レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Pas pÃ¥ prisen! KÞbte et krydstogt til 14000kr 10 dage senere koster det 9.800k og der er 1 1/2 mdr inden vi rejser. SÃ¥ spar penge og kÞb i sidste Þjeblik. Kan intet gÞre, Þsterlindet siger at jeg s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det var fantastisk tur! Tusen, hjertelig Takk Øster Lindet! Vi ble overrasket i Barcelona nÃ¥r vi er fÃ¥tt privat bil med privat sjÃ¥fÞr( transfer fra flyplass til hotel) Hotel Apollo i Barcelona var su... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk ferie, hvor vi boede pÃ¥ 5 forskellige hoteller. Øster Lindet havde arrangeret transfers fra hotel til hotel. Vi kom pÃ¥ den mÃ¥de rundt og se hele Þen. Et par dage i bjergene kan pÃ¥ det var... もっず芋る

䌁業が回答したした

Øster Lindet var fantastiske til at guide fÞr rejsen hvor vi var til Formel 1 og efterfÞlgende Krydstogt pÃ¥ Costa Toscana i Middelhavet. Og opholdet i Santa Susanna, Formel 1, Krydstogt og alle udfl... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. クルヌズ代理店
  3. ツアヌ オペレヌタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Oplev den imponerende krydstogtsverden med Øster Lindet eller tag pÃ¥ drÞmmeferie til oversÞiske rejsemÃ¥l hvor vi skrÊddersyer din rejse netop som i Þnsker den. Øster Lindet er et mindre familieejet rejsebureau hvor vi sÊtter pris pÃ¥ at yde en professionel og personlig betjening. En god service ved bestilling skal gerne medvirke til at vore gÊster allerede der begynder at glÊde sig til den forestÃ¥ende ferie.

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

189件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Et krydstogt hvor det meste fungerede

Et krydstogt hvor det meste fungerede som det skulle. IsÊr rederiet havde styr på ALT.

2018幎11月26日

KÊre Ivan Sparvath.

Tak for tilbagemeldingen af jeres krydstogt. Det glÊder os at I har haft en dejlig tur.
Vi håber på at kunne byde jer velkommen til endnu en tur.

God dag.

Vores fÞrste krydstogt.

Vores fÞrste krydstogt.. Alt var perfekt så det bliver ihvertfald ikke vores sidste.

2018幎11月26日

Hej Mikael Hansen.

Tusind tak for din positive tilbagemelding af jeres fÞrste krydstogt. Dejligt at det har vÊret en god oplevelse for jer.
Vi glÊder os til at byde jer velkommen til jeres nÊste krydstogt.

infor@osterlindet.dk
www.osterlindet.dk

Super ferie til Maritius for familie på 8 personer i alderen 6-66 år.

Vi, en familie på 8 personer i alderen
6-66 år som har haft en pragtfuld tur som er arrangeret af Øster Linnet Rejser, til Mauritius. ALT klappede 👏🏻

Hotellet med All inklusive var skÞnt.

Vi flÞj med Turkish Airlines som vi helst flyver med.
Udturen var ikke så god som hjemturen.
Dette skyldes at det var et Êldre fly ud med dårligere benplads og et nyere og stÞrre fly hjem med rigtig fin benplads.

2018幎11月5日

KÊre Eva Mejlsbom.

Mange tak for din flotte tilbagemelding og tildeling af fem stjerner. SkÞnt at lÊse, I har haft en skÞn tur til Mauritius med Øster Lindet.
Håber håber på at kunne byde jer velkommen til endnu en rejse en gang i fremtiden.

Krydstogt. Indiske Ocean

FÞr afrejse var information ikke sÊrlig god, skulle ringe og spÞrge hele tiden. Rejsen varede 3 uger og allerede efter en uges varighed fik vi et "velkommen hjem" spÞrgeskema, altsÃ¥ ikke styr pÃ¥ tingene. Billetter blev bestilt i januar og rejsen var i oktober, til trods for det, var flybilletter bestilt som gruppe billet, hvilket betÞd at min mand og jeg fik flybilletter i hver sin side af flyene og med 15 rÊkkers mellemrum og vi rejste IKKE som gruppe. Da flyene var fulde kunne vi ikke bytte. DÅRLIG service fra Øster Lindet.

2018幎11月5日

KÊre Birgitte Knudsen.

Tak fordi du har taget dig tid til at fortÊlle om jeres rejseoplevelser, vi sÊtter altid stor pris på at få tilbagemeldinger fra vores gÊster. Det er en fordel med denne feedback for at kunne forbedre det produkt vi sender ud.

Vi er kede af at lÊse at informations niveauet ikke har vÊret tilstrÊkkelig og beklager selvfÞlgelig også at I ikke har kunnet side ved siden af hinanden. Du er meget velkommen til at skrive en uddybende mail til kundeservice.

HÃ¥ber I ellers havde et dejligt krydstogt.

Herlig rejse

Herlig rejse, men med alt for meget dejlig mad!!!! 4kg på!!!
Meget betagende med afskeden fra Flåm med levendeorkestermusik!

2018幎10月20日

KÊre Torben.

Mange tak for en dejlig positiv anmeldelse af dit krydstogt langs Norges fjorde.

Hav en dejlig dag.

www.osterlindet.dk

meget fin kabine med balkon

meget fin kabine med balkon. super mad og meget venlig betjening.

2018幎10月17日

KÊre Karin Andersen

Mange tak for den fine anmeldelse af din krydstogts oplevelse.
Det skulle glÊde os at byde jer velkommen til endnu et krydstogt.

Vi kÞbte et Cruise hos Øster Lindet via

Vi kÞbte et Cruise hos Øster Lindet via en SPOTdeal, alt klappede og vi har vÊret super tilfredse med Øster Lindet og havde en fantastisk tur, det er ikke sidste gang vi bruger Øster LIndet.

2018幎10月17日

KÊre Hanne.

Tusind tak for din positive og 5 stjernet anmeldelse af din rejse med Øster Lindet. Vi håber at kunne byde jer velkommen til endnu en dejlig rejse/oplevelse.

www.osterlindet.dk

Deltog kun i et arrangement for

Deltog kun i et arrangement for krydstogt i KÞbenhavn en enkelt dag.
Guiden var ny og deltog ikke i noget omkring fremvisningen af skibet som blev klaret forbilledligt af rederiet som ogsÃ¥ bÞd pÃ¥ fin forplejning som en del af arrangementet. Øster Lindet havde skriftligt gjort gÊldende at der ville blive tildelt rabat beviser efter deltagelse. Guiden var totalt uvidende ved direkte forespÞrgsel, men ville give besked i Øster Lindet som kunne kontakte deltagerne efterfÞlgende via mail. Nu knap 3 mÃ¥neder senere har Øster Lindet fortsat ikke reageret og levet op til egne lÞfter. PÃ¥ trods af sagens ringe stÞrrelse mÃ¥ jeg betragte virksomheden som ikke at have orden i egne sager og vil sandsynligvis vÊlge anden operatÞr ved nÊste rejse.

2018幎10月11日

KÊre Leif Jensen.

Tak fordi du brugte tid på en tilbagemelding af krydstogts besÞget i KÞbenhavn.
Godt at lÊse du havde en god oplevelse af skibet og fik en fin forplejning under besÞget.
Vi beklager, hvis du og vores nye medarbejder har misforstået hinanden vedr. mail opfÞlgningen, men vi vil stadig give dig rabatten, hvis du henvender dig til kontoret for kÞb af krydstogt.

God dag.

Þster lindet

krydstogt , dejlig tur kan anbefales,
minus, meget stÞj på skibet lydniveau hÞjt

KÊre Svend Petersen.

Mange tak for din fine anbefaling af krydstogets oplevelsen.
Vi håber at kunne byde velkommen til Øster Lindet en anden gang.

Dejlig tur

Dejlig tur og dejlig forplejning på skibet

KÊre Flemming Kaalund.

Mange tak for positiv tilbagemelding.
Hav en rigtig god dag.

Et godt cruise med Costa Favolosa,,fra

Et godt cruise med Costa Favolosa,,fra KÞbenhavn til Savona,Italien
kangodt anbefales.

KÊre Benny.

Mange tak for din fine anbefaling af rejse.
Ser frem til at byde dig velkommen en anden gang på krydstogt.

www.osterlindet.dk

Østerlindet er et super godt rejseselskab

Østerlindet er et super godt og hjÊlpsomt rejseselskab, vi har vÊret pÃ¥ 4 krydstogter , som vi har kÞbt igennem Østerlindet. Alt har bare vÊret sÃ¥ godt , god kommunikation og alle informationer har vÊret korrekte.

Vi er så glade for Østerlindet , og kan varmt anbefale dette selskab.

Øster Lindet からの回答

KÊre Tommy Robert Nielsen.

Tusind tak for din flotte anbefaling og flotte ord om Øster Lindet.
Vi er rigtig glade for at kunne leve op til dine forventninger til kundeservice og ser frem til at assistere dig igen til endnu et arrangement med Øster Lindet.

www.osterllindet.dk

Krydstogt - MSC Seaside

Fantastisk krydstogt, valg af hotel i Miami inden afsejling var under middel.

KÊre Gitte Hansen.

Tak for din tilbagemelding, skÞnt at lÊse at det var et dejligt krydstogt.
Vi evaluerer hele tiden på vores arrangementer, og din besked bringes videre til produktionen.
Rigtig god dag.

Øster LIndet

Fin service

Fin service, og alt fungerede perfekt. Ella og BÞrge

KÊre Ella

Mange tak for den fine tilbagemelding.
Rigtig god dag.

Altid glade og hjÊlbsom

Altid glade og hjÊlbsom, gode oplevelsen. Venlig hilsen. Dennis Grube.

KÊre Dennis Grube.

Tusind tak for din respons. Vi er glade for at vores kundeservice i lever op til forventingen.
Ser frem til at servicere dig på din nÊste rejse.

Ø.Lindet

Ø.L. skrev i vores rejsebrev at vores bagage kunne opbevares et bestemt sted i Barcelona
Hverken taxichauffÞren eller os kunne finde adressen
DÃ¥rlig information til at finde skibet, ingen adresse

KÊre Gert Tinggaard.

Tak for din anmeldelse af din oplevelse.
Vi vil altid prÞve at gÞre vore gÊster oplevelse så enkelt og letforståeligt og evaluerer gerne på din henvendelse.
Vi har undersÞgt dit rejsebrev og kan se at der har vÊret et link i brevet, der henviser med kort og adresse til bagage opbevaringsstedet.
Vedr. krydstogthavnens adresse er der ikke en adresse som sådan, men den benÊvnes alene som Cruise port Terminal.
Du er meget velkommen til at sende en uddybende henvendelse på info@osterlindet.dk

Østerlindet Rejser

Østerlindet /Mikkel er altid parat til at hjÊlpe, hvis der opstÃ¥r problemer 😊

KÊre Lis.

Mange tak for din dejlige anmeldelse. Sender Mikkel din hilsen.

Hav en god dag
Øster LIndet

Meget fin tur

Fin, fin oplevelse.
Fint med busforbindelse fra KÞbenhavn til Kiel (hvorfra sejlturen startede) med stop under vejs.
Hjemkomst med fly til KÞbenhavn, men ingen bus retur til Jylland !!!!

KÊre Sten Krarup.

Mange tak for din positive respons af din rejseoplevelse.
Vedr. bus retur er det ikke indeholdt i dit kÞb, men jeg bringer gerne forslaget videre til produktionen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。