En familiehave med støjende børn med råb og skrigen der for forvildet rundt på dansegulvet til en ellers god musik i over 1 time. Ved henvendelse til servitricen og ledelsen blev man affærdiget med,... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har aldrig oplevet dårligere service. Krakilsk og uchamerende og ufleksibelt. Ud over dette har vi indtil nu ventet 1,5 time på maden. Ren penge maskine, hvor kunde mest er til besvær. Svar ti... もっと見る
企業が回答しました
I forbindelse med min fødselsdag d. 12/7 spiste vi frokost, 4 personer. Der var stor tilfredshed hele vejen rundt. 2 bestilte stegt flæsk, det smagte virkelig godt og tilbehøret vakte også stor tilf... もっと見る
企業が回答しました
Vi havde forudbestilt mad som ikke kunne laves alligevel, vi ventede derefter 1.5 time på mad i stegende hede, næsten umuligt at bestille drikkevarer da personalet styrtede rundt. Flere af gæsterne... もっと見る
企業情報
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Var på besøg d 5/6
Var på besøg d 5/6. 6 personer. 2 fik stegt flæsk med persillesauce. 1 Pers. fik burger og resten af selskabet valgte forskelligt smørrebrød. Frisk og lækkert smørrebrød, fantastisk betjening, dejlig musik. I det hele taget en rigtig positiv oplevelse. Vi vil helt sikkert komme igen en anden gang.

Alt for tæt!
Hej
Vi var til en familiefest for nogle dage siden og sad indendørs, knap 30 personer. Vi sad tæt, og spiste buffet. Efter vores mening var forholdsreglerne mht. Corona ikke tilstrækkelige. Der var ingen håndsprit, alle gæster brugte samme bestik ved buffet'en, og man måtte mase sig forbi hinanden for at komme til maden. Da en af gæsterne bad om håndsprit svarede tjeneren: Ja. Jeg skal se, om vi har noget. Vi mener kort sagt ikke, at I gør nok for at begrænse smittefaren.
Maden var i øvrigt god og rigelig, og tjeneren passede omhyggeligt sit arbejde, så det skal der bestemt ikke klages over! Hilsen Vita

Flot arrangement
Flot arrangement, dejlig mad, god vin, super betjening. Kan stærkt anbefales
Vi var der i fredags 9-8-19
Vi var der i fredags 9-8-19
Vi er så skuffet, da vores mad var uspiselig. Vi havde bestilt wiener snitzel.
Kødet var ganske uspiselig, da det var så sejt at vi ikke kunne få det skilt ad, smagen var heller ikke ok, det smagte dårligt
Vi klagede til tjeneren, som tilbød at bytte til nye snitzler. Min mor fik en ny og min kone takkede nej til at få mere, da hun desværre blev dårlig.
Den nye snitzel var fuldstændig magen til og min mor gav nu også op. Tjeneren beklagede vores uheldige oplevelse, men kunne desværre ikke gøre noget, da de nogle gange fik dårligt kød leveret.
Vi gik derfra skuffet sultne og kr 750,00 fattigere.
PS.
Jeg fik stegt flæsk, som var ok, men det mættede jo ikke mine gæster
Min mand og jeg var en tur i København…
Min mand og jeg var en tur i København og havde glædet os til en tur i Petersens Familiehave. Jeg ringede i god tid og bestilte et bord til kl 18.45. Der skal så lidt til at gøre en oplevelse til en god eller dårlig af slagsen. Denne oplevelse blev desværre rigtig dårlig. Ved ankomst til haven blev der hverken budt velkommen, ingen værdigede os et blik, alle tjenere susede fortravlede rundt, og skønt jeg sagde godaften til nogle af dem, blev der ikke svaret tilbage, hvor var det ydmygende. Endelig,efter noget tid, hvor vi stod og så os om efter en at komme i kontakt med, blev der sagt at der kommer en og hjælper om et øjeblik. Vi fik så endelig anvist et bord. Der sad vi så i lang tid, mens alle andre omkring os blev serviceret. Ikke een tjener så os og kom og spurgte til bestilling. Jeg var virkelig ked af det, gal og skuffet over en sådan ydmygelse. Jeg måtte selv råbe en tjener an som så kom og tog imod bestilling. Maden vi fik var egentlig ok, dog virkede det som bernaisesovsen kom fra en spand? Jeg bestilte en kop kaffe efter maden og fik en hel kande at tage af, det synes jeg var fint. Denne anmeldelse af Petersens familiehave er mest ment som en hjælp til stedets ejer, så vedkommende kan forstå hvad det gør ved folk, hvis man ikke bliver taget ordentligt imod, men bare er som luft. Vi sad og talte om at det hele virkede som en affodringscentral.

Petersensfamiliehave からの回答
En fantastisk sød kvindelig tjener
En fantastisk sød kvindelig tjener, sild fra en spand, gode fiskefiletter, kedelig kamsteg. Alt var afmålt - jeg tog 2 små skiver ferskrøget laks, så betjeningen måtte ud og hente en skive mere. Det er for pauvert. 3 stjerner på grund af den søde tjener!
Glimrende jazz
Onsdag den 10/7 besøgte jeg haven.
Orkestret 'Hans Knudsens Jump Band' spille livlig jazz, som man også kunne danse til en stor del af tiden..
Rejerne i rejemaden var glimrende,mens den friturestegne camembert var OK
Jeg kommer gerne igen.
Endnu fantastisk dag og oplevelse i…
Endnu fantastisk dag og oplevelse i haven. - Vi var 80 dansere til Cliffters og det var igen i år en forrygende dag, med god service og dejlig mad og god musik. - Mange tak til jer alle. :-)
Total dårlig mad
Rigtig dejlig stemning og hyggelig gårdhave.
Har nu været der 2 gange denne sommer og MADEN er under al kritik, simpelthen utroligt at man vil være bekendt at servere så dårlig mad.
Total tør ribbenssteg som hverken var til at hugge eller stikke i.
En røget makrel der var så tør og usmagelig, selv efter vi bad om en ny var der ingen forskel.
Synd at stedet er så hyggeligt og man så ikke kan leve op til dette skønne sted med maden - øv.

Ultraringe serviceniveau
Lokationen er skøn og maden ok - men man undres over HVOR ringe et serviceniveau der er tale om. Det er ikke gæsternes, men personalets ve og vel, som er vigtigst. Man sidder som et stort spørgsmålstegn, mest over sig selv, og over at man ikke bare rejser sig og går, når man efter 17 minutter fortsat ikke er blevet spurgt om, hvad man ønsker at drikke, og da man endelig får øjenkontakt med tjeneren og siger "Vi er klar til at bestille" får en sur tjener ned, som tvært tager imod bestilling. Ja, der var travlt i går, solen skinnede og der var jazz. Men det ændrer ikke på, at serviceniveauet er under al kritik. Tåkrummende. Desværre sidste besøg for vores vedkommende.

Stor skuffelse
Farmor havde inviteret os - 17 personer i alt - til at fejre sin 80 års fødselsdag i M.G. Petersens Familiehave. Vejret var perfekt, det samme var humøret. Og forventningerne var i top.
Solskin, musik og det store kolde bord. Hvad kan gå galt?
Umiddelbart ingenting. Men allerede inden maden blev serveret åbnede den ellers meget søde kvindelige tjener med at gøre et større nummer ud af at diskutere hvor meget og lidt farmor havde bestilt. Det blev dog hurtigt og professionelt rettet til - ovenikøbet med et stort smil, Men. Så må der desværre loves for, at det gik en smule skævt og blev en slem kulinarisk skuffelse:
Det kolde bord var modsat vores forventninger lavet om til protionsanretninger, hvor tjeneren placerede én frikadelle, én skive ribbensteg, én fiskefilet på hver tallerken med en tang så man følte sig reduceret til et serveringsniveau man forventer i en børnehave.
Hvad værre var: ribbenstegen var tør, dellerne kun stegt på den ene side, pynten måtte man forestille sig - og da der var en fiskefilet for lidt udivklede det sig til en diskussion hvor vi som kunder følte os mistænkeliggjort og selv måtte tilbyde at købe en for at undgå yderligere diskussion.
I forhold til prisniveauet tillader man sig at forvente mere - og i hvert fald ikke at skulle diskutere én fiskefilet fra eller til samt at anretningen strækker sig til mere end et charmerende smil fra tjeneren.

Besøgte haven søndag den 3
Besøgte haven søndag den 3. september kl. ca. 12 for en hurtig frokost. Vi var to og bestilte en gang biksemad hver samt en øl. Maden kom hurtigt, men sikke en skuffelse. Pæn stor portion, der næsten udelukkende bestod af kartoffeltern og meget få små stykker af noget fedt. Det hele var sovset ind i noget ubestemmeligt småsødt sovseagtigt substans. Vi spiste lidt af det og forlod så stedet. Vi havde spist der før og fået smørrebrød, som vi måtte sende ud igen på grund af, det næsten var bare fedt. Håbede det var bedre denne gang, men det var det desværre ikke.
Hvor skal man starte en endeløs serie …
Hvor skal man starte en endeløs serie af dårlige små indtryk der tilsammen skabte den dårligste restaurantoplevelse jeg kan erindre?
Måske blot liste dem i den rækkefølge de blev oplevet:
1) En møgsur kvindelig tjener, som i hvert tilfælde ikke var på arbejde for at give gæsterne en god oplevelse
2) Man kan ikke købe et stjerneskud uden at købe/betale for en tilhørende akvavit, den kan heller ikke byttes til et alkoholfrit produkt. Det blev så ikke i dag, at jeg fik stjerneskud, jeg drikker ikke alkohol!
3) Tjeneren forsvandt midt i bestillingen, og måtte hentes tilbage til bordet, småfornærmet over at gæsten (jeg) tillod mig at undre mig over tvangskøbet af akvavit.
4) De kan ikke anrette maden samtidig, ikke engang den kolde mad til gæsterne kunne komme til gæsterne på en gang. Forklaring: køkkenet var for lille!? Så kunne det være at der måske var for mange borde, at man med andre ord ikke kan sikre en elementær service, som at gæsterne får maden serveret samtidig er pinligt! Vores mad til 8 voksne og 2 børn var vel spredt ud og ankom over 40 minutter - Det var helt til grin.
5) Kvalitet og pris...... 3 småkager "hjemmebagte" 19 kr. Det mindste stykke lagkage jeg har set, jeg ville ikke selv kunne skære det så småt uden at ødelægge det. En dobbelt espresso (cortado) med varm mælk, jeg måtte bede om teske og sukker (sukkerknalder! til en lille espresso), den blev ikke serveret med underkop, og resten af selskabet - dem som havde bestilt kaffe, måtte vente på både sukker og mælk, først efter vi havde bedt om det blev det anbragt på bordet. Ingen servietter og i øvrigt blev mad som vi ikke ønskede fjernet, blot taget af bordet uden yderligere.
Det er næsten for stærkt at nævne ordet service i denne sammenhæng, den var i alle tilfælde totalt fraværende.
Her vil jeg aldrig så meget som overveje at invitere udenlandske gæster ind, hvis jeg havde den tanke at vise dem original dansk folkelighed. Her var intet andet end grim grim grådighed, gennemsnitlig mad, og umådelig dårlig service fra en betjening som åbenbart ikke frygter for sin stilling. Det burde man med den arrogance, ligegyldighed og total mangel på proportion mellem pris og kvalitet måske tænke over, både som restauratør og ansat. Det var mit første og sidste besøg på dette sted, og at dømme på anmeldelserne her, er jeg næppe den eneste.
Dårlig ledelse og pengegrisk!
Dårlig ledelse og pengegrisk!
Havde bestilt bord til fire, deriblandt én i kørestol lørdag eftermiddag kl 15, den 15. juli - jazzarrangement. Bekræftet fra selskabet.
Da vi ankommer har de ingen bestilling. Efter en del bøvl, finder de et bord.
Vi bestiller drikkevare, som vi ønsker efterfulgt af kaffe og kage.
Da vi når til kaffen - i musikkens første pause - kommer den unge servitrice og meddeler os, at hendes chef har skældt hende ud, fordi vi også ikke køber smørrebrød - kl. 16. "Det er et dyrt orkester, så de skal tjene nogle flere penge. Det må vi nok kunne forstå!"
Der er ikke andre pladser, hvor vi kan få serveret kaffe og kage. Så sevitricen beder os forlade familiehaven.
En ubehagelig, og uværdig, oplevelse, i en fyldt familiehave.
Lederen undlader selv at komme hen til os, for at give os den besked. I stedet skælder han en ung medarbejder ud, ude i køkkenet. Det er udtryk for mangel på lederansvar, men total focus på indtjening.
I modsætning til bordbestillingen, så huskede de dog at komme med en regning, for de drikkevare, vi nåede at få, inden vi måtte forlade stedet.
Jens

Petersensfamiliehave からの回答
Dårlig mad og dårlig service
Vi havde længe glædet os til at besøge denne restaurant og går forbi stedet dagligt, da vi bor og arbejder i området. Oplevelsen var dog virkelig urimelig og ærgelig.
Min mand bestilte en entrecote - og den var blå indeni. Frossent kød der bliver optøet for hurtigt kommer til at se sådan ud. Det ved vi, fordi vi selv er i restaurationsbranchen, og har været det i 16+ år. Min mand har selv arbejdet i køkkenet i mange år, og påpeger derfor dette over tjeneren. Specielt fordi han ved bestilling havde efterspurgt det kød, der var mest friskt. Han sender maden tilbage efter at have smagt en bid. Kødet smager af plastik, og på trods af at han har bestilt mediumrødt kød, er der intet saft fra kødet at se. Da vi er i godt humør henvender min mand sig roligt og smilende til tjeneren for at fortælle, at det kød er uspiseligt, men han vil gerne bestille en rødspætte i stedet. Han har i hvert fald mistet appetitten i forhold til at spise mere kød. Tjeneren er først meget uforstående, men tager kødet tilbage til køkkenet. 5 min. senere kommer hun tilbage med beskeden fra kokken, at der intet galt er med kødet, og at min mand højest kan få tilbudt et andet stykke kød - vel at mærke lavet på helt samme måde og i samme stand han netop har sendt tilbage.
Har man bare lidt forstand på mad og kød, så er dette ikke et sted, der er værd at spise. Det værste var dog servicen. Aldrig har jeg oplevet at gå på restaurant og være venlig som gæst, men stadig ikke få oplevelsen af at "kunden har ret". Kunne man give 0 stjerner, havde vi gjort det. Med det branchekendskab vi har, forstår vi ikke, at man kan overleve på denne måde og med denne serviceform som restaurant. Man sælger god mad og en god oplevelse, og kan man ikke give nogle af delene, burde man lukke.

YDMYGENDE BEHANDLING
Jeg havde den 23/4 bestilt bord hos jer til igår den 13/8 og bedt om, at få et bord, hvor man kunne se musikken. Besøget hos Jer, var min mors dag gave til min mor. Vi skulle spise dejlig frokost, nyde en øl og se The Cliffters.
Da vi ankommer, bliver vi henvist til et yderst lille 4 mandsbord, hvor der sidder to i forvejen og spiser. Vi ville blive placerer med ryggen til musikken og jeg har svært ved at se, at der overhovedet skulle være plads til vores mad også. Det kan godt være jeg fejlbedømmer.
Servitricen som betjener os er vældig sød på det tidspunkt og finder et bord (bord 60) som hun placerer tæt ved musikken, dog til den åbne himmel. Vi synes det er perfekt og forventer ikke, at der kommer så meget regn som der gør. Vi sidder ihvertfald med paraplyer (den ene kom servitricen med)under mere end halvdelen af musikken og så er det sørme svært at spise!. På et tidspunkt tænker vi, at så er det nu og udfylder hvilke stykker smørrebrød vi skal have. Himlen bliver så mørk igen. Vi når aldrig at spise og da vi skal betale vores regning, siger den ellers så søde servitrice, at den går altså ikke en anden gang, at bestille bord uden at spise??? Øh muligheden har ikke rigtigt været der, som jeg også forklarer og som hun selv har kunne se. Nu ved hun jo ikke, om vores intention overhovedet var at spise siger hun 😳Som hun både kan se og høre, bliver jeg ret vred over behandlingen, hun undskylder også gentagne gange og siger, at de skal gøre opmærksom på det. Problemet er bare, at både min mor og jeg på det tidspunkt allerede føler os totalt ydmyget. Så kære ellers så søde servitrice, vælg dine ord med mere omhu næste gang og se om der måske er en "lovlig" grund til, at folk ikke spiser. Som jeg også sagde til dig, var vi faktisk skide sultne, men det var umuligt at spise 😉

Dårlig oplevelse
Torsdag den 7 juli var vi 6 personer, som havde bestilt bord til kl.18.
Det var jazz-uge og der var mange mennesker. To af os ventede i en time på en rørt tatar, de øvrige -måtte vente 5 kvarter på maden.
Tatar,- en lille rørt klat, totalt uden smag, ingen reven peberrod ( en underlig hvid tynd reven skal uden smag,) var der sammen med 2 stykker kapers,-æggeblomme var der dog. 2 små stykker ristet rugbrød,(papirtyndt,chips-lignende), intet brød eller et grønt salatblad ( lidt godt for øjet).Jeg fik dog 2 halve stykker rugbrød efter at havde påtalt et totalt ligegyldigt tatarstykke--til 119 kr. En anden af gæsterne bestilte stegt flæsk, halvdelen var ikke stegt (hvidt blæverfedt).
Jeg påtalte det til tjeneren, (iøvrigt en sød kvinde og tydelig fortravlet og undskyldende).--Denne ret blev dog uden beregning.Hvis ikke chokket var så stort over "tatar-eventyret"- skulle jeg ha' sendt det retur,---Hvorfor holder de sig ikke til een varm ret og smørrebrød når der er musik og mange mennesker ?------DÅRLIGT STED

Petersensfamiliehave からの回答
Sætter ikke mine ben der igen.
Jeg havde forudbestilt bord til frokost for 4 personer en fredag kl. 13.
VI måtte vente 1 time og 20 minutter på at få vores mad.
Maden var ikke nogen speciel at råbe hurra fra.
9 stk. smørrebrød, 2 gals hvidvin og 6 almindelige små øl.
Pris. 1.259,- Kr Jeg betalte kontant med 2.000 kr.
Da byttepenge skulle falde var tjeneren længe om at finde mønterne frem og tjeneren stod med en attitude og en forventning om at få 41,- kr. drikkepenge.
Jeg gav ikke nogen drikkepenge og det er sidste gang jeg kommer hos MG Petersens Familiehave.

Petersensfamiliehave からの回答
Så utroligt skuffende. Vender ikke tilbage, anbefaler dem aldrig.
Vi var et selskab på 16, der skulle have smørrebrødsbuffet. Det blev serveret på fade ved vores bord i stedet for at vi skulle op og rende - det var fint.
3 slags sild fra glas
rejer fra lage (jeg fandt plastic dimsen i mine rejer)
Varm fiskefilet - den var rigtig god, som det eneste overhovedet.
--- bombombom 3 kvarters ventetid ---
lune deller af slagterkvalitet, dvs fabriksagtige, men de smagte ok
lunken ribbenssteg, kedelig svær
--- bom bom ---
fuldstændigt sønderstegt svinemørbrad, utilsmagt. Løgene var bløde fordi de havde ligget i blød i vand en rum tid - smagte af ingen ting.
--- bombom ---
"Osten" var 3 fade med hver en trekant standard-brie og paprika-tuc kiks. Masser af salatblade, 10 druer og 2 ringe peberfrugt pr fad.
317 kroner pr næse, at betale.
UTROLIG RINGE PÅ ALLE MÅDER
Jeg havde bestilt bord 14 dage i forvejen og bedt om at blive placeret efter vejrforholdene. Det var høj sol d. 4/7 og 31 G. Vi blev placeret inderst under plastiktaget - hvilket var som at sidde i et drivhus.
Da vi fik udleveret smørrebrødsseddelen fik vi at vide, vi ikke kunne bestille mindre end 3 stykker hver. Ingen af os var indstillet på en stor frokost, så vi var kun interesseret i ét eller to stykker hver. Det kunne vi ikke, og - som der stod på kortet - var det iIKKE TILLADT AT DELE MADEN. Alle skulle bestille 3 stykker (bortset fra en pariserbøf) og kunne vi ikke spise det - ja så måtte det jo bare smides ud. Jeg tvivler på det overhoved er lovligt med en sådan uetisk madpolitik.
Efter 25 minutter kom "Pariserbøffen" som én af gæsterne havde bestilt. Derefter gik der yderlig 28 minutter før vi andre fik vores smørrebrød og der var "Pariserbøffen" jo for længst blevet kold og kedelig.
Magen et optrækkeri og uprofessionel service skal man godt nok lede længe efter. Det er så tydeligt, at "Petersens Familiehave" kun har et formål - at være grådige og er fuldstændig ligeglad med kvalitet og almindelig service og etisk opførsel.
Jeg er kommet i den "have" de sidste 40 år mange gange årligt - men det er helt sikkert, det er sidste gang jeg sætter min fødder der.
Det er en fødselsdag i "familiehaven" jeg vil huske - men bestemt ikke for det gode.
PS. Kunne man ikke - som minimum - ha skrevet i den mail man sendte mig eller på hjemmesiden, at man KUN MÅTTE KØBE MINIMUM 3 STK SMØRREBRØD - jeg føler mig bondefanget. Øv - et møg sted og så var madkvaliteten også HELT I BUND.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。