at fortÊlle om jeres oplevelser med Øster Lindet. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ at fÃ¥ tilbagemeldinger fra vores gÊster, hvad enten disse er positive eller negative. Det er nemlig en stor fordel for os at vide, hvordan rejsen opleves, sÃ¥ vi kan forbedre det produkt vi sÊlger.

Det er ikke muligt at kommentere direkte på lufthavns oplevelsen, da vi kan ikke umiddelbart se, hvilken rejse det drejer om.
Som udgangspunkt ved vi, at der ikke er Êndret på det kÞbte produkt uden at I skulle vÊre forhåndorienteret om det. Men du er meget velkommen til at sende en uddybende mail til vores kunderservice for yderligere kommentarer.

Vi er rigtig glade for at turen ellers har vÊret en dejlig tur.

hyggeligt lokalt rejseselskab

hyggeligt lokalt rejseselskab. Service ok og i top.

2018幎12月10日

KÊre Jenny.

Tak for dejlig tilbagemelding og de fem stjerner.
Vi er glade for at I har oplevet god service og forventninger er blevet indfriet.

Supergod cruise

Pris, cruise og afslapning gik hånd i hånd.

2018幎12月3日

KÊre Poul Bundgaard.

Tak for en positive tilbagemelding samt de fem stjerner af den samlede oplevelse.

Vi håber på et på gensyn en anden gang.

www.osterlindet.dk

Mauritius 17 dage 14 nÊtter med transfers!

Fantastisk ferie, hvor vi boede pÃ¥ 5 forskellige hoteller. Øster Lindet havde arrangeret transfers fra hotel til hotel. Vi kom pÃ¥ den mÃ¥de rundt og se hele Þen. Et par dage i bjergene kan pÃ¥ det varmeste anbefales!
Absolut intet at klage over. Super lÊkre hoteller, pools, strande og golfbaner!
De varmeste anbefalinger til Øster Lindet- det gÞr vi igen!😎

2018幎11月29日

KÊre Lisbeth Clemen.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner af jeres tur til Mauritus.

Øster Lindet.

Abu Dhabi GP

Dejlig tur til Abu Dhabi GP, hvor vi boede i Dubai.
Som vanligt en velorganiseret tur med GP tours.
Eneste minus var shuttle bus service fra banen til parkering sÞndag aften, men dette kan GP tours ikke bebrejdes.

2018幎11月28日

KÊre Michael.

Mange tak for den flotte tilbagemelding af vores tur til Abu Dhabi / Dubai. Dejlig at hÞre at I havde en dejlig oplevelse.DesvÊrre har vi ingen indflydelse på bane shuttlen.

Grand Prix Tours
info@gptours.dk
www.gptours.dk

Godt tilfreds.

2018幎11月28日

KÊre Lydia.

Mange tak for din positive tilbagemelding.
Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.

www.osterlindet.dk

Vi erskuffede over den lange hjemrejse

Vi erskuffede over den lange hjemrejse .vi skulle fra borde kl 9 men fÞrst flyve kl 20 uhÞrt med denlange vente tid bagagen kunne bi fÞrst aflevere kl 18 .. vi finder et andet selskab nÊste gang. PS vi var lere pensionister .

KÊre Brita-Lilian Bertelsen.

Tak fordi du tog dig tid til at sende os feedback på jeres oplevelse/hjemrejse. Vi er altid glade for at få kunde feedback, såvel den positive som den negative.
Rejseplanen var som den var annonceret i kÞbs beskrivelsen og der er ikke lavet Êndringer i forhold til det kÞbte produkt.
I er selvfÞlgelig altid velkommen til at sende en uddybende henvendelse til vores kundeservice vedr. hjemrejse.

HÃ¥ber I til trods for hjemrejsen har haft en dejlig tur.

Super service hos Øster Lindet

KÊre Anne Marie Sussi

Mange tak for anmeldelsen. Det er altid dejligt at lÊse at vores service lever op til kundens forventning. Vi er klar ved telefonerne nÊste gang I ringer.

God dag.

www.osterlindet.dk

Bortset fra en misforståelse omkring

Bortset fra en misforståelse omkring lufthavnstransport (som blev lÞst på bedste vis), var alt tilfredsstillende.

KÊre Poul.

Mange tak for din positive anmeldelse, trods misforståelsen i lufthavnen. Godt at det hurtigt blev lÞst.
Vi er glade for at I havde en dejlig tur og glÊder os til at byde jer velkommen en anden gang.
Rigtig god dag

www.osterlindet.dk

Fik papirer i god tid og fyldestgÞrende

Fik papirer i god tid og fyldestgÞrende information. Navne var byttet rundt, men blev hurtigt Êndret efter kontakt til firmaet

KÊre Lise-Lotte Grahndin.

Mange tak for tilbagemelding af jeres rejseoplevelse med Øster Lindet. Vi er glade for at vore informationer er fyldestgÞrende og at fejlen hurtigt blev rettet.
Vi vil glÊde os til at byde jer velkommen en anden gang.

www.osterlindet.dk

Et krydstogt er altid en oplevelse

Et krydstogt er altid en oplevelse, At vi så var heldige med vejret er ikke en selvfÞlge.Som alle ved har vejret utilregneligt i danmark og ikke mindst i landene omkring middelhavet. Varmt og tÞrt i nord - og uvejr mod syd.
ang. vores tur var det således , at når vi forlod en destnation kom uvejret, som blev omtalt i medierne. Erik Hansen

KÊre Erik Hansen.

Tusind tak for positive anmeldelse, de 5 stjerner og skÞnt at hÞre at vejret også har vÊret med jer.
Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang.

www.osterlindet.dk

Ikke sidste gang at vi benytter

Ikke sidste gang at vi benytter Østerlindet til krydstogt alt klappet til UG

KÊre Henrik Nielsen.

Fantastisk dejlig lÊsning !
Tusind tak for din tilbagemelding og 5 stjernet anmeldelse.
Vi glÊder os til at byde jer velkommen nÊste gang.

God dag og på gensyn

www.osterlindet.dk

Fin rejse god service og venlig

Fin rejse god service og venlig betjening

KÊre Ulla Madsen.

Mange tak for en dejlig 5 stjernet anmeldelse af rejsen og vores kundeservice.
Vi håber på et på gensyn en anden gang.

www.osterlindet.dk

Krydstogt levede op til vores

Krydstogt levede op til vores forventninger. Fin behandling fra Øster Lindets side.

KÊre Vagn Bech.

Tak fordi du tog dig tid til at sende os en positiv anmeldelse af rejseoplevelsen og vores kundehåndtering.
Hvis I skulle have lyst til endnu et krydstogt eller lignende, vil vi glÊde os til at byde jer velkommen igen hos Øster Lindet.

Dejligt skib Costa Diadema

Dejligt skib Costa Diadema, men alt alt for mange gÊster 5000 prs.

Øster Lindet からの回答

KÊre Kurt I. Christiansen.

Tak for din positive anmeldelse. Costa Diadema er et af de nyere skibe med stor kapacitet,vi kan anbefale dig at vÊlge et af de mindre skibe ved en evt. nÊste krydstogt.

Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.

www.osterlindet.dk

Vi stod i afgangshallen i Savono og

Vi stod i afgangshallen i Savono og skulle checke ind på skibet. Vi er mormor og to bÞrn på 12 og 15 år
Der var et kvarter til afgang
Her fok vi at bide at den lille ikke kunne komme om bord uden en skriftlig tilladelse fra forÊldremyndighedsindehaveren. Hvorfor var dette ikke blevet oplyst ved kÞb af rejsen, her blev min status og bÞrnene alder oplyst. Jeg var i chok og den store grÊd då hele hallen rystede. Hun ringede til sin far og bad ham mailen en tilladelse til rederiet. Dette gjorde han, hvorpå de ville have en kopi af hans pas. På dette tidspunkt grÊd den store så meget at damerne bag skranken kiggede forfÊrdet og lod os gå om bord. Hele fÞrste dÞgn var Þdelagt.
Ved badtillong af rejsen havde jeg fået oplyst at vi ikke kunne få en kahyt, med balkon som Þnsket, idet der ikke var plads til en opredning. I restauranten sad vi ved bord med en mor og 2 drenge. De havde god kunne få denne type balkon
Meget mÊrkeligt. Ud over disse forhindringer var turen god.
Påstigning Þdelagde meget.
Med venlig hilsen Inge Lise winkel

KÊre Inge Lise Winkel.

Mange tak for din tilbagemelding, vi er altid glade for at vores gÊster giver sig tid til at give feedback på rejsen.

Vi er meget kede af den opstart jeres rejse fik, det beklager vi naturligvis meget.
Vi går straks videre med din beskrivelse af problematikken af at rejse med bÞrnebÞrn, således at man fremover bliver informeret korrekt om betingelserne ved at rejse med bÞrnebÞrn.

Med hensyn til kahyttypen kan det ikke sammenlignes, hvad andre har haft mulighed for at kÞbe.
Kapaciteten på opredning i kahytterne er begrÊnset, derfor kan det ikke tilbydes til alle, der Þnsker det. Det vil altid vÊre afhÊngigt af hvad der er tilgÊngeligt i kÞbs Þjeblikket.

Alt dette til trods er vi glade for at hÞre at I har haft en god tur.

www.osterlindet.dk

En hel dag i lufthavnen i Milano var en

En hel dag i lufthavnen i Milano var en kedelig afslutning på turen

Øster Lindet からの回答

KÊre Per Haugaard Digens.

Tak for din tilbagemelding af jeres rejse, vi er altid glade for få både den positive som negative feedback på arrangementet.

Vi er kede af jeres oplevelse af hjemrejsen, vi viderebringer beskeden til vores produktion.
I er også velkommen til at sende en uddybende henvendelse af forlÞbet til vores kundeservice.

Dette til trods håber vi at I har haft et dejligt krydstogt.

Øster LIndet

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。