Jeg fandt en Osprey rygsÊk hos PH-Outdoor.dk, som var ekstra nedsat pga. et restparti i en mindre populÊr farve. Et par timer senere blev jeg ringet op (vist nok af Lasse) fra PH-Outdoor. DesvÊrre var... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service. Jeg fÃ¥r god betjening i butikken og vÊlger et par vandrestÞvler. Vil dog gerne have et andet par end det eneste butikken har stÃ¥ende i min stÞrrelse (pga. lÊderets struktur), sÃ¥ e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk service og god pris. Bestilte et par outdoorshorts en uge fÞr jeg skulle bruge dem. Pakken meldes pakket og parat til afhentning kun 20 min efter bestilling. Efter et par dage uden statuso... ãã£ãšèŠã
Jeg har lige kÞbt nogle vandresandaler fra PH outdoor.. ikke nok med at de var de billigste leverandÞrer, sÃ¥ modtog jeg pakken indenfor 2 dage sammen med en hÃ¥ndskreven note af Mette hvor hun skriver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ã¢ãŠããã¢è¡£æã»çšååº
- ãã£ã³ãçšååº
- ãããŒã·ã§ãã
- éŽå±
- ã¹ããŒãçšååº
PH-Outdoor.dk · PH Grej ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hele rejsen startede tilbage i 1992, hvor vores chef Peter Henriksen åbnede PH-Grej ovre i stuehuset. Dengang var butikken kun små 20m². Den dag i dag, er PH en forretning med personlighed - der sÊlger alt fra fiskeri til outdoor. En lille funfact her fra sidelinjen af - butikken ligger på den gamle mÞlle, som er over 500 år gammel. Selve ejendommen har vÊret i Peters familie de sidste 100 år.
Når du handler hos os stÞtter du en lokal butik, som vÊgter kundeservice hÞjere end de fleste steder. Vi er såmÊnd kendt for vores ekspertise og kundeservice i vores fysiske butik - og strÊber for at overfÞre dette til vores webshop.
Vi forhandler bl.a.: FjÀllrÀven, Haglöfs, Hanwag, Smartwool, Glerups, Teva, Hestra, Osprey, Stanley, Trangia, Primus, MSR, Sea to Summit, Therm-A-Rest,Simms, Savage Gear, Daiwa, Scott, Rapala, Shimano, Guideline, Scientific Anglers, Waterworks Lamson, Berkley og meget mere.
Vi håber at i får lysten til at kigge forbi vores fysiske butik, eller handle på vores webshop. I er også hjertelig velkommen til at ringe ind og forhÞre jer ad.
De bedste hilsner, Personalet hos PH-Outdoor - PH Grej.
NÞrremÞllevej 109, 8800, Viborg, ãã³ããŒã¯
- info@ph-outdoor.dk
- www.ph-outdoor.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã

PH-Outdoor.dk · PH Grej ããã®åç
Vi har lige haft fÞdselsdag og har fÃ¥etâŠ
Vi har lige haft fÞdselsdag og har fået alt muligt herfra.
I forbindelse med dette har der vÊret en del skriveri, men servicen har vÊret fuldstÊndig fantastisk. Nu glÊder vi os til at komme ned og bytte de gaver, som vi har fået flere af og finde noget andet.
KÊmpe anbefaling!

PH-Outdoor.dk · PH Grej ããã®åç
Online handel som man Þnsker det.
Online handel som man Þnsker det.
Overskuelig hjemmeside, fin pris, hurtig levering, ingen bÞvl = Tilfreds kunde

Hurtige og hÊderlige!
Hurtige og hÊderlige!
PH-Outdoor har varerne på lager, hvis de findes på hjemmesiden. Butikkens medarbejdere svarer hurtigt pr. telefon og sender så snart du har bestilt. Sådan !!! :-)
Skulle man efterspÞrge noget, så var det en tilbudsfane på hjemmesiden.

PH-Outdoor.dk · PH Grej ããã®åç
Hurtig levering og skarpe priser.
Mega skarpe priser på de produkter jeg sÞget. Hurtig levering. Produkterne levede 100% op til forventningerne og beskrivelsen på hjemmesiden.

5 stjernet reklamation
Havde en reklamation, som bare blev håndteret. Tak til en meget venlig og prof. Ekspedient som får 5+ stjerner. Rigtig god oplevelse.

Kompetent personale
Godt sted, stort udvalg, dygtigt personale med stor viden
Lynhurtig og pÃ¥lidelig ð
Super god service
Super god service. Blev ringet op af en sÞd og serviceminded medarbejder, der var lÞsningsparat da en vare var udsolgt. Vi fandt en god lÞsning og da pakken kom dagen efter var alt som jeg kunne Þnske mig. Stor anbefaling her fra.
Knagme kvikt!
Knagme kvikt!
Derudover billigt og fragtfrit over 500kr og med lille håndskrevet hilsen på faktura - tak for både god handel og service!
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering dagen efter jeg havde bestilt. Ikke fÞrste gang jeg handler der og bestemt heller ikke sidste gang.
Jeg kÞbte et par fine trekking bukserâŠ
Jeg kÞbte et par fine trekking bukser efter en meget venlig og sober vejledning af Mette - og levering dagen efter - kunne ikke vÊre bedre. Jeg handler gerne igen.
Super fin butik
Super fin butik, stort udvalg og
Kanon Goâ Service.
Fik leverer pakken dagen efterâŠ
Fik leverer pakken dagen efter bestilling. Super service og produkter. KÞber helt sikkert igen her :)
Super garanti-håndtering.
Havde en garanti-reparation på mit Leatherman tool der var kÞbt ved PH-Outdoor for nogle år siden. De tog uden bÞvl imod Leatherman - fik det sendt til USA, hvor det blev ombyttet og returneret til mig. Super service. Kan kun varmt anbefales!
Fandt mine nye Hanwag Tingri LadyâŠ
Fandt mine nye Hanwag Tingri Lady vandrestÞvle til den billigste pris. Bestilte sÞndag. Hentet tirsdag formiddag ð€ð Hurtig levering. Tak for god handel.ð
Godt udvalg og rigtig god kundeservice.
Fantastisk sÞd kundeservice!
Sublim kundeservice
Sublim kundeservice! Intet mindre!
Hurtig, direkte kommunikation, svar, forsendelse. Handler der klart igen.
Vandresko (nybegynder)
Mange butikker sÊlger vandresko/stÞvler, men ikke ret mange ved hvad de taler om. Det gÞr de i viborg hos P.H outdoor ! Stor viden om diverse sokker til vandreture, og hvad man typisk skal gå efter hvis problemer skal undgås. KÞbte et par Hanwag valungo II Bunion, som jeg er meget glad for. Rigtig fin vejledning i sko og sokker. Jeg kommer til at handle der mange gange endnu,