Kwalitatief hele goede kleding. Duidelijke berichtgeving over de voortgang. De mogelijkheid om achteraf te betalen is heel prettig. We kopen al jaren bij Peter Hahn ( dames- en herenkleding) Hee... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik heb op 24 maart 2 bestellingen vooraf betaald. Ik hoor niks. Gebeld op 30 maart. Na 20 minuten aan de lijn hangen krijg ik te horen dat er geen betaling door Peter Hahn is ontvangen. Ik moet betali... もっと見る
Een broek vertoonde na twee keer dragen slijtageplekken. Na een aantal keren onbeschoft door de klantenservice te woord te zijn gestaan, moest ik een mail sturen. Het duurde bijna een week voordat ik... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Bestel de meest actuele damesmode eenvoudig online bij Peter Hahn. Bij ons vindt u de allerbeste natuurlijke materialen, zoals fijn SUPIMA® katoen, puur kasjmier, natuurlijk linnen en zuivere zijde. Ons assortiment bestaat uit meer dan 250 gerenommeerde merken, zoals designermerken als Brax, Bogner en Lacoste, maar ook merken die exclusief bij Peter Hahn te koop zijn, zoals Looxent en Fluffy Ears. | Meer dan 50 jaar mode-expertise | Lid Thuiswinkel.org: bestellen zonder risico | Garantie voor optimale kwaliteit en service | Retourzending eenvoudig en gratis | Prettig en veilig achteraf betalen
連絡先
Regulierenring 22, 3981 LB, Bunnik, オランダ
- 030 – 659 29 15
- service@peterhahn.nl
- www.peterhahn.nl
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kwalitatief hele goede kleding.
Kwalitatief hele goede kleding.
Duidelijke berichtgeving over de voortgang.
De mogelijkheid om achteraf te betalen is heel prettig.
We kopen al jaren bij Peter Hahn ( dames- en herenkleding)
Heel tevreden over Peter Hahn.
KWALITEIT en keurig ingepakt altijd
Mooie kwaliteit kleding en mooi ingepakt. Bij retour een bevestiging en na een paar dagen geld gestort
Goede kwaliteit.
Goede kwaliteit.
De maten kloppen altijd.
Bezorging prima.
Ben al jaren een tevreden klant.
Ruime keuze ook in de grotere maten
Ruime keuze ook in de grotere maten. Niet direct voordelig naar je kunt wel rekenen op goede kwaliteit.
Niet de goedkoopste, maar altijd tevreden!
Prima prijs / kwaliteit, ruim assortiment, goede verpak en snelle lever service, betaling na levering van het artikel.
Heb een artikel teruggestuurd en…
Heb een artikel teruggestuurd en hiervoor op het retourbiljet een ander artikel aangegeven . Na telefonisch overleg gaat dit ruim 3 weken duren. Onbegrijpelijk.
Kleding komt overeen met foto en beschrijving in catalogus.
Snelle levering, en geen problemen met retourneren.
Betalen kan achteraf.
Ja u stuurt mij n aanmaning en dan ook…
Ja u stuurt mij n aanmaning en dan ook naat het incasso buresu.
Dan betaal ik 2 x dezelfde rekening,!!!
U moet Riverty benaderen dat ik reeds heb betaald en niet ik als klant!!!!!
Betrouwbare webshop
Betrouwbare webshop, snelle levering, een mooi assortiment. Ik ben zeer tevreden met hele mooie outdoor jas.
zeer tevreden
Peter Hahn is een bedrijf met een ontzettend grote collectie aan mooie kleding en schoenen etc.
wat vooral fijn is dat heel veel maten verkrijgbaar zijn in een maat(je) meer !
ik ben fan en moet wel oppassen dat ik niet teveel bestel 😀 . voor schoonmoeder bestel ik ook regelmatig . ze woont in een verzorgingstehuis en ze krijgt regelmatig te horen dat ze er zo mooi uit ziet ! Enige nadeel is wel dat het persoonlijk account van de website niet meer werkt.
Goed draagbare collectie
Ik ben een min of meer vaste klant van Peter Hahn omdat ze een bruikbare collectie voeren. Er is bijna altijd wel iets bij wat ik wil dragen. Het internetgedoe neem ik daar graag voor lief bij. De administratieve afhandeling vergt wel enige aandacht, maar klopt wel.
Weigeren levering- zonder waarschuwing-
Weigeren levering- zonder waarschuwing- omdat ik ‘in verleden te veel zou hebben teruggestuurd’. Terwijl ik afgelopen maanden voor honderden euro’s had gekocht. Onbegrijpelijk.
Assortiment is fantastisch
Assortiment is fantastisch, maar administratief zou veel beter kunnen. Aan de telefoon zit vaak een mevrouw die slecht te verstaan is.
Mijn laatste ervaring was gelukkig een…
Mijn laatste ervaring was gelukkig een goede ervaring.Product voldeed aan de beschrijving en aan mijn verwachting.
Ook de verzending liep volgens plan; ik ben dus geheel tevreden!
Ik ben al zooolamg klant nooit geen klachten top kleding
Ben al heel lang klant eerst telefonisch nu met site kleding is altijd perfect tegen woordig zeer snelle levering veel keuze heb mijn eigen maten past altijd dus bedankt
Kwalitatief goed producten voor…
Kwalitatief goed producten voor acceptabele prijs. Vlotte levering en goed bereikbare en functionerende klantenservice.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。